Un produs Blogger.

marți, mai 22, 2018

Liceenii din Constanța

27 comments
Bucuria absolvirii liceului.
In fiecare an, dupa Sf. Constantin și Elena, liniștea stațiunii Mamaia este alungată câteva  zile de zgomotul unor coloane de autoturisme de la ale căror ferestre deschise flutură esarfe  și se aud țipete stridente ale  tinerilor absolvenți de liceu din Constanța.
Ritualul transmis din generație în generație 
își consumă ultimele clipe de bucurie  în parcările din nordul stațiunii Mamaia, lângă Năvodari, înainte ca tinerii să facă întoarsă calea   spre liceele lor. 
Iată un asemenea moment "războinic":
U

27 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Altă modă, altă generație!
Nenea Dragulin, ce mașină ai? 😂🤣🤗
Așa este viața....

Cezar spunea...

M.Alul.nu are...liceu militar!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Wooow! Baieti de bani gata. De obicei, se cam lasa cu mortaciuni si, nu stiu cum, cam prin zona ,,Delfinariu'' sau la ,,Butoaie,'' dau chix pe Bd. Mamaia, intre Constanta si Navodari, ca dupa ce se fac manga se apuca de drafturi si curse nebune de masini, care sfarsesc, ca de obicei, facandu-se zob in copacii de pe marginea drumului. Mai pe-o nara, mai prin pipat si fumegait galesh si plini de importanta ,,ierburi etnofolclorice,'' ca acum nu pot face pipi daca nu se prizeaza cand le dau tuleiele, isi incep noua viata a libertatii, dupa absolvire, unii, cam in bara indoita! Lasand deoparte eceste inerente tragisme intr-o societate destrabalata de consum, totusi sunt clipe de mare entuziasm exuberant si raman niste amintiri bune de povestit nepotilor. Care mai apuca si acele vremuri... Sa nu uitam ca multe fatuci, pline de nuri si hormonei tropaitori in bocancei, mai raman putin si imbortosate prin boshchetii parcurilor, sau prin camere obscure preplatite si pregatite pentru dezmat si orgii, dinainte. Pacatul pica pe viitorii bebe, carne de tun pentru orfelinatele Constantei, pline ochi cu acesti ingeri fara nici un viitor. Acestea sunt consecintele unor astfel de chiolhanuri, daca organizatorii si autoritatile nu sunt vigilente si sunt scapate de sub control! In rest, le urez celor cerebrali, inteligenti si cuminti un viitor stralucitor si prosper, iar celor care aleg caile sordide si sumbre, sa fie tari si sa ajunga mai greu pe drumul cimitirelor!

Iulian Mareș spunea...

Halucinantule,
Pt tine a avea sau nu LM reprezintă instituția de învățământ supremă?
Dacă ai sau nu LM ți se conferă drepturi în plus?
Ca să mergi drept pe stradă, nu am nici certificat de 8 clase!....cu toate că elev/student am aproximativ 24 de ani!🤔
*Poți cere detalii la personal și/sau CSP!...😂😁🤣
Special pt tine: și patronul Facebook a renunțat la școală, părăsind studiile de la Harvard, nu de la liceul agricol, clasa mecanici agricoli! 😂🤣🤗😄😅😃😎

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sfat pretios de 5 ***** pentru cei nostalgici, amatori de stereotipuri comuniste: A aparut ziarul ,,Ginitorul militar,'' cel care nu observa decat lichelismele si lucrurile alese pe spranceana la bossii zilei din Harmata cu cai de lemn ai Ministresului Deandaratului, realizat dupa gandiri si emanatii de noi absolventi de liceu, daca tot suntem la acest capitol al imberbilor giumbulcasi! Tovarasul ministres a Hapararii, Malai Viscol, e postat ca o figura centrala si emblematica permanent, altoit cu harma secera si barosul, celelalte articole si reportaje fac reclama sportului de masa, Daciada si Spartachiada, apoi Cantarea Romanicai cu ceva osanale si cate o codoseala la colt de strada, dar nota si linia de dinainte de 1989 nu se abate de la traseu, nici sa-i invinetesti cu nuiaua! I-am rugat sa mai scrie si despre drepturile pensionarilor, sa mai ia interviuri de la specialistii in jumulit penzii, cu interviuri din din Marea Clocarie, dar ti-ai gasit, bre! Tineti-o tot asa, baieti! Noi tot va citim, cand ni se face dor de comunism si bolsevism, ca tare bine l-ati mai pastrat in paginile domniilor voastre! De aia nu murim noi asa de repede, spre necazul clocarilor si crocodililor, ca avem de unde sa ne reancaram permanet bateriile din paginile voastre sinistru de rosii, ca daca va aliniati si voi la politica NATO, care presupune si criticarea clocarilor si a sefilor ,,manjiti,'' de mult eram morti! Wooow!

