Un produs Blogger.

vineri, august 17, 2018

AORR din Craiova ne informează că LOV a revenit la sentimente mai bune pentru rezervisti

10 comments


COMUNICATUL
Asociației Ofițerilor în Rezervă din România


Consecventa preocuparilor sale de aparare a drepturilor legale ale militarilor in rezerva din Romania, AORR, prin filiala sa din Craiova, a organizat si participat la o intalnire cu ministrul Muncii si Justitiei Sociale, d-na Vasilescu, alaturi de reprezentantii ROMIL, colegii nostri din cadrul Forumului.
Activitatea s-a desfasurat astazi, 13 august 2018 ora 10.00, la Centrul Multifunctional Craiova si a permis abordarea deschisa a problemelor cu care se confrunta pensionarii militari, cu accent pe neconstitutionalitatea si inoportunitatea prevederilor art.VII din O.U.G.59/2017 care discrimineaza pe militari prin inghetarea pensiilor militare, submineaza principiile ierarhiei militare si ignora obligatiile militare pe care rezervistii, barbati si femei, le au pana la o varsta inaintata, dupa pensionare.
In urma argumentelor prezentate de reprezentantii celor doua asociatii doamna minstru s-a angajat ferm, la finalul discutiilor , sa faca cat mai repede posibil, toate demersurile pentru eliminarea art. VII din OUG 59/2017 care a inghetat pensiile militarilor.
Desi demnitarul nu a avansat un termen pana la care sa se efectueze modificarea ceruta, ne exprimam speranta ca angajamentul ferm si clar sa fie respectat pentru pastrarea credibilitatii si onorabilitatii formatiunii politice din care face parte in fata celor peste 170.000. de militari in rezerva din sistemul de securitate nationala.


Consiliul Director al Asociației Ofițerilor în Rezervă din România 

10 comentarii:

Leon spunea...

Huhule, eu nu cred ca lucrurile stau chiar asa..!
Mai degraba cred in comunicatul Romil, mai putin optimist, dar cu ceva sperante ca Liviu Dragnea este informat si va avea o discutie cu reprezentantii asociatiilor militare din SNAOPSN.
L O Vasilescu a avut o intalnire in Craiova cu pensionarii civili, unde le-a prezentat noutatile prevazute in noul proiect al sistemului de pensii publice, si probabil a raspuns unei intrebari adresate de reprezentantul Romil in plen sau poate mai degraba in particular.
Sa nu dam sperante prea mari colegilor militari, decizia o va lua L.Dragnea la inceputul sesiunii parlamentare din toamna..!

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Tine-ți gura o vreme cu scepticismele tale bolnavicioase, până se rezolvă problema ordonanței 59
Nu mai e vremea clișeelor de ocară pe care le-ai tot vânturat
Actualizare greșită a pensiei tele provine din aplicarea greșită a legii de către CPS.

Iulian Mareș spunea...

Și eu ce sa înțeleg? Că s-au dezbătut problemele pensionarilor in mod "consecvent" ...samd!
Dar roșcata demnitar ce a spus?... A dat din cap afirmativ și i-a intrat freza-n oki?...macar așa, de can-can, a fost însoțită și de Manda?
Cat tupeu sa ai in...tine că să poți veni acum în fața celor pe care i-ai denigrat și să faci un fel de penitență?
Madam, știi expresia "cucoană-necucoană"?

John spunea...

De pe SCMD,
DESPRE TRATATIVELE PE ORDONANTE
- In atentia tuturor rezervistilor –
http://sindicatulcmd.blogspot.com/

Leo spunea...

@Leon,
Nu-l mai apuca toamna...
PS
numai daca nu trimite in VICTORIA PIETEI , tunurile cu jet de capsunica...

Iulian Mareș spunea...

La 15.00 pe România TV Dogaru va avea o intervenție....

radu spunea...

Dupa declaratia data de Dragnea, acesta pare a fii al doilea semnal pozitiv transmis de P.S.D. pensiilor militare, sunt noutati in politica partidului in ceea ce privesc pensiile militare, in ce masura aceste noutati sunt foarte bune sau doar bune vom vedea!
Numai bine!

Negritoiu spunea...

In ce calitate a facut declaratia?
Daca a facut-o in calitate de vicepresedinte al PSD e corect. Si bine ! Inseamna ca problema pensiilor militare a inceput sa-i preocupe cu adevarat.
Daca a facut-o in calitate de ministru al muncii,nu are nicio valoare deoarece ,conform declaratiilor sale,pensiile militare nu intra in sfera de activitate a ministerului condus de ea.
Intrebare : a fost o declaratie publica sau un raspuns dat in particular?
Oricum,e bine.A mai dat rezervistilor o speranta si un un subiect de rontait.
Observatie: Initial,Dragnea a declarat ca va discuta cu colegii sai in a doua jumatate a lunii august.Acum vad ca amanat-o pentru inceputul lunii septembrie.Personal,cred ca solutia va fi data in functie de rezultatul demonstratiilor din Piata Victoriei. Dragnea este intre ciocan si nicovala!Se increde prea mult in cei din jurul sau-Olguta,Manda,Fifor,Stanescu(grupul de la Craiova)

CEZAR spunea...

Nu au ce sa mai discute !
Legea noua ii ..coapta si sta sa ..pice !!

Cosinschi Constantin spunea...

Pana astazi doar comentarii ,doar vorbe si sperante ..Sanatate