Un produs Blogger.

sâmbătă, ianuarie 23, 2016

Un razboi cu Rusia, un incident care ar dura 12 ore

72 comments
,
Edward Luttwak, nascut in 1942 la Arad
Fragment din interviul  pe care Edward Luttwak, consultant american de origine romana,l-a acrdat in urma cu un an pentru DiGi2
Intrebare
România este o țară NATO și stat UE, dar este înconjurată de țări care sunt să spunem pmai apropiate de Rusia. Mă refer la Ungaria, Bulgaria, Serbia. Este acesta un factor de risc pentru România?

Raspuns, Lottwak
 Acesta este un caz interesant, pentru că statutul de stat NATO funcționează pentru România Acecea o garanție reală. Dacă sunt anumite provocări, infiltrări, atunci bineînțeles forțele militare române trebuie să ia imediat măsuri dure, să tragă. Cu toate acestea, ar fi un război care ar dura 12 ore. De fapt un incident cu durata de 12 ore pentru că NATO s-ar pune în mișcare pentru România. NATO nu poate funcționa în cazul Ucrainei, pentru că ei nu sunt membri și nu este doar o chestiune formală, ci sunt lucruri legate de planuri, integrare și așa mai departe. Dar desigur, rușii nu au graniță comună cu România. Decizia din 1945 care spunea că ei au o graniță cu România are acum rezultatul opus, așa că nu este nicio graniță. Dacă România ar mai fi avut nordul Bucovinei... dar acum nu există graniță comună. Așa că dacă ar vrea să ajungă aici trebuie să treacă prin vestul Ucrainei. Eu cred că amenințările asupra securității României sunt egale cu zero. Bineînțeles, când ne facem planurile de apărare, trebuie să fim mereu atenți. Așa că armata română trebuie să fie serioasă, chiar dacă probabilitatea este atât de redusă. Iar Serbia, apropos, este pro-Rusia, dar nu este anti-România. Sârbii nu sunt inamicii României. Poporul sârb privește ca pe un frate poporul român, nu ca pe un popor dușman. În cazul Bulgariei este puțin diferit, dar prietenia Bulgariei cu Rusia este una sentimentală. Este una culturală și bazată pe sentimente, nu este una strategică.

Dar credeți că Moscova o să permită Moldovei să „iasă" din sfera sa de influență?

Moscova a construit relații puternice cu Kievul. Kievul era satelitul Moscovei. Ei puteau să oprească lucrurile acestea. Acum nu mai pot. Dacă Moldova vrea să se unească cu România, asta este. Ei nu mai pot să facă nimic. Absolut nimic. Este o chestiune tehnică legată de aderarea Moldovei la NATO, pentru că membrii NATO ar trebui să accepte asta, dar dacă moldovenii vor asta sunt sigur că se poate întâmpla și Moscova nu va putea interveni, pentru că între Moldova și Rusia este o țară care ar trebui să fie prietenul cel mai bun al Rusiei, dar ei l-au transformat într-un inamic. Ei au făcut ca Ucraina să le fie dușman. Iar acest lucru îi permite Moldovei o separare. Dacă rușii s-ar fi comportat diferit, Ucraina ar fi fost un satelit al Moscovei, unul ascultător și fericit, un frate mai mic. Dar nu sunt. Deci Moldova poate fi independentă dacă așa ar dori majoritatea.

72 de comentarii:

Mihai spunea...

Daca potecaru-i pe faza si de partea astalalta a Prutului posibil sa dureze 13.15 ore.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hai sa-l contrazic pe distinsul domn! Daca ne trimit rusii pe putin trei rachete termonucleare, ne-au scos din Istorie! Credeti ca-si pierd timpul, oamenii, banii si tehnica cu niste parliti ca noi care singuri ne-am distrus Armata? Fiti seriosi! Trei butoane, trei lovituri, o singura musca lasata fara aripi! Si asta-i Romanistanul care are Armata mai prost echipata, hranita si platita decat Mali si Burkina Fasso din pricina tradatorilor politici!

Anonim spunea...

Daca vin oe drumurile romanistane invazia s-ar putea sa dureze luni.Haa haaa haaa .Daca vin si iarna cand drunurile sunt inchise sau inzapezite se lasa pagubasi. Spagarii miliardari de la CANDR sunt arma secreta a noastra.Stiu ei de ce nu ne fac autostrazi desi au tocat 20 de miliarde de euro in 7 ani..Ca sa ne protejeze de rusi.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Olescu a luat-o in barba cu o farsa de zile mari! Acum vedem cat de tare in clanta este si cat de speriat devine cand i se pune pe tava o realitate virtuala! Vitejii nu se sperie si nu se clatina, nicidata, in fata nici unei primejdii, de nimeni si de nimic! Puneti-ma in fata plutonului de executie si nici macar nu voi clipi o fractiune de secunda de frica! Nu am nimic de pierdut, nu am nimic sa las in urma pentru care sa regret, dar ma bat pentru dreptate, onoare si demnitate pe care le pretuiesc ca pe lumina ochilor din cap, pana la ultima picatura de suflet si sange din toata fiinta mea!

fiducius55 spunea...

sâmbătă, 23 ianuarie 2016
COMUNICAT Nr. 6 din 23.01.2016

INTALNIRE DE LUCRU
Domnul general Ion Oprişor, consilier prezidențial în cadrul Departamentului Securităţii Naţionale din Administraţia Prezidenţiala şi domnul general Ciucă Nicolae-Ionel, şeful Statului Major General al Armatei Romane s-au intalnit astăzi 23 ianuarie 2016 între orele 14.30-16.30 la sediul Cercului Militar Iaşi cu reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) Filiala Iaşi.
După informarea participanţilor în legătură cu problemele cu care se confrunta militarii în rezervă, s-au analizat punct cu punct toate solicitările noastre, în principal revendicările referitoare la art.40 din OUG 57/2016 care modifică Legea pensiilor militare, necesitatea eliminării art. 6 din Proiectul de HG privind aprobarea Normelor pentru aplicarea prevederilor art. 121 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat.
Într-un climat onest si constructiv s-au discutat şi alte probleme care vizează îmbunătăţirea nivelul de trai al cadrelor militare active şi în rezervă.

