Un produs Blogger.

luni, august 27, 2018

Giuliani, procurorul anti-mafia și avocat al lui Trump, trăznește peste statul paralel al lui Iohannis. Ha... ha...ha!

86 comments

Dragă domnule preşedinte Iohannis
Vă scriu ca să îmi exprim îngrijorarea în legătură cu prejudiciul continuu adus statului de drept în România, comis sub pretextul aplicării cu eficienţă a legii. Acest prejudiciu afectează negativ, în mod direct, cursul investiţiilor străine directe în România, deoarece niciun investitor raţional nu ar investi într-un loc în care domnia legii şi sistemul legal ajung subiect al manipulăriifăcute de cei de la putere.
Înainte de alegerea mea în funcţia de primar al New York-ului, am servit ca oficial de rang înalt în Departamentul de Justiţie al Statelor Unite, deţinând şefia reputatului Birou de procurori din New York. De-a lungul mai multor ani, ca procuror, am investigat şi urmărit personal, sau am condus acuzarea unui număr mare de cazuri de corupţie publică, ceea ce a dus la condamnarea a numeroşi demnitari.
“Protocoalele secrete şi excesele DNA: intimidarea judecătorilor, a avocaţilor apărării şi a martorilor”
După căderea lui Nicolae Ceauşescu din 1989, România a făcut paşi hotărâţi spre aplicarea legilor, în concordanţă cu repectarea dreptului la un proces corect, conform regulilor statului de drept. Cu toate acestea, progresele au fost SUBMINATE GRAV de excesele Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a României, sub conducerea fostului procuror şef, Laura Codruţa Kovesi. Aceste excese au inclus: intimidarea judecătorilor, a avocaţilor apărării şi a martorilor; ascultarea neconstituţională a telefoanelor; mărturii silite şi procese judiciare incorecte.
În plus, faţă de excesele făcute de DNA în numele ”aplicării legii”, am luat la cunoştinţă cu tristeţe în cursul ultimelor luni despre existenţa ”protocoalelor secrete” pe care mai multe instituţii publice le-au semnat cu Serviciul Român de Informaţii (SRI). Acestea includ protocoale secrete cu: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României; Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Consiliul Superior al Magistraturii.
Semnatarii protocoalelor secrete sunt: Laura Codruţa Kovesi, din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi George-Cristian Maior, care acum îndeplineşte funcţia de ambasador al României în Statele Unite, din partea SRI.
”O amnistie ar trebui dată celor care au fost condamnaţi ca urmare a exceselor”
Recunosc şi înţeleg importanţa luptei împotriva corupţiei. În acest sens, încurajez România să îşi reafirme angajamentul de a investiga şi a judeca corupţia în mod cinstit, transparent, şi în concordanţă cu legea. O amnistie ar trebui dată celor care au fost acuzaţi şi condamnaţi ca urmare a exceselor DNA făcute de la implementarea protocoalelor secrete, inclusiv mai multor oameni inocenţi care au fost trimişi la închisoare.
“Protocoalele să fie verificate de o comisie de judecători internaţionali”
De asemenea, îndemn Guvernul României să înfiinţeze o comisie independentă formată din judecători internaţionali şi experţi legali, care să examineze originile protocoalelor secrete, ca şi impactul lor asupra Parchetului General şi a judecătorilor din întreaga ţară.
Pe baza rezultatelor, comisia independentă ar putea face recomandări specifice pentru ca aplicarea legii să fie întărită în România, iar Codul Penal românesc să fie reformat, pentru a preveni reapariţia unor astfel de excese.
“Guvernul trebuie să se asigure că judecătorii nu sunt intimidaţi de DNA sau de SRI”
Guvernul României trebuie, de asemenea, să se asigure că judecătorii nu sunt intimidaţide DNA sau de SRI. În consecinţă, există nevoia de a identifica sutele de dosare ale DNA despre judecători, aşa cum a descris recent un adjunct al DNA, pentru a determina numele judecătorilor, acuzaţiile şi originea acestor acuzaţii împotriva judecătorilor, precum şi cronologia şi durata acestor dosare.
În sfârşit, secţii de responsabilitate profesională ar trebui stabilite pentru Parchetul General, DNA, SRI şi orice alte instituţii recomandate de comisia independentă, pentru a stabili standardepotrivite de comportament şi răspundere, ca şi investigarea plângerilor împotriva acestor instituţii.
“Un angajament în respectarea legii va îmbunătăţi perspectivele investitorilor în România”
România trebuie să clarifice faptul că rămâne angajată în asigurarea proceselor corecte, transparente, şi a respectării legii. Acest lucru va impune corectarea multelor abuzuri ale DNA şi SRI şi ar trebui să includă amnistie pentru acuzaţiile şi condamnările suspecte. Un astfel de angajament în respectarea legii va îmbunătăţi, de asemenea, apetitul investitorilor pentru a contribui la viitorul României.
Cu respect,
Rudolph W. Giuliani, Esq.”

86 de comentarii:

Leon spunea...

Colegul nostru Avianyc a interceptat o telegrama trimisa de la Cotroceni catre ambasadorul Romaniei la Washington:
"Draga Maior, cauta si tu ceva despre Giuliano..o fi facut el ceva..a dat cu pumnul in masa.., doar sti ca eu nu discut cu penalii..!"

Iulian Mareș spunea...

Ce bine este sa fii autist funcțional! Ha, ha, ha!
Cunoașteți o persoana, care a citit plăcuța de înmatriculare, cu trimiteri obscene, timp de o săptămână, apoi a spus că este "o opțiune politică"? Ha, ha, ha!
Și eu am o opțiune...să dau cu el pe la ștampilă! La vot!

Iulian Mareș spunea...

Era primar când au fost lovite Turnurile Gemene și nu a luat toate măsurile antiteroriste!
Este penal, coruptul!
Tocmai ce s-au aflat că a luat acasă, spre memoria, o bucățică de moloz dintr-un turn prăbușit!
Penaluleeeeeee!

Cezar spunea...

Nori negrii deasupra Cotroceanei...
Era cazul..

Stelian P. spunea...

Rolul avocatilor este sa-i apere pe infractori si sunt platiti pentru asta. Niciodata nu o sa auziti pe un avocat spunind „clientul meu e un hot, merita sa putrezeasca in puscarie”. Avocatul il apara pe domnul Trump care in mod absolut intimplator este acuzat de relatii neprincipiale cu rusii. Vinovatii care au descoperit aceste indicii sunt membrii serviciilor secrete care trebuie aspru pedepsiti si pusi sub controlul absolut al politicului. Nu vi se pare ca si la noi se intimpla acelasi lucru ?

Gigi spunea...


Păi,dacă nici Giuliani nu e credibil,care a fost anchetator anti-mafia,atunci chiar este tâmpit cel care pune tunurile pe om.
Vinovații, sunt și cei care i-au ținut în brațe.
@Leonard-Tare de tot "citatul"!

