Un produs Blogger.

joi, februarie 02, 2017

Nevoia unui miting pentru apărarea votului din 11 decembrie 2016. Lazăr vrea să-i ofere lui Iohannis motiv de suspendare a prim-ministrului

55 comments
   APARATI VOTUL
 DIN 11 DECEMBRIE!

In ultimele săptămâni, pilonii regimului autoritarist instaurat de Băsescu, recuperat de actualul președinte, și-au intensificat acțiunile destabilizatoare, incitând simpatizanții și activiștii la mitinguri publice neautorizate îndreptate împotriva partidelor care au câștigat alegerile din 11 decembrie și pentru răsturnarea Guvernului Grindeanu. 
In aceste condiții excepționale se impune ca și majoritatea populației care a impus prin vot organele puterilor legiuitoare și executive ale Tării, respectiv Parlamentul și Guvernul, să-și manifeste solidaritatea cu aceste instituții.
Procurorul General, Lazăr, se chinuie de câteva zile să-i ofere motiv lui Iohannis pentru suspendarea lui Grindeanu și numirea unui premier interimar.
România Liberă, trompetă a Binomului, anunta astăzi că DNA va începe urmărirea penală impotriva lui Grindeanu, Iordache, Dragnea, Serban Nicolae si a doi procurori detașați la ministerul Justiției pentru abuz în serviciu în elaborarea și aprobarea OUG nr.13/2017.
Pentru începerea urmăririi penale împotriva miniștrilor parlamentari, DNA are nevoie de cererea Parlamentului, mai puțin pentru premierul Grindeanu pentru care, nefiind parlamentar, este suficienta cererea primită de la Președinte.
Concomitent cu cererea de punere sub urmărire a premierului, Iohannis poate dispune, conform Constituției,  suspendarea lui Grindeanu și numirea unui premier interimar.

UPDATE
Cred ca Iohannis îşi încerarcă prea mult norocul. 
Va constata că actiunea procurorilor va fi un mare GHINION!
Nici Dragnea nu va mai putea opri în case milioanele de români care depind de programele Guvernului GRINDEANU!
Să vedem care va fi şi reacţia SINDICATELOR! 

55 de comentarii:

iceparu spunea...

PSD nu vrea contramanifestatii.Asta este strategia lor.Chiar nu-i inteleg.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

*Traiasaca si infloreasca tovarasul sef de la Republica procurorilor abuzivi, care prin hotarate actiuni subersive de sabotaj boicoteaza statul de drept al Romanistanului! Uraaaaaaaaaaaaaa! Va rog, aplauze! Restul nu-i decat o consecinta!

Ein Stein spunea...

E mult prea tarziu pentru un asemenea miting si nu ar rezolva nimic. Dragnea a pierdut initiativa inca de la inceput, primul lucru pe care trebuia sa-l faca era o restructurare a institutiilor statului. Toate. Acum trebuie sa danseze dupa cum ii canta neocomunistii, ne aflam intr-o situatie identica cu cea din anii '50, 'Cine gura mare are va taia cinci ani la sare'. Parlamentul trebuie sa faca de urgenta o lege a raspunderii magistratilor cu pedepse pe masura pentru cei care nu-si fac treaba si se cred mai mult decat sunt, exact ca in tarile "civilizate" care ne tot urecheaza. E singura masura cu care se poate lupta impotriva unei lovituri de stat data prin mijloace juridice. Nu exista alta cale si ma tem sa nu fie deja prea tarziu.
Proiectul de lege trebuie dus in Parlamentul European si cerut aviz sau dezbatut, ca asa am ajuns, apoi nominalizat DNA-ul pentru aplicarea acestei legi si sprijinit din toate puterile sa duca lupta impotriva coruptiei pe noi culmi.
Nici nu vreau sa discut de ridicolul situatiei, sa fi anchetat ca ai data o lege.
Dragnea trezeste-te ca duci tara de rapa cu populismele tale. Baga la cap.

Iulian Mareș spunea...

