Un produs Blogger.

vineri, octombrie 06, 2017

Ei... doar au tăcut. Mâine, noi trebuie să protestăm!

16 comments
Este singura relatare pe care am găsit-o despre „Marsul Tăcerii”, organizat de gulerele albe ale oştirii rezerviste.
Mâine, în Piața Eroilor din București,  trebuie să cerem cu tărie eliminarea Art. VII din OUG nr. 59/2017, prin care toate pensiile militare în plată, inclusiv cele de 600-1000 lei, au fost definitiv înghețate.

MARȘUL TĂCERII - MARȘUL DEMNITĂȚII, misiune îndeplinită!!! Acțiunea în sine, prezența participanților cărora le mulțumim, comemorarea eroilor, întâlnirea cu generalul Ion Oprișor, consilier prezidențial, căruia i s-a transmis mesajul către președintele României și cu senatorul Vergil Chițac pentru înmânarea mesajului către adunarea parlamentară NATO sunt tot atâtea reușite. Mesajele, varianta în română, engleză și franceză...mai jos!!!
https://we.tl/Md6ZSbAISX


Îmi place
Răspunde
1
1 oră
Administrează
Cucu Constantin Corect. Dar rezultimele?

Îmi place
Răspunde1 oră
Administrează
Barbu Vasile Si ce o sa faca Chitac cu mesajul? O sa-i dea citire in plenul adumarii parlamentare NATO? Este o gluma. Chitac din postura de senator nu a scos un diftong in parlamentul Romaniei pentru apararea demnitatii si onoarei militare care au fost calcate in picioare de mass media si clasa politica de la putere si nici acum nu va face nimic. Marsul a avut un asa de mare impact mediatic ca nici nu a fost pomenit in jurnalele televiziunilor.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
3
58 minute
Administrează
Giani Băzăvan Bine punctat.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde48 mi
Cornel Gabriel Credeam ca mesajeele vor fi inmanate direct destinatarilor straini, sau macar secretarilor personali ai acestora. Asa, mesajele vor ajunge ... ghici unde?


Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
1
51 minute
Administrează
Teodor Laurentiu Dimitriu La coş. Din 2012 am înaintat petiţii şi memorii la aleşii neamului şi în afară de număr de înregistrare nu am primit nimic.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde48 mi

Giani Băzăvan Autoflagelare băieți.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde49 minute
Administrează
Nicolae Rotaru Onor la generali şi colobei!

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde2 minute
Administrează

16 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Multumesc acestor onorabili ca au cerut drepturi si in numele meu! Regret ca din cauza situatiei mele degradante n-am putut sa fiu acolo!

Leo spunea...

Foarte bine ca s-au "plimbat". Decat nimic mai bine si asa o plimbare discreta ,de parca ar fi vrut sa transmita sistemului ticalosit si pervertit ca " trebuie sa MIMAM si noi ceva ca o actiune " , dar tu sti , sistemule ticalosit si pervertit , ca plimbarica noastra care ne mai scade oleaca glicemia si colesterolul , dupa cum nu strica nici nu ajuta. Este interesant ca putem cunoaste si lista capeteniilor gulerelor albe ale armatei de rezerva. La razboi, stim cine ne conduce si ne putem sprijini pe ei ca pe un picior rupt si bandajat , deoarece fiti siguri ca tot la MIMA se pricep. Puneti fata in fata lista gulerelor albe (DE DECIZIE) din armata activa cu lista celor de la "anexa D" ( ventrilocii de MIMA) si vedeti cat de mult se aseamana in atitudine. Actuala "anexa D" si-a si transmis ADN-ul urmasilor lor de azi , de prin cotetele întregului MFA .
SERVESC MIMA ! ..... (in loc de '"Servesc Patria"!)

tigri2 spunea...

