Un produs Blogger.

miercuri, decembrie 13, 2017

Cum a scapat de la moarte tânăra din stația de metrou Costin Georgian(Muncii)

1 comments
Criminala nebună trebuia imobilizată și predată autorităților de către martorii care au asistat la agresiune.O salvau, astfel, şi pe tânăra omorâtă în stația Dristor.



Tatăl fetei mai spune că agresoarea ar fi avut scris în palmă mesajul "Am făcut-o, dar am confundat-o".
"Un şoc pentru toţi. În 45 de minute am sunat la 112. Şi 112 m-a trimis la Costin Georgian să investighez eu, ca părinte. E posibil aşa ceva? (...) Am spus la 112 că fata a fost împinsă intenţionat în faţa metroului, iar doamna de acolo mi-a spus să merg la metrou, că au poliţia lor (...) Trebuia să verifice imediat, să vadă că sunt om serios (...) Ce pierdeau? 10 litri de motorină, timpul a zece poliţişti, dar poate că salvau nişte vieţi", a afirmat tatăl tinerei, la Antena3

Un comentariu:

Huhu Rezea spunea...

Singura șansa de scăpare a tinerei împinse in fata trenului era să inceapă, imediat după ce s-a ridicat, să fugă in sensul în care mergea trenul de metrou. Mecanicul își mărea spațiul de frânare și tânăra putea ajunge în tunelul de la capătul peronului.
Din păcate, în asemenea situații funcționează instinctul de a reveni in direcția din care esti impins. Acest instinct a salvat-o pe fata care nu a căzut pe șine.