Cu solicitudine dl. general Ion Oprişor, ne-a asigurat că va înmâna domnului Preşedinte lista noastră de revendicări, susţinând totodată necesitatea analizării şi rezolvării problematicii prezentate in interesul major al militarilor rezervişti.

Domnul general Ciuca ne-a încredinţat că în cel mai scurt timp va întreprinde demersuri concrete în vederea clarificării unor aspecte legislative mai puţin înţelese de către militarii în rezervă şi identificării căilor pentru soluţionarea legală a problemelor de interes general semnalate.
În acest proces vor fi angajate atât elemente din structurile de specialitate din cadrul Statului Major General, cât si reprezentanţi ai structurile asociative ale cadrelor militare în rezervă şi în retragere.

Înţelegând necesitatea respectării principiilor statului de drept si avand in vedere interesul prioritar al respectării ordinii constituţionale, delegaţia noastră a reafirmat sprijinul si sustinerea militarilor în rezervă pentru celebrarea Unirii Principatelor Române cu respectul cuvenit unei mari sărbători naţionale draga tuturor romanilor pe care o vor sărbători alături de ceilalţi cetăţeni ai Iaşului cu demnitatea, onoarea şi respectul cuvenit unei asemenea manifestări.

calin spunea...

Dupa cum ne-am afisat la Romania TV, incidentul ar fi cu consecinte instantanee. Suntem pe nicaerea ! Asa ceva !!! Auziti: "guvernare militara"!!! Ne-am compromis cu totul. Cine dracu a pus treaba asta la cale??? Cand am afirmat ca nu suntem la varful opincilor oierilor care au venit in Bucuresti la proteste .... Pai asa punem problema? Am cazut intr-un ridicol care ne va lua ani de zile sa-l stergem ...

Anonim spunea...

off topic
ati "belit-o" S-a tuns zdrongaru.....mai soft asa dar s-a tuns.
E clar batalia este ca si castigata!!

Anonim spunea...

Maine toti in strada in piata Victoriei la ora 11 . La lupta camarazi nu in fotolii la caldurica ca lasii.Sa tremure carnea pe sorosisti...

calin spunea...

Din postarea Puiu Gheorghe Budau:
"Domnul general Ciuca ne-a încredinţat că în cel mai scurt timp va întreprinde demersuri concrete în vederea clarificării unor aspecte legislative mai puţin înţelese de către militarii în rezervă şi identificării căilor pentru soluţionarea legală a problemelor de interes general semnalate.
În acest proces vor fi angajate atât elemente din structurile de specialitate din cadrul Statului Major General, cât si reprezentanţi ai structurile asociative ale cadrelor militare în rezervă şi în retragere."
Sare in ochi:"...în vederea clarificării unor aspecte legislative mai puţin înţelese de către militarii în rezervă..." D-l Ciuca ne ia de prosti? Parca acum a aterizat in mijlocul problemei !!! Si razesii au inghitit afirmatia asta???

Anonim spunea...

Tu ce solutii ai pentru redresarea tarii ? Zi sa auzim.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Camarazi, stati darji pe baricade si nu cedati un cm la negocieri, manifestari si in fata opozantilor! Deocamdata suntem pe drumul ce bun! Astazi dupa pranz, un om de afaceri foarte serios a facut afirmatii in mai multe randuri la Romania TV ca ,,MILITARII AU CONTRACT PE VIATA CU ARMATA, LE SUNA GOARNA PANA CAND INCHID OCHII, SI ESTE EXCLUS CA ACESTORA SA LI SE TAIE DREPTURILE, SA AIBA PENSII DE MIZERIE SAU SA SE AFIRME CA AU PENSII SPECIALE, IAR PROGRAMUL ACTIVILOR FIIND 24 DE ORE DIN 24 ORE PERMANENT PANA LA PENSIE, AVAND SI ACTIVII SI REZERVISTII CONTRACT CU MOARTEA!''

Anonim spunea...

Mda are dreptate.
un razboi al RO cu Rusia la ora actuala reprezinta pentru ei doar un INCIDENT.Stie omu' ce vorbeste!!
In rest nu va mai umflati in "pene"

Anonim spunea...

Da , ca degeaba ''e'' multi daca ''e'' si prosti

iceparu spunea...

Gligor a vorbit in nume personal.Nu ati observat ca omul a specificat ca el nu este afiliat SCMD?
Si pana la urma ce a gresit?Militarii se pot implica in conducerea treburilor obstii ca simpli cetateni cunoscut fiind ca ii caracterizeaza daruirea de sine,seriozitatea,demnitatea,cinstea.Analizati cati politicieni fac obiectul DNA si cati militari.
Implicarea militarilor in treburile tarii nu inseamna dictatura militara.Ce ati zice daca militarii rezervisti ca simpli cetateni ar adera masiv la un singur partid si ar cuceri in mod democratic puterea politica?Ar fi dictatura militara?
Privind Rusia chiar daca nu avem granita comuna trebuie sa avem relatii de normalitate.Este o mare putere economica,politica si militara iar o atitudine de respect reciproc nu ne aduce daune in relatia noastra cu partenerul strategic.
Oprisor si Ciuca nu au facut nimic pana acum ,Nu o sa faca nimic nici de acum in colo.Ei au devenit oameni politici,adica primeaza interesul personal.Vom trai si vom vedea.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

A murit marea maestra a sahului romanesc, Elisabeta Polihroniade, astazi dupa amiaza la varsta de 80 de ani! Dumnezeu s-o odihneasca.

tigri2 spunea...

Chiriac este un mason,sau in slujba lor si este un dusman infocat al pensionarilor militari. Voi n-ati sesizat ca nici Andreea Cretulescu nu-l suporta ,iar Mitica Dragomir nici nu-i arunca vreo privire,decat sageti.Acest Bogdan Chiriac este un lingau.

Huhu Rezea spunea...