In momentul inceperii urmaririi penale Grindeanu va fi suspendat si guvernul este PA!
Miza:
Anuntul guvernului de respectare a programului de guvernare, prin care se va constitui Fondul Suveran de Investitii!
Aici este keia cea mare!

iceparu spunea...

Cred ca se contureaza un Lukasenco.O fi bine,o fi rau?Imi spune si mie cine la ora asta cine trebuie sa conduca Romania?

Liviutatarush spunea...

Daca il suspenda pe Grindeanu si numeste un interimar, trec cele 8 zile ramase pana cand ordonanta isi va face efectele. Un guvern interimar nu poate abroga o ordonanta. Johannis nu-si doreste asa ceva, el vrea ordonanta abrogata sau respinsa la CCR. CCR din cate stiu eu este majoritar PSD si pana la urma nu este nimic neconstitutional sa modifici niste texte de lege (care a fost facuta prost pe timpul lui Boc, prin asumare). In cel mai bun caz, pentru johannisti, jihadul se va declansa dupa cele 8 zile cand mai are timp sa obtina o abrogare sau pana cand se pronunta CCR. Nu trebuie lasati sa faca ce vor, trebuie ripostat in mod ferm si continuu, cateva zile. Parerea mea si-atat!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Da! Sa se faca un miting pentru anchetarea inculpatului in dosare de fals si uz de fals, Iohannis, in legatura cu aprobarea taierilor padurilor patriei de catre prietenul sau mason austriac, si care a distrus practic fondul forestier al Romaniei! Procurorul sef din Republica procurorilor nu se auto sesizeaza? Sa urlam in strada pana la inceperea anchetei in acest caz penal!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Aha: Sa facem si un miting impotriva evazionistului Iohannis care nu si-a platit taxele si impozitele din 1990, dar si sa fie anchetat pentru instigare la revolta si dezordine pentru intentie de lovitura de stat cu strada! Si pentru risipirea prin cheltuirea banului public in voaiaje personale in jurul lumii sale...interlope! Am mai uitat ceva, in afara de imixtiune in actele de Justitie si guvernare, implicare activa intr-un partid calcand principiul neutralitatii, impartialitatii si neimplicare intr-un partid politic, apoi nelamurirea implicarii in vanzarea de copii pe care presa a tapetat-o si retapetat-o de 'jde mii de ori?...Calatoria continua!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu raspund pentru afirmatiile mele, dar nu si pentru ceea ce vrei tu sa intelegi, bagatorule in seama al cuvintelor mele ce stai ascuns de dupa ziduri, casti si perdele!

Iulian Mareș spunea...

Ice
Mi-sm afirmat disponinilitatea! :))

Tatarus
Singura keie este la CCR....dar este suspect ca ea tace!

Iulian Mareș spunea...

Imi este nu stiu cum sa scriu.....dar, uite ca solutia este in hulita, in buna masura -pt prestatia din 2012, institutie numita CCR!
Acum are ocazia sa decida si mai ales sa se revanseze pt gafa de la care a inceput sa iasa la suprafata toata mizeria!
Penala Stanciu, penalul Morar....Dornean & au cea mai ingrata misiune!
Cu cat amana decizia cu atat mai rau si pt ei! Sper ca cei cu skeleti in sifoniere sa fie cat mai putini!

tehnocrat spunea...