Iulian Mareș spunea...

Viitorul fost ambasador al ROU in US, viitorul penal, Maior declară că: "dacă Giuliano nu bea zilnic o sticlă până-n ora 10.00, ca mine, este un nimeni!"

Huhu Rezea spunea...

Pentru declaraţiile date astăzi împotriva lui Giuliani, George Maior, unul din sergenţii mesianici ai statului paralel, este rechemat de la post în Centrala Ministerului de Externe, pentru explicaţii.

Leon spunea...

Dupa ce in 2014 puteau face un cuplu,finul Ponta-Presedinte si nasul Maior-premier, este posibil ca in curand sa fie refacut acelasi cuplu, dar in alte roluri, Pilot si Copilot..!

Stelian P. spunea...

Mi se pare foarte interesant faptul ca atunci cind 12 ambasadori (reprezentantii OFICIALI ai statelor respective) au declarat ca avem probleme cu reforma justitiei, aici si nu numai se vorbea despre amestec in "treburilii interne", despre expulzarea lor, despre ce s-ar intimpla daca ambasadorul nostru ar deschide gura acolo etc. Iata ca e chemat pentru explicatii deci mindria mioritica nu se dezminte. Si nu il cheama statul paralel.
Cind un avocat RENUMIT care insa nu reprezinta pe nimeni decit la bara scrie o scrisoare, extazul e maxim aici. Contradictii politice ?

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
De unde stii tu ca cei 12 ambasadori nu cereau același lucru, ca și Giuliani, când cereau reforma justitiei? Cei 12 nu precizau ce-i îngrijorează.
Giuliani, cel care in calitate de procuror federal a pus mafia din SUA cu botul pe labe, spune ce îl îngrijorează: protocoalele prin care justitia din România și-a pierdut independența în fața principalului serviciu intern de informații.

Iulian Mareș spunea...

Eu nici nu mă mai obosesc să răspund celor care cred că avocații apărării infractori! Halal prezumție de nevinovăție....halal justiție!
Este mentalitate, mai grav decât protocoalele!

Leo spunea...

Statul paralel din New H , trimite o epistola statului paralel din RO
"Hai să dăm mână cu mână
Toţi şomerii din comună,
Să-nvârtim hora niţel
Pentru Statul Paralel!"

Ein Stein spunea...

Huhurezule pierzi timpul degeaba incercand sa-i explici unui politruc comunist care e treaba cu statul de drept, el o stie p-a lui, toti e prosti, buni e numa' aia care care ii da un os de ros. A spus-o cu gurita lui aia cinstita cu aceasi gurita cu care lauda partidu' ca l-a trimis p-afara pe banii statului.
Apropos nu exista stat paralel ci stat mafiot.
Ma bucur ca licuriciul cel mare nu m-a dezamagit, acum se limpezeste pe deplin sutul in curul neocomunistilor de dreapta, inclusiv aluia caruia incerci sa-i explici ce si cum, disparitia ca prin farmec a incercarilor de lovitura de stat.
Ma uit si nu-mi vine sa cred cum niste unii iau in deradere niste semnale pe care pana si o maimuta le intelege pe deplin. Dar se vede treaba ca neocomunistii de dreapta in frunte cu leaderul suprem stiu sa citeasca dar nu inteleg sau inteleg foarte-foarte greu.
Trebuie sa avem grija ca Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista, ne-a trecut glontul pe la ureche s-ar putea sa nu mai avem acelasi noroc la urmatorul asalt al banditilor.
PSD si ALDE au o misiune istorica, sa puna in ordine statul, adica ala mafiot nu paralel. Oare o vor face?

Ein Stein spunea...

Am urmarit discursul sefului diplomatiei din Germania, numai si numai laude, nu-mi vine sa cred, curteaza Romania de parca ar fi puterea no.1 a lumii. O retorica slinoasa de smecher de Rahova. Hai sa ne unim sa fim ca fratii sa-i azvarlim pe americani afara ca dupa aia ne ocupm si de voi. Sper ca actuala coalitie sa fie mai vigilenta ca niciodata si sa intareasca parteneriatul cu SUA ba chiar ar trebui scris in Constitutie asta, sa nu ne trezim ca prin ce imprejurari ajung la putere neocomunistii de dreapta si sa ne puna pres in fata fritzilor. Trebuie sa ne gasim un loc in primele randuri in Europa, putem sa o facem, numai ca cei care conduc destinele tarii sa fie responsabili si sa faca ce trebuie, nu mai amintesc ca am scris de zeci de ori. Fritz nu e cu nimic mai presus de roman, pe fritz il avantajeaza un stat asezat si reguli bine stabilite. Dovada e ca un roman cand ajunge in Germania si este serios ajunge repede la nivelul lui fritz ba chiar peste. Asta trebuie sa inteleaga alianta de la guvernare si nu in ultimul rand noi romanii.

Iulian Mareș spunea...

Justiția a la Kilia-n port, varianta statului subteran!
Kovesi cu DNA și SRI au frecat dosarul Microsoft până când:
- Florica și Pescarii nu au făcut pușcărie;
-pana când cauza statului român versus Florica și Pescariu a fost prescrisă!
Și vine câte unul-doi, tipic moftangiului, să râgâie ce și cum e cu justiția!? Înregistrat pe un mediu de stocare, prelucrezi cu software fișierul audio și apoi îl bagi in telefonul probă! Pai tu ești procuror sau cel mai prost din curtea școlii?
Mai repet ceva...protocolul că protocolul, este un cadru general, dar tineti-va bine când veți vedea un Plan de acțiune, în baza protocolului, la o structură din teritoriu! Vine Ndragheta la recalificare la Ploiești!
Va mai gândiți la Iuda de care făcea vorbire Coldea? Cine sa fie oare? Helvig, Dragnea sau TT?
Poate aveți alte soluții...

avianyc spunea...

