Un produs Blogger.

joi, august 16, 2018

Dați-i pe mâna poliției pe agresorii jandarmilor din timpul „revoluției statului paralel!”

12 comments
Pentru că jandarmi nu i-au lăsat să intre în Guvern, un deputat PMP de Galați cere desființarea tuturor pensiilor speciale, incluzând în ele și pensiile jandarmilor.

12 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Corect se spune "un deputat TMP"!
....și pensia lui de TMP (tâmp)?

Huhu Rezea spunea...

Apropo, Poliția și Divizia de Apărare a Constituției ce contribuții au avut la prevenirea agresiunilor la adresa ordinii constituționale și, după evenimente, la identificarea incitatorilor la violențe și a agresorilor din timpul mitingului.
In ultimele zile pare că nu mai este nimeni interesat de identificarea agresorilor atât de vizibili în materialul video prezentat de Jandarmerie.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Respectivii lucrează la un studiu analitic exhaustiv privind influența nefastă si pulsatorie, sau nu, a anacondelor și dumbravelor minunate!

Leo spunea...

Draga MAESTRE ,
Raspunsul la întrebarea lui talica privind contributia POLITIEI la evenimentele din 8/10 , este in imaginile prezentate la televiziuni când echipe de desant autopurtate ale unor indivizi cu veste cu insemnele POLITIEI . gazau la greu din fuga pe oameni , iar pe un om care statea pe loc in statia de tramvai si astepta tramvaiul , l-au lovit cu pumnul din spate.
Autodubele de desant erau cu insemnele POLITIEI , cu avertizoarele luminoase ROSU - Albastru-Alb specifice politiei si cel mai important cu atitudinea MILITIEI.
In max. 6 luni , vom avea raspunsul legii la astfel de abuzuri.
Deci POLITIA si-a facut cu eficienta "datoria".
O RUSINE de MILITIE ce este.

Iulian Mareș spunea...

https://m.dcnews.ro/poezia-unui-jandarm-despre-protestul-din-pia-a-victoriei-romanii-isi-daruiesc-lacrimi-si-sange-sarman-popor-de-idioti_608327.html

Impresionat si cu emotie, dar nu prezidentiala, un simplu jandarm scrie cateva versuri surprinzator de sintetice si conndenseaza in ele tumultul sfarsitului primei decade a lunii august a anului stelar 2018!
Macar sa fie numai acea zi nebuna!





Iulian Mareș spunea...

Singur pe lume! Singur la tribuna! Singur la plaja! Singur la munte! Singur, mereu singur!

https://t.dcnews.ro/iohannis-ziua-marinei-chirieac-este-trist-lada-de-gunoi-a-istoriei_608085.html

Iulian Mareș spunea...

Oare.....?
La 6 (sase) luni nu cu cumva este pierdere de sarcina?....
De ce nu in 1-2 luni, sa fim siguri ca-i avort, iar rezultatul avorton?!

Iulian Mareș spunea...

Dar nu fi trist, viata merge inainte orin #Rezist!
Oricum, Rares Bogdan si specialistul Oreste au cerut interventia OSCE si ONU!
Vrem casti albastre, striga elita Romaniei! Putem vopsi cu EMAUR-albastru metalizat, eventual ceva Egipt sau lavabila, caci sunt eliberate in atmosfera mai putine toxine!
:))..... Astia kiar au luat-o la vale, prin toate partile!....Si prin partile Moldovei!

Ein Stein spunea...

O idee stupida, ca si emanatorul de altfel, desfiintarea pensiilor militarilor. Nu mai bine desfiintati si armata si jandarmeria si politia? Asa va puteti intelege intre partide, joia ataca PMP-ul Guverul, duminica de la 16.30 la 21.20 ataca PNL-ul Parlamentul, PSD-ul o face in zilele de luni si marti ca sunt cel mai mare partid, ALDE doar marti, mai mici, de. Mai greu cu USR-ul ei fiind mai talambi, trebuie sa fie cineva sa le arate unde sa atace. Dar se pot face tot felul de aranjamente, planificarea nu e batuta in cuie. Mai greu o sa fie de Vipera Rosie si Buhaiul Gusat ca nu mai au subiecte de discutie. Dar Fifor va avea numi si numai de castigat, nu va mai trebui sa-si bata capul de unde ia 10 000 de oameni si va avea tot timpul din lume sa gandeasca la submarine, rachete cosmice, gauri negre, nemurirea sufletului.
Deci nu dati cu pietre in bietul deputat, asezati-l pe calea cea buna, doar e ales al poporului.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mutantul cretinoid cere, noi i-o dam sa aiba mereu gura si frigiderul plin! Poate s-o satura naibii, si avand gura plina nu s-o mai trezi vorbind tampenii! Instigarile astea si comportamentele lor de vatafi cretini, cat si un Tolomac lingau de popou basanist prostan de-a binelea, i-au adus la pragul electoral de 2-3%, si inca mai cred ca pot castiga capital electoral cu emanatii negative lansate in spatiul public. Si asa nu se mai duce nimeni in Armata, Politie si Jandarmerie, afland ca sunt mari probleme cu platile salariilor si pensiilor, sub ale portarilor, soferilor, femeile de srviciu si liftierilor, mai tot timpul paradite si beneficiarii facand cozi in tribunale pentru drepturi, daramite sa desfiinteze statutul acestora cu cuantumuri de muncitori necalificati, caci atunci se va mai duce pulea spatarul sa se inroleze si sa-si riste pielea pentru niste rapandule de bani! Ca porcovanul asta mai sunt cativa, dar cine dracul ii baga in seama, cand lipsa de efective din motive de remuneratie foarte proasta este atat de mare, incat chiar se gandesc la modalitati de plati atractive, iar scandalurile de la pensii fiind de rasunet si negative pentru urechile viitorilor cadeti i-au pus pe ganduri si au de intentia sa faca ,,corectii pe ici pe colo''... Oricum, greu, foarte greu se vor mai gasi oameni sa se inroleze in aceste instututii, la greu blamate, la greu batjocorite, la greu prost platite si ignorate la drepturi, mereu bagate de politicieni in scandaluri publice rasunatoare prin implicarea in politica a comandantilor... Asa ca, urletul de lup turbat al acestui pemepizdos idiot e doar un scheunat jalnic al unei javre politice aflate in colapsul desfiintarii electorale!

Ein Stein spunea...

Cum dracu se face ca atunci cand se stopeaza o mare hotie de miliarde de euro in jurul gazelor apare un protest sau o reactie din partea tarii 'investitorului'


https://www.stiripesurse.ro/darius-valcov-lanseaza-acuza-ii-grave-jaf-de-2-miliarde-de-dolari_1284068.html

Mda, teoria conspiratiei

Iulian Mareș spunea...

Totul este pură întâmplare; coincidență clară!
Te îndoiești?