Se doreste o destabilizare totala a Romaniei.
Cu mai multe scopuri.
Solutia nu este scoaterea oamenilor in strada.
Cu privire la OuG 13/2017 aceasta nu mai poate fi modificata de guvern. Ordonanta este inregistrata la Senat, prima camera sesizata si la Senat se afla in discutii la comisiile de specialitate.
Senatul are termen pana pe 22 martie 2017 sa adopte OuG.
Trebuie stiut faptul ca aceasta ordonanta a primit aviz favorabil din partea Consiliului Legislativ cu mai multe observatii si critici. De acestea se poate tine cont in Parlament.
Ultimul cuvant in adoptarea ordonantei il au deputatii.
Miscarile de strada sunt datorate atat unor dezinformari facute din pacate si de catre structuri sau persoane din conducerea statului sau structuri ale statului roman cat si lipsa unor specialisti in comunicare la actuala majoritate.
Cei care sunt in strada, si o importanta parte din mass media, in loc sa se informeze din prevederi legale se informeaza din mesajele din mediul virtual, care cele mai multe, sunt manipulari mizerabile.
Pana la urma, depinde de fiecare roman , ca acest stat" de tip mafiot" definit si caracterizat de un fost presedinte, sa dispara sau nu.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iuliane, cu Libia Starvu si Dracarel Marar, scule la bascule basaniste in CCR, vom avea aceeasi stare de incertitudini de pe timpul Basanaului. Mooe Woodrea se plange de abuzurile Justitiei impotriva...PSD! Da, ati inteles bine minunea partii luate stangii de blondina rasfelata! Pai, bine, fai, nu tu si cu cretinul tau care-ti giugiulea sentimentul, ca sa-i giugiulesti si tu barzoiul, si-ti turna mai seara trecuta vin din paharulul lui, atunci cand v-ati handralit intr-o noapte la carciuma, mai deunaziul bocului ati format aceasta Injustitie nauca prin scula Monicacai Morcovei, carmolista inchizitoare comunista? Acum se intoarce copita si spre meclele voastre, dar doar asa de ochii nostrii, ca in rest tot in Insulele Azore va petreceti nesfarsitele vacante, voi, basanistii penali inca nejudecati!

Acum PMP s-a inhaitat cu liberalii intuindu-si dezastrul lamentabil de a nu mai atinge in veci pragul elec...trostattic! Bahicul conflictual se viseaza viitorul prim ministru intr-un guvern de dreapta, dupa ce chipurile l-ar fi daramat de la guvernarea pe Grindeanu cu strada! Haidi, mo, ca doar astia nu-s maliga de Ponta, lashul alergator vitezist, cu tot cu guvernare, in subsolul politichiei cartonate!

Huhu Rezea spunea...

Nu vreţi să înţelegeţi ce-i mănă în luptă pe procurori!
Noua definire a infracțiunii de abuz, prin partea a doua a consecințelor infracțiunii, nu prin pragul de 200 000 lei, respectiv prin vătamărea intereselor legitime ale unei persoane fizice sau juridice, îi vizează și pe procurori sau pe cei din servicii, pentru cercetări sau interceptări abuzive, în calitatea lor de funcționari publici, în sensul definit de legea penală.
Pentru răspunderea civilă a magistraților erau protejați de prescrierea faptelor în termen de 2 ani. Aici nu le mai folosește acea prescriere.
Plus, că denunțurile, principalul mijloc de sesizare, trebuie făcute în 6 luni, nu după 20 de ani.

tehnocrat spunea...

Lovitura de stat din decembrie 1989 nu s-a incheiat. Aceasta a continuat si continua si in prezent.
Cred ca a sosit momentul sa se puna punct, intr-un fel sau altul.
Daca SUA si NATO cedea Romania in totalitate sau partial, ca urmare a unui troc cu Rusia vor fi consecinte interne si externe.
Interne: sunt sanse de destramare a tarii.
Externe: Rusia isi va extinde influenta in toata Peninsula Balcanica. Statul israelian va fi foarte greu de protejat de SUA,
Eu mizez pe SUA in detrimentul Rusiei. Nu cred ca generalii americani din jurul lui Trump nu il vor constientiza de importanta strategica a Romaniei. In acest caz statul de "tip mafiot" asa cum l-a definit basescu este istorie si iohanis la fel.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Ce faceti, onorabile? Va raciti gura de pomana, si cui? Ei tooot incrancenati vor ramane, pentru ca lingerea dosnica de stapan autist, ca si cugetul lor, e mai dulce decat mierea informarii corecte prin lectura libera (a se citi silabisire)!

Anonim spunea...

ok!Alta intrebare!

Liviub spunea...

Presedintele a afirmat ca are sute de mii de oameni in strada si are incredere in ei...

Huhu Rezea spunea...

