10 iunie 2015

Adăugat în: , ,

Uncheselu, ocaua mica a presedintelui Johannis

Ca sa intelegi un eveniment politic nu trebuie decât sa te intrebi: cui foloseste?
Raspunsul vine simplu, de la sine, ar zice prezidelul nostru.

In vremurile de glorie ale guvernarii Boc, Ion Oltean de la Bistrita, cel cu broscoiul in gât, si cu infuzia de Miss-uri pe la Retrocedari, facea celebra propunere ca unitatea de masura in PDL sa fie BOCUL.
Acum, când pedelistii se ascund pe sub fustele prospaturilor care au mai ramas din istoricul PNL, vechea unitate de masura, BOCUL, a fost asimilata de cei care vor sa defineasca incompetenta in politica. 
Noii conducatori ai fostului PDL s-au straduit, s-au perpelit, s-au ...etc, etc,  pentru a-i face pe plac Wernerului ales,  sa-i  daruiasca in prima parte a anului 2015 un guvern pe care sa-l poata nominaliza ca fiind al sau - guvernul român al neamtului Werner. Nu s-a putut pentru ca tânarul Cârlan social-democrat s-a imbatosat dupa pierderea alegerilor prezidentiale, aruncând pe piata cu masuri liberale, sprijinit de cel care pastreaza marca originala a fostului PNL. Ce program liberal alternativa la programul Micului Titulescu sa mai propuna Vasile, Alina si Catalin- candidat al presedintelui tacut?
Domnului presedinte nu i-a mai ramas decât posibilitatea sa masluiasca, „Pas cu Pas”, unitatea de masura a competitiei politice, delegând-o, in „Primul pas” pe Codruta sa gaseasca o masura cu care sa-l scoata de pe circuit pe copilotul Ponta.
Baschetbalista la origine, Codruta s-a executat si a gasit tot un sportiv, pe Uncheselu. E drept ca a fost doar profesor de sport prin câteva comune de pe lânga Craiova, inainte de a studia Dreptul de la distanta. 
Profesorul de sport s-a rascracanat pe Noul Cod Penal si pe Noul Cod de Procedura Penala, asemenea vecinului sau Mircea Badea in emisiunile TV, si i-a trântit lui Ponta o Comanda(Ordonanta) de „stânga'mprejur” prin care l-a pus in disputa de interese cu avocatul Sova.
Dupa buimaceala din primele momente ale zilei in care Vasile si Alina se  potrivisera in pasul Motiune cu Uncheselu, fostul procuror Ponta a rupt frontul si a iesit la contraatac. Zice ca o sa conteste la procurorul ierarhic ocaua mica cu care umbla Iohannis. Cam riscant! Daca se alege cu o noua invinuire de conflict de interese, de data asta cu ierarhica Codruta, pe care el a propus-o ca sefa la organul devenit anexa la noul PNL?
Sa urmarim Pasii urmatori ai competitorilor politici!


 Contul de Facebook
Jean Uncheselu
Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova

3 comments:

Puiu Gheorghe Budau spunea...

Ordinea de zi
Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională Data 16-06-2015
Corp B3, parter, camera nr.9 11:00
L212/2015 Proiect de lege privind pensiile militare de stat Raport comun
( Comisia pentru muncă) 17.6.2015

Eufrosina Nedelcu spunea...

va intrebati sa sa ne intrebam cui foloseste/? , PAI LUI IOHANIS SI AI LUI CARE L-AU PROPULSAT INSCAUN . NU AU BANI SA CUMPERE VOTURILE DE ANUL VIITOR , AU DATORII DE LA ALEGEREA LUI IOHANIS ,SANT CA HOTII PRINSI LA FURAT , SI ITI DAU IN CAP/asta e asa ca e bine ca comisiile se aduna pe 16 sa dea vot pentru legea pensiilor ,ca si asa o tot taraganeaza de 3 ani ,dupa cum vedeti si civilii au o problema ca azi 11 iunie ies in strada fiindca si pensiile lor au o problema . ponta asta trebuie sa vada , sa faca ceva sa nu se mai fofileze . sa vedem sa speram ca le va veni mintea la cap ca hienele stau la panda

Eufrosina Nedelcu spunea...

scuzati cacofonia de mai sus , adica , comisiile vor lucra, nu cred ca maine va triumfa iohanis prin ai lui , sa speram ca tradarea sa nu fie ,, daca va ceda ponta ,poate altfel nu , totusi macar oprea decat nimic