Un produs Blogger.

luni, decembrie 19, 2016

Comportament și limbaj de mafioți, nu de magistrați

9 comments
Dincolo de limbajul colorat dintre doi procurori DNA, întâlnit doar în zbenguielile dintre lăieții regelui Cioabă sau între mardeiașii de cartier, ne dăm seam de calitatea execrabilă a unor tipi care au pătruns în Magistratură, într-un organism destul de special al sistemului judiciar, chemat să răpună corupția la nivel înalt.
Ne dăm seama că DNA a fost încadrat  cu specialiști în cercetarea penală dar și cu procurori activiști, care se deosebesc de cei care scriau rechizitorii politice prin anii 50 doar  prin altă orientare politică, evident de dreapta. 
Aveam impresii bune despre procurorul Negulescu, prin dosarele grele pe care le instrumentează, dar înregistrările ne arată că avem de-a face cu un om radicalizat, care nu poate să facă o cercetare penală curată.
Are serioase dezechilibre psihice și încă de mâine ar trebui înlăturat din magistratură de către CSM, dacă acest organism nu ține  să compromită și mai mult „justiția” creată de Băsescu și Macovei și care încercă să se perpetueze, servilă,  și față de Iohannis.

9 comentarii:

avianyc spunea...

Mocirla generalizata. Cit timp încă băgăm votul în cutii de carton lipite cu hârtie adeziva sau scotch
nu se poate mai bine în niciun domeniu

mosmartin16 spunea...

Daca e real, ori avem descreierati printre noi ori nu avem supape de protectie fata de giboni ! Iti multumesc Doamne ca nu m-am intersectat cu astfel de specimene si creaturi !

Iulian Mareș spunea...

Vina nu este a lui, sau cel putin asta nu ne intereseaza!....
Vina o poarta cei care il noteaza, "îi tin spatele" si-l folosesc!
Sarc cu duhul fiind, nici nu-si da seama ca este folosit si apoi sacrificat, pe altarul parchetului! ......sunt cazuri recente....!

AURICA GEAMANTAN spunea...

Am avut si eu ocazia sa cunosc si sa fiu audiat de un porocuror PNA ,parca ISTRATE il chema ,in data de 24 decembrie 2004 deoarece numai asa lucreaza ei dupa un sistem fascist . M-a luat la intrebari de la usa de parca eram ultima lighioana din lume iar el era fiul lui Isus Cristos. Era vorba de Dosarul privind actele de coruptia a MApN pe linie de combustibil in care erau implicati mari gusteri in achizitii publice, unde comandantul meu era cap de serie. Cu un astfel de comportament eu nu eram invatat deoarece uram cu desavarsire asuprirea omului de catre om si am ramas blocat ca broasca la inundatie. M-a amenintat vreo 30 de minute ca la usa cortului iar cand mi-am revenit din soc i-am spus urmatoarele cuvinte : Asta este meseria pentru care MApN ma plateste privind achizitiile publice,o cunosc dumnezeiste ca absolvent sef de promotie , nu mi-am insusit nici macar un leu din sumele care se vehiculeaza iar avand in vedere ca sunt bucovinean si sunt educat dupa un sistem bine definit, daca va lovesc cu un singur pumn va incetati activitatea pe loc. A MUTIT . Am plecat cu un gust amar deoarece lupasem in acea luna in CC in 1989 la varsta de 20 de ani si ajunsesem ca un rapanos sa ma umileasca ca pe o carpa .Daca astazi l-as intalnii pe strada l-as calca de viu in picioare deoarece 10 ani am tot fost chemat la diverse instante de judecata fara nici un motiv .Ceea ce am constatat dupa acesti ani de audieri de modul cum s-a definitivat dosarul ca Romania are sistem juridic de rahat.( m-au confundat cu altii,mi-au gresit numele ,au crezut ca sunt femeie deoarece in buletin era trecut numele Emilia ,m-au audiat in calitate de civil pe cand eu eram militar,o judecatoare m-a mintit ca imi deconteaza transportul dar s-a ascuns cand am solicitat acest lucru si multe ,multe alte porcarii. ZERO ASTA ESTE JUSTITIA ROMANEASCA . M-am impacat cu ideea ca sunt toti niste dobitoci si am mers mai departe .

Unknown spunea...

@ Stelian Palaghianu Asta se-ntampla fiindca la Revolutzie Stanculescu l-a impuscat doar pe nea nicu . Toate lepadaturile de securisti , procurori ,militzieni trebuiau bagatzi la ,, canal''- asa si umblau in timpul Revolutziei , ca sobolanii prin canale !. Apoi , incet, incet ,, si-au luat tzara-napoi'' si-acu' o calaresc cum vrea pooola lor !!. Intr-un judet erau 2-3 colonei plini la Secu si militzie ,acu' la orice coltz de strada e-un comisar-sef , chestori , j'demii !!!. Porcurorii astia sunt din icrele alora ce anchetau mana-n mana cu Secu' - vezi Lulutza , Macoveia , politzie politica faceau aia , la fel fac astia !!!. Iar japitzele-si spun ,,JUSTITZIE'' ???!!!.