Altă intrebare!
Dacă a fost sesizată Curtea Constituțională, pe fond, de către Ciorbea, cine își asumă responsabilitatea unui demers pentru suspendarea mitingurilor până decide CCR?
Sper să nu ajungem ca strada să decidă în locul CCR.

mirelamarinescu@917 spunea...

DLE H ,ce CREDETI CA VA FACE CC? .ciorbea a cam insirat multe

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

,,Adoptarea ordonantei nu se justifica'' zice Chiorbea in sesizarea catre CCR! Adicatelea, ce nu se justifica o ordonanta aprobata de Guvern, iar Parlamentul majoritar ii va da girul? Iohannis, are sintagme personale de dezbinare noi, dupa ,,Guvernul meu, Justitia mea, Bunul meu plac,'' acum avem si Romanii mei! Bravos, Mishule, ca frumos mai stii sa-i mai imparti pe romani in buni si resturi!

Huhu Rezea spunea...

@brenda
Ghici ciupercă... ce e?
Pai, rezultatul este la mintea cocoșului. Nu Curtea Constituțională a cerut modificarea definiției abuzului în serviciu?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iohannis pregateste debarcarea lui Grindeanu printr-o...plangere penala pe declaratii...false, asa cum e normal in Romanistan!

mirelamarinescu@917 spunea...

O sa cemca BASESCU A FOST F BUN haha

gheo spunea...

OARE, luati in calcul, *dezbinarea si punerea in pericol a UNITATII poporului roman ?*, dezbinare pusa la cale de clasa politica, care pentru propriile interese ... nu o intereseaza *unitatea* ci *dezbinarea SI STAPANAREA*, unde *Dumnezeu* a vazut cineva *interes pentru poporul roman in ultimii 27 de ani ???, daca raspunde cineva ... merita *premul NOBEL !*. Dar, nu un rapuns *partinitor oricarui element politic* ci unul concret si de interes pentru *poporul roman*, pentruca, de limbaje de lemn si explicatii de catifea din care nu intelege nimeni nimic si care au facut *tot raul din lume romanilor, este satula lumea.

Iulian Mareș spunea...

Mirela la la
Tu ai fost la scoala? Ai dat dictare?
Ma obosesc gandindu-ma ce ai dorit sa scrii?
Parca sunt la rebus!...o faci intentionat?
Ai fost steno-dactiligrafa?

Stefanstefan spunea...

Dle Huhu .Apreciez pozitiile dv. ,competenta si modul cum va raportati la problemele abordate pe acest blog si chiar si pe al vecinului R...Sunt de parere ca chiar trebuie intreprins ceva impotriva acestei gloate putin dornica de intelegere a democratiei, a ascultarii altor puncte de vedere care de fapt sunt majoritare si care nu sunt manipulate de indivizi cel putin debusolati ca sa nu spunem rau intentionati.Ce este de regretat ca chiar colegi care sunt indoctrinati cu democratia usrista militeaza pt.manifestarea unui nou gen de democratie-cea a strazii , a celei care striga mai tare si mai apasat DNA sa vina sa va ia.Asa da, mai zic si eu.DNA garantie a democratiei. Nu bai orbilor,i se ia parte din obiectul muncii si se pot face relativ mai putine abuzuri.Nu se vede ca vinovatii de serviciu si "penalii"sunt doar intr-o parte a esicherului politic?Chiar toti avem orbul gainilor si voi ceilalti sunteti detinatorii adevarului de netagaduit?Poate reflectezi un pic si mata dle aviamuc.

iceparu spunea...

Astazi i-am zis unei cucoane ruda ca in iunie ii este marita valoarea punctului de pensie.Idioata mi-a spus ca nu se vinde pe doi lei.A devenit anticomunista numai pentru ca pe socru-sau fost legionar l-au trimis comunistii la canal.Culmea ironiei.Noapte mintii.Locuinta ei a fost casa conspirativa a unui ceist de la militie iar barbatul ei turnator dovedit.S-a intors Romania pe dos.Ma invata cineva cum aflu daca individul m-a turnat?Daca gasesc dovezi o tund pe cucoana zero cu carare la mijloc.

Iulian Mareș spunea...