@ Leon
Zice-se că ardeleanul ,supărat rău, a dus calul la târg nu să-l vândă ci ca să-l faca de râs.
Tot asa cred că unul de-al vostru zise mai ieri ca ”predarea autovehicolelor cuprinse in programul rabla se va face numai daca au ITP-ul la zi ”.
Și acum s-o luam noi ardeleneste ca oameni asezati si cu scaun la cap.
Io zic sa nu te bagi în mișmașul asta cu yankei că pute rău.
Lasa-i pe alde a lu Huhurez sa se repede ca rata la bordură că doar nu-i prima dată.
Iti dau ca tema de studiu ,evolutia relatiilor yankeilor dupa aplicarea sanctiunilor pe importuri etc ,etc.
Cu cine se razboiesc ei acum prin lumea asta . Nu cumva cu toti cei care au ce importa.
Noi daca nu mai avem ce importa de ce nu s-ar da bine pe lânga statul mafiot că doar de patrihoti ce sunt sigur le vor oferi un cuib câldut pe aci si din care cuib sa mai puna la cale ceva scenarii ,ba pe ucrainieni ,ba sa mai bage batul pe la Putin (care nu-i lasa sa tropăie prin resursele lor după vointa lor si le-a incurcat socotelile si pe la sirieni dupa ce le-a reusit pe la libieni si egipteni,etc).
Stii că se mai dadura ei bine pe lânga Miki .pzd-istul.... si investira intr-o bataie zdravana a hahalerelor din jendermerie la taranii din Pungesti pentru ca nu-i lasara sa producă explozii subterane. Numai ca taranii castigara procesul pe la Haga si dusi fusera yankeii.
@ Leon poate ne lamureste Huhurez de ce tot baga astia batul pe la iranieni si de ce trag la o impacare parsiva cu coreenii de nord. Le-o fi frica de coreeni si in parsivitatea lor acest presedinte neiubit de majoritatea yankeilor acasa la apucat peste noapte sa laude calitatile nepaipomenite ale presedintelui coreean nordist ?
Cam asa procedeaza si cu noi.Parca pâna mai ieri un ambasador activ .......apoi ”interesul strategic”prin prisma sanctiunilor aplicate europenilor si nu numai bata-l vina.
Vorba ceea ” pe prost sa-l lauzi că apoi sa vezi ce treaba buna iti face ”.
Când ”investeau din greu” laudau acum s-a schimbat seful si odata cu el interesele.
Si atunci incine sa lovim ,evident în proeuropeni ca sa dam o lectie europenilor.
Cu cine sa se alieze cf noii strategii in statul asta mafiot ,evident cu cei care vor sa ne scoata si departeze de Europa si civilizatia eropeana respectiv actuala guvernare.
Cam asta-i politica yankeilor dupa reactia europenilor,chinezilor ,etc la sanctiunile aplicate de acest presedinte .
Aici se duce batalia. Și au nevoie de un cuib aici.
Și-l vor gasi. Unii abia asteapta sa-i bage si pe ei cineva din lumea asta in seama.
Asa au recunoscut yankeii Kosovo din prima si conducerea formata din cei mai mari banditi ,mafioti ,etc internationali.Doar fiindca acestia le-au facut jocul si accesul la resurse.
Sper ca ai inteles bine aluzia la calul (adica gasca huhureziana) facut de ras la târg.
Seara asta dau o cinzeacă de 50 !

Huhu Rezea spunea...

Astăsară s-a propus si o lege a lustraţiei procurorilor, poliţiştilor judiciari şi ofiterilor SRI care au colaborat, conform planurilor de măsuri intocmite în baza protocoalelor, în dosarele de cercetare penală deschise unor persoane ţintă pentru statul paralel.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
De acea lege a lustrației se vorbește de 3-4 luni!
Daca se aplică, se vor da 3 examene/an de admitere în instituțiile de învățământ ale acestora!
Văi, se depopulează!
Nuuuu, extirpăm cancerul vândut strainatatilor și antiromânesc, care roade de 9-10 ani tara!

Leon spunea...

T3, nu-mi da si cinzeaca..deja m-ai ametit plimbandu-ma prin toata lumea..!
Abia acum am inteles, Yancheii se dau bine pe langa noi ca sa recunoasca si Romania provincia sarba, Kosovo, ca stat. Si eu care credeam ca-l doresc pe Maior, cetatean american..:))

avianyc spunea...

@ Huhurez
Doar un ”tolomac” care a propus ca masinile predate pentru casare prin programul rabla sa aiba ITP-ul la zi putea sa propună o asa tampenie cât timp justitia prin judecatori(instanta suprema) nu a hotarat definitiv in privinta legalitatii sau ilegalitatii unor protocoale intocmite sub guvernarea unuia care ”alde ”azi le huleste. Monica M nu a fost niciodata prim ministru.
Un ofiter si un politist daca nu stiai pâna acum se supune si isi desfasoara activitatea cf legilor ,protocoalelor ,instructiunilor ,etc elaborate de clasa politica la putere.
El nu poate fi acuzat cat timp si-a facut datoria cf cu ceea ce a legiferat de drept intr-un stat democratic clasa politica.

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Doar un tolomac ar putea crede că instanța supremă se va putea pronunța în problema protocoalelor câtă vreme și ICCJ are încheiat un asemenea protocol cu SRI.
Procesul penal se instrumentează numai în baza codului de procedură penală, nu pe baza unor protocoale, culmea.. .și secrete, care sunt un soi de întelegeri între instituții, dar niciodată nu au fost considerate acte normative.

Iulian Mareș spunea...

Pardon?
Ia mai citi Statutul cadrelor militare!
Este un alin, care spune în ce condiții nu pot fi executate unele ordine!
Acolo scrie de legi, DIU, regulamente și nu de protocoale! ... care în afara faptului că sunt pe lângă Constituție modifica substanțial legile și procedurile de cercetare penală!
Pupati-l in dos pe Lazăr, dar mai bine pe Florica și Pescariu!
Și cu banii rămași și fără pârnaie!
Îți place justiția asta?
Atunci, mai treci și mâine pe la dușuri!
Kiar fumați iarba cu toții?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Am citit si eu un protocol si nu inteleg care e problema. Faptul ca ofiterii SRI pot intocmi acte premergatoare ? Pai aproape toti purtatorii de grade profesionale sau militare (pompieri, jandarmi, politisti de frontiera, chiar si politisti locali pot sa faca asemenea acte pe care le inainteaza apoi organelor competente. Asta inseamna amestec in justitie ? Cui ii foloseste faptul ca justitia trebuie lipsita de informatii si probe ?
Daca aceste protocoale nu sunt considerate acte normative (nu sunt) unde e amestecul SRI-ului in justitie ? Ca da informatii si probe despre comiterea unor fapte grave ?
In fine, ma simt profund rusinat ca am fost in strainatate pe banii statului. Sper ca noua lege a lustratiei sa ma trimita in penal si sa-mi impuna restituirea banilor cu dobinda aferenta. Mai sper ca in afara de mine sa nu sufere si sutele de mii de oameni care au fost in strainatate pe banii poporului roman (muncitori, marinari, diplomati, atasati militari, aviatori, reprezentanti comerciali, lucratori in turism, etc., etc.)

Stelian P. spunea...

@Huhu
Mai am o intrebare:
- Pe cine reprezinta in mod oficial domnul Giuliani ?

Iulian Mareș spunea...

