Un produs Blogger.

luni, ianuarie 11, 2016

Iohannis, dispus sa joace Hora Unirii la Iasi.

6 comments
Mediafax
„Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat să participe la manifestările de Ziua Unirii de la Iaşi, susţin surse politice, în timp ce prezenţa liderilor PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga a fost confirmată oficial de liberalii ieşeni.”
Cu ochii in promter, de Anu Nou

Oare a uitat ce i-au facut rezervistii, acum 5 ani,  lui Basescu? Atunci era vorba de o Hotarâre de Guvern,  HG 735/2010, de aplicare a Legii 119/2010, care a socat sute de mii de  pensionari militari. Dupa huiduielile de la Iasi, hotarârea a fost abrogata prin OUG nr.1/2011.
Acum este in joc OUG 57/2015 a Guvernului sau, de modificarea a Legii 223/2015. Nefiind inca transpusa in decizii de pensii militare, ordonanta i-a socat doar pe rezervistii bine informati. Pâna pe 24 Ianuarie a.c. , prin comunicarea neoficioasa, tot mai multi militari se vor dumiri cât de nefavorabila le este OUG nr. 57/2015.
La Iasi va fi o concurenta serioasa la Hora Unirii pe care SCMD o pregateste in Piata Victoriei din Bucuresti.

6 comentarii:

emanuel spunea...

... este diversiune - nu se duce Johannis la Iasi , il termina moldovenii cu huiduielile ... PNL -ul nu-I iubit de moldoveni !

Cuza spunea...

" M-as bucura sa-l intimpin pe Huiduma la Iasi, insa ar fi mai tactic sa fim toti la Bucuresti pe 24 Ianuarie. De acolo se aprinde lumina, acolo este puterea lui SOROS GYORGY-CSOLOS DACIAN JULIEN, acolo trebuie taiate capetele napircilor! In Iasi va fi primit cum merita de ceilalti moldoveni, care n-au iubit stapinirea nemtalailor niciodata!

Anonim spunea...

Ciolanis se imbraca cu sortuletul la Iasi? Sau ii da Soros calul lui Atila?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iohannis, sa vii la Ziua Unirii cu un sobor de preoti sa cante prohodul Armatei romane, pe care ai distrus-o total prin guvernul tehnocrat! Sa vii cu un colac, cu o coliva si cu o lumanare pentru ca distrugerea intentionata a Armatei v-a mers bine voua, iar pe noi ne-ati bagat in mormant de vii! Puteti sa-i raportati sefului vostru masonic si lui Soros ca v-ati dus la indeplinire planul de dezbinare si de distrugere a Armatei! Vor pleca mii de militari si angajati ai MAI in pribegie pentru un coltuc de paine amara printre straini, dar nu pe solde si salarii de mizerie in Romania, sau cu pensii pentru porci, dar nu pentru oameni in uniforma! Ati reusit ce nu au putut sa ne faca rusii, turcii, tatarii si alte popoare si armate migratoare! ,,Blestemati veti fi de toate fara a prinde voi de veste!''

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Maxim One:Sa vina Ciolanus sa joace ţonţoroiul cu ministrul Apararii! Sau ursul, capra si alte lighioane! Noi sa batem in toba, ei sa sara in sus ca mingile de ping-pong! Ce ras ar mai fi! Ne-am tavali de ras pe jos vazand cum le sar capacele si sortuletele de masoni si le dezvaluie trihiricile de cuculete cu care nu pot face copii la xerox! Va dati seama cum le-ar sari ţumburucurile? Circ curat! Ca la urs! Nadusiti, cu apele curgandu-le siroaie pe ocarine si muiane, gafaind ca disperatii si sarind in sus cu stangul pe toba! Ha, ha, ha! Ce priveliste, ce spectacol grandios! Ce grotesc ar arata! Ar intra in cartea recordurilor sa sara asa pana la loc-comanda! Si eu sa cant: Joaca ursule mai bine ca-ti dau paine cu masline; Joaca ursule mai tare c-ai taiat din pensioare, du-te dupa ma-ta mare! Dar sa mai pun si-o tabla incinsa pe carbuni si ei cu talpile goale? Ar fi cacarea lumii interlope! Ha, ha, ha!

Anonim spunea...

Lumea interlopa ( gulerele albe nu talharii) nu s-ar bucura ca le pui sefii masoni pe jar.