Am vazut fata plina de groaza a lui Ciorbea azi la declaratie....
Intelegeti ca suntem in republica SRI-DNA!
CCR ar mai putea drege busuiocul iar normalitatea numai Trump!
Emigrati!

mirelamarinescu@917 spunea...

ok, aveti dreptate ,dle MARES , asa e ,graba strica treaba .Voi fi atenta .

Huhu Rezea spunea...

@Stefan
Nu trebuie decât o scânteie și se va aprinde o imensă vâlvătaie antiiohanistă.
Coaliția majoritară nu-și asumă mobilizarea la miting, după modelul opoziției la actualele mitinguri.
Nu trebuie decât un grup de persoane care să strige la fântână, în Piața Universității, „Apărați 11 decembrie!” în câteva minute, un fel de flash meeting, câteva zile, cu mediatizare potrivită, pe A3 şi RTv.

Ionel N. spunea...

Stefanstefan
Interesant modul de gandire cu privire a intelegerii democratiei:cine nu-i cu noi este o "ragalie" o "gloata"de "puturosi" si cum va mai vine voua,la gura,adevaratii cunoscatori ai democratiei sa ii denumiti !
In ce democratie ai vazut tu ca, daca ai castigat alegerile poti face orice, dar orice,fara sa cosunlti populatia ,cu problemele pe care in campania electorala nu le-ai prezentat. Un mandat de guvernare dureaza 4 ani ,Patria este eterna !Cine le permite actualilor guvernanti sa batjocoreasca o intreaga natiune !
O lege trebuie sa actioneze in folosul tuturor,nu numai in folosul conducatorilor!Cine ma apara pe mine de eventualele abuzuri ale autoritatilor daca legea le permite sa ma fure,(insa acest caz furtul se cheama abuz in serviciu)?
Pana la urma , sa stii ca ,la fel cum ma fura pe mine ,te va fura si pe tine !

Ionel N. spunea...

Huhu
Astept sa vii in piata si sa strigi " salvati 11 decembrie ! De ce il inciti pe Stefan?

Huhu Rezea spunea...

@Ionel
Nu vrei tu să treci la altă masă... cu propaganda asta băloasă?
Unde ai văzut tu că strada face legile?
Trei săptămâni a stat proiectul Ordonanței pe site-urile de specialitate pentru dezbateri, inclusiv aici.
Noi avem sistem mafiot în domeniul aplicării legii penale.
N-am văzut țipetele astea pentru apărarea democrației când iubita ta conducătoare de justiție, prună de la externe, a dat o OUG, fără ca un minut să fie pusă în dezbatere, prin care a modificat un sfert din Codul penal.
Voi nu vă dați seama că sunteți puși să plângeți pe la morminte străine?

IAR99Army spunea...

ptr USR-istul de serviciu IONEL
Ai putintica rabdare ca o sa venim . sa te arati la fata daca esti asa de curajos, pune-ti mutra pe acest blog ca asa este frumos mai ales ca ai intrat abuziv, neinvitat si prin efrctie ca HOTII cu care faci gasca din strada. cred ca ti-ai dat seama citi dintre romani sunt cu voi 200 de mii doar din pacate pentru voi pe cind cu noi romanii adevarati sunt milioane. Majoritatea romanilor o sa-si dea seama in curind de interesele voastre meschine, platiti de ONG-urile lui SOROS ca sa dezbinati si sa DOMINE EL PRIN TRADATORI CA TINE TARI SI POPOARE. Noroc pentru tara asta ca sunt destui patrioti si oameni care nu se lasa manipulati de o GASCA DE TRADATORI SI STRAINI DE NEAM SI TARA, de niste slugoi care v-ati vindut pina si familiie voastre pe un pumn de arginti.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ionel Nestiutorul, or fi buni argintii sorosisti, dar iti dai eama ce se alege de voi daca se iese in strada cand nu vom mai suporta ca ministrul Muncii sa ne spuna ca din cauza protestelor sorosistilor s-au ruinat banii si n-au cu ce mari pensiile si salariile, ca va belim de vii pe unde va prindem? Asta ne asteapta, caposule care de fapt nici n-ar trebui sa-ti mai dai cu contrele pe aici ca sa ne scandalizezi cu provocarile tale! Lasati guvernarea sa lucreze, lasati politicienii si guvernantii sa rezolve toate aceste dispute, de aia i-am ales democratic, nu voi cu provocarile in strada, pe bloguri si cu amenintari in toate directiile!