Că să punem lucrurile în făgașul lor!....
Planul perfid de a scoate pe americani din EU nu-i nou ci f. veki! El își are rădăcinile în acțiunile KGB și actual FSB!
În FRA și DEU a prins pt că ele își doreau puterea regională a US, care negocia cu RUS peste capul lor, în plus cam dicta în NATO!
Planul rusilor a prins încă din anii 80, devenind tot mai des adus în față! Inclusiv formarea unei armate EU trebuie privită în aceeași keie. US le-a atras atenția că toată infrastructura este pe bani americani, iar noua armată EU să-și construiască alta, iar statele nu pot aloca aceleași forțe și mijloace pt NATO și pt UE!
Infiltrați la vârf și hăbăuci mulți au răspuns....să plătim; cap de lance FRA, care se și vedea în rolul de șef militar, categoric pe banii DEU! Înceți la minte, nemții acceptau, numai sa plece US din UE și să lucreze direct după aceea, ei cu rușii! Ca pe vremuri nu prea apuse!
Vă aduceți aminte supărările de fată mare cu dorințe perverse ale FRA: ies din NATO, intru, dar făra forțe, revin cu statut complet, iar mă supăr că nu mi se dă comanda flotei din Mediterana.
Pe la sfarsitul anilor 90 se skimba comandantul forțelor NATO din UE (SACEUR), iar la șprițul de adio era cam înțepat de generalii Francezi și nemți pe tema de mai sus!
Generalul US i-a privit în oki și după ce a aflat că sumele necesare plății infrastructurii sunt calculate și statele sunt de acord sa le plătească le-a zis: Am înțeles tot! Dar morții, morții din WWW1 și 2 ne lăsați să-i luăm acasă?...clar că și-a făcut liniște și inițiatorii discuției au încercat să skimbe tema!

PS-doar sarea și piperul îmi aparțin!
Până în 2015 armata UE era o clădire cu cel mult 100 de oameni, pe post de comandament, f.bine plătiți, cu alocare fi bună, ce ținea într-o mapa un document cu forțele și mijloacele negociate: Pl., Cp., maximum B.!
Să-și fi făcut ditamai infrastructura, paralelă cu cea NATO și să nu fi auzit nimic? Posibil în proporție de 1%!
Oare de ce cam toți renunță la Eurofighter Typhoon? ... probabil pt costuri mari/oră!....pai și-au făcut aiurea infrastructura? :))
Ar mai fi o gestiune, de palmares sa zicem: dacă US Army subordonează un Pl. unui B., atunci comanda B va fi US; o singură dată a fost altfel...o Cp.a fost subordonată unui B./ROU, iar comanda B. a rămas națională!
Bine, terminologia actuala privind subordonările este mai complicată puțin...doritorii pot studia OPCON și TACON, precum și transferul forțelor în teatre și mandatul national al fortei!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Blogger Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
De unde stii tu ca cei 12 ambasadori nu cereau același lucru, ca și Giuliani, când cereau reforma justitiei? Cei 12 nu precizau ce-i îngrijorează.

"Urmărim cu atenţie schimbările la codurile penal şi de procedură penală şi ne menţinem îngrijorarea că mai multe dintre ele pot împiedica cooperarea internaţională în domeniul aplicării legii şi pot afecta negativ lupta împotriva infracţiunilor violente, a infracţionalităţii organizate transfrontaliere, a infracţiunilor financiare şi a traficului de droguri şi de fiinţe umane. Încurajăm toate părţile implicate să reexamineze răspunsul experţilor juridici români precum Consiliul Superior al Magistraturii şi să solicite sprijinul experţilor juridici internaţionali cum sunt Grupul Statelor împotriva Corupţiei şi Comisia de la Veneţia", se mai arată în adresă.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Am uitat link-ul:

https://ro.usembassy.gov/ro/potentialul-impact-negativ-al-amendamentelor-la-legislatia-penala/

Leo spunea...

Las , ca vine in curând raportul from Venice Commission and MCV-ul si sa vezi atunci cum intram in Schenghen cu viteza a 5-a....

CEZAR spunea...

m- Ale esti taare mai ...!!
Nu degeaba te-am avansat ..dar fara comanda de trupe ca nu te pricepi ..maxim un pluton ..US...:D...

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
Nici nu ești original.Urmezi punctajul politic al lui Gorghiu. Chiar, pe cine ai în jurul ei de-ți șoptește?
Giuliani este prin el însuși o instituție și o somitate internațională în materie penală..Prea puțin contează că este consilier pe probleme juridice al lui Trump.

Iulian Mareș spunea...

MCV este o rușine națională, de neacceptat!
Lasă tată, că ne-a băgat în Schenghen Leneșul Național și bețivul fruntaș!
În definitiv ce aștepți să găsești când intri acolo? Hegemonia DEU! Și aroganța FRA?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Nu contest ca Giuliani este o somitate in materie penala. Nu e singurul si nu cred ca el e detinatorul adevarului absolut. Oare specialistii din Comisia de la Venetia sau specialistii care au ajutat la intocmirea scrisorii celor 12 ambasadori pot fi ignorati ?
Ma distreaza la maximum acuzele ca sunt platit sau ca imi sopteste cineva ce sa scriu. Chiar credeti ca eu astept/solicit ajutor la orice comentariu pe care vreau sa-l postez ? Va imaginati cite resurse se consuma pentru a raspunde la timp ?
Ma rog, am aflat ca Soros se gindeste la un mare om de stat din Romania asa ca e posibil sa se gindeasca si la mine. :))))))
Nu domnule, pur si simplu scriu ce cred. Nu ma ajuta si nu ma plateste nimeni la asta.

Leo spunea...

In epistola lui , Ruddy e pe persoana fizica fara vre-un mandat de la guvernul USA

Iulian Mareș spunea...

Propaganda de gang PNL și USR aruncă în eter o întrebare stupidă: Cine-i Giuliano și pe cine reprezintă?
În fapt, acești veritabili No Name ar trebuie sa reconsidere însăși întrebarea....
Cine suntem noi și ce ne recomandă?
La fel și cu unii de pe aici!
Dacă și analiza reputatului procuror este contestată, ce ar mai fi de zis?
Sa vina Erdogan și să vă ia pt mangealâc!

Iulian Mareș spunea...

De fapt azi se întâmplă ceea ce se întâmpla înainte de 89 pe același palier, doar că atunci era D.Cc.Penale/DSS, cu specificația că atunci conținutul protocoalelor și comanda juridică se transmitea pe lanțul de comandă, paralel și atunci, sub sintagma "Securitatea Statului"!
Azi, când în SRI au rămas aceleași netehne, iar în parkete și justiție oameni cel puțin slabi de înger și cu skeleti in dulap, prin SIPA, la ce puteam să ne așteptăm?
La o justiție subterană și legături oculte veroase!
Concluzionez....actele normative care reglementează justiția sunt insuficiente, de s-a simțit nevoia a aproximativ 60-70 protocoale?

Ein Stein spunea...

