Un produs Blogger.

sâmbătă, ianuarie 06, 2018

Poza presupusului pedofil din București

41 comments

Poza pedofilulului de pe contul său facebook şi poza difuzată de criminalisti pentru identificare. Pozele difuzate nu au fost cele mai semnificative  din inregistrările camerelor. Pe filmul din care au extras poza din profil au blurat poziţiile in care pedofilul era cu faţa...sub pretextul că apără imaginea minorilor. Cum era să-l recunoască populaţia? Să ne mai mirăm de ce nu a fost identificat după imaginile inregistrate şi la atacul din anul 2015?

Poliția Capitalei a dat publicității, sâmbătă, o nouă fotografie cu suspectul pedofil care a agresat doi copii într-un bloc din cartierul Drumul Taberei. Fotografia este o captură luată tot de pe camerele de supraveghere ale blocului, dar de data aceasta bărbatul pare să fi fost surprins înainte de a urca în lift, în timp ce se afla în holul blocului. Spre deosebire de estimarea criminaliștilor că individul ar avea 45-50 de ani, după ținuta corpului cred că omul are o vârstă mult mai înaintată.
Mai multe informații AICI.
Poartă haine de firmă  cu imprimeu frunza de arţar.

41 de comentarii:

iceparu spunea...

Asemenea neoameni nu au ce cauta printre oameni.Pedofilii,violatori trebuie castrati chimic.Astia nu au leac.Astia trebuie bagati in celule si aruncata Cheia.Astia mai devreme sau mai tarziu recidiveaza.Unii ,chiar medici psihiatrici nu sunt de acord cu castrarea chimica a psihopatilor sexual .Zic ei ca nu numai ca nu este constitutional dar si inuman.Dar psihopatii sexual se poarta uman?Cunosc caz in care o tanara cand se intorcea de la o actiune de ducere de dulciuri la un camin de copii a fost atacata de un nemernic obsedat sexual la intrarea in blocul in care locuia.Fiindca tanara a refuzat sa se lase pipaita in zona partilor intime a fost snopita in bataie.Nemernicul nu a fost la prima fapta de acest fel suferind de altfel condamnari cu internare si tratament psihiatric in penitenciar.Nemernicul s-a invartit cu a putut ,a stat printr-un spital neuropsihiatric 2 luni dupa care liber.Uite ca a lovit din nou.Ma repet.Asemenea indivizi nu au leac.Trebuie castrati .La ce drepturi constitutionale au astia dreptul?Ganditi-va ca aveti copii ,aveti mame si sotii si nu se stie cand pot deveni victime.Nu stiu cum naiba se face de parca legile sunt croite in avantajul infractorilor.Una este sa fure o paine,o gaina ,un baton de salam sau o ciocolata si alta este sa ia viata unui om pentru ca asa vrea el.S-a mai inventat o porcarie,precum ca numai D-zeu are dreptul sa ia viata unui om.Oare criminalul in serie este D-zeu?Politia ,procuratura ,justitia intrebate dece pedepsele sunt totusi blande invoca legea.Sa-i ia naiba pe cei ce fac legile.

Aurel spunea...

@Iceparu
Lăsați că dau lege acum să facă pușcărie la domiciliu sau la fără frecvență.

Huhu Rezea spunea...

Tipul nu agresează copiii. Manifestă o excesivă şi bolnăvicioasă atenţie copiilor, consecinţă a unei posibile traume psihice suferite prin pierderea unui copil. Fiind introvertit, nu'si manifesta aceasta afectiune în public.

Este putin probabil că vroia sa agreseze sexual fetiţa în prezenta frăţiorului ei. Este un tip pedant, chiar intelectual... trecut de 60 de ani.


iceparu spunea...

Nu am reușit sa luam de la occident numai lucrurile bune.La pușcărie poponarii .Castrați violatorii și pedofilii.Pedeapsa cu moartea pentru criminalii în serie.Închisoare pe viață pentru crima cu premeditare.Numai așa se instaurează ordinea in Romania.Ăsta trebuie sa ceara strada nu aiureli de tipul corupția ucide.

iceparu spunea...

Îi transmit pe aceasta cale maiorului Olescu,fost cdt. Cp.VM.ca rămân pensiile militare.În cazul lui care a părăsit sistemul de Bună voie și nesilit după o vechime efectiva de 15 ani,când era în plenitudinea puterilor nu ar trebui.Privind comportamentul lui suburbanconstat ca Stoinea a mai avut și rebuturi în anii când a comandat liceul militar Breaza.

iceparu spunea...