@Din start nu i-am sustinut , cum nici ei nu ne-au reprezentat pe toti cu toate problemele noastre.
Exemplu: pe mine acest OUG-59 ma doare mai putin, tinand cont ca abia peste cativa ani as beneficia de bunaciunile lui, mie la recalculare pe 223 ,pensia scazandu-mi cu 37%
In schimb art.40 din OUG-57 ma doare mult, mult mai rau
Atunci, daca fiecare isi trage spuza sub friptura lui, focul tinde sa se stinga...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cititi pe Stiri pe surse cum este data cea mai mare solda la un ofiter, de peste 27.000 lei, si la subofiter de...23.000 lei! Cata diversiune de presa aservita pesedeului poate sa existe!Uite asa citesc civilii de-si pun mainile in cap si apoi arunca cu noroi in Ostirea rmana! E mana Vasileascai, pusa de Dragnea, care vrea sa se spele de pacatele ilegalitatilor la soldele si pensiile militarilor prin intermediul presei aservite!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mosmartin16 spunea...

Principiul 3 ! Toti suntem de acord ca OUG 59/2017 este abuziva, neconstitutionala si mizerabila ! Asadar, problema actualizarii pensiilor cu rata inflatiei s-ar putea "traduce" cam asa : va mentinem puterea de cumparare, dar daca economia se dezvolta voi...rezervistii ( nu conteaza ca ati jurat sa va dati viata, nu conteaza ca puteti fi rechemati in caz de Doamne feri", nu conteaza ca ati avut drepturi si libertati fundamentale excluse in timpul activitatii) ramaneti cu..."aceeasi farfurie " ! Numai tampitii gandesc asa ! Prin urmare, actualizarea trebuie realizata in functie de un alt indicator, iar acesta rezulta chiar din continutul Legii 153/2017 ( Legea salarizarii ) !!! ASADAR, ACTUALIZAREA PENSIEI TREBUIE REALIZATA IN RAPORT CU SOLDA DE FUNCTIE SI CEA DE GRAD A CELOR AFLATI IN ACTIVITATE, AMBELE STABILITE IN RAPORT CU ...SALARIUL DE BAZA MINIM BRUT PE TARA GARANTAT IN PLATA !!! Voi reveni cu doua exemple concrete, cu cadrul normativ necesar si ulterior cu ...principiul nr.4 !!! Seara buna tuturor !!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Leonard, dar, atentie mare, ca de data asta este vorba de salariile, soldele in plata actuala ale unor activi, nu de pensii! Poti sa crezi ca acum pot exista asemenea solde in plata? Scrie negru pe alb in Stiri pe surse, iar in precedenta pagina un coleg a postat aceasta stire pe care el a preluat-o de la Antena!

mosmartin16 spunea...

Mares, mai esti interesat ?!! Dar tu, Huhu ?!!! Rabdare si o sa vedeti daca ceea ce am afirmat e ok !! Tot binele !

Huhu Rezea spunea...

@mosmartin
N-ai spus nicio noutate.

tehnocrat spunea...

Mult respect si consideratie pt cei care au protestat astazi.
Mersul pe jos, pastreaza in plata, cuantumul avantajos.

Iulian Mareș spunea...

Martin,
Afirmativ!....aștept!

Iulian Mareș spunea...

Referitor la acel comunicat cu venituri maximale și minime!
Sunt trist că numai atât au câștigat, pt că sunt convins că exemplele maximele provin din rândul ekipajelor aeronavelor ce fac Fganistanul! Luați în calcul 2-3 curse săptămânal, dus/întors, a 14 ore zborul numai dus și 3-5 ore escală pt realimentare, aterizarea/decolarea deosebit de grea în "căldarea" Kandahar! Plus c/v diurnei, 2-3 zile/săptămână, în condiții de Teatru de Operații!
Mai este ceva de comentat?

Iulian Mareș spunea...

Tot in link...

http://m.capital.ro/olguta-vasilescu-vor-fi-considerati-pensionari-numai-cei.html

Dan B. spunea...


Dar de fondul acestui tabel stie cineva ceva?




https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1460070520726157&set=gm.539724239695809&type=3&ifg=1

Iulian Mareș spunea...

Buzescu,
Am postat părerea mea...

Leo spunea...

Am mai auzit undeva ca se ventileaza o noua lege a pensiilor militare. Stie cineva vre-un link catre draftul acestei legi ?
Probabil a fost lansata tot de sistemul pervertit si ticalosit , pt. ca sa studieze feed-back-ul.