Vad ca se tot plimba o minciuna gogonata, de fapt mai multe, cu rolul de a abate atentia de la problemele adevarate, ghinionul politrucilor comunisti e ca eu sunt vigilent. Pai sa incepem.
Tot spun unii vizati de anchete penale ca trebuie sa analizam protocoalele, daca ele sunt legale si foarte bune, nu putem sa aruncam la cosul de gunoi bunatate de protocoale.
Deci politrucii vor sa ne atraga pe noi oamenii de buna credinta intr-o discutie tampita fara nicio finalitate. Daca un protocol incheiat intre servicii si parchete consta intr-o coala complet goala tot era ilegal, nu conteaza continutul, este pur si simplu interzis incheierea de protocoale intre institutiile amintite. Punct.

Ein Stein spunea...

De asemenea se tot foloseste cu generozitate termenul de protocol fara sa se inteleaga de fapt ce e el, Helvig chiar spunea, citez din memorie, "protocolul este o procedura", Lazar spunea ca a abrogat protocolul si multe altele. Am sa scriu metaforic in special pentru politrucii comunistii care citesc putin dar compenseaza prin faptul ca inteleg foarte greu.

Intelegerea:
Ion ii da un telefon prietenului Marin si-l roaga sa-i imprumute 100 lei, Ion e de acord si acum urmeaza sa se puna de acord cum vor face chestia asta.
Protocol:
Ion ii spune lui Marin ca la ora 14.30 sa se intalneasca la el acasa, Marin ii spune ca nu poate la ora aia, daca se poate la ora 18.00. Ion e de acord insa ii pune in vedere sa-i returneze banii in maxim o luna, amandoi sunt de acord si urmeaza sa indeplineasca intelegerea.
Asta a fost protocolul.
Daca nu ar fi existat intelegerea de la inceput nici protocolul nu ar fi fost posibil, asta poate sa o inteleaga pana si un politruc comunist.
Intrebarea se pune cum au aparut protocoalele semnate intre intr SRI si Parchete, care au fost intelegerile, cand s-au facut si de cine ca de protocoale stim cine le-a semnat. Sau care a fost elementul generator de astfel de protocoale ILEGALE.

Ein Stein spunea...

Alta gogorita pe ca o rostogolesc politrucii comunisti precum porcul bostanul:
Se tot vorbeste de scrisoarea lui Giuliani adresata presedintelui si altora, cum ca ar fi o persoana privata, ca e doar primar, avocat care apara infractori, unii politruci nici macar nu contesta ca e o somitate in materie penala, chiar daca el habar nu are ce e aia dar nu contesta, etc. Mai mai colegilor, Giuliani este consilierul si avocatul personal al lui Trump si nu doar atat, este prietenul si confidentul lui, ei doi vorbesc anumite chestiuni. Cum dracu isi inchipuie un politruc comunist ca pe Giuliani l-a gasit pur si simplu dintr-o data neavand ce face si nici neavand habar unde e Romania pe harta lumii sa ticluiasca scrisori catre presedintele Romaniei privind anumite chestiuni, indiferent care ar fi alea? Voi sunteti aievea? Giuliani a spus ce se crede in cercul pe care il frecventeaza nu ca i-a casunat lui pe justitia din Romania, greutatea cuvantului acestui civil, neoficial, avocat, fost primar, etc face cat a 1000 de Iohanisi, Merkeli sau Putini. Capire?
Dovada e ca imediat ministrul de externe al carnatarilor dintr-o data si-a schimbat retorica, Romania e chiar o tara OK, PSD-ul parca nu mai e chiar dracu gol, doar ne roaga sa nu ne mai ceratm intre noi ca nu e frumos. He-he. Ati inteles politruci comunisti cum stau lucrurile?
Dar am o intrebare pentru politrucii comunisti, mai putin pentru Stelica care a demonstrat ca el nu poate sa fie onest, deci vorbele lui nu au nicio valoare. Daca Giuliani ataca PSD/ALDE si spunea ca asa ceva atac la democratie si justitie, bla, bla nu a mai vazut, mai era Giuliani doar un avocat fara calitati oficiale, doar un parlit de primar si persoana lipsita de orice calitati oficiale? Ia spuneti politrucilor, cum era? Isi inchipuie cineva ce era la gura domnului Iohanis?

Ein Stein spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ein Stein spunea...

@Mares
Stai linistit cu MCV-ul, iti garantez ca va iesi pozitiv, in Shengen cu certitudine vom fi invitati foarte curand. Stai sa vezi laude pe Romania, invitatii ale lui Dragnea, Tariceanu sau Iohanis la marile cancelarii din Europa, dragoste mare o sa fie, noi doar trebuie sa ii respingem pe americani ca dupa aia vor avea ei grija sa ne plateasca aroganta cu varf si indesat. Sper sa nu fim atat de idioti ca natie sa le facem jocul murdar. De asemenea sa nu uitam de cozile de topor infiltrate adanc la nivelul statului. Grija mare.
Auzi Dragnea si Tariceanu!

Negritoiu spunea...

Huhu Rezea,
Despre pensiile militare ce noutati mai aveti?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Giuliani si-a dat cu parerea in nume personal, si nu reprezinta un punct de vedere oficial, autorizat. O furtuna intr-un pahar cu apa, care nu produce absolut nimic. Numele lui este renumit in lupta cu mafia, pentru ca a fost un primar iubit, acum un politician particular de propaganda si proprietarul unei catastrofe nationale cu turnurile gemene, care n-au legatura cu cariera sa, venind iadul din cerurile abisale. Insa ce a vorbit el a dat apa la moara iubitorilor de politica si nu numai. Asa mai trece timpul usor, sa iesim din canicula nesfarsita de la un timp, si pana pe data de 3 Septembrie, cand Dragnea a promis discutii la o intrunire cu reprezentatii sindicatelor militare (alese pe spranceana dintre multumitii de serviciu), dar si ,,ceva schimbari, pe ici pe colo la pensiile militare,'' daca cineva ii mai da cumva vreun credit, dupa ce i s-a urat celula de piatra la nunta...

Ein Stein spunea...

Hehe se pare ca am facut laringita la degete cat am vorbit pe blog, am recitit si trebuie sa rectific:
"Nu trebuie sa pupam aceasta mana cu slugarnicie ci sa o strangem cu sinceritate si recunostinta, "

Ein Stein spunea...