Îi transmit pe aceasta cale maiorului Olescu,fost cdt. Cp.VM.ca rămân pensiile militare.În cazul lui care a părăsit sistemul de Bună voie și nesilit după o vechime efectiva de 15 ani,când era în plenitudinea puterilor nu ar trebui.Privind comportamentul lui suburbanconstat ca Stoinea a mai avut și rebuturi în anii când a comandat liceul militar Breaza.

Mihai spunea...

Asa de divertisment.
Io mai cunosc vreo cel câtiva pe aici mari LM-isti cu țiglele-n dungă care debarasati din carapacea militariei se cred un fel de alfa si omega in tot ce mișcă nedându-și seama în ce ape se scaldă prin ”paradisul” romanesc.
Aștept felicitari (((((((

Iulian Mareș spunea...

T3,
Te îndoiești că alții sunt mai întregi la cap? Inclusiv tu!
Depinde de doctor! Nu exista oameni sănătoși ci doar Apti!

Huhu,
Nu ți se pare că este cam mare abundența de useri noi, în ultimul timp?
Oare de ce și pt ce? Măi, să fie!

Iulian Mareș spunea...

T3
Te referi și la cel pe care-l vezi când te uiți în oglinda?
Hai-da, de..crezi că faci excepție?
Nu te iluziona! Ești doar APT! 😂🤣🤗

Stelian P. spunea...

Se pregateste o noua teorie a conspiratiei:
- userii noi !!!!

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Stelică,
Tu nu constați asta?...ia mai verifică la ultimele 3-4 titluri!

Iulian Mareș spunea...

Mihaela,
Să nu mai folosești liftul și blugii modelatori! 😂🤣🤗 :))

iceparu spunea...

Pe blogul maiorului Olescu unii în frunte
Cu el sunt dea dreptul în sevraj.Le recomand insistent urgent la deznitoxicare.Spre liniștea lor pensiile militare rămân dar ce folos dacă legea este ciuntită.

Unknown spunea...

MARES , sa stii ca folosesc blugii modelatori , o sa razi ,dar ai nimerit-o ,nu vii sa ma vezi?liftul nu il folosesc ca stau la curte , o curte mare de 2000m , si am 10 caini . ASA ca fii atent cand vii.

Iulian Mareș spunea...

Daca nemulțumirea față de modificările L223, total nefavorabile militarilor, sunt considerate sevraj de unii paradiți, atunci ne merităm soarta și ne vom transforma toți în cârciumari sau vânzători ocazionali de alcool și ne vom transforma in haradiți!

Leo spunea...

Iulian,
mai pe scurt : in carmolisti

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Stelian. P. stie ce stiu si eu de fapt: S-au trasat sarcini de pardid la Casa Sectoriala si Ministerul Apararii sa se bage infiltrati pe aici sa ne deruteze, sa ne incaiere, sa ne dezbine si sa se dirijeze si canalizeze pe ideea ca se intocmesc actualizari corecte! Sa nu va mire nume noi, poze false, atitudini ,,deschise'' si atasabile actiunii noastre, dar in timp sa dirijeze actiunile pe ce vor ei!
Sa nu parasec tematica: Nu exista tratament in pedofilie, decat solutia radicala a sterilizarii chimice, pentru ca metoda castrarii nu-i agreata de UE! Cum zicea si onorabilul, ca asta e posibil sa aiba sechele post traumatice, psihice si emotionale, dupa pierderea unui copil prin divort sau accident mortal, si se manifesta prin dorinta de adorare fizic-emotionala prin atingere directa non-agresiva sexual, insa asta o stabilesc specialistii. Sunt peste 1200 de boli cu manifestare psihica, chiar si cel mai calm individ fiind catalogat ca avand o manifestare individuala cu caracter psihopatoid neagresiv, autocenzurat si putand fi imprevizibil intr-o eventuala actiune, metoda-sistemul ursului in hibernare, as complecta eu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

A fost prins: E politist la Brigada rutiera, Bucuresti, si-a recunoscut fapta si urmeaza sa fie retinut! O palma peste obrazul Politiei si poate ca in institutiile de forta nu o sa se mai intre pe pile, relatii si cunostinte, exact cum s-au incadrat cei din Ministerul Apararii si Casa Sectoriala de Pensii Militare de avem acum pensiile distruse de indivizi cu probleme de toate genurile!

Huhu Rezea spunea...

Dacă avea timp să pândească pe holurile blocurilor după ţânci, înseamnă că este şi pensionat anticipat parţial, după Ordonanţa lui Ciolos.

Iulian Mareș spunea...

Huhu, ....Niet,....
Este doar polițist la rutieră, provenit din jandarmi!
Culmea că are o fata de 22 ani, deci o vârstă și este de doar 10 ani in MAI!
Ceva nu se leagă ..

Unknown spunea...

doamne fereste ,asta se intampla asa fiindca nu mai exista rigoare la modul cum se fac recrutarile la toate esaloanele . Inainte de 1989 pana te angaja la politie sau in armata aveai nevoie de recomandari seroase si cercetari in familie etc ...asa ca astae ce ati obtinut dupa 1989 ......libertate la tampenii

Cezar spunea...

Usurel cu pianul pe scari
S.ar putea sa avem surprize

Leo spunea...

Amabilule ,
ori are peste 60 de ani cum ne-ai spus mai sus, ori este pensionat anticipat partial conform Art. 69 , lit. i din Statutul politistului care a fost adoptat pe timpul lui Victoras de la FUR si MINT.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Poate ca acum se descopera cum unii intra sa ,,lucreze'' in institutiile de forta ale statului pe usa din dos sau pe horn...De aia si spuneam ca n-as fi surprins ca si unii din Casele Sectoriale sau ministerele de forta sa fi facut ,,scolile militare'' la...Garderoba, de aia si multiplele gainarii si evenimente nedorite pe mai multe planuri! Nu esti scolit, ai comportament de civil novice si calci in strachini! Asta o fi avut el ceva pregatire lapidara, dar, vorba lui Iulian, ca ceva totusi nu se leaga intre varsta si vechime...
Noi nu mai avem comisii de audit si controale, ca alta data, sa ia la puricat birourile de Personal din ministere, periodic si anual? Dar cum shpaga le rezolva pe toate...

Iulian Mareș spunea...

Palaghianu,
Nu cunosc cazul tău, dar cred că cei care au " înaintat raportul" au făcut-o deliberat, conștient! Poate a fost o rațiune? Nu știu! Întreb.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Onorabile, dovada ca blurarea de fapt acoperea chipul colegului, iar adevarul deconspira identitatea reala si...prefesia autorului! Corb la corb...

Iulian Mareș spunea...

Pe mine m-au tras pe dreapta pe la Foișorul de Foc și a încercat să mute maneta skimbatorului de viteze cu gura! Reclama la secția 14…!

Leonard,
Îl cunoști pe fostul soț al Danei Grecu?... A fost ing de Tc...Au, Trt. și Blindate!...la Pitești...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

UPDATE: Uite cum a fost prins pedofilul: Politistul Godina a primit un mesaj de la un admirator-prieten, care i-a trimis o poza cu pedofilul marita, spunandu-i ca seamana cu unul de la Circulatie. Godina n-a crezut initial si cu convingere, stiindu-l destul de bine ca si coleg, dar a trimis poza la echipa de cercetari si in 7 minute, din acel moment, pedofilul era prins! Am citit din Libertatea adineaori despre acest episod.

Iulian Mareș spunea...

Iata-l....

https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3769664

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Aurel spunea...

Madam ministru de interne a îndemnat un comisar sef cu multe reușite - cazuri neidentificate= 0 ,sef la o structura de criminologie-omoruri din poliția capitalei care a criticat legile lui Ciordas prin care se propunea eliminarea camerelor de luat vederi și alte probe audio-video ca si probe să facă un pas înapoi pentru o astfel de îndrăzneală.
Sunt curios când îl prindea madam cu critica la adresa comisarului pe asta fara camere.
Dar asta-i la noi ,vorba judecatoarei de la Timiș.
Dacă unul vrea să facă ceva bun 100 de deștepți justițiari vor face tot posibilul să-i de-a în cap.
Așa se putea aduce mai repede in justiție cazul Lucan daca "lumea justițiară "ar fi susținut inclusiv prin presă acțiunile fostului ministru Voiculescu care a avut curajul sa bage batul in cuiburile de mafioți din sănătate și să trimită dosarele rezultate in urma controalelor efectuate inclusiv la Cluj pe masa procurorilor DIICOT.
In schimb l-au făcut sorosist,iar acum iese la suprafață puroiul din buboi.
Prețul fiind încă umilință și plata cu viața a încă citorva pacienții de atunci încoace.
Vorba judecatoarei,se moare și de corupție dar și de prostia unor prosti sau rauintentionati conștienți mari justițiari amatori.
Cuca Macaii este din păcate peste tot ,o vedem chiar prezentată chiar și la tv.
Mi-a plăcut că în spiritul noilor legi propuse azi un polițist arestat și pus sub control judiciar inca lider de sindicat pe nume Sur...., luptător și pentru pensiile militare dădea interviuri pe TV la presa criticând fapturile și polițiștii care l-au tolerat și identificat cu întârziere.
Frumos de tot și pe placul adepților actualului stat de drept ,"nesorosisti" pur sânge.