Huhu Rezea spunea...

@flavius
Ai uitat de disciplina comentariilor?
Nu public ce nu se potriveste cu topicul.

Anonim spunea...

Huhurez,
Intr-un topic mai vechi , ai aratat cateva exceptii de neconstitutionalitate. Ieri s-au judecat si au fost respinse. Urmeaza motivarea. Sunt tare curios care sunt motivele respingerii si mai ales motivele invocate de reclamanti.Nu ma numar printre reclamanti dar , la prima vedere , exceptiile invocate ar fi afectat, jumatate din pensionari, prin similitudine. Am totusi o intrebare : Ce se intampla daca CCR a incalcat constitutia ?

Adrian spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Puneți întrebări despre pensii pe un topic despre pensii şi veți primi răspuns chiar dacă acel topic este vechi de cinci ani. Nu vă risipiți șansele pe un topic de divertisment.

Leon spunea...

Cornele, avusasi gura aurita:))
Doua masini cu liceenii de mai sus, s-au "pupat" in nordul Mamaiei...stire proaspata cu imagini, pe RTV..!
Masinile se tunau cu elevele la etaj, fara victime..!!

Iosif spunea...

Buna ziua,

Ce se intampla cu "In cuiul catarii"? This account has been suspended

Cu stima,

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Muuu, Joiana: Acesti absolventi de lisheu, daca ii supui unei dictari simple in bancile de lemnos ale unei scoli jenerale, iar una bucata simpla de ,,prof'' sa le ceteasca de la catedra si ei sa reproduca ce aud, in scris, adicatelea o dictare de clasa intai-pregatitoare, apoi la sfarsit sa li se puna note, cam cati dintre ei s-ar ridica peste nota 5 (shinshi), caci 10 (zece) este doar pentru profesor?! Dar, sa nu uitam ca, la o testare nationala de acum doi ani, nici un profesor nu s-a ridicat la nota zece (10), fro doi, trei abia de au luat cate un 8 (opt) sau 9 (noua) facandu-ne sa credem ca pestele din lacul Mamaia si Marea Neagra, adicatelea guvidul si calcanul, se curata de la coada si se impute de la cap!

CEZAR spunea...

EVIDENT..a tras si marele NEACSU...obloanele
La fel si ..identic cu HUOlescu...de la (b)..elita ..!~
Au manipulat en gros si pe fata si pe dos si acum cu sacii in caruta ..pauza..!!!

Leo spunea...

Vasile,
Guleratii de cam 45 de zile duc o campanie furibunda ca sa "sparga oglinzile" care le arata chipul de natura CRIMINALA , cum ii califica LOV. Eu cred ca si cu "account-ul" Maestrului au incercat sa-l : " This account has been suspended " , dar nu le-a mers.
"Secta" din spatele "In cuiul catarii" , e cam "cumparata" de gulerati de mult timp de aceea au si "cumparat-o" ca s-a "vandut" , precum felele de pe centura....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leon, toata stima si din partea mea! Bd. Mamaia, care tine de la Satul de vacanta si Delfinariu, la iesirea din Constanta, si pana la podul de la Navodari, pe la Tabara de vacanta sau fostul Han al Piratilor, inca de pe timpul lui Ceasca se presara, vara, cu morti cu bostanii in stalpii si copacii limitrofi, daramite acum cand, cei care se nasc, parintii le pun volanul in mana! Eram 100% sigur ca ceva se va intampla, stiind ca drogurile, in care intra si alcoolul, nu lipsesc de la aceste sarbatoriri, dealtfel minunate si de neuitat, dar ei tin mortis sa le faca de neutat la modul tragic, si zic asta invinovatind parintii ca nu le confisca cheile de la masini, nu-i buzunaresc la plecarea din casa le le confiste etnofolcloricele, si chiar banii, lasandu-le doar maruntis de autobuz sa se duca si sa se intoarca acasa, ca sa nu aiba cu ce cumpara ierburile si licorile mortii! Dar prea frumos visez eu sa se intample, si sunt un prea empativ la modul milos ca sa se intample lucruri minunate si sa se estompeze tragediile! Am citit si eu despre acel accident, si e pacat ca sunt doar niste copii exuberanti, si nu au atata vina cat cei care ar trebui sa-i creasca drepti ca pe niste stejarei de viitor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, onorabilul e morocanos in felul dumnealui si nu ne destainuie noua toate tainele din dosul oglinzilor, dar e clar ca ei duc lupte grele sa-l inchida, fiind singurul care nu se lasa, nici vandut si nici cumparat de clocari! Tacerea de aur pe care eu i-am cumparat-o mai demult denota ca: Este presat ca samburii de masline, la presiunea de 100 bari (100kg./forta per 1 cm patrat), dar nici de-al naibii nu se lasa convins, te asigur! Adminul Gelu Olescu, din pacate pentru el si pentru blogul dumnealui, bataiosi la randu-le intr-un stil personal, din pacate au cedat si s-au predat in bratele anonimatului, care ii avantajeaza nesperat de mult pe clocari! Vant din pupa pentru blogul Huhu Rezea! Materialul acesta poate fi publicat, pentru ca se cadreaza la categoria Invatamant Universitar Juridic de Inalta Calitate si Rafinament, acest blog fiind de fapt cea mai inalta scoala de combatut Cloaca si clocareala, dar si de lipt oglinzile sparte, ca acesti crocodili sa-si vada chipurile hidoase de mutilatori ,,criminali,'' cum afirma cu indreptatire Ministreasa Muncii, L.O.Vasilescu!