Desigur ca Gligor a vorbit in nume propriu, dar imediat a fost taxat de Chiriac in emisiune.
Vad ca mai multi va infierbantati cu ideea unei conduceri militare, din capul locului neconstututionala daca nu este rezultatul unor alegeri sau al unor negocieri politice,daca vorbim despre un guvern format din militari si nu despre o guvernare militara cu suspendarea activitatii politice si a drepturilor omului.
Sa fim noi sanatosi... cati diaisti si cati dieisti au fost prin guvernele postcomuniste, ca sa nu mai vorbim de militarii neacoperiti, si tot nu s-a starpit coruptia.
Si civilii si militarii au fost la fel de hrapareti.
Putine guverne militare din perioada moderna au facut performanta si n-au derapat in coruptie institutionalizata.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez:Nu ma priveste aceasta discutie, dar pot afirma ca acest Chiriac(os), neam de grecotei parat si spalat pe creier, e un lingau iohanist si liberal, are mereu un colt impotriva catanelor, si asta din cauza ca in armata cred ca a fost un pampalau care a furat bijuri pe meritate si pe saturate hando boratelea! E un Gica Contra al pensonarilor, in general, o tot trage ca proasta in targ cu principiul contribuitatii, imitand basanisti si iohanisti de mare cacat! Mereu invoca crize economice si lipsa banilor ca motivatie sa nu se mai mareasca pensiile nimanui, de parca ar da de la ma-sa din poseta! Se baga in seama, se lasa rugat sa-si dea cu parerea si el ragaie de dusmanie si ura pe cei cu probleme nerezolvate sau in inferioritate! O zdreantza si-un putregai!

tigri2 spunea...

***huhu,dar ce OUG este constitutional,sau guvernul asta este un rezultat al alegerilor.In numele Constitutiei suntem furati,inselati si spoliati de toate iar populatia fuge din tara,pana cand mamaligilor?

Iulian Mareș spunea...

ROU a facut cel mai important lucru pentru de la 89 incoace prin aderarea la NATO.
-nu da nimeni din niciun buton vre-o racheta N
-nu avem ce imparti cu Rusia, decat momente de istorie
-nu exista pentru NATO si pe cale de consecinta pt ROU surprindere strategica
-Ucraina nu a fost prietena Rusiei.....vedeti ce s-a intamplat din 1917 incoace si mai ales in al II-lea razboi mondial...cu cine luptau ucrainenii?..impotriva cui?
-tratatul NATO are pct. 4 si 5, care obliga, dar si creaza obligatii
-12 ore?....greu de cuantificat?...Cecenia si Afganistanul de ce au rezistat ani?
-de la N la S, pe flancul de E al NATO se doreste un cordon de securitate, o zona gri, dar care nu incepe cu frontiera de E a tarilor NATO de flanc estic
-noi, ca prostii, am redus schimburile comerciale cu rusii, altii mai normali la cap, din centrul Europei au dezvoltat parteneriate economice cu ei
-acum, nici sa stai la mana lor pt gaz/petrol si alte resurse nu e bine
-categoric ca sunt o forta uriasa, dar un conflict nu se analizeaza numai dpv al raportului de forte, fie el si calitativ
-Moldova nu se va alipi usor pt ca nu sunt sustinatori din vest si nici de peste ocean....situatia este cam la fel cu cea din 1859
-emotional, noi vrem unirea si este corect sa vrem, dar nu ne-am pregatit pt unire dpv economic, financiar...etc
-ca tara NATO e cam greu cu modificarea frontierelor, iar base le-a dat numai cetatenia, urmarind in fapt avantaje electorale, in primul rand si presiuni pe vest, deschizandu-le in fapt drumul cetatenilor din Basarabia catre Europa....posibil sa fie si asta o parte a unei strategii, dar este un pas mic si timid.

Unknown spunea...

ia sa vedeti , dle H ,ce vrea sa zica dl general cu ;;aspect legislatuive mai putin cunoscute de rezervisti ;; adica ce vrea sa spuna ? NU A OBSERVAT CEI DE LA PARTICIPARE LA DISCUTII ACEST LUCRU CA SA IL LAMUREASCA PE LOC? se pare ca strmba asta se refera ca acum nu mai poate indrepta lucrurile decat eliminarea problemei in parlament , asa ca raspunsul asteptat nu prea va fi clar , ce parere aveti , ar trebuii atentionati cei ce vor fi la miting sa nu se lase si sa li se dea un raspuns clar . si inca ceva nu ar putea pur si simplu sa retaga acest oug 57 si sa il reformuleze asa fel incat tot ce se refera la pensiilew militare sa fie scos ...? oricum e cam incurcata dar sa speram ca ceva se va face o zi buna

Anonim spunea...

Ce farsa ?

Anonim spunea...

E din loja p- due

Anonim spunea...

Oricum majoritatea politicienilor care conteaza sunt ori masoni ori ofiteri acoperiti ori si una si akta .Masonilor ca Chiriac de ofiteri patrioti le e frica.Dar se sperie degeaba patrioti si necorupti nu prea mai sunt (cu cateva exceptii)intre ofiterii superiori ..

Iulian Mareș spunea...

B. Chirieac e constant anti armata!
I-am trimis si mail pe adresa redactiei Dc News, ca adresa lui nu este functionala!
O tot da pe aia ca nu a crescut productivitatea muncii.....
Pai ce vina am eu pt asta?
Vrea cumva sa cumpar eu tehnologie si sa profesionalizez forta de munca?
Adica sa ma substitui patronului?
Si are o rautate in priviri cand face astfel de afirmatii, reusind sa enerveze pe toti, inclusiv pe cei din platou!

Anonim spunea...