Mi-as dori sa fii arestat, judecat si condamnat pe un denunt mincinos si sa stai intr-un bulau supra aglomerat si sodomizat in gauaza pana la capiere, ca sa intelegi ce lege o denigrezi tu acum si ne balacaresti pe noi ca un tradator! Ne postam pareri comune, dar eu te vad de mult ca te prostituiezi verbal ca sa ne inciti in a ne refula si sa le arati derbedeilor din anturaj ca noi progferam niscaiva amenintari sau ca vorbim buruienos, dar vezi-ti de treaba ca peste 90% dintre romani v-ar punea pielea pe bat si in saramura la cat rau ati putut face acum Romaniei, linistii si bunastarii noastre, inconstientilor si incrancenatilor tradatori de neam si Tara!

karadeniz spunea...

@ Huhu Rezea
O părere personală, când începeți să îngroșați tușele imaginea realității devine caricatură.
Spuneți așa ”N-am văzut țipetele astea pentru apărarea democrației când iubita ta conducătoare de justiție, prună de la externe, a dat o OUG, fără ca un minut să fie pusă în dezbatere, prin care a modificat un sfert din Codul penal.”
Păi cine l-a oprit pe Dragnea și PSD-ul, partid cu electorat puternic și sănătos, să-și scoată oamenii în stradă.
O fi stat ordonanța trei săptămâni pentru dezbatere, un lucru corect dar dacă nu s-au luat în seamă propunerile făcute, mai ales că nu e obligatoriu, nu e nici o diferență între Prună și Iordache. Dragnea a marșat prost, după părerea mea și in final vom pierde toți pentru debandada inițiată de el.


Unknown spunea...

Eu am strigat chiar si pe blogul tau cand masonul sorosist Ciolos la fel ca si sluga Grindeanu a modificat tot pe sest Codul penal dind vina tot pe CCR ( care spune altceva) prntru a scapa politicienii corupti.Nu mai cenzura ca bate la ochi.

Iulian Mareș spunea...

Ice
Poti cere verificarea daca ai avut fosar de urmarit....il citesti si iti dai seama! Am foarfeca de tuns oile!

Ionele
Cu ce drept scrii "întreaga natiune"?

Fata asta hada de Ciorbea...OUG 57 nu a putut sa o atace la CCR! Il iubesc fierbinte!

Adi 4 you spunea...

ioneL, bati campii fara probleme, dar ai toata libertatea!!!
L-ai vazut pe joha cum ne-a separat? AVEM SUTE DE MII DE ROMANII DE-AI MEI IN STRADA! Cum draq sa faci asemenea declaratie in mass-media internationala, la Consiliul din Malta??? Tot respectul pentru Diaconu si Nicolici, iar pentru macovei, care ne spurca peste tot, cred ca i-ar face bine o companie de militari, tinuti la munci agricole 2 luni!!!! joha nu este presedintele votat de mine, nu ma reprezinta, iar in strada nu mai au ce sa faca pana aflam ce hotaraste CCR. JOHA A GIRAT MISCARILE DIN STRADA!!!! Nu vezi ca nu vrea coabitare!!! Nu vrea decat sa dea Guvernul jos. Nu imi convine ca cei din strada vor sa se caaaaace si sa se stearga cu votul meu la fund! De ce nu au iesit la vot? Crezi ca lui Dragnea ii era greu sa scoata oamenii in strada? Da dovada de maturitate politica enorma fata de joha, care ramane repetent la toate capitolele!!! Mi-ar fi rusine sa mai ies pe strada daca baietii tineri si frumosi mai vor sa darame iarasi un guvern, DAR ITI PROMIT CA DACA MI SE CERE VOI IESI SA IMI APAR VOTUL, IAR CEI CARE AU VOTAT PSD SUNT MAI MULTI, CARE NU SUNT CUMPARATI CU BANII CELOR DE AFARA!!!!!!

