Un produs Blogger.

sâmbătă, iunie 15, 2013

Legea reparatorie nu stopeaza revizuirile

0 comments
Intr-un comunicat in care se cere încetarea transmiterii de amendamente pe cont propriu la legea reparatorie, SCMD dovedește că nu înțelege toate efectele juridice ale noii legi.
Forma care a trecut de Senat nu stopează revizuirile pentru stabilirea cuantumului legal cuvenit; din contră, le reiterează. Prin derogare de la Legea 263/2010,  inițiativa legislativă, adoptată de Senat, scutește de  restituirea la bugetul asigurărilor sociale de stat a sumelor plătite necuvenit. Operațiunea se numește reținere din pensie, nu executare silită.

Mesaj al Comitetului Director al SCMD catre rezervisti


Comitetul Director al SCMD, luand in calcul prioritatile rezervistilor cu privire la necesitatea aparitiei urgente a Legii reparatorii, transmite tuturor camarazilor rugamintea de a renunta la actiuni personale si de a transmite propunerile referitoare la amendamente si alte initiative, la Comitetul Director, prin intermediul Birourilor Operative ale filialelor. Fie ca sunt sau nu membri ai SCMD.
In acest mod se vor evita blocajele de genul celor produse la Senat, in plen, si la Comisia de munca a Camerei Deputatilor, in cazul promovarii si votarii Proiectului Legii reparatorii, singura in masura sa stopeze, in forma trecuta de Senat, noul val de "revizuiri" si executari silite.

vineri, 14 iunie 2013

 

Decizii ale Comitetului Director al SCMD privind pichetarea sediilor PSD si USL din Capitala 

In fata noii ofensive de "Revizuire" si executare silita si retroactiva a rezervistilor, Comitetul Director al SCMD, intrunit astazi, 14.06.2013,  a decis, cu unanimitate de voturi:
  1. "Pichetarea sediului PSD din Soseaua Kiseleff, in perioada 20-24.06.2013, intre orele 09.00-23.00.  O delegatie a SCMD (comisia de dialog a SCMD) va solicita o intalnire cu Dl. Prim ministru Victor Ponta .
  2. Pichetarea sediului USL in perioada 25-27.06.2013, intre orele 09.00-23.00. O delegatie a SCMD (comisia de dialog a SCMD) va solicita o intalnire cu conducerea USL."
COMITETUL DIRECTOR
 

 

Niciun comentariu: