Un produs Blogger.

vineri, septembrie 15, 2017

Palada îl trage de păr, ca să-l trezească pe adormitul senator

35 comments
B1 dă imagini cu țârâita de la trezirea din somn a senatorului care doarme pe el în sedințele Senatului.
Părul dezordonat l-a salvat pe Goțiu de la o bătaie contondentă. Nu știu de ce după păruială, avantaj Palada, cu chelia, cel care se clătina, trecând prin cadru, era sociologul. 



O apreciere corectă a imaginilor complete transmise cu întârziere de B1 tv, oare de ce?,  este că cei doi cocoși s-au jumulit reciproc.

35 de comentarii:

Marius spunea...

Sociolog? Tipul ăsta a fost mereu grețos și arogant.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Asteptam de dimineata acest articol. Dvs. ca jurist sunteti de acord cu acei indivizi care isi fac singuri dreptate ? Chiar atit de mult desconsiderati rolul justitiei si luati apararea unui infractor ? Spuneti cu mina pe constiinta dvs. juridica ce articol ati fi scris daca un senator PSD ar fi fost lovit in public de un sociolog basist ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Haordes la mandea parlafes: A fost un meci de kung fu apres midi de adorare, fara capete in mestecatoare, deci un amical cu lovituri la picioare! Mousiu barbos, la gura spumos, a luato-n gura frumos de la Mirel Palada, doar catre sfarsitul emisiunii, doar ca sa i se aprinda carbunii, insa betivul berar, cu barbosul marar, s-a clatinat ca pestele-n mreaja, sa arate cum doarme un betiv pe plaja, la capatai fara pere si mere, ci doar cu o duzina de sticle goale de bere! Nu s-a vazut cat jeg si paduchelnitza era in barbos, nici cat era la popou de slinos, dar este foarte frumos sa vezi un meci box cand un idiot o ia peste mestecatoare si la gioale frumox!

CEZAR spunea...

Eu am spus ..de la inceput ..ca nu i-a data-o in ..gura ..!!

cr.1 spunea...

Domnule Huhu,decat sa-i bagati in seama pe cei doi, mai bine aducem un omagiu militarului cazut la datorie in Afganistan. Dumnezeul sa-l odihneasca in pace.Acestea este riscul la care suntem supusi in aceasta meserie, iar un profesor sau medic ,cu tot respectul pentru ei,nu-l au.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

A murit Mircea Ionescu Quintus! Dumnezeu sa-l ierte, si are si de ce. In tinerete ii urmaream pleiada de scrieri pe care mereu le-am apreciat. Pe atuncci, nu stiam ca scriind la modul comunist pastra si liberalismul in suflet! Nimeni nu-i vinovat ca scrie, pacat de cei care nu citesc. A fost un o bun? A fost un om rau? Dar noi, cum suntem? Senectutea da valoare si patina, cei din jur apreciaza! Eu prefer valoarea!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Stelian P, esti asa de incurcat ca nu stiu pe cine ai de aparat si cu ce intentie de indreptat: Somnul din Shparlament a unui buhait inaimit, sau pe judocanul care l-a juganit ca n-a stiut la mestecatoare sa fie smerit? Fa si tu o departajare oareshcare intre subiect si predicat, ce nu se impune sa ai masterat, ca sa distingem si sa departajam dintre o lectie exemplara de educat sociopati patologici si o actiune considerata pacat! Ca sociologa era si bunica, da nu sociopata, din moment ce berea o tinea la rece in galeata si-o bea cu picatura cat sa nu i se usuce gura, iar asta dormea la plaja, lumea toata sa-l vaza, cu sticlele goale in jur, cat sa umplii o ditai vidanja!

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Potrivit propriilor șarade, Quintus n-a murit ci s-a inscris în PLD.
Păcat că înainte de PLD(Plecat La Dumnezeu) s-a reunit cu PDL la populari, pervertind istoricul PNL.
@Leonard
Legea salarizarii aplicabilă militarilor la 30 iunie 2017 nu-i lasă să actualizeze numai solda de funcție din solda lunară.
Chiar nota de calcul din deciziile de recalculare indică procentele din solda de funcție pentru fiecare element component al soldei lunare care intră în baza de calcul.
Eu nu prea cred că soldele personalului activ au fost majorate numai în privința soldei de funcție.

mosmartin16 spunea...

