Un produs Blogger.

vineri, decembrie 09, 2016

Spaima copiilor de la bloc nu o salută pe primărița Capitalei

11 comments

Mihai Gâdea i-a avut invitați, la ediția de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, pe rând, pe liderii principalelor partide politice, PSD și PNL, Liviu Dragnea, respectiv Alina Gorghiu.
Având în vedere că în această campanie electorală nu a existat o dezbatere reală între liderii acestor partide, Mihai Gâdea și echipa emisiunii Sinteza zilei au făcut în așa fel încât cele două echipe politice să se întâlnească pe holurile Antena 3. Când Gorghiu și liberalii au ieșit de la emisiune, au dat nas în nas cu Dragnea și Firea. Dacă unii candidați liberali i-au salutat pe social-democrați, Alina Gorghiu a trecut pur și simplu pe lângă aceștia fără să-i bage în seamă. De altfel, și Dragnea a stat cu spatele la liberali când aceștia ieșeau din studio.

Priviți cât de penibil este și laberalul Bușoi!

11 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
iceparu spunea...

O nesimtita care plimba mosul acela de parca ar fi un catel tinut de zgarda.Recunosc ca batranul a fost si este un om de valoare in meseria lui dar nu inteleg cum de se lasa la varsta lui, atras in asemenea joc.Alinei ii statea mult mai bine ca femeie.Personal nu agreez femeia barbat.

Iulian Mareș spunea...

Iceparu,
Rogu-te, cine plimba un mos? Sau mosor?
Nu m-am prins si gata!
Fii mai explicit!....pls!
Alina e simpatica ...., dar sa fi avut nasul mai mic si gura mai stramta!
Asa zicea si Bogdan Olteanu! Cu bunica lui cu tot! Ghizella, deh!
Inclusiv prietena ei intima, Ana Pauker!

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Dna Nedelcu,
Hai ca m-am prins!
Dar, de ce sa nu il pupati pe Ciolos?...ca-i barbat fain!...nu?

val3ros spunea...

http://www.evz.ro/dezvaluiri-socante-facute-de-membrii-organizatiei-anonymous-ce-l.html

""România nu a fost niciodată prioritatea noastră. Noi ştim mai bine decât oricine soarta voastră. Dar a sosit momentul să plătiţi pentru ignoranţa voastră. Ne-aţi ucis prieteni fără scrupule, ca să împărţiţi putereaîntre voi. Nu ne pasă cum aţi muşamalizat întreaga tragedie. Vrem să ştiţi că noi ştim ce aţi făcut. Este intolerabil să ne folosiţi prietenii morţi pentru a rămâne la putere şi a guverna o ţară care nu înţelege nimic. V-am trimis prin surse sigure informaţii vitale pentru aflarea adevărului. Aveţi imagini videp dovedind ceea ce s-a întâmplat în AM-04R sau Colectiv, aşa cum îl numiţi voi. Ce aţi făcut cu acest lucru? Nimic. Cine este responsabil pentru acestea? Cine va răzbuna morţii? Niciunul dintre voi. Începând din această noapte este problema noastră. De ce? Pentru că suntem Anonymous. Pentru că noi ştim ce preţ plăteşte guvernul vostru astfel încât adevărul să nu fie descoperit niciodată. Nu vom interveni în lupta voastră pentru putere. Nu vom negocia cu o ţară de sclavi, fără consideraţie faţă de cei morţi, astfel încât să asistăm cu indiferenţă la o lovitură de stat. ""
""Este pentru prima dată când am iniţiat o colaborare instituţională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operaţiunii AM-04K. Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucişi. Noi ştim detalii privind întregul plan. Noi ştim detalii cu privire la tranzacţiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi ştim de unde au venit banii şi pentru ce au fost folosiţi.

Am urmărit traseul acestora din organizaţii controlate de George Soroş care au finanţat, de asemenea, investitura lui Dacian Cioloş, în funcţia de prim ministru. Nu este problema noastră că aţi acceptat această regie. Ştim, de asemenea, că documente video, mărturii şi alte dovezi esenţiale au intrat în Departamentul de Protecţie Internă al Ministerului Afacerilor Interne din România, care a fost desfiinţat printr-un ordin al prim ministrului vostru, Dacian Cioloş. Dacă voi acceptaţi acest lucru, noi nu îl acceptăm. Ce s-a întâmplat cu aceste informaţii clasificate? Unde sunt acestea acum? Am văzut cum folosiţi morţii în lupte politice murdare. România, din acest moment aveţi la dispoziţie 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări. Dacă voi nu sunteţi capabili de acest lucru, noi suntem.

Vrem ca cei vinovaţi şi complicii, cei cu mâinile pline de sânge, care vă guvernează acum ţara, să fie pedepsiţi. Ca o dovadă a faptului că acest lucru nu este o cacealma, vă pune la dispoziţie un draft al unor ofiţeri de informaţii români care urmează să fie adresat Ministerului Afacerilor Interne. ""Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Coldea Calustian spunea...

Froso o sa-ti taie pensia bubosul Ciolos.Asa am auzit ca a citit si el ce ai scris.Mai bine cere- ti scuze.

iceparu spunea...

Iulia Mares, am invatat de la procurorii militari ceva legat de femeile cu fundul sus si cu gura mare.Fundul sus,avantaj pentru barbati.Gura mare dezavantaj pentru barbati.Alinuta are fundul jos si gura mare.
Nu vorbesc mai mult pentru ca tanti Eufrosina va spune ca sunt indecent.

Gigi spunea...

Se spune in popor ca,cele cu fundul sus,sunt bune de profesoare la tara!
Dupa cum se vede si-a ratat cariera!
In rest,daca nu si-ar da o asa importanta,ar fi chiar simpatica!

Iulian Mareș spunea...

Iceparu
Dar despre nas? Despre nas nu zici nimic.... sau te abtii?