Un produs Blogger.

duminică, mai 06, 2018

Teorie despre neretroactivitatea deciziilor Curții Constituționale.

4 comments














4 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Eu cred că CCR și dispune soluția de ieșire din conflict!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, onorabilul tau avocat poate de aici sa se documenteze pentru un masterat in legislatie constitutionala! In viitor, probabil v-om cruci si inspaimanta mapamondul, cand v-om avea Curti Constitutionale...teritoriale, precum Tribunalele teritoriale si Curtile de Apel de la nivel de judete si regiuni (de exemplu: Jud. Vrancea n-are Curte de Apel si procesele se judeca la Galati) la cate solutii se cer din partea acestei institutii reprezentative din Justitia romana, si fara de care nu s-ar putea hotari soarta a zeci de mii de procese, pentru ca CCR-Bucuresti este pur si simplu asaltata si innadusita de contestatii! ,,Bune si foarte bune legi'' se mai emit de catre Parlament, incat nu mai prididesc Tribunalele, Curtile de Apel si CCR sa faca fata zecilor de mii de procese pe contestatii! Bravos, donilor politicieni, iar cei care le aplica, ce-si mai freaca mainile cu bucurie sadica!

Iulian Mareș spunea...

Corneliusson,
Masterele se fac cu totul altfel!
Nu seamănă cu clasele 9-10 la liceu!
Bine, vorbim de mastere serioase, nu pe la Rm. Sărat!
Si proprietarul Facebook a abandonat facultatea, dar el era student la Harvard, nu elev la liceul agricol, specialitatea mecanic și șofer! 😂🤣🤗🤔🤔🤔

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pentru ca nu sunt in tema, as ruga pe oricine stie sa-mi detalieze stirea despre cei cu pensii speciale care pot opta sa aleaga intre pensiile speciale si contributive, avantaje si dezavantaje si alte detalii, pentru ca stirea difuzata de ministrul muncii n-a acoperit toate detaliile. Multumesc!