Iulian Mareș spunea...

Aurica,
Lasă-te de finețuri! Polițiștii fac legi sau le aplica?
Despre madama aia judecătoare...nici nu ai priceput cât este de toxica!

Noile porecle din poliție...: Drogatul, Bețivul, Violatorul, Hoțul, Criminalul, Cerșetorul, Spintecătorul, Pedofilul, Zoofilul, Gerentofilul ... etc!

Ein Stein spunea...

Daca urmarestii stirile gasesti peste tot titluri de genul "MAI angajeaza masiv", "Mii de angajari la MAI", "Carmen Dan a spus ca angajeaza din sursa externa", etc. Sa te tii de acu incolo minunea dracu.
Sunt curios in ce ar putea consta examenele de ocupare a posturilor libere, ce dracu poti sa-l intrebi pe un civilache plictisit de viata in probleme de politie?
MApN a rezolvat problema cu chemarea/rechemarea in activitate a cadrelor SI NU NUMAI, asta de la urma e esentiala. Sa te tii si aici neveste, amante, odrasle, cunostinte si toata fauna amatoare. Este tipator cat de orientata este actiunea asta cu chemarea/rechemarea atat timp cat nu este reglementat absolut nimic vis a vis de cadrele in rezerva, tocmai cele care sunt scoase in fata pentru a acoperi potlogaria.
Am scris in nenumarate randuri, salvarea Romaniei vine doar dintr-o restructurare masiva si curajoasa, deparazitarea intregului sistem si punerea accentului doar pe profesionalism si calitate.
Spunea intr-un articol anterior prietenul meu avianyc ca romanii pleaca in strainatate pentru salarii mai mari. Fals dragul meu prieten, romanii pleaca din lipsa de speranta si aici chiar nu poti sa faci nimic, un om care nu mai are nicio speranta recurge la masuri extreme.
Statul mafiot trebuie cat mai rapid destructurat, din pacate vad ca ultimile masuri duc catre intarirea lui.
Dragnea se batea cu caramida-n piept ca la inceputul anului va incepe controale in consiliile de administratie la sinecurile de stat, pana acum nimic. Oare o fi uitat?

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Mai aranjează-te și tu, mai piaptănă-te...fă ceva, ca să nu ți se mai pară atăt de strâmbă imaginea din oglinda pe care judecătoarea ți-a pus-o în față. :):)

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Hai sa fim serioși!
Madama, sora lui Liiceanu nu este exclusă magistratură și ex ROU ci în sistemul și instituția pe care o păstorește s-au făcut cele mai mari măgarii, inclusiv case date țiganilor in Timișoara!
Totodată, intreab-o tu cum executa "ca cinstită" măsurile din Planul de acțiune emis în baza protocolului cu SRI...și de ce a tăcut atâția ani că mangalița în orz?
Mă lași cu moraliștii de 2 cenți?
Fii serios și ține aproape de cei ce cutează spre piscurile vulturilor, nu cu vrăbiuțe gen Lăncrănjan!
Te-a învins sistemul?

Leo spunea...

Daca Gigi Duru nu-i aproba cererea ministresei MAI de demitere a sefului politiei Romane , atunci i-a ruinat autoritatea si morala dar si formala a acestei ministrese.
S-a aflat cine i-a motat microfonul ?

ifrim spunea...

Doamne fereste ca in aceasta perioada sa apara si un militar cu apucaturi ciudate.Ne-am lins pe bot cu OG57,59,actualizari etc.Atentie militari nu faceti voi pe bunii samariteni sa ajutati bunicute cu sacosi grele ca daca mamaita are tatuaje la vertebrele t11,12 si "carte de munca" la salon de masaj erotic va-ti scos cine stie cum se interpreteaza,nu atrageti atentia copiilor cand traverseasa pe culoarea rosie a semaforului pt. a nu ti se face cheie intentionat ori provocat.Nu te doare capu' lasa selectia naturala sa-si urmeze cursul!

Iulian Mareș spunea...

Leonard....
Show maximum..... SRI nu se demite intre ei, ci doar defectează!
Eu nu i-am pus microfonul, dar știu cum se face! 😂🤗 :))

Leo spunea...

Se zvoneste ca sexy ministreasa si-ar fi introdus singura microfonul in priza prea stramta pt. el (era sa zic vibrofonul).
De astazi , dupa ce Gigi Duru nu i-a validat demiterea propusa de ea , tocmai ce a devenit o ruina de autoritate in MAI.

Huhu Rezea spunea...

Adrian Copilul Minune nu a mai iesit din casa până când Eugen atentatorul la copii şi parţile intime ale femeilor de prin lifturi nu a fost arestat.