Pentru oamenii de bun simt si care mai au un pic de suflet romanesc.
Oameni buni toate tarile din Europa, mai putin Polonia, ne urasc din suflet, toti vad Romania ca o prada, toti vor ceva si noi ca populatie ii impiedicam, niciun leader european nu a spus macar o vorba buna despre noi, macar una, sincer eu am acelasi sentiment pentru ei. SUA ne a intins o mana de ajutor exact in momentul in care aveam cea mai mare nevoie. Nu trebuie sa pupam aceasta mana cu slugarnicie ci sa o strangem cu sinceritate si recunostinta, evident ca acest ajutor va avea un pret, sa nu fim copii, dar daca tratam cu seriozitate avem sansa sa ajungem o colonie gen Koreea de Sud sau Japonia almintrelea avem sansa, foarte mare de altfel, sa ajungem colonie a unor banditi din Europa dar de data asta ca Algeria sau Libia. Oare ce sa alegem? Sper ca politicieni responsabili sa inteleaga lucrurile asa cum trebuie si sa aleaga inteligent.
Republicat!

CEZAR spunea...

Ein Stein ...
QED
Te rog nu te mai obosi !
Bolnavii de basinissm porcos..nu au leac ....!!

Gigi spunea...

@EinȘtein
Comentariul de *****
Suflet românesc?Puțini,cât mai puțini!Din păcate!
Europenii,nu știu dacă ne-au iubit vreodată.Mai ales acum.Stiu eu de ce.Cred că știi să d-ta.


Stelian P. spunea...

https://www.mediafax.ro/politic/scrisoarea-lui-giuliani-ambasada-sua-la-bucuresti-guvernul-sua-nu-comenteaza-opiniile-sau-concluziile-unor-persoane-fizice-17490606

Repet pentru cei care nu inteleg dar ataca:

"Guvernul SUA nu comentează opiniile sau concluziile unor persoane FIZICE"

Stelian P. spunea...

....”toate tarile din Europa, mai putin Polonia, ne urasc din suflet”....

Daca e asa (eu nu cred) atunci nu va duce gindul la proverbul romanesc „Cind doi oameni iti spun sa mergi la culcare inseamna ca esti beat” ?
In loc sa umblam plini de mindrie cu coada sus prin Europa, ignorind faptul ca APROAPE TOTI (inclusiv americanii) strimba din nas cind ne vad, nu ar fi mai inteligent sa punem mina pe apa si sapun si apoi sa le intindem mina tuturor ?
Ce interes are Europa sa faca din noi o piata de desfacere la stadiul de colonie subdezvoltata care sa cumpere doar chinezarii in locul unor produse de calitate dar mai scumpe ?
Ca judet din Europa ce interes au unii "specialisti" in comentarii fluviu sa fim certati cu aproape toate tarile din Europa si sa le intindem mina doar americanilor ? Ce s-ar intimpla daca unele judete din Romania le-ar intinde mina doar unor vecini situati mai la vest si s-ar certa cu celelalte judete ?
In fine, cind o sa renuntam la specificul nostru de a-i lauda pe haiduci (tilhari la drumul mare conform CP) in loc sa nu-i mai injuram pe cei care ne apara de ei ?

Leon spunea...

De la 1 septembrie si Generalul Dumbrava de la SRI este trecut in rezerva ..cel cu campul tactic pana la condamnarea definitiva..!

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P și alți cântători ai statului paralel
Demersul lui Giuliani este foarte important tocmai pentru că diferă de poziția oficială eronată a Departamentului de Stat din ultimii 10 ani, Nimeni nu-și va permite sa ignore acest demers.
Doar un sergent major mesianic precum Maior putea să gafeze.

Stelian P. spunea...

@Huhu
:)))))))))
Cine spune ca Departamentul de Stat are o pozitie oficiala eronata ?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu te mai obosi, cei că el, pe blog reprezintă sub 1%, iar în mediul social civil cam 7%, idem cu analfabetismul, specific țărilor de sorginte latina; nici nordicii nu stau cu mult mai bine!
Cunosc un tip, absolvent de Politehnica București care muncind de 2 ani la o firmă din Miami, este un mic Tezeu!

PS- te rog, dacă e posibil, să lași cât mai mult, din coment-urile celor care cred "dezinteresat" în puterea subterană, nevotată, în defavoarea puterii legitime!
Doar așa vom înțelege nu numai defectarea ...., ci și cât durează, acum, stadiul de "conservă"!

Leo spunea...

"Ca să n-o expedieze
Anonimă, ţopârlanii
L-au plătit, ca s-o semneze...
Pe yankeul Giuliani!"
PS
In special pt. Amabilul

Huhu Rezea spunea...

@stelian p
Pe Giulianni îl confirmă Realitatea din injustiția basist-macoveico- iohanista,cunoscuta de majoritatea românilor, inconstient acceptată de propaganda puturoasă a celor care au avut ceva foloase de pe urma apartenentei la PDL îl lui băse.
Demersul lui Giuliani se adresează în primul rând oficialilor americani
Niste băieți cu cap, chiar dacă sunt talibani basiști, și-ar pune o simpla întrebare: oare, de ce SRI și DNA, cu protocoalele lor mafiote, au stopat investigațiile și cercetările tocmai la mituitorul american Microsoft?

Leon spunea...

Leonard, pentru o rima corecta..
inlocuieste "!" cu "i"..altfel te trage de urechi..filologul Fifor..!

avianyc spunea...

@ Huhurez
Mi se pare mie sau ai prins ceva "păsărici ".
Să spui că părerea unui lobby-ist plătit de nu știu cine este mai importantă ca poziția oficiala a Departamentului de stat este chiar prea de tot.
Hai zău, chiar așa?

Stelian P. spunea...

D-le Huhu,
Dvs. spuneti ca cel mai puternic om din lume se foloseste de un avocat (persoana FIZICA dupa cum spune ambasada, adica vocea oficiala a presedintelui) pentru a da mesaje oficialilor americani. Si face asta prin scrisoarea avocatului adresata presedintelui Romaniei. Va rog spuneti ca glumiti.
Recunosc ca nu am raspunsul la ultima dvs. intrebare. Oare scrisoarea lui Giuliani (care zic unii specialisti ca a vorbit cu presedintele american) va rezolva si cazul asta ? Nu stiu.

Iulian Mareș spunea...

Norocul neocomuniștilor pamblegi!
Norocul lor se numește societatea democratică actuală, calmă și caldă, tipic românească!
Căci dacă reiviau anii 50 ai tatălui lui Tismaneanu și Patapievici (mai sunt și alți deontologi) repede reânvia Experimentul Pitești, sub marca Băse, kiaunul mahmur, Macovei, pahar plin, Coldea & Dumbravă, CEKA, Luluța, jandarm cu pană de păun și Tătucul lor scula din morți niște sumane gri sau negre!
Doamne ferește!

PL-Dragnea, nu fi fraier, adaugă încă 10% la redevențe și partea statului român pt gazele și petrolul din M. Neagră și intri în istorie!
Să fiarbă ficații în hienele neocomuniste, cu iz globalist!

