Un produs Blogger.

miercuri, mai 09, 2018

Când nu tace, Mutu ia amenda.

5 comments

Comunicat de presă referitor la hotărârea adoptată de Colegiul director al CNCD în ședința din data de 09.05.2018

Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, întrunit în cadrul ședinței de soluționare a petițiilor din data de 09 mai 2018, a adoptat următoarea hotărâre:
Utilizarea termenului “penali” de către președintele României, Klaus Iohannis, reprezintă discriminare și încalcă dreptul la demnitate a persoanelor care se află în procedură judiciară fara a fi condamnați, potrivit art. 2, alin. 1, si art 15. din O.G. 137/2000, republicată. S-a aplicat amenda contravențională în cuantum de 2000 lei.
Vot 5 la 4

Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării
09.05.2017
București

5 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Amenda lui o va plati Siegfried Mureșan, alesul șifonierului!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ministerul Apararii si Casa Sectoriala de Pensii, nu iau amenda pentru discriminare la pensiile militare? Presedintele s-a exprimat verbal, in public, dar astia au facut-o scriptic, in documente oficiale, deci sunt probe scrise!

iceparu spunea...

La capitolul "evreu" stau rau.Daca intrebuintez aceasta denumire pt.locuitorii Iraelului gresesc?Dar daca ma adresez cu "ovreu"?Tache ,Ianche si Cadar.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iceparu, daca spui evreu sau iudeu, nu gresesti, dar ca spui jidan sau jidof, DA, e gresit! CICA ASA ZICE LEGEA, DAR INCA NIMENI NU A VENIT SA NE INVETE LEGEA! Dar Legea nu ne zice si de ce e gresit, din moment ce sute de ani asa erau numiti evreii, in neaosa romaneasca, iar cand eram copil asa auzeam ca li se zic evreilor, din limbajul stradal, de cartier, discutii familiale, din limbajul targului si din lumea asta normala in care traiam. Brusc, ne-am trezit ca nu le mai putem spune chiar si evrei, ca nu stii de fapt cum sa le mai zici si sa-i alinti, sa-i perii ca sa n-o incurci cu legea, pe cei care ne-au adus comunismul criminal cu tancurile din URSS si ne-au exterminat in lagarele de munca fortata si in puscariile comuniste, sub evreii Anna Pauker, Teohari Gerorgescu, Miron Constantinescu, Walter Newlander Roman, Emil Bodnarenko-Bodnaras, si alti evrei luminati in orizonturile rosii moscovite! DAR IN OCCIDENT, CAND OCCIDENTALII NE FAC PE TOTI, LA UN LOC, LA GRAMADA PE TOTI ROMANII, TIGANI, NU STIU DE CE EI N-O INCURCA!AICI, IN ROMANIA, DACA IL FACI PE UN EVREU JIDAN, SAU DACA IL FACI PE UN ROM TIGAN SUNT IN STARE SA TE EXECUTE IN FATA CURTII MARTIALE! EUROPA FUNCTIONEAZA CU DOUA STANDAERDE, CA LA SUPERMARKETURI?! UITE, EU INTERZIC EUROPENILOR SA MA MAI FACA TIGAN LA GRAMADA CU TOTI ROMANII, DAR DE CAND ERAM COPIL EU N-AM AUZIT DE EXPRESIA DE ROM DECAT LA ALIMENTARA PE RAFTURI, LA STICLE, SAU LA BODEGA, CAND IL BEAM CU BERE SI MANCAM MICI! CE CIDATI SUNTEM NOI, POLITICIENII ROMANI, SLUGI LA DARLOAGA, CAND LE SUFLAM UNORA IN CUR...PENII VREJURILOR! Ca sa nu mai gresim, pentru ca nimeni nu vine sa ne zica cum sa le spunem evreilor legal sa nu luam amenda, sau sa fim executati sumar pentru discriminare, eu propun sa le zicem asasinii lui Hristos, ca asa ne-au invatat sfintii preoti in sfanta Biserica!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Din cauza fricii de discriminare, acum mi-e teama sa-l mai alint pe portoricanul american, cu perciunii mari, marele rocker, Elvis Presley, ,,perciunat,'' desi favoritii lui sunt imitati in toata lumea, iar unii ii poarta chiar si rasuciti pe bigudiuri, ca o podoaba de mare pret, sa le atenueze decibelii ambientali! Cum sa le zicem si acestor podoabe capilare: smocuri, frane decibelice, scuturi sau tampoane auditive? Apelez la lingvistii autorizati sa ne mai dea sfatiri si sa ne tina prelegeri de combatere a discriminarii, iar juristii sa ne informeze cum sa vorbim corect romaneste, ca sa nu incalcam legile, ca noi fiind crescuti si educati in comunism nu prea se punea pret pe asa ceva, iar acum fiind batrani si obisnuiti in vechile expresii putem incalca legea din culpa, insa din totala nestiinta si neinformare! Statul roman este obligat sa dispuna ca legile sa fie cunoscute de toata lumea, si nu tinute la adapost sau la secretizare, asa cum se fac calculele la pensiile militare!