tehnocrat spunea...

Baietul asta cornelius flavius, are liceul ?
Ca din comentariile lui, nu reiese clar acest lucru.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tehnocrat, cum as putea sa am un Liceu, daca n-am avut bani destui sa achizitionez o casa a mea?! Iti dai seama cati bani trebuie sa am sa cumpar un liceu, cu tot cu portar si femeile de servici, ca profesorii mi i-ar dat statul?! N-as putea sa adun atatia bani de la toate neamurile mele!... Daca o sa castig la loterie, te invit sa fii primul elev cursant: Total gratuit! Adica, pe mo(a)ca!

doc987 spunea...

Delir total, marca Cornelius......30-40% din comentarii apartin domniei sale....Ori nu vrea, ori nu pricepe....Mare dreptate aveti domnule Iulian Mares, in ceea ce-l priveste.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hopa, hopa Penelopa ca s-a-ncins la hora roata!Delir total, dar nu in delirum thremens a la clocari, care si-au mobilizat toate ,,agenturili'' sa ma izoleze si sa ma desfiinteze! Eu, nu si nu si merg tooot inainte, ca plutonierii, ca sa crape toti boierii! Hales bules cu ei, ca un Plutonier le-a facut zob aureola aceea de tinichea, falsa, ca poalele scrobite de soacra, si dupa care isi ascundeau cu nerusinare apucaturile medievale din anticamera absurdului, cu onglinzile sparte! Tranca-fleanca, tranca-fleanca cu caruta, ca tiganca, nu m-or trage ei pe dreapta, cat am justa judecata ca sa cer sa-mi dea Harmata pe-a dreptatii nota, plata!

CEZAR spunea...

Nu te lasa CorneliunSSon ,
Reactiunea ataca ...plus un retardat !
Hai sa descoperim ..retardatul ...
Un indiciu ..cica pionere ..cu tate ...:D

CEZAR spunea...


tigri2 posted in
Acest comentariu a fost eliminat de autor. ... »»
=================================
Idiotul scrie ..debiteaza ..seara si sterge acopera ca pisica ..dimineata ....:D

luminita spunea...

alta intrebare.........

iceparu spunea...

Trebuie sa se bucure si ei de ceva.Fiecare generatie se bucura in felul ei.Adevarul e ca dupa bac multi se vor intrista.Noi astia mai batrani la terminarea liceului militar ne cam stiam viitorul.Sincer ,daca ar fi sa o iau de la inceput as fugi de armata ca dracul de tamaie.Inainte de 1990 prea multe restrictii,unele de a dreptul stupide.

Iulian Mareș spunea...

Ciudat...
Unii nu reușesc să scrie nimic, sau sunt captivi unei singure idei!
... să fie circari!...
"Trăiască impozitarea progresivă!" 😂🤣🤗🤔

Leon spunea...

TOATA LUMEA STIE,
CUPA E IN BANIE..!
,,PITICII,, OLGUTEI( CSU Craiova este infiintata in timpul mandatului de Primarita in 2013) au adus Cupa Romaniei de fotbal in Craiova, dupa meciul castigat cu 2-0 in fata echipei AFC Hermannstandt ( echipa finantata de Primaria Sibiu )..! Avianyc o fi aflat..??
SINCERE FELICITARI ACESTEI MINUNATE ECHIPE SI SUPORTERILOR OLTENI !