Stelian P. spunea...

https://www.politico.eu/article/rudy-giuliani-trump-lawyer-paid-to-criticize-romanian-anti-corruption-drive-klaus-iohannis/

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
Nu am spus ca Giuliani este un purtător de cuvânt al lui Trump.
Este o somitate atât de mare în materie penală încât cuvântul său particular este mai important decât daca ar veni de la un oficial american.
De ce n-a profitat lobiul statului paralel, condus în SUA de sergentul mesianic Maior, de expertiza antimafia a lui Giuliani?
Nu s-ar compromite Giuliani să facă un demers pentru o cauză injustă.

Anonim spunea...

Deja nici n-au trecut 48 ore si giuliani a recunoscut ca a fost platit pt scrisoarea cu pricina(n-a spus suma dar nu a fost deloc mica,nici nu are de fapt importanta) are importanta ca a recunoscut ca a semnat scrisoarea gata scrisa,contra cost.

Iulian Mareș spunea...

Astăzi nu ne mai minte niciun orc!

Dar cine este Carmen Păun, cea care baga în față un articol, aruncat sub un link, mai sus....

https://www.cotidianul.ro/carmen-paun-protestatar-si-reporter-euobserver-a-fost-clienta-icr/

Stelian P. spunea...

@Huhu
OK. Deci domnul Giuliani accepta sa fie platit doar pentru o cauza justa. Fie cum ziceti.

Iulian Mareș spunea...

Giuliani vine în curând la București!

În acest caz nu va mai trimite scrisori deskide ci își va spune părerea, a lui și a celor din cercul lui profesional și de influență, verde-n față!

https://m.dcnews.ro/giuliani-avocatul-lui-trump-care-i-a-scris-lui-iohannis-in-romania-dancu-cand-s-a-decis_610444.html

Ein Stein spunea...

@Stelica
Nu e nicio surpriza din partea ta, pur si simplu nu intelegi. Da-mi voie sa ma citez ca sa lamurim niscai lucruri:
"Am sa scriu metaforic in special pentru politrucii comunistii care citesc putin dar compenseaza prin faptul ca inteleg foarte greu."
Dupa ce citesti muuult si ai sa intelegi chiar daca iti ia trei-patru saptamani, in special partea de la sfarsit, treci la al doilea citat:
"Pentru oamenii de bun simt si care mai au un pic de suflet romanesc."
Dupa ce ai sa citesti iar muuuult si cu speranta ca ai sa pricepi vei avea o revelatie, comentariul nu era pentru tine si cei de teapa ta, deci comentariul tau nu-si are rostul.
Si daca ai sa pricepi ca trebuie sa intelegi ce scrii sau "citezi" poate iti revizuiesti si bagajul de proverbe incepand cu asta:
„Cind doi oameni iti spun sa mergi la culcare inseamna ca esti beat”
Poate reusesti sa dai un sens insiruirilor de cuvinte.
Ca o concluzie generala tu nu ai opinii ai idei preconcepute, adica d-alea fixe.
Sunt cu bunghiul pe voi.

Ein Stein spunea...

Huhurezule nu pricepi ca nu se poate inchega o discutie bazata pe argumente cu astfel de indivizi, asta e modul lor de exprimare, iti pun vorbe in gura dupa care dezlatuie un potop de vorbe fara noima si fara sa aibe legatura cu subiectul in discutie. Ca tot suntem la capitolul proverbe sa zic si eu unu, nu te pune cu prostul ca de aduce la nivelul lui si te bate cu experienta.
Unii dintre ei urmeaza un program, o rutina, cu care au fost infectati cand au fost pe ici pe colo. Stelica nu vrea in ruptul capului sa accepte ca el e o conserva fabricata in perioada cand a fost trimis de partidul comunist in Ungaria, mai o periere din partea alora, mai o masa buna, poate si o prostituata in pat si alte procedee folosite de serviciile in bransa. Chiar el spune ca atunci cand s-a intors in tara deja ii putea tot ce e romanesc. Acum s-a activat, culmea fara ca el sa-si dea seama. Stii ce se spune, cel mai bun spion e ala care nu stie ca e spion. E simplu rau de tot, nu ai cum sa-l scoti din ale lui.

Ein Stein spunea...

Astazi Dragnea s-a intalnit cu ambasadorul SUA.

Iulian Mareș spunea...

Constat că și aici, niște nimeni în șanț încearcă, fără succes, decredibilizarea lui Giuliani!
"Ignorarea afecțiunii uro-genitale, care le-a afectat probabil și celălalt CAP, în care ar trebui să se regăsească fărâma de materie cenușie existentă la data când au fost avortați prin șanțurile istoriei recente a patriei", a făcut posibil atacuri în cascadă, kiar și prin versuri nereușite și nerușinate, de astă dată, frizând până și ridicolul!

CEZAR spunea...

Au pus-o basistii !!
Vine Giuliano la Bucuresti ...ha..ha...!!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Va este rusine sa indicati autorul pe care il citati a doua oara ? Il prezint eu:
Ioan Gheorghișan, avocat si el saracu....

Iulian Mareș spunea...

Unii sunt macar avocați, procurori, judecători, practicanți, deci sunt totuși ceva....sunt in barou, alții au INM, alții, puțini ce-i drept, sunt șold la șold cu Țurcanu, Orban, Vâlceanu!
Așa că-i cazul sa puna "-", fără să indice sursa, ea fiind cvasicunoscută, de sorginte PDL!
Până și bețivul națiunii v-a tras perdeluța!
Personal, mie-mi pare rău de cei, cel puțin, răi, însă dictatura minorității nu-i sănătoasă!
Ce caraghioslâc mai mare poți găsi decât Patapievici, Bakonski și fiul lui Timosenko să acuze comunismul, adus cu Tc de ta-su și mă-sa!
Oare țara asta este atât de săracă încât ei nu mai au în casă funie și săpun, metaforic gândind?
Ghilotina este idealul lor?
Dar o lege a lustrației pt deraiatii din statul subteran tot ar trebui!
Știi ca-n marina militara spaniolă (Armada) încă funcționează pt urmașii frankistilor?

Iulian Mareș spunea...

PROTV se prostituează, intelectual!

Așa traducere.... așa conținut!
Oricum, ne transmite că o firma condusă de un fost director FBI a făcut o analiză a ROU!....iar Giuliani a tras concluziile!
In definitiv, expertiza se plătește oriunde în lume, dar eu nu am citit o recunoaștere fără ekivoc.
Poate frații lui L. Orban!
Precis îi face și lui Giuliani o plângere penală, pe sub poale!
Hai, să nu credem orice!
Omul a expus un adevăr știut de 95% dintre români!
Deranjează!?

Martor:

https://m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php?article_id=3793220

SorinDaniel spunea...