Buna dimineata
acum fo juma de ora au anuntat pe DIGI 24 ca la manifestatie vor participa 25 000 de pensionari militari.
Bineinteles ca la sf. au adaugat "din declaratiile organizatorilor" vor participa.....
deci: 25 000 si au acentuat;pensionari militari
Ei bine daca chiar asa se intampla eu ma duc si ii cer iertare in genunchi lui Dogaru pentru toate relele pe care i le-am facut si cat l-am vorbit de rau.
Dar daca nuuuu......el poa sa-mi faca mie un oral:):)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E posibil, cat de curand, sa nu mai pot comunica pe aici. Cand l-am pornit pe calculator, a avut un comportament de tractor pe timp de iarna si i-a sunat claxonul pe rosu ca la greva pensionarilor militari vuvuzelele! Ha, ha, ha!! Cred ca iar ma lasa placa de baza, iar alti bani nu mai investesc in panarama asta pe care am luat-o noua acum cinci ani, un Dell de penultima generatie la ţiplă. Cu banii pe reparatii, curatari si alte alea luam altul nou. Deocamdata n-am posibilitati, asa ca scriu cat scriu pe el pana iar o sa iasa fum din el ca din soba, ca inaintea ultimei reparatii! Mi l-a blestemat masonii si sorosistii iohanisti! Ha, ha, ha! Sa-mi moara calculatorul o data cu voi, gusatilor si gaozarilor de doi bani! Uite ce zice Blaga: ,,Noi sprijinim Guvernul tehnocrat in toate masurile luate, oricate deservicii ne-ar face!'' Asadar si la taieri de pensii si salarii, sustinerea Ordonantei 57 si alte crime politice pe care liberalii le savarsesc cu rautate impotriva populatiei! E sucarit leoarca pentru ca Ciolos nu le da ciolanul cel mare in liniile doi si trei de la guvernare sa manareasca alegerile din vara si din toamna, ca asta e important la liberali, nu situatia din ce in ce mai proasta a romanilor! Ce javre obosite!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cam dura pretentia lui Doru Serban, dar mi-a smuls un zabet larg! Noroc ca felatia nu dauneaza grav sanatatii! Rau, bun, dar putem sa-i fim recunoscatori Col.Dogaru pentru ca a miscat ceva pentru drepturile noastre, fata de gusatii aia de la sindicatele militare care doar pupa in fund toate guvernarile pe care le slugaresc umil si jalnic ca niste lachei! A scos Armata si parte din societatea civila in strada si e virulent la revendicari, neploconindu-se pe burta cu servilism ca aia care ne tot fac de caca laudand guvernul tehnocrat si Ordonanta 57! Brasovul ii stie pe unii, dar si altii! Astia din media o tot trag cu militarii disponibilizati si nu cu toti militarii rezervisti, creand impresia de tevendicari a doar unei categorii de pensionari militari! Oricum, Europa se uita ori uimiti, ori scarbiti de clasa asta politica de mare jeg din Romanistan si masurile lor idioate, chiar ca la un spectacol de circ pentru ca nu s-a mai pomenit in lumea asta sa iasa in strada rezervistii militari a vre-unui stat, fie el Congo sau Ciad! Vai, mama noastra!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dupa Marea Sarbatoare a micii Uniri, rezervistii ieseni vor constata daca au luat teapa sau nu cu protestele! Ca sa nu cobesc, ma voi abtine de la comentarii, insa eu nu am incredere in dreapta politica din Romanistan, in Ciolannus, in Ciolosderos si cu atat mai putin in liderii de sindicat ieseni! Gerul va fi un alt aliat de nadejde pentru tradatori si clasa politica rapanoasa de dreapta! Si totusi exista o frica la ei: Rahatul sa nu se imputa rau si sa se trezeasca cu toate orasele in flacarile revoltelor si situatia sa scape de sub control! Atunci pot iesi si infractorii alaturi de manifestanti pentru jafuri si praduieli si situatia poate deveni dramatica, la cata foame si lipsuri exista acum, dar si lacomie infractionala! Lucrurile nu par foarte simple, la prima vedere, si nu e de gluma cand izbucnesc revolte necontrolate! Prin urmare, sunt sanse mari sa invingem in aceasta batalie!

bibiloi spunea...

Stati linistiti asezativa linistiti zicea cineva in 89, la fel vor sta si ofiterii in rezerva in fotoliu la caldura iesi afara ........ ..........

Unknown spunea...

dl care sone despre acest CIRIAC masa este .mai mult nu vedeti ca el are un cult pentru patroni , cand aude de salarii marite sare ca ars , eu asi vrea sa le stim si noi dosarele lor m.ce au facut inainte de 1989 , cati au fost turnatori din cei ce tin mortis desconspirarea altora ,inca ceva , cei ca dl Tudor de la antenna 3 si acel URSU ce or fi facut parintii lor inainte de 1989, fiindca ei erau atunci niste copii si a uza de parva ei ar fii nuste eroi ,dar ar fi fost morti de foame daca nu aveau sa ii toace pe securisti , sa ii faca tot timpul dusmanii tarii , ru cred ca ar trebuii sa stim si noi tot despre ei asa cum eu vor sa stie tot despre noi ,,are cineva curajul sa ii ia la bani marunti pe toti astia de isi zic ziarisi de investigatii etc.....?deci mai sus dl chiriac care spune,,,,,,corectare

Unknown spunea...

subiectul este altul .dar vedeti, acum e subiectul cu pensiileb, cunrazboiul altadara, e ub banc ..puteti sa flturati si un tramvai ,noi tot la ....pensii ne gandim ,

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@@@: IN NUMELE TATALUI, SI-AL fIULUI SI-AL SFANTULUI DUH:Camarazi, astazi este si parastasul de pomenire ultimatumă si postumă a Maresalului Gardescu Oprea Epoleţi Înstelaţi La Apelul Bocancilor, care a murit de foame dupa grade, functii, banaret cacalau si alergatura sa se ascunda de noi! Sa-i fie disparitia si iesirea din politica, pe usa din dos, usoare! Ortul, colacul si lumanarea din seu de caine sa-l insoteasca pe ultimul drum paralel de noi! Tămâia, Amin si Aleluia!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Antena 3 e cu noi, si a dat primul interviu cu Col. Dogaru la orele 10.15, a dedicat si o emisiune pentru demonstranti, invitand un lider de sindicat civil care ne-a tinut partea si a recunoscut ca sindicatele au fost slabite si dispersate de politic, evidentiind ca e posibil sa se strecoare oameni politici si sa se dedea la violente sa compromita manifestatia. Celelalte posturi transmit si ele despre amploarea anticipata a protestelor organizate de catre militari! Col. Dogaru a anuntat prezenta si activilor politisti si jandarmi. Personal, presupun ca se vor atasa si multi activi militari in civil, dar si civili trecatori revoltati de clasa politica si tehnocrati.

micutzul spunea...