Huhu,, vreau sa vad daca publici ! 1) Cum mama masii sa elogiezi fapta unui ...necontrolat ( n.n. - corect e ...Basic instinct !!! ) !!! Daca am capacitatea sa ma controlez, ma poti injura de tot neamul si stramosii mei, daca nu...sunt un animal care reactioneaza instinctual, iar ratiunea poate vine... dupa !!! ; 2) Dumnezeu sa-l odihneasca pe Seniorul liberal !!! Dar totusi, cu ce ramane omul ?!!! Cu faptul ca a trait 100 de ani, a fost un bun epigramist, a suferit in inchisorile comuniste, a avut mult bun simt !!! SAU : ca a fost acuzat si blamat pentru ca ar fi fost colaborator al securitatii !!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In memoriam, post mortem:
Pentru cei care mor, sfasiati de-al casei si al familiei dor, onorati cu lauri pe alte meleaguri ale pribegiei, in numele Patriei, voi lacrima, dar teama imi este ca Patria mama ii va ignora si uita, iar timpul si vremurile numele de pe cruci le vor sterge aevea... Dormi linistit, Eroule si, Doamne, pe cand sufletul tau linistit si impacat doarme, precum sfintii tacuti si inramati din icoane, macar nu vei sti ca in urma-ti familia va suferi de lipsuri si foame, pentru ca nicidata Patria nu-ti va fi sacrificiului tau recunoascatoare!
De ce sa nu spun ca noi suntem doar carne de tun, dar statul nicidecum sa ne de dea si noua o stralucita valoare atunci cand, cazand franti la datorie, sacrificandu-ne ca orice bun roman, ne alipim la pleiada eroilor din trecutul strabun!...
Tarana sa-ti fie usoara, Erou luptator, roman, cu sufletul bun!

Huhu Rezea spunea...

@martine
De când bășcălia este un elogiu?
Pe de altă parte, limbajul agresiv folosit, când se trezește, în spațiul public de senatorul adormit este și el condamnabil. Ce zici?

Quintus nu este doar acuzat. Chiar are decizie de la CNSAS.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Securistii au schibat destine, tineti minte bine, insa niciunde n-au putut schimba interioarele profunde, sufletesti, ce si cum sa gandesti, pentru ca toti s-au straduit sa trucheze si sa mimeze orice aparenta sa se salveze pe sine, dar si pe cei din familie! O declaratie de colaborare cu securitatea le-au salvat viata si sanatatea, dar, in ralitatea interioara, i-au tras pe sfoara si au ramas intr-o vegetativa asteptare sa vina acea eliberare din incorsetare, insa ce pacat ca au fost asociati deliberat unor tradatori ce-au tras sfori in interes personal sa nu sfarseasca la mina sau la Canal!
Traim vremea pietroaielor desantate aruncate spre alte pacate, fara a sti foarte bine si daca pacatul de sine nu merita cumva un pietroi, tot la fel de tintit si nimerit bine!

Unknown spunea...

@ Cornelius Flavius Ifrim

Am facut abstractie de comentariile nesfarsite pe care le postati pe peste tot, le-am pus pe seama frustrarilor date de nedreptatile( reale sau inchipuite) suferite de catre dumneavoastra de-a lungul vietii si nu cred ca este cineva in masura sa va judece din acest punct de vedere. Dar ca sa sustineti ca o persoana, presupus formatoare de opinie, aflata in public( studio, strada, autobuz,etc), are dreptate cand isi face dreptate( iertata fie-mi repetitia) cu pumnul, denota o gandire superficiala, ca sa ma exprim academic. Nu are importanta cine are dreptate, cine sunt personajele, care sunt sentimentele noastre pentru ele. Conteaza ca trebuie sa ne ingrijoreze nivelul suburban la care s-a ajuns. Extrapoland, sunteti, probabil, de acord, si cu ce se intampla in Tarisoara noastra, cu invrajbirea tuturor impotriva tuturor, cu dreptatea celui mai puternic, cu legea celui mai tare. Si-atunci, ma intreb, ce rost mai au toate comentariile de pe aceste bloguri, puse cu generozitate la dispozitie de putinii colegi" cu sange in instalatie" pentru dezbateri de idei si progres, cand avem printre noi adeptii dreptatii facute cu pumnul in gura. Iata ca patim ce va doriti: cei mai tari ne-o trag de nu ne vedem, metodic si stiintific. Va place ? Scrieti povesti nemuritoare, lacrimogene si plictisitoare( admit, suflet de artist), va pretindeti intelectual, iar pe partea cealalta, promovati violenta. Asteptati-va la violenta. In ceea ce-l priveste pe Seniorul Mircea Ionescu Quintus, a fost, in primul rand, OM.Nu conteaza apartenentele sau simpatiile politice. A trait, a suferit( cu adevarat) si a murit cu demnitate. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Liviu Enache Binder: Comentariile mele mereu se sfarsesc fara a lasa loc de iterpretari. Pentru cei care se doresc a fi culti. Nefiind sarac in exprimari, uneori ma fac vinovat de exces explicativ. Pentru cei mai putin culti.
Conflictul dintre omul Palada si homo-piloris-vulgaris-bahicus avea o conotatie prestabilita si inevitabila catre un incident, datorita unui logos iritativ care cerea expres un act punitiv. Rafuielile de culise si in direct au antecedente, asa ca o aranjare de coafura si un autograf cu blacheul n-a deranjat decat o categorie care, in numele ,,democratiei'' ii da conflicului o conotatie propagandistica. Domnul cu pilori in exces a cautat-o cu intentie deliberata, si asta nu ma surprinde, pentru a-si mai spela din pacatele trecutului bahic si somnolent. Daca-l scol acum din sonm si-l intreb subit de OUG 57, el imi va indica statia de unde sa iau troleul spre Colentina.
Domnul Palada, ca atare, n-a facut altceva decat sa-l trezeasca la realitate. Ceea ce a si reusit, pana la prima bere consumata de presupusul ,,adversar,'' de fapt oponent politic habarnist si ignorant cu de-al de ,,papa lapte'' ca noi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Liviu Enache Binder: Am recitit ce am scris despre Senior. Un elogiu simplu, asa cum a fost si marele om politic in viata. Atunci, care-i problema? N-am scris ca a turnat la Securitate. Intr-o alta postare ma uit la un pietroi la care nu ravnesc sa-l ridic. Si atunci ma intreb: Cineva isi face de lucru sa-mi scrie, doar ca sa vada ce reactie inteligenta si culta am? Din reactiile mele se pot invata lucruri, dar nu pot obliga pe nimeni sa le si memoreze!

Huhu Rezea spunea...

Vrea cineva sa-l scoata victima pe acest senator agresiv în limbaj...atunci când nu doarme.
S-au bătut reciproc... ca doi neciopliți. Ambii ar trebui sancționați contraventional pentru scandal în loc public.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Aveti aici imagini mai complete din care se vede clar cine a lovit primul si cit de agresiv a fost senatorul.

https://www.youtube.com/watch?v=hbf8iIO0DXY

Eu stiam ca justitia il condamna pe agresor. E corect ca senatorul a fost agresiv in LIMBAJ dar nu el a lovit primul.
Sa ne amintim de cazul Boureanu. El a lovit primul dupa ce politistul l-a provocat verbal. Politistul l-a lovit procedind la fel dar in autoaparare. Cine a fost arestat si s-a ales cu dosar penal ?

@Leonard
Imi pare rau dar nu am acces la toata legislatia cu modificarile aferente asa ca prefer sa ma abtin. Ii dau credit lui Huhu cu toate ca in unele spete interpreteaza politic normele elementare. Se face ca nu stie ca riposta trebuie sa fie proportionala cu agresiunea si ii da dreptate unui practicant de arte martiale care e agresat VERBAL (si riposteaza fizic) de un senator lipsit de bunul simt.
In fine sa ne amintim faptul ca Palada e renumit pentru limbajul de mahala.

Iulian Mareș spunea...

Eu nu-i bagam mana-n oarul ala slinos, de ziarist betiv.....kiar nu! De sila!
Dar, ce? ...nu erau scaune in platou?
Oricum, in mediul social s-a translat dreptul fortei, venit din modul de guvernare!
Dezbaterile politice cu pumnul au fost si vor mai fi, inclusiv la case cu mukt mai mult prestigiu, asa ca nu se face gaura-n cer! Inclusiv demnitari si politicieni romani agresati pe la manifestatii civice, asa ca sa nu ne dam nici fete mari, dar putin gravide!
Kiar pot spune ca acest Guiziu, ce nume predestinat, acest exemplar de Bazna, a fost la momentul si in locul nepotrivit!
Pot pune pariu ca-si va regla comportamentul cat si limbajul, spre binele lui! ....daca nu avea pletele alea nespalate, oare il apuca Palada de ureki?...cineva na va combate, ca vezi Doamne, omul este demnitar! Da, este demnitar si i s-a adus aminte, nu prin spate ci prin fata!
In final, pot afirma ca Palada nu stie sa bata, dar insista!....timp nai este!

PS-Cornele, lasa-i pe altii sa-ti aprecieze telektualitatea; ceva, ceva timp ai avut sa citesti, la viata ta, dar kiar daca-ti place pamfletul-pt ca a fost declarat gen/specie literara, tu, in sange, ai ronanul fluviu!
Poti incerca, totusi, sa gandesti mai mult si sa scrii mai concis?

luminita spunea...

ALOOOOOOOOO CORNEL aia u securistii mai las-o , ca batausi sant si altii . ce crezi ca jandarmi taranistilor se sfiau ? daca nu aisubiecte fa si din ce se intampla pevremea taranistilor in puscariile construite de ei si mostenite de astia de acum si de la ma de vale ALTA INTREBARE.

luminita spunea...

DLEH , aveti dreptate ,dar pletosul acesta parca iti vine sa il ciufulesti putin , lasati ca vedeti ca se bat unii pe afara chiar in parlament .asta e

Unknown spunea...

@ Cornelius Flavius Ifrim

Rezumat: 1. indiferent ce personaje isi cauta dreptatea prin violenta, mai ales in vazul lumii, mai ales persoane publice, legiuitori ai acestei tari, sunt demne de dispret. Daca se luptau doi caini in studio, erati de acord, v-ati fi uitat cu placere si ati fi tinut partea vreunuia din ei? Sunt la fel de vinovati amandoi, unul pentru limbaj si celalalt pentru lovire. Amandoi trebuie pedepsiti si amandoi ar trebui sa-si dea demisia din Parlament.
2. Finalul despre Seniorul liberal a fost scurtul meu omagiu, nu m-am referit la vreun comentariu anterior.
3. Pricep repede si bine, nu trebuie sa-mi faceti schite.
4. Cine v-a spus ca exprimarile bombastice si stufoase, ca explicatiile simple date in multe cuvinte si limbajul colorat definesc un om cult, v-a mintit. Este adevarat ca, contradictiile duc la progres, dar amanuntele distrug conversatia si golesc de esenta ideile. Incercati, pe viitor, sa mai "taiati curba" si sa reconsiderati ideea ca sunteti singurul" cult".
5.Nu mi-am propus un conflict cu dumneavoastra, va respect asa cum sunteti, desi nu va cunosc personal, va respect parerile, chiar daca nu sunt de acord cu forma si, uneori, cu fondul scrierilor dumneavoastra.
6. Va doresc sanatate si viata lunga, si, poate, veti tine seama, pe viitor, de sfaturile pe care vi le-au tot dat unii colegi in ceea ce priveste lungimea comentariilor dumneavoastra. Se pierde esenta ideilor, iar cititorii se satura dupa primele randuri. Daca acceptati inca un sfat de la un "incult", fiti mai concis, altfel riscati sa plictisiti cititorii( si/sau audienta). Cu respect si fara pic de rautate, un pilot militar pensionar va saluta.

mega2005 spunea...

Palada ca...Palada, dar Gotiu asta e un individ sordid, puturos si din cale afara de...nesimtit. Nu sunt "absorbit" de subiect dar in afara de faptul ca se tineau de gatlej n-am vazut niciunul din "pumnii" relatati ....

Gigi spunea...

Aceste două specimene politice,nu au ce căuta ìn parlament,să fie clară!
Văd,că le luați apărarea unuia sau altuia.Amândoi au greșit!
Primul,a provocat.Iar celălalt a ripostat.
Deci,în consecință,ambii sunt vinovați!
Trebuiau cel puțin sancționați contravențional,cnf.L.61/91,petru
Provocare,participare la scandal,tulburarea ord.și lin.publice.
Dacă mă gândesc bine,mergea si un dosar penal,pt.comiterea infr.de Ultraj Contra Bunelor Moravuri erau,totuși,într-un loc public.
Dacă,afost lovit,poate face plângere penală,numai după ce a trecut pe la legist.
Asta ce am văzut și eu pe diferite site-uri. La tembeleviziunile de știri,scandal nu mă mai uit!
Ăștia sunt din cei ce fac Legi pt.noi?Vai mama lor!

Huhu Rezea spunea...

Palada nu este parlamentar.
Pe imagini se vede cum somnorosul l-a spulberat cu tonajul său spre geam pe pirpiriul Palada. Ba... i-a și înfipt mâna în beregăți.
Ambii trebuie sancționați contravențional pentru tulburarea linistii publice, prin provocarea de scandal în loc public.

Iulian Mareș spunea...

Maestrul Cristoiu, veki abonat al B1Tv, acum în altă barcă, a prezis că nemaifiind la modă K1 în direct, săptămâna viitoare vom avea parte de un viol în direct!
Sper că nu va fi sacrificată Dna. Dogioiu sau Crețuleasca, întrucât nu este posibil așa ceva și concluzia că fi una singură: făcătură!

dorin19 spunea...

Chiar dacă comentariul meu nu se referă la acest articol, îl fac pt. că poate, împreună, aflăm mai multe despre o problemă esențială care ne interesează pe toți. Pe 12.09.2017 Dogaru a publicat un Apel către Secretarul NATO. Apel-ul este bine scris. Dar, sub titlu scrie Proiect. Ce se poate înțelege din asta? Este un Apel care s-a trimis sau un Proiect care s-ar putea trimite … la anu și la mulți ani. Îmi pun această întrebare pt. că Dogaru a trimis multe scrisori către diferite Instituții și persoane din Romania și nu a primit absolut nici un răspuns. În urmă cu două zile la RTV, jumătatea de individ Ovidiu Zara vărsa, cu ură viscerală, venin împotriva armatei. În acea emisiune, Dogaru a spus că se va trimite Apel-ul către NATO. Ce părere aveți: e în studiu, se va trimite în mod real ?

Stelian P. spunea...

Apropo de cei cu parul slinos va prezint mai jos doua imagini:

https://imgur.com/a/z1oec#1

Care dintre ei credeti ca trebuie dat pe mina lui Palada ?

Leo spunea...

Stelica ,
Pe mana lui Palada trebuie dati "genunchistii" de la DFC , 2505 si 25080.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Liviu, n-am vrut sa-ti ranesc sufletul sau orgoliul, iarta-ma daca te simi lezat, dat pe umflatul ala de mult timp nu-l agreez si mi-i antipati. Nici Palada nu-i soi, sa fim seriosi. Da, sigur, orice violenta imi repugna, dar un pic de ciufuleala poate-l mai trezeste la seiozitate! Multumesc pentru urari si ti le doesc la randul meu inmilionit, impreuna cu cei dragi! Niciodata sa nu-mi iei anumite vorbe prea in serios, pentru ca strecor ilaritati anume ca sa scot blogul din lanceza si incurcatura calculelor, ce mereu se dovedesc inutile cu guvernantii astia de la putere. Doamne, ajuta si cu sentimente mai bune si optimiste caci, ce naiba, doar mai avem atatia ani in fata de trait, si doar nu ne-om agata de micile evenimente neplacute sa ne scurtam zilele!
@ Iuliane, mai bine pastreaza-mi si mie un peste spada, adicatele o halca, daca tot esti la pescuit! Noroc in traista, ca asa se zice! Altii spun altceva ca urare la pescuit, dar nu cred ca este o chestie de bun simt mai bun ca un noroc!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Stelica P, vorba tizului Stelian Palagheanu: De s-ar omori intre ei cu parii sa scapam de niste lepre!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Luminito, scumpa mea, n-am nimic cu fratii nostrii, securanii, eu elogiam pe cei care i-au tras in piept ,,fraternizand'' cu ei, ducandu-i de nas ca-s cu ei, insa nevanzandu-si si sufletele! Nu erau vinovati ca trebuiau sa execute ordinele, unii insa au sarit capra, dar duse fost-au toate! Asa-i cand pamfletul asta are darul de a schimonosi intelesul cuvintelor, si mai ales versificat! Am un stil ce l-am adoptat pentru a le da peste bornau acelor civili care considera ca in afara fiarelor, puscoacelor si a trotilului n-am fi in stare si de altceva! Uite ca putem si stim a face tot ceea ce stiu si ei, dar noi poate mai mult!

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Forțezi comparații între un tânăr încă și un om în vârstă, între un activ și un ofițer în retragere, intre un rus și un român, din care unul este vădit și genetic dușman al României!
Așa că voi forța și eu un răspuns: pe voi trei!

Stelian P. spunea...

@Iulian Mares
Va prezint scuzele mele. Fiind simbata am zis sa fac o gluma dar am uitat sa scriu:
Atentie gluma !
Stiam ca militarii sunt oameni toleranti si cu simtul umorului.

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Îmi plac glumele cu ștaif și pt că am apreciat-o am și comentat!
Militarii au, majoritatea, umor, cum tot în majoritate nu trebuie și nici nu au toleranță, pt meseria armelor este kiar un viciu!
Pt toleranță... pocăință, penitență puteți suna pe Pomohaci! :))

PS:Tot la capitolul glume de wek!