Din ce fonduri a fost platit Giuliani?Sa fim seriosi nicidecum al PSD-ului,ar trebui facuta o ancheta din ce banii s-a platit acesta si cine a comandat aceasta scrisoare cu trimitere la amnistie si gratiere (departamentul de manipulare al penalilor face tot posibilul sa scape pana in aceasta toamna).Banii pentru actualizarea pensiilor militare se duc in alta parte. De ce nu se discuta si elimina OUG 57 SI 59?Vine toamna si penalilor nu le vine sa si faca ranita pentru puscarie.totul e o manipulare nesimtita.Ce inseamna sa intervii in forta pentru represiune,PSD-ul iti ofera functii.daca ar fi iesit armata si ar fi intervenit in forta deja la ora aceasta erau arestari in randul cadrelor militare.Rusinos,tara e vanduta de o cloaca de inculti si penali.

Liviub spunea...

Dle I. Mares, joi 30,
Sa nu ii spuneti lu R. Bogdan ca turbeaza... Ha, ha, ha.

Cezar spunea...

Wauuu...
Alta scrisoare devastatoare din SUA
DNA...MOTORUL CORUPȚIEI ȘI AL DISTRUGERII ÎN RO

Iulian Mareș spunea...

Padina,
Hai, mă lași?
Asta e scrisă de KWI sau Sică Mandolina! Seamănă cu o plângere penală? 😱😂🤣

Gigi spunea...

Este o părere personală:
Indiferent cum se percepe această scrisoare a lui Giuliani,de către o tabără sau alta,că a fost plătit,că e scrisă în nume personal etc.această scrisoare trage un puternic semnal de alarmă pentru viitor și trebuie să dea de gândit serios factorilor de la putere.
Să fie clar, scrisoarea nu este trimisă așa de florile mărului pe adresa șefului statului.E cu tenta.Acum,fiecare o analizează,o percepe cum dorește el și cum ar vrea el,dându-i o tentă în anumit sens.
Să nu creadă cineva că a fost scrisă că vezi,Doamne murea de foame dacă nu o scria.
Bă băieți,politica asta e lucru dracu,d'aia nu mi-a plăcut niciodată.Asta nu înseamnă că nu o înțeleg.

iceparu spunea...

Mares chiar ce promoție ești? LM,Sc.of.,UNAp.

Ein Stein spunea...

Comentariu doar pentru oamenii de bun simt!
Nu stiu daca ati observat ca in toata nebunia asta cu scrisoarea lui Giuliani bandele de politruci comunisti nu au criticat nici macar o virgula din textul scrisorii, una macar. Probabil nici nu au citit-o, nici nu ii intereseaza, ei o stiu pe a, lor atacul la persoana, discreditarea, jigniri si toata panoplia de care era in stare un militian al anilor 50.
Chiar sa nu fi scris Giuliani nimic adevarat, totul e o minciuna? In ultimile zile s-au succedat trei astfel de interventii din partea licuriciului cel mare, prima a fostului director FBI apoi Giuliani si cea mai recenta cea a unui diplomat care a lucrat la externele SUA. E un semnal din ce in ce mai apasat, eu zic ca e de bun augur, Doamne ajuta.
Ma uit cu un pic de compasiune catre diplomatul Kiki Skagen Munshi care spunea:
"ACEASTA NU ESTE JUSTIȚIA PE CARE AR TREBUI SĂ O SPRIJINE ROMÂNIA". Pai domnule Munshi cred ca daca ai afla cam ce insemana justitia, real, in Romania te-ai lua cu mainile de cap. Citeam motivatia sentintei de condamnare la 4(patru) ani de puscarie pentru fostul ministru Nita, a luat patru boabe ca nu a reusit sa-si demonstreze nevinovatia.
“Lipsa unei probe directe cu privire la aceasta fapta nu este de natura sa excluda inexistenta ei... Inculpatul nu a adus nicio proba plauzibila care sa infirme sustinerea acuzarii”.
Cititi si va minunati!
Am mai scris, in opinia mea institutiile de forta nu au facut altceva decat sa-i albeasca prin justitie pe marii infractori iar pe cetatenii incomozi sa-i puna la pastrare. Cred ca stiti foarte bine dosare grele cu sute de milioane de euro furati, unde in cel mai bun caz dar cel mai bun rau de tot s-au dat sentinte de cateva luni un an de puscarie executate iar pentru altii mai smecheri au plimbat doasarele pana s-au prescris. Asta da justitie si lupta anticoruptie, noroc ca DNA-ul si-a mai spalat din onoare cu Nita, sa ne mai inchida dracu gura ca s-a saturat de noi de cand atacam statul de drept si justitia.

avianyc spunea...

Chiar nu vă spune nimic "Freeh Group "firma de "investigații "pe bani condusă de Lauist Freeh, fost șef FBI firmă care-reprezintă pe dl Puiu Popoviciu condamnat și fugit din țară, firmă care îl plătește pe Giuliani.
Cât de naivi pot fi uni sa nu-și dea seama că totul este un război intre bande sau intre penali și DNA -ul care le mai descoperă câte o hoție.
Domnilor, dacă vă detestați înțelegeți multe, dacă nu mai bine tăceți.
Insuficienta cardiaca înseamnă de fapt să nu ai bani în card.
DNA lupa pe ei sa nu poată fură și atunci vor fi bani de pensii, salarii și investiții.

iceparu spunea...

Nu va mai dați cu curul de pamânt.Pana la scrisorica habar nu aveați cine e impricinatul.Ambasada reprezintă partea oficiala a unui stat.În alta ordine de idei ce va tot fute grija pentru hoți. Cu mici excepții nimeni în România nu a ajuns putred de bogat decât prin hoție. E cineva dintre voi pe care îl da afară din casa bogăția?. Un amarat de tractor ,o combina,30-40 capre etc reprezintă o frecție la un picior de lemn.

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Nu am fost repetent....
Sunt activ! :))
Dar pt că-mi ești simpatic...prin 2002 am absolvit Colegiul de Război!
Liceu nu am făcut....în clasele 7 și 8 am dat doar examene pt cei 4 ani de liceu și căpitan am fost la 15 ani!
Într-o viață anterioară am lucrat în industria firelor din BBC, eram filator!....sau filor? Nu mai știu sigur!

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Poate tu nu ai auzit de Giuliani, primar când au fost lovite Turnurile Gemene!

Celuilalt!
Ia de aici!
https://www.stiripesurse.ro/o-noua-scrisoare-bomba-din-sua-dna-motorul-corup-iei-din-romania_1286192.html

După mintea habaucilor paranoici, avocații trebuie sa gonească clienții sau să-i dea în gat la procurori! Gândire primitivă, de asesor public din timpul lui Dej!

Huhu Rezea spunea...

După mintea bolnavă a talibanilor, protocoalele prin care magistraţii şi-au vândut independenţa în faţa serviciilor controlate de statul paralel sunt legale. Doar Giuliani este vinovat că a făcut loby pe bani pentru a denunţa prostia magistraţilor.