In primul rand trebuie sa tinem cont ca dupa preluarea Moldovei de URSS s-a procedat la o masiva rusificare a populatiei Moldovei si foarte multi moldoveni adevarati au fost exilati in Estul indepartat al URSS. Concluzia este ca nu se poate forma o majoritate moldoveana care sa doreasca unirea cu Tara....
In al doilea rand Putin face misto de noi cand spune ca am devenit o tinta pentru Moscova...Il doare in a...us de Deveselu si nici nu il interesam ca teritoriu....Mult mai mult il intereseaza Bosforul, Dardanelele si asta se vede in relatiile turco-ruse...
In al treilea rand sunt constient ca daca doreste sa dea o lectie cuiva din zona noastra , poate sa o faca in 24 de ore pana cand incepe NATO sa se trezeasca si apoi sa spuna ca a scapat aplicatia de pe harta.... Dar sunt constient de faptul ca nu poti sa pregatesti o actiune militara de asemenea proportii fara sa afle cineva....Doar au si ei betivii lor, curvarii lor sau ,,casino man...,, ul lor....
In ceea ce il priveste pe domnul general Ciuca , eu ofiter in rezerva al Armatei Romaniei nu am incredere in el...Atat timp cat o mana de oameni fura sute de milioane de euro ( si ii doare in a...us) nu poti sa te justifici ca nu sunt bani ...Sa ii fie rusine si sa isi dea demisia...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pe Romania TV, Chirieac Lingăul Neom, hamaind prin prin telefon, iar a mancat ce-a macat ca la Iasi protestatarii au strigat si se simte deranjat ca are un broscoi in stomac! La lins mânuri si picioare, mocofane plin de bale, nu cu botu'-n microfoane sa te dai iar cu turbare la cătane!

Mihai spunea...

Un fis de rasunet cu ceva peste 1500 de oameni din tot CNSC care dupa 12.00 au inceput dispersarea.
Ultimatimul a ramas fara efect.

micutzul spunea...

@ avianyc-tigri3
Mie cel putin mi-ar fi rusine sa vorbesc in acest fel, de acasa, despre o actiune a colegilor mei...Daca ai fost cu adevarat militar...Cam ce ai spune tu sa vina cineva sa iti spuna ca activitatea ta in armata a fost un mic ,, fas,,... Sau atata poti tu ...? Astept cu nerabdare veninul....

Anonim spunea...

Am ajuns ''acasa'' ( la un prieten din Drumul Taberei Am ragusit si inghetat ca un rahat .degeaba .Am obtinut o p u.. Multi militari lasi au stat acasa la caldurica . M-a mancat in fund sa cred ca militarii mai au onoare . M-am lamurit definitiv .Bine face Ciolanis sluga lui Soros ca se pisa pe militari si nu da doi bani pe ei .Vorba lui Tigri 3 o fasaiala.

tigri2 spunea...

Cred ca am sa parasesc tara,nu mai am vreo speranta de dreptate.Cezar muci,poti sa-ti f.. linistit caprele si conducatorii,te las sa aperi ce-a mai ramas.

Anonim spunea...

Dogaru manca kk sa venim pe 1 Martie Mai vine dracul.Daca Dogaru lasa sa fie proteste si la Iasi nu ne trata guvernul lui Soros ca pe niste carpe.Acum vrea alta manifestatie pe care sa o manipuleze ca si pe asta.Mare ticalos.

Anonim spunea...

http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-primele-imagini-cu-garda-lui-vlad-tepes-video_980140.html

Iulian Mareș spunea...

Adevarul ca a fost cam frig, dar daca au venit unii de la Oradea si Botosani.....ce pot sa spun despre cei care puteau iesi/veni si nu au facut-o?
Posibil sa fie critici, poate nu avem experienta sindicala necesara, dar noi, militarii, am fost cam singurii....au fost si de la pol. frontiera, sri, politistii, sistemul medical, invatamant ...etc
Mi-a placut organizarea celor din Urziceni!...am si vorbit cu ei.
Toti au ceva de revendicat....din orice sistem si s-au alipit noua!
Sincer, ma asteptam sa fie mai multi.....dar asta este!
Sunt convins ca cei care nu au venit au motive serioase: varsta, boli...lipsa banilor!
Dar, ce pot zice de niste tonti care scrIu versuri de oligofreni pe alte bloguri, intrucat pe aici i-au scuipat admin!

Mihai spunea...

@ micutzul
Daca as fi scris acest lucru ieri ,ati fi spus ca sunt un destabilizator al mitingului,intrus al serviciilor,etc. Si poate Huhurez nici nu publica .
Tare naiv trebuie sa fii sa nu-ti dai seama de realitati . M-a lovit si scîrba de noua formula a miting a lui Dogy in care unii aveau pancarte cu cereri de 45% iar altii cu 100% +. Numai ca de manipularile si interesele dogariene s-au prins cam multi.Iar un pensionar militar intervievat ,intrebat de nivelul pensiei, a evitat spunînd ca de fapt pensia nu scade.
Trist si fara lideri atasati realitatilor ,buni negociatori ,o sa fie greu.
Și inca ceva, foarte putini au inteles ca de fapt la mapn s-a produs og-ul ca sa nu-i spun fratricidul. Si s-a produs pe motive imputabile lor de-a lungul timpului.
Asta pe scurt, pe lung si dezvoltat este mult mai complicat.

Unknown spunea...

totul sevtrage de la cei din Iasi , daca s-a aflat de faptul ca o delegatie are deja confirmarea unor rezultare , atunci cei care au aflat astsa au gasit ca nu mai este cazul sa iasa in strada , in plus a fost sin un ger napraznisc , sa ii fie rusine lui CIOLOOSI ca afland de ce este in buc ,nu a facut nimic , daca nu se va rezolva nimic atunci vor vedea ce greseala s-a facutr ca au crezut in cei de la Iasi ,,,,,dar in parlament pe 16 feb mai sant seanse de respingere aacestei idiotenii

Elisav spunea...

Sunt dezolat dar ne meritam soarta. Unii cacaciosi din fata televizoarelor ii critica pe cei care lupta pentru drepturile tuturor. In cursul istoriei mai multe acte de tradare ale romanilor si in special ale armatei ar fi trebuit sa ne lamureasca. Ciobanii la fel ca Gh. Doja, Horea au luptat pentru drepturile l r cu toate riscurile.Armata condusa de generalii de carton, cu coloneii de la apelul de seara sau dimineata nu au venit la lupta. Sigur ca cei care au venit din toata tara trebuie sa fie nemultumiti dar ei nu pot obliga baba sa treaca strada daca acesta nu vrea si ofiterii romani sunt o baba care nu vrea sa traverseze strada spre o altfel de viata. Sunt dezolat la fel ca miile de rezervisti care au fost in piata dar grosul armatei a stat acasa. Ne meritam soarta!

micutzul spunea...

@avianyc-tigri3
Eu vorbeam de modul cum ai pus problema...Faptul ca cineva a organizat ceva si mai multe persoane au participat , inseamna din start ca s-a facut ceva...Cat ? Mult? Putin?....Asta e de studiat.... Dogaru are meritele lui dar nu are sprijin masiv nici din teritoriu , nici dintre activi care au impresia ca ei sunt pe viata....Eu am sustinut si sustin in continuare ca ma simt tradat din interiorul MApN si al SMG ....Ca acolo sunt viperele care au crescut la sanul nostru si care acum , cu spatele flexat executa fara cracnire si demnitate directive politice....In functii cheie ajung doar politruci si lingusitori....Dar consider ca merita tot respectul cei care au fost azi la Bucuresti si la Iasi si au transmis mesajul...
Si mai am o intrebare ....Cine a avut interesul ca printre primele masuri luate de rahatul asta sa fie modificarea legii pensiilor militare ? TRADATORII DE NEAM...JEGURILE CARE VOR ARDEALUL SI RUPEREA TARII....ARMATA ERA SINGURA INSTITUTIE ORGANIZATA , VIABILA SI CREDIBILA....ACUM AU BAGAT RACA INTRE ACTIVI SI REZERVA....OARE CE URMEAZA ?

uber spunea...

Am vazut la demonstratie o abordare noua a lui Dogaru, de cate ori a fost intrebat care este motivul a spus de respectarea legii, etc. Este foarte bine ca nu aveau de ce sa se lege, dar cum am scris cu cateva zile inainte exact asa s-a intamplat. Au ochit pe cate unul mai pe la margine si l-au stors ca pe lamaie. Toti cei intrebati au tras-o cu 65%, 85%, incalcarea si violul onoarei, etc. Cand am spus ca nu merge cu imbarligaturi, minciuna si codoslacuri !!!!
Nu era niciun capat de tara daca Dogaru inducea motivul demonstratiei in randul participantilor fiind neconstitutionalitatea plafonarii la 85% care creaza discriminari. Ceeace este total adevarat, atunci oricine putea sa o traga cu procente si alte abureli, doar asta era motivul demonstratiei.
L-am vazut pe Coarna la TV, explica si asta una, alta, am ramas surprins ca acest om pana acum nu a inteles care e treba cu ordonanta, o tot tragea ca doar SGV sunt discriminati de acel plafon de 85% deoarece nu primesc OMM, asta e tot ce a inteles el.
Apropos, mi-a placut intoarcerea dreapta-imprejur a celui care i-a dat raportul lui Iohannis.
De asemenea trebuie remarcata incapatanarea lui Ciuca care va lua masuri de explicare cat mai bine catre pensionarii militari a masurilor din ordonanta, sa inteleaga dracu o data ca masura e buna dar nu o inteleg ei.
Deci e limpede ca lumina zilei ca nici prin gand nu le trece sa faca ceva in sensul modificarii ordonantei.
A inceput sa fie din ce in ce mai clar ca singura sansa este CCR.

uber spunea...

@elisav
Ca nu au venit generalii in retragere la proteste?
Pai nici nu or sa vina vreodata, rodul cui crezi tu ca este ordonanta?

Cuza spunea...

Acum citeva zile am spus ca scmd iasi, in frunte cu col. moraru dan, sunt niste"curve". Am avut dreptate, au spart miscarea sindicala planificata pentru 24 Ianuarie, in cirdasie cu "alcolistul de la centru". Intilnirea de la Iasi a fost intre jigodia si tradatorul Moraru si cei care l-au cumparat, fara participarea altor membri din conducerea filialei. Nu mai acuzati M.I., tradatorii sint la M.Ap.N. Ei au emis ordonanta rusinii! "Multumiti-i" lui moraru la tel. 0742 627 259.

Mario spunea...

tps://www.facebook.com/turism.bzi/photos/a.368995706565684.1073741826.353937854738136/790651961066721/?type=3&theater
si cu asta am spus tot!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Onoare si multumiri eroilor care au suportat gerul cumplit si au rezistat pe baricade! Eu, cu 50% cap. de respiratie doar cu un plaman functional, si ala in pericol de avarie, si ma ineaca astmul la frig, nu cred ca as fi rezistat acolo pe acel ger! Liderii ieseni au tradat cedand momelii politice! Orice ati zice, Col Dogaru si Valeriu Pricina au depus eforturi uriase sa faca ceva, dar au fost tradati de Gen Frigulescu Gerulescu, Neputinţă, Bătâneţe, Laşitate, Civilii pe care-i dor in pix si sunt ignoranti...Blaga isi pregatise plutoane de golani sa perturbe manifestatia, i-a aflat si presa, dar vazand situatia precara nu s-au mai infiltrat ca porcii in multime...Ciolosderos si Ciolannus au prioritate zero pentru liberali la electorale, si-i doare la basca de revendicarile noastre, nici macar nu s-au uitat pe lista de revendicari, iar liderii sindicalisti ieseni au iesit in relief cu tradarea ieftina! Votantii liberalilor si a lui Iohannis, ce parere aveti despre ignoranta lor? Stati asa, ca liberalii pregatesc sa ia puterea cu orice pret, inca de pe acum sa va uitati bine la cupoanele de pensii, sa vi le pozati si sa vi le puneti ca amintiri la icoane, ca dupa ce iar le veti da votul si ii aduceti la putere, vor ramane in istoria personala ce mari erau o data pensiile militare! Pana ce nu mor natural toti cei care ii tot voteaza pe criminalii din dreapta politica, asa ne chinuim, fratilor! Abia atunci ne mai revenim!

Iulian Mareș spunea...

@micutzul
Pct 40/ oug 57 nu s-a elaborat de smg, ci de structuri din subordinea directa a ministrului ap. nationale!
Mah, dar care i-ati dat caciula aia de ofiter/forte terestre lui johanis, la Iasi?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ma uitam la jegurile slinoase care s-au dus ca milogii si slugile sa-i pupe si sa-i linga mânurile lui Ciolannus si Ciolosderos...Babe si mosi senili scosi din aziluri, boşchetari din canale îmbrăcaţi la ţiplă, limberali deghizati in sustinatori entuziasmati pana la orgasm...Tradatorii ieseni au pus difuzoarele la 1000W sa acopere scandarile ratacite ale bravilor militari curajosi care n-au respectat ordinul tradatorilor de la varful sindicatelor, lachei politici pesedisti facuti pres sub picioarele lor bine incotoşmănate, fraieri si nesatui de gogosi si sarmale de pomana pentru un vot, si pe care nu-i mai satura dracul, chiar de le-ar taia pensiile de tot! Satana le-a luat mintile prostimii, dobitocimii si slugarimii! Vai, noua, popor de manipulati si razuiti pe creiere de un politic idiot si ocult!

Iulian Mareș spunea...

Admin Huhurez

Uite ce posta la 16.36 un fost protejat, in fapt o vipera needucata care face copy/paste din site-uri obscure si le pune oe un blog, dand impresia ca sunt propriile idei!
Din ce oras posta canalia, te rog?

http://scmdorganizare.blogspot.ro/2016/01/apel-catre-camarazi-24-ianuarie-2016.html?showComment=1453654211503#c3646233237449060305

Iulian Mareș spunea...

Corneliu,
sa fii sigur ca am fost si te-am reprezentat si pe tine!
Nu avem experienta mitingurilor si este si normal.
Filialele stateau in coloana, pe judete, inapoia liderului si am vazut din Botosani si Oradea!
Lupta nu este pierduta...mai sunt doua etape: CCR si Parlament!
Atentie ca s-a terminat cercetarea cauzei CCR in rem si urmeaza in persona!
Minea, auzi, caci Zegrean nu vede!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa fie foarte clar ca Art.40 din OuG 57 a fost gandit si elaborat de catre structurile de lingai supusi ai Ministerului Catanelor, dispusi sa-si ucida si mama pentru o macaroana, si la ordinul masonului-varza de Bruxelles cu perciunii in banduliera! Obositul asta sta pitit ca un laş ordinar si se tine numai de mânării si prostii la adresa militarilor in adapostul barlogului de sobolani! Cum de n-au modificat alt art. din L223 si au nimerit chiar pe asta? Doar capul rautatilor si al tradatorilor, Ciolosderos stie!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Caderea guvernarii tehnocrate prin Motiune de Cenzura este unica su ultima solutie, numai daca lasii si lingaii din varful PSD, ALDE si UNPR o vor vrea si ies din aservirea jenanta si slugarnica a lui Ciolanus! Dar fiind la varf numai penali santajati cu dosare la DNA, putine sanse!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ IULIAN: Profund indatorat si cu multuiri respectuoase! Ma simt deosebit de onorat!

maiag spunea...

PACAT,nu critic organizarea si nici discursurile,pe undeva mai mult nu se putea face,dar momentul afost prost ales,nu au fost mai mult de 2000,numai militari si la tribuna cite un reprezentant de la sindicate si asociatii,televiziunile inactive,au filmat citeva minute si au plecat,jandarmii erau ascunsi pe la colturi,nu au pus garduri d eprotectie,liniste totala si inactivitate,din cauza ca nu au fost multi nu au scandat,au stat pe grupulete si au vb intre ei
SIGUR,nu va mai exista o data viitoare,sobine de rau noi raminelutia este la militarii activi in prag de pensie,ei sunt perdantii,de m cu astea,dar ei le vor avea putin peste jumatate din cit avem noi
uraaa,,,si la gara.Dogaru nu mai are vana,nu mai este urmat si bagat in seama de nimeni, e uzat frate,asta e
va pupilesc


Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Tovarase Liviu Dragnea, lider al PSD,
V-ati ascuns la adapostul mustatilor de bulibasa, olarite pe buzele de comanda la Coop. ,,Flacara'' sa le zambiti onor electoratului, doar in campaniile electorale cu fasoane! In rest, va invartiti prin palatul cu multe odai, cat fusele orare ale Globului pamantesc, si meditati ce si cate carti sa scrieti dupa ce veti fi condamnat pentru ca ati golit cimitirile de chiriasi sa intre buluc in cabinele de vot. Si cam atat. Va credem ca sunteti si obosit, dupa ce i-ati pus piedici din spate strengareste fostului premier, Ponta, din ordinul Celui Prea Inalt din Prepeleacul Cotrocenilor facandu-va cu ochiul, pungaseste, la Dosarul Penal de pe masa DNA-ului. Ati uitat, de la stres si gramezile de bani ce le aveti de numarat dupa ani de agoniseala politica, sa va mai puneti, sub mustatile olarite, masca pe comanda de la Coop. ,,Flacara,'' sa ne mai aruncati cocardele si minciunele cu promisiuni de sprijin, dupa ce l-ati vazut trantit cu burta de pamant pe onor premierul Ponta! Sau poate ca sunteti speriat si infricosat de ochiul codoş al Stapanului care va arata strengar Dosarul cu surprize de la DNA, ori de cate ori miscati in front sau vreti sa sariti capra? Eu v-as propune, nu ruga, pentru ca noi v-am insurubat in Parlament, sa va duceti prin babe sa va toarne cositorul de sperietura si deochi si sa va intoarceti la electorat, recte militarii loviti sub centura cu Ordonanta 57 si alte potlogarii ale tehnocratilor sorosisti, la ceilalti pensionari si angajati, dar si la alte categorii sociale pe care i-ati aburit cu promisiuni in campania electorala si sa discutati problemele serioase cu care se confrunta! Sa va ascundeti, precum un guzgan rozaliu autentic, in tainele buncarului palatului de cristal din dotare, nu da bine obrazului bronzat prin Brazilia de Sarbatorile de iarna, si nici la partidul pe care dumneata il reprezinti din obligatii si interese personale! E necesara iesirea din barlog si consfatuirea cu liderii coalitiei Ponta, care a condus foarte bine Romania o buna vreme, si sa puneti la cale de-o Motoiune de Cenzura pentru trantirea guvenarii tehnocrate ca sa se duca unde si-a dus mutu' iapa si surdu' capra, sau de unde au fost trimisi cu ordin sa ruineze definitiv Romania! Pana atunci, aveti grija sa nu faceti atacuri de panica si sa deveniti claustrofob, singur in Palatul de cristal al Guzganului Rozaliu!

un oscar = o pensie spunea...

mai oameni buni,voi cand veti realiza ca sunteti "nobody"?
traiti in romanistan,o colonie infecta plina de sclavi paduchiosi care muncesc pe 300 de euro(din cauza competivitatii scazute)!?!
voi chiar nu realizati ca ce aveti acum la pensie este rasfat fata de ce vor lua in viitor actualii iobagi liberi drept pensii?
ori esti tanar si iti cauti de munca afara ori taci din gura si accepti ce iti da stapanul drept rasplata la ziua de salariu!!!!
voi vreti drepturi ca cei din vest?
treziti-va!!! aici este realitate paralela,nu veti pupa voi viata ca afara niciodata in colonia asta!
occidentul are interes sa iti ia tineretul valoros de aici si in romanistan sa fie colonie de sclavi si piata de testare si desfacerea produselor lor!!!
asa ca ciocul mic si la munca sau la tratamente pe spagi!!!!!
va pupa un activ care va emigra in scurt timp!!!!

tigri2 spunea...

Cauzele esecului:
-s-a incercat obtinerea unor drepturi prin santaj,fortarea mainii lui Ciolos vis a vis de evenimentele de azi;
-lista de revendicari nu priveste pensionarii militari decat la punctul 1 si ala cam benulos formulat,trebuia spus clar "Revenirea la Legea 223 fara adaugiri si modificari: si atat, de ce ne-am complicat ciu alte chestii care nu ne privesc ,deoarece noi nu suntem Armata Salvarii nici Maica Tereza
-ziua aleasa ,stiind ca-i friguroasa de ce nu a fost schimbata,se stia cu 10 zile inainte
-Dogaru s-a intitulat Alexandru cel Mare cu toate ca SCMDul reprezinta doar 1% dintre pensionarii militari
-alti leaderi nu s-au afirmat
-anularea miscarii de la Iasi si trimiterea acolo a intregii Moldove-
- se stia de joi 21 ian ca Ciolos a luat la cunostinta de doleante si si-a exprimat parerea dar pensionarii militari nu au fost informati de leaderi in speranta castigarii de capital politic
-am fost manipulati,mintiti si pacaliti ,de catre ai nostri coordonatori. Nu sperati in ajutor din partea societatii civile ca s-a ajuns ca din partea lor,datorita manipularii si dezbinarii, sa avem doar ura si dispret.
Trebuie sa ne uneasca acelasi tel si fara scopuri meschine din partea unor sindicalisti!

Anonim spunea...

Singura motiune de cenzura poate venii de la Soros .Si asta tot prin ceva gen Colectiv.Oricum viitorul guvern va fi pus tot de perciunati ( e colonia lor) asa ca e inutil sa mai speri.

micutzul spunea...

@Corneliu..
Acest guvern ,, european,, este acolo fiindca tradatorii tuturor partidelor parlamentare i-au votat...Aceste partide pline de corupti , de curve , de ahtiati dupa putere si dupa avere sunt corupte....Tot ceea ce se intampla acum se intampla cu aprobarea lor...Sunt sigur ca baietii din servicii strang din dinti si injura in surdina , dar probabil ca e mai bine sa ii lase deocamdata sa manance rahatul ... Noi suntem tradati atat din interior cat si din structurile active,,,.... Toti vor bani si putere... Parerea mea este ca exista o singura solutie democratica...Sa intram toti in partidul gen. Streinu si in mod democratic pur sa stergem cu ei pe jos in parlament...Cred ca implicarea noastra politica este mai dura decat orice miting la care se uita cu scarba....Crestem un partid puternic si se vor speria de moarte....

Iulian Mareș spunea...

Astept cu drag urmatoares miscare a guvernului!
Trimiterea la MO a unei noi OUG, care sa anuleze avantajul dreptului avantajos!
Atunci, poate vom vedea si piat plina!
Dar, eu unul, nu cred ca voi mai iesi in ger, pt ca nu ma atinge actul normativ!
Prevad ca vor calca pe acceleratie si....vai voua!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Micutule, subscriu! Da, Gen. Streinu ar fi o solutie magica, macar sa stim ca avem o voce ascultata, serioasa, necorupta si inteleapta in persoana domniei sale, care are si respectul societatii civile. Ma voi putea atasa cu usurinta de un partid preponderent militar, dar de acum il voi exclude total pe Gen. Oprea care s-a pitit de noi, este acoperit de dosare, e santajabil cu acest aspect, e dual si shimbator de la o zi la alta! Unde a fost domnia sa in aceste zile geroase, dar ferbinti pentru drepturile noastre? Vedeti ce inseamna cand dosarele penale dicteaza constiinta unui politician, ca si la Dragnea, recte PSD? Mai, fratilor, nici un partid n-a luat atitudine sa ne sprijine, excluzand PRM prin vocea Gen. Streinu care a devenit vocal si vehement pe Romania TV intr-o mare de mutalai politici care stateau cu ea in gura fara sa-i impartaseasca revolta pentru Art.40 din OuG57!

micutzul spunea...

@ Corneliu
@ Huhurez
Doresc sa precizez ca dupa 1990 nu am facut si nu fac parte din nici un partid politic...Incep insa sa ma gandesc daca nu pot ajuta cumva ...
Si DA sunt nationalist.... si nu imi este rusine cu asta...
In ceea ce il priveste pe generalul Oprea sunt curios cum a reusit sa ajunga la 4....( patru) stele...Cunosc generali care au comandat armate si nu au ajuns la astfel de grade...Interesant...nu ?

Huhu Rezea spunea...

@micutzul
Cine i-a slintit mintile amicului tau @cezar de la Timisoara? De cand s-a spurcat cu Puterea?

Iulian Mareș spunea...

Uite ca ce am sris la 13.00 se confirma si din alte surse...Maxime One, 11.43

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5214615981587619332&postID=8424109850703178804&page=1&token=1453728575461

micutzul spunea...

@ huhurez
Nu vreau sa fiu rau dar sunt doua posibilitati...
1. cineva scrie in numele lui...( am patit-o si eu...)
2. o fosta persoana din cadrul SCMD , care acum face poze cu scarbel;e astea...Am simtit de mult ca sunt tradatori intre noi...

Iulian Mareș spunea...

@micutzul
Nu, el este! .....verificat informatic!
El chiar a fost sef al gaz/D/Bg?
Daca nu a fost cu CI!