IAR99Army spunea...

am trimis si eu un comentariu pe blogul tau huhureze . de ce nu il publici ? si tu aplici cenzura ?

iceparu spunea...

Ionele.Mai baiete esti intreg la minte?Eu care nu sunt de acord cu tine din ce natiune fac parte?Sa inteleg ca voi cei care nu vreti modificarea CP sau cei care demonstreaza sunteti numai voi natiunea?Sa platesti tu la CEDO amenda anuala.Eu nu am chef.Puneti voi astia liberali-salvatori si ce dracul mai sunteti pe acolo mana de la mana si platiti amenda anuala..Nu-ti cade bine ce au facut pesedistii? Sunt metode democratice sa-i dati jos de la putere nu prin metode comuniste sau legionare.Nu va plac comunisti dar aplicati metoda lor cu brio.Nici mie nu-mi cade bine eliberarea hotului ,dar decat sa-l platesc sa trandaveasca la puscarie lasa-l dracului liber.Nu mai vreau bocii la putere sa-mi taie salariul si pensia.Sa-i ia dracii pe toti pedelistii.

Stefanstefan spunea...

Stimate domn Ionel N.Esti cumva una si aceeasi persoana cu cel cadorisit de Mares cu apelativul Ion alias tigri 3?Daca este asa atunci nu ar avea sens sa mai dialogam pt. ca cunosc astfel de scheme obosite de percepere a realitatii.Dupa opinia vostra DNA si SRI ne garanteaza democratia.Este ca la fel ganditi si despre securitatea lui nea nicu?Pai mai campionilor ai democratiei ,nu au fost de curand alegerile?Nu ti-au spus in campanie ca vor o tara normala la cap si nu una in care SRI sa faca dosare penale alaturi de DNA?.Au explicat si alti colegi mai docti ca nu se dezincrimineaza abuzul in serviciu chiar si sub acel prag de 200000 dar voi nu si nu.Sunteti setati pe aceasta manipulare ordinara.Efectiv nu trebuie decat sa faceti efortul de a va desprinde de exagerarile si manipularile aruncate in spatiul public de maestri ai dezinformarii,fara scrupule si buna credinta.Te cred si pe tine si altii care gandesc la fel, daca o sa-mi spuneti ca aceeasi pozitie intransigenta a-ti dovedit-o si cand madame Pruna dadea o ordonanta cu modificarea a peste 100 de articole din codul penal.Voi chiar credeti ca este bine ce se intamla?Daca da, lansez propunerea de desfiintare a parlamentului iar strada sa faca legea.Este ok?

Huhu Rezea spunea...

@karadeniz
Iată cum faci o judecată greșită. Dragnea nu-și indeamnă oamenii nici acum să iasă in stradă, cănd ar fi cazul.
Eu mă refer la deontologii care spun că nu fac politică, dar se dau loviți în democrație numai când acționează stânga politică. De ce aceeiași deontologi nu s-au scandalizat și anul trecut impotriva ordonanței lui Prună? Iată de ce nu ține pretextul Ordonanței pentru zavera din stradă, chibițată de pe margine.

Ionel N. spunea...

Huhu
Cu greu ma abtin sa nu ripostez cu acelasi limbaj ! Atunci care ar mai fi diferenta intre mine si Cornel,Lupi(acum vad ca are alt pseudonim)Cezar si altii! Este de datoria ta de moderator sa- i tii in lesa .
Iulian,
Scuza-ma ca nu te-am omis din sintagma " intreaga natiune"! Pentru scheletul din dulapul tau, legea asta este " parfum"

hankook spunea...

in prima zi de proteste, eu am iesit in piata orasului si singur am tinut piept celor aprox. 60 de protestatari.....bineinteles, numai confruntari pe idei/legi/ordonante ! erau zero barat, nici macar consilierii municipali ai opozitiei prezenti acolo, nu au fost in stare sa prezinte , macar sintetic, ce prevad ordonantele ......concluzie: unii oi manipulate, altii care îi folosesc pentru daramarea guvernului si eventual preluarea puterii....eu unul sunt dispus oricand sa ies la lupta, dar cine sa ne coaguleze ? astept, totusi !