Huhu Rezea spunea...

@Lupi
Ai un discurs radical. Noroc că Stanculescu a fost un om rațional în decembrie 1989. Nu avea niciun interes să declanșeze un război civil în tară, pentru a da motiv vecinilor să intervină militar.

Unknown spunea...

@ Limbaj radical ????. Cand armata a fost nu decimata ci exterminata iar militzienii au inflorit si stapanesc tzarisoara - toate felurile de militzieni- , cand din 14 regimente de aviatzie au mai ramas 2 sau trei si jdemii de comisari -sefi , chestori si neamurile lor infloresc precum paunii - multzi dintre ei facutzi din plutonieri de militzie , si nevestele , nepotzii , tarfele si amantele lor sunt cel putzin [sub]-comisari ??????????????????. Ce vorbesti , Huhurez ?????. Dupa Revolutzie multzi ofitzeri din armata au fost ,, detasatzi'' la servicii , la militzie !!!!. Dupa cateva luni au venit inapoi - nu potzi fi jigodie dupa ce-ai fost militar !!!!!. Ce are asta cu razboi civil ??. Ar fi intervenit aia sa-i apere pe securisti , militzieni , porcurori, toate jigodiile astea ????. Am mai scris odata ca n-o sa mai postez la tine - de-acu' , desi-mi pare f.f.f. rau , n-o sa mai postez niciodata , never-ever !!!!!. Sarbatori fericite si La multzi ani !!. A, SI APROPO DE Stanculescu - eu i-am dus comandantului in PC telexul cu ordinul lui Stanculescu de dezarmare si arestare a of. CI. Stii ce s-antamplat - pe tot timpul Revolutziei , pana in ziua cand am plecat acasa , in 4 sau 14 ianuarie comandantul nu s-a despartzit de CI-ST , NU CA SA-L ARESTEZE !!!!!. LA REVEDERE !!!!!.

Huhu Rezea spunea...

@Lupi
Sper să nu te mai răzgândești.
Agresivitatea, fie ea și verbală, nu este o laudă pentru un militar.

emillian123 spunea...

1..Inainte de orice comentariu- ar fi bine sa stim precis DACA "inregistrarea" respectiva E ADEVARATA...sau e o manipulare ordinara...!? 2.In cadrul PUCIULUI MILITAR DIN 1989 in ROMANIA-Chiar A FOST UN "BLITZ" RAZBOI CIVIL-=PROGRAMAT=..!CU MULT TIMP INAINTE= CA PLAN "B"-IN SITUATIA CA POPORUL VOIA -MAI MULT DECAT DISPARITIA TIRANULUI, cerand "JOS COMUNISUMUL...!" -incepand cu ora 18.00 -in 22 dec.1989-=MARE ATENTIE =IN TOATA TARA....!=PROBA PLANIFICARII ANTERIOARE A CRIMELOR CARE AU URMAT DIN 22 DEC.1989-pana cand a incetat focul in toata tara...Si daca tot veni vorba de "revolutie"-se pune intrebarea : ce fel de revolutie- ar fi fost: 1.socialista..? 2.capitalista...? "democrat-populara"...?,etc...3.intre 14-22 dec.1989,ora 18.00= DUPA UN PLAN CONCEPUT-IN MAJORITATE DE FORTE ESTICE(si menit sa aduca la putere O CONDUCERE SOCIALISTA si in care SE SCONTA- pe reactia VIOLENTA a autoritatilor..) a fost O REVOLTA PROVOCATA- REPRIMATA DE AUTORITATI IN SANGE...dupa care COMPLOTISTII AU IESIT LA SUPRAFATA, cu planul "B"-adica REPRIMAREA SI CONTROLAREA MISCARII POPULARE DIN STRADA....! 4.dupa incetarea focului si pana in prezenta fost si este in continuu- tot-un fel de razboi- =mai "soft" romano-roman(...?=oare...?)-in plan POLITICO-ECONOMIC, care-pe -care...!!(concluzionez: LOVITURA DE STAT DIN ROMANIA aavut mai multe etape: REVOLTA POPULARA, REPRIMAREA REVOLTEI,PUCIUL MILITAR DIN 22 dec.1989-ora aprox. 18.00,PRELUAREA PUTERII DE CATRE SOCIALISTI,apoi- un fel de exercitare a unei puteri -DISCRETIONARE, NU PREA CLAR DEFINITA, DAR CU EVIDENTE ACCENTE SOCIALISTE si pe "ici- pe colo" privatizari ale celor de la putere...!


se pune intrebarea : ce fel de revolutie- ar fi fost: 1.socialista..? 2.capitalista...? "democrat-populara"...?,etc...