Un produs Blogger.

miercuri, iunie 12, 2013

Incepe secemediada... din Sud!

0 comments
Sunt semne că  inițiativa legislativă pentru readucerea pensiilor micșorate ale militarilor în cuantumul din 2010 a intrat într-un blocaj instituțional, elemente ale blocării fiind băgate în angrenaj chiar de către beneficiarii măsurii reparatorii.
Disponibilizații sudiști anunță inceperea unor acțiuni de protest motivate neglijent și imprecis; nu sunt precizate revendicări concrete.
Din nou întîlnim formulari antisistem! Se vede că n-au învățat nimic din gafele de anul trecut.
Cum să spui că te îndrepți impotriva actualei clase politice!!??. Formularea asta este specifică propagandei băsiste. Ea trădează mentalitatea autoritaristă existentă în subconștientul celor care o formulează.
Poți să spui că protestezi impotriva guvernului, poți să spui că lupți impotriva celor de la putere, dar nu poți să spui că lupți împotriva tuturor partidelor.  Riști să fii acuzat că negi pluralismul politic.
  CATRE ,
FILIALELE SCMD din << MUNTENIA SUD >>

nr. V 41 din 12.06 2013

Stimati camarazi,

Urmare a lipsei de respect , a ignorarii statutului de militar si a incalcarii grave a drepturilor cadrelor militare in rezerva si retragere, de catre actuala clasa politica din Romania, Filiala SCMD Craiova, a hotarat declansarea ACTIUNILOR de PROTEST.
COMUNICATUL publicat de Biroul Operativ al Filialei, este foarte  clar. 
SOLICIT tuturor Presedintilor Filialelor SCMD din MUNTENIA SUD, sa convoace de urgenta Birourile Operative ale Filialelor, in vederea stabilirii masurilor organizatorice, de SUSTINERE prin PARTICIPARE DIRECTA  la aceasta actiune. Situatia evidentei numerice a participantilor, va fi transmisa in scris, Vicepresedintelui CD/Coordonator.
Convoc Biroul Operativ al Filialei 1 Pitesti in sedinta extraordinara, JOI 13.iunie 2013, 10.30 h, la sediul Filialei. Cu acest prilej, vom aduce omagiul nostru tuturor Eroilor cazuti la datorie si vom stabili detaliile participarii Filialei , la actiunea initiata de colegii din Craiova.

La sedinta extraordinara, pot participa toti membrii de sindicat ai Filialei, membrii ANCMRR si alte cadre militare, indiferent de apartanenta acestora.
Adresez rugamintea PRESEDINTELUI SCMD si membrilor Biroului Operativ Central , de a incepe procedura de organizare, desfasurare si sustinere a actiunilor de protest, care vor urma imediat, dupa desfasurarea sedintei Comitetului Director SCMD, din data de 14.06 2013.

Niciun comentariu: