Un produs Blogger.

sâmbătă, septembrie 02, 2017

Platforma Blogger a anexat România la SUA

6 comments

De cca. o săptămână, pe monitorizarea accesărilor pe blog după țară a dispărut România, cvasimajoritatea lor apărând a fi efectuate de pe teritoriul SUA. Totuși, Google Analitics indică uzerii care intră pe blog ca fiind din România.

O fi de bine? 


Afișări de pagină după țară

sîptămână
Graficul celor mai populare țări printre cititorii blogului
Statele Unite ale Americii
68073
România
3
Rusia
1

6 comentarii:

Leo spunea...

Cu aceasta tema dar mai ales cu întrebarea pusa ai devenit misterios.
Iar eu cred ca nu este de bine , ci este de foarte bine ce se intampla in domeniul informatic. daca ar fi fost si din punct de vedere social si geopolitic sa fim "anexati" de SUA , ar fi fost si mai de bine. Mai ales ca am fi fost "actualizati" USA Army inclusiv si la pensii...

Iulian Mareș spunea...

Trebuiește văzut ce s-au întâmplat?
Sunt clone?

Liviu PO spunea...

@huhu
Cine-i scumpitelul de dupa plasa anti tantar?E fetita sau baietel?

Leo spunea...

- Pt. ca sunt un mare iubitor si cunoscator de pisici , cred ca 99% e "scumpitel" si nu "scumpitea", deoarece are capul rotund si este tigrat in 2 culori pe baza de negru/gri. Este in pozitia de "vanatoare / atac" , cu pupilele marite si ureichile "lasate". E posibil ca motanelul sa vaneze huhurezul....
- In alta ordine de idei , ca sa "va radeti" oleaca , va spun ca LOV "a trimis prin ţara, probabil prin târguri , piete si iarmaroace niste inspectori de la pensii ca sa stea de vorba cu pensionarii despre nuoua lege a pensiilor. Iata HAL de mod de lucru al unor politruci incompetenti al caror oriyont profesional le este ca si mintea lor INGUST SI STERP.

tigri2 spunea...

@Liviu Po, este Lia Tzumbaishpier, "ocrotitoarea" militarilor, zana care va imbunatati viata romanilor prin legi date ampulea si din care vor iesi castigatori POLITIHOTII cu protectorii lor, magistratii si cativa trepadusi mai apropiati.

was spunea...

baieti nosri sunt destepti nu vor sa fie detectatii,conserve barane cu ceva cunostinte de IT