Un produs Blogger.

sâmbătă, ianuarie 09, 2016

O bautura pentru deblocarea venelor inimii

11 comments
Difuzata de Lupus in 17 05 2013


Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii

Dacă suferiţi de o afecţiune cardiacă, dacă vi s-a recomandat o angiografie sau un bypass, aşteptaţi puţin.. Înainte de a proceda fie la angiografie sau bypass, încercaţi cu încredere acest remediu care vă poate vindeca.

Ingredientele necesare:

1 ceaşcă suc de lallămâie
1 ceaşcă suc de ghimbir
1 ceaşcă suc de usturoi
1 ceaşcă oţet de mere

Se amestecă aceste ingrediente, iar amestecul se fierbe la foc mic, timp de 60 de minute sau până se reduce volumul la 3 ceşti. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Se adaugă 3 ceşti de miere naturală, se amestecă, iar remediul rezultat se păstrează într-un borcan.

Se consumă câte o lingură pe zi, înainte de micul dejun. Blocajul venos va ceda în majoritatea cazurilor.

Un remediu plăcut la gust!

(SHRI SHANKRITI AYURVEDA INTERNATIONAL RESEARCH JOURNAL

11 comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Am urmat 6 luni acest tratament si cardiologul se minuneaza de modificarile in bine care apar pe electrocardiograma.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Uimitor! Am s-o preiau in caietul meu cu retete naturiste! Multumim!

almis spunea...

Multumesc si eu pentru aceasta reteta!

Huhu Rezea spunea...

Eeeee! A mai imbatrânit auditoriul. Este mai preocupat de sanatate. Pe vremea lui Lupus, in urma cu 3 ani, nici 100 de cititori nu deschisesera aceasta pagina. Acum, in nici 24 de ore, pagina este frecventata de aproape 1000 d cititori.

ifrim spunea...

Cooorect,m-am apucat și eu de tratament și sper ca rezultatul sa fie invers proporțional cu gustul căci nu prea este wow!

Huhu Rezea spunea...

Sa faci comparatie intre colesterolul dinainte si după cura cu acest produs compus din ghimbir, usturoi, otet de mere si suc de lamâie,totul dres cu miere, pentru tăierea greței.

ifrim spunea...

În 4 luni am adus colesterolul seric total sub limite,trigliceridele la fel,la LDL mai am de lucrat puțin să-l aduc sub 100 că-i 134 ,doctorița se minunează că era 300și!Hodorogilor gurmanzi ce vă scăpați la ceafă,unt,smântână,tobă,kaizer,șunculiță,cârnați ,caltaboși,luați măsuri căci plecați pe cursă!Astea enumerate,câh,nu aveți voie m,i le trimiteți mie prin Fan Courier!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Excelent, @Onorabile,simultumesc mult! Cate luni dureaza cura? Tizule, felicitari si, sanatate!

Huhu Rezea spunea...

Flavius
Până termini compoziția ținută în borcan închis în frigider.
Dacă ai diabet elimini mierea din compoziție sau folosești mai putina

GO spunea...

Intervin și cu un avertisment foarte important la final!

Cunosc destul de multe despre înfundarea vaselor de sânge. Rețeta de mai sus poate eventua diminua colesterolul. Dar în niciun caz nu poate elimina ateromul depus deja pe vasele de sânge. Aterom inseamna o depunere in interiorul vaselor de sange, incluzand grăsimi, calciu si alte sedimente. Aterom poți să ai și cu colesterol în limite normale. Cum si infarct poti sa faci si cu colesterol in limite normale. Colesterolul indica nivelul de grăsimi din sânge, nefiind un parametru cert pt. existenta sau non-existenta plăcilor de aterom pe vasele de sânge. Doar coronarografia, ecografia Doppler și Angio-RMN pot stabili dacă exista aterom pe vase de sânge, respectiv cât de înfundate sunt.

Nu există tratament nici medicamentos, nici naturist pt. resorbția ateromului deja format. Acest aterom deja format nu poate fi îndepărtat decât prin intervenție chirurgicală de regulă, minim invazivă (angiografie sau rotoblație).

Avertisment legat de rețetă! Pentru rețete de acest gen, exista si studii medicale de confirmare sau de infirmare. Pt. aceasta nu am gasit niciunul care sa confirme ca desfunda vasele de sange. Daca este real, ar insemna sa elimine ateromul. Cum? Prin resorbtie, ar fi fost o revolutie in lumea medicala, dar nu este! Asa ca nu cumva ca reteta sa disloce ateromul, intrucat acest fapt înseamnă infarct si/sau atac vascular cerebral. Si eu cred ca este posibil, deoarece ingredientele din reteta distrug grasimile. Asa ca nu m-ar surprinde sa disloce portiuni din aterom, ceea ce conduce cu certitudine la infarct si AVC.

Huhu Rezea spunea...

Go
Ai perfectă dreptate în avertismentul de mai sus.