Un produs Blogger.

duminică, decembrie 03, 2017

Ce n-au reușit autoritățile a reușit un bătrânel șugubăț

14 comments
In trecere prin Piața Victoriei, un bătrânel a fost agasat de un #rezist cu întrebări despre ceea ce crede că se petrecea acolo. Omul a fost sincer și a răspuns că simte nevoia să facă pipi și nu are unde. Ofensat de remarca reporterului #REZIST, că ar fi un pesedist comunist, bătrânelul i-a zburat reportofonul din mâini... cu rucsacul, el putând fi chiar un țărănist sau un liberal. Intr-o clipă „ pașnicul # rezist” i-a spart moșului arcada și l-a trântit la pământ. Mai departe se vede în imaginile filmate de #Malin Bot intervenția specifică celor antrenați în gherila urbană pentru salvarea agresorului din mâinile jandarmilor. Interventia jandarmilor a fost nepermis de tardivă. Puteau prelua controlul pieței încă din momentul în care huliganii au început să dărâme schelele pentru Târgul de Crăciun. Imagini filmate chiar de către agresorul #REZIST, sandi matei
Agresorul #REZIST pus la pământ de jandarmi

14 comentarii:

luminita spunea...

ASTA ESTE tara noastra? AR TREBUII SA FIE LUATI UNUL CATE UNU SI VAZUT CE HRAM POARTE , CU CE SE OCUPA ? MULTE ALTELE . DACA ASTA ESTE DEMOCRATIE , EU VREAU DICTATURA

Huhu Rezea spunea...

Iar rânesc după după jivina de Tigri

Comentariu mutat.
tigri2 spunea...
@Huhu, "batranelul sugubat" agresat in Piata Victoriei este unul de-al vostru...asa ca nu-l mai victimizati:

http://www.aktual24.ro/cine-este-batranul-care-a-provocat-incidentul-violent-din-piata-victoriei-a-fost-locotent-colonel-in-securitate-loctiitor-al-sefului-departamentul-securitatii-statului/

duminică, decembrie 03, 2017

hankook spunea...

Tara de cacao ! Prea multe talk show-uri , unde sunt disecate toate evenimentele/stirile de 2 lei si unde sunt facute vedete tot felul de persoane iresponsabile/dezaxate...Toate astea, intr-o tara civilizata se rezolvau imediat ( calcati pe gat, bagati in duba, amenzi usturatoare ).....Exemplu : evenimentele recente din Catalonia.

luminita spunea...

Si daca a fost un locco col securitaate ,trebuia agresat? santeti plini de ura si asta va va duce la pierzanie , scarbele dracului. rusine ,prostii dracului.

Huhu Rezea spunea...

@Luminita
Pe cine faci scârbe sau proști? Kis a spus si el ce a citit pe net... scris de propagandă.
Vedem diseara cine e. Apare la Sinteza zilei la Gâdea. Alții zic că este un medic pensionar
Ca vârsta nu corespunde cu fostul colonel de securitate Pavel Badea.. cum zice propaganda.

luminita spunea...

Si daca este un fost of de securitate , sa il agreseze un nenorocit de pe strada? daca este comunost ce? nu sant partide comunste in lumea capitalista ,si ce? ai nostri sant slabi , ce daca ar fi si un partid comunist . asa cum ar fi doctrina lui , ce? ar tebui sa ii alunge cu furtunul cu apa daca nu au aprobare de miting , sa vedem cine ii conduce , cine raspunde ? asa ca nu pe dvs va ffac scarbe , ca doar va dati seama la cine ma refer , si , lasati ca si pe aci am vazut destiu plin de ura si vorbe in vant , daca o tinem asa , tara asta nu se mai opreste de pe topogan .VA salut cu aceasi simpatie pentru ca santeti mereu cu noi.

Huhu Rezea spunea...

@luminița
Nu da idei.
Dacă după modelul FDG, partidul ăla se declară și continuator al PCR, nu revendică el retrocedarea întregii averi avute de PCR?

Iulian Mareș spunea...

Numai T3 și KWI pot răspunde cum este cu retrocedările și continuitatea juridică și istorică!

luminita spunea...

NU , sa scoate in afara legii acestFDG .PCR asa cum trebuie,cu doctrina adevarata .Partidele asteade acum ,numai partide nu sant , sant gasti adunate si care nu fac altceva decat sa se razboiasca intre ele ,in detrimentul poporului .

Dan B. spunea...


Chiar nu va pare ciudat non-combatul premierului si a fortelor MAI, in timp ce in VEST, pentru chestii minore, politia intervine in forta, cu cai, jeturi de apa si gaze lacrimogene?
Nu uit ca M. Tudose a studiat la academia SRI si nici cine se afla in spatele protestatarilor-marioneta din Pta Victoriei, dar, daca mizeria asta continua, intr-un târziu se va ajunge la caderea guvernului. Si, de ce nu, a aliantei de guvernare, din cauza erodarii increderii in PSD, ai carui ministri de Interne s-au intrecut in manifestarea excesiva a tolerantei.
Si ce sprinturi executam in febr-martie 2012 (deh, inca puteam!), cand navaleau jandarmii asupra protestatarilor din Pta Universitatii, sprijinitori ai dr Arafat! Iata ca azi, se confirma opinia lui, combatuta atunci de Basescu, sustinatorul ideei includerii in serviciul ambulantier a firmelor neacreditate, cu autospeciale neconforme.

Gigi spunea...

Întreb și eu,nu dau cu parul:
Tudose ăsta,cu cine este?
Cu puterea,sau cu opoziția?
Nu d'aia dar nu suntem atât de proști încât să nu facem diferența între bine și rău!
Cu toate că pentru noi,militarii,răul vine din ambele părți.
Asta nu ne face să spunem ce urmăresc de fapt acești #r.
Ce vremuri de kakao ne-a fost dat să trăim!

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

"tigri
Esti complet senil, dacă astfel de întrebări te preocupă pe tine! Pentru nişte nesimţiţi ca tine... chiar nu merită să mai continuăm aşa.

ioan spunea...

Am varsta apropiata de mosulica.Dar eu in nici o inprejurare nu as fi folosit limbajul lui.Un om de varsta lui sa foloseasca asemenea cuvinte urate,nu merita respect.Asa vorbeste si cu nepotii lui.Nu m-ar mira.A cautat-o cu lumanarea si a gasit-o.