Huhu Rezea spunea...

@iceparu
De la d-ta am pretenții de... rigoare. Despăgubirea este stabilită de CEDO, dar nu se plătește la CEDO. Se plătește în euro/zi pușcăriașilor care sunt ținuți în condiții inumane.
De aceea a ieșit zicerea că unii nici nu vor să fie grațiați. Ca să primească euroi mai mulți.
Dar aici vorbim de Codul penal nu de grațiere.

Iulian Mareș spunea...

Nici macsr cufar nu am!
Dorm pe strada....

iceparu spunea...

Basescu a declarat astazi ca pe teritoriul Romaniei se desfasoara un razboi hibrid.

iceparu spunea...

Huhule ce ma intereseaza cine ia banii.Principalul este ca eu trebuie sa-i dau.

Iulian Mareș spunea...

Ice
Cel mai bine a definit V. Stan:
Che Guevara conduce o lovitura de stat impotriva democratiei! Ea este in derulare...

IAR99Army spunea...

mai ionele infiltratule, este bine ca ai reactionat la postarile noastre si ti-ai dat arama pe fata. ca esti un manipulator si instigator ordinar se vede si de pe marte, dar ca si tu gindesti ca si discipolii tai PNL/PDL/USR/SOROS nu exista nici o indoiala. Am observat ca toti cei din gruparea asta antinationala si tradatoare aveti cipul setat doar intr-un anumit scop si orice argument adus de o alta persoana sau alta parte nu are nici un efect. VOI GINDITI DOAR IN SPIRITUL DE TURMA. Daca o oaie o ia la dreapta , toata turma o urmeaza, deci VOI GINDITI DOAR CU MINTEA LUI SOROS si cam atit. Limbajul vostru este sub demnitatea speciei umane, sunteti robotizati, voi detineti adevarul absolut, VOI SUNTETI PURITATEA INTRUCHIPATA, VOI NU ATI CONSULTAT PE NIMENI CIND ATI MODIFICAT CODURILE DAR ACUM O CERETI IMPERATIV ALTORA. Cind ati fost la putere prin ciolosica ati incalacat constitutia Romaniei si legile tarii de o mie de ori mai grav decit PSD-ALDE, dar la voi nu se pune, voi aveati voie sa gresiti cu ,,INTENTIE" , astia de acum nu si nu, daca vreun roman ar fi iesit anul trecut in strada pun pariu ca era redus la tacere de VOI TRADATORII SI VINDUTII DE NEAM SI TARA. Si culmea toti care ati furat tara si v-ati batut joc de romani cu base si boc in frunte v-ati ascuns in spatele PNL, voi sunteti tare in gura acum si va bateti joc si acum de romanii naivi care v-au urmat in strada si ma bucur pentru plasa pe care le-o trageti. Sunt curios sa vad pe unde o sa scoateti camasa cind isi vor da seama ca le-ati tras inca o data clapa, ca naravul din fire nu are lecuire. ITI ASIGUR CHIRIE PTR ASCUNDERE GRATUIT!

Unknown spunea...

Domnilor,romanii mei dragi,lasati certurile intre voi, pentru ca balaurul cu 5 capete,când isi va atinge scopul,ne va da cate un sut in fund aruncandu-ne direct prapastie!Nu credeti? Nu vreau sa se intample pentru sa-mi dati mie dreptate.

mirelamarinescu@917 spunea...

CAT AI ASTEAPTA PSD SA FACA CEVA? O SA VEDETI CA ACEST IOHANUS ,SPRIJINIT DE AFARA DE CEI CE VOR TARA ASTA SCLAVA , O SA DEA JOS GUVERNUL SI N VA SUPUNE OAMENII CU FORTA .aia din strada VOR 2 sa vada ca vor muncii pe 2 LEI

Ionel N. spunea...

Huhu,
Ai uitat sa-mi publici ultimul coment...