Un produs Blogger.

duminică, noiembrie 24, 2019

Am votat schimbarea!

177 comments

Românii din ţară au votat în proporţie de 63,17 % pentru ură şi austeritate. Le vor avea!


Românii care lucrează în străinătate au la conducere în ţară pe cei pe care i-au votat. Nu mai au motive să rămână în străinătate.

Am avut dreptate când, înainte de primul tur, am scris articolul:

 "De ce să stricăm voturile pe Viorica?" 

PSD se va reforma dacă la conducerea sa va veni tânărul Liviu Pleșoianucel care la ultimul Congres a fost pe locul 2 în preferințele delegaților. 


Mediul RURAL   

   3 267 700 turul 1, orele 18,00 

   3 527 100 turul 2, orele  18,00

La ora 18,00, cu trei ore inainte de încheierea votului în turul 2, în mediul rural a fost egalat numărul votanţilor din mediul rural de la finalul primul tur.



Ora 12,00

Site-ul stiripesurse.ro, care citează datele provenite din cadrul partidelor politice, până la această oră, arată că la acel moment Klaus Iohannis are 57% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă ar fi adunat 43%. Prezenţa la vot la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale a fost, la ora 12:00, la nivel național, de 19,31%, 3.093.868 alegători prezentându-se la vot.

orele 10,00

-6,89 % primul tur

-6,87 % în turul 2

Am votat schimbarea pentru a scoate ţara din războiul declarat de actualul preşedinte unei părţi semnificative din electoratul românesc.
Aproape nu mai are importanţă faptul că Iohannis va câstiga alegerile cât tenacitatea şi procentul celor care nu vor să mai continue un asemenea război între români.
Deficitul de democraţie il vor resimţi toţi românii în următorii ani.
Prezenţa la vot, la orele 10,00, este ceva mai mică faţă de primul tur.
In condiţiile în care o parte din electoratul care a votat în primul tur este demobilizată, contează
opţiunea electoratului nou care votează în turul 2?  Dacă rata de schimbare a electoratului depăşeşte 10-15 procente ... se mai joacă PREŞEDINŢIA.

177 de comentarii:

gigi 2 spunea...

Votez Dăncilă.

CEZAR spunea...

Am votat Dancila ..

Leon spunea...

Huhule, m-ai Convins !
Merg sa votez si eu pentru SCHIMBAREA locatarului de la Cotroceni..!

Gigi spunea...

Am spus că noaptea e un sfetnic bun.
Am pus în balanță bunele și relele de o parte și de cealaltă și împreună cu ceilalți camarazi vom vota mai pe seară Sper,ca de data asta,să fie bine pentru țară și acest popor atât de încercat.
Așa să ne ajute D-zeu!

marvas66@yahoo.com spunea...

Sper ca cei abilitati sa ia masuri. Numai respectand legea ne respectam pe noi, inaintasii si urmasii nostri. AEL???

marvas66@yahoo.com spunea...

Stii ca s-a terminat propaganda electorala?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am votat schimbarea, dar se pare ca avem milioane de plavani care sa ne aduca fascistoizii PPE pe cap, golanii portocalii, acum vopsiti in icter-albastru căcăniu, si implicit saracia, foametea, lipsurile, taieri peste tot si o noua era basist-fascistoida, sub auspiciile celul mai mare plavan dintre toti plavanii! Eu am votat ca sa nu fiu catalogat un dobitoc autist si antiroman ce sustine un bufon al Europei, grobian, mitocan, dezbinator, infumurat, egoist, partinitor, indiferent, mistocar, bandit de casoaie la modul penal, instigator la daramarea statului de drept si la dezordine publica, distrugator de guvernari legitime, dar mai ales o sluga libidinoasa si pupincurista, pusa sa destrame, la ordinul stapanilor europeni, Romania milenara! M-am racorit razbunator pe un individ caruia i-am trimis cam 700 de petitii, si in loc sa ma ajute sa-mi faca dreptate mi-a ras in nas cu aroganta si indiferenta, nebagandu-ma in seama, neajutandu-ma cu nimic si nefacand nimic bun pentru militari, Romania si pentru romani! La alte votari, iar n-am sa-i votez cretinii guvărnului lui, pusi numai pe distrugeri! Ma simt un mare patriot cu constiinta si cugetul libere si impacate ca mi-am facut datoria fata de Romania si romani, si niciodata n-o sa ma judece Dumnezeu ca am fost alaturi de calaii si tradatorii lor! Si maine daca mor, ma duc la Dumnezeu impacat si linistit ca mi-am facut datoria de roman, asa cum trebuia si cum era normal s-o fac!

Viss spunea...

Am votat, dar nu cu cei care mi-au înghețat actualizarea pensiei militare de stat.

Unknown spunea...

Nu!!

M spunea...

Până la urmă am votat și eu Dăncilă!

M spunea...

Io scriu din Noua Zeelanda și aici s-a terminat votarea! 😁

Calmează-te!

Sorina spunea...

Urmeaza un balamuc in toata regula PSD va face tot ce poate sa ii blocheze dar o.sa vina acanta larlamenntara si balamucul.se muta spre primavara !asa ca dl.Ciuca sa faca ceva pentru fosstii luicamarazi oare?

maiag spunea...

de maine da sica mandolina ordonanta,tzeapa de craciun,pare rau ca militarii sunt analisti prin constructia si educatia lor,dar se pare ca e mult infantilism si ura

Iulian Mareș spunea...

Dembele,
1- te-ai apucat de citit cartea?
2- dacă aș fi fost relaxat in activitate precum și fost tu, nu emiteam pretenții! Cum asta nu s-a întâmplat categoric că trebuie să mă gândesc de la 8 X în ^!
👍😂

*Când ai luat c/v normei de hrană ți-a fătat vaca, nu?

Iulian Mareș spunea...

Ai procedat specific; ai votat cu cei care ți-au garantat actualizarea, este? Să fii sănătos, dar eu cred că numai ție ți-au promis ceva!

Anonim spunea...

Felicitari! Ai votat cu cei care urmeaza sa-ti taie pensia! In 2014 s-a mers pe principiul corect(zic eu) ca nu e bine sa dam puterea unui singur partid....dar azi vad ca nu se mai aplica cand e vorba de PNL(dreptacii vanduti occidentului). Dupa 90 a-ti dat cu pietre in capitalistii Ratiu, Coposu, Diaconescu, etc...strigand din toti rarunchii ca nu va vindeti tara....Dar acum ce faceti??? ... Aud??? ... Astia au fost romani adevarati...au suferit zeci de ani prin puscariile comuniste...nu meritau sa fie tratati asa...macar azi sa recunoastem daca suntem cinstiti! OK ! Deci a-ti votat capitalistii care va vor slugi pe 200E/luna...pai nu de asta pleaca romanii din tara? Stiu...deja a-ti sarit in sus cu productivitatea muncii, etc...pai care productivitate?...O americanca/nemtoaica/frantuzoaica da cu matura de 10 ori mari repede decat o romanca?....NU CRED!!!....Cu siguranta este exact invers...dar cine-i orbit...orb sa ramana!

Iulian Mareș spunea...

M,
Nici eu nu pot vota autistul alogen! Mi s-ar coagula sângele! Ar zbiera in hematii Viteazul, Stefan, Corvinii, Cuza, Brâncoveni și mai ales Vasile Stoica din Agnita!
Să mă ierte Dumnezeu, dar eu nu cred că i-a planificat grofului asta idiot un destin!

Clawoodiu spunea...

Domnule Ifrim, numai atatea epitete anti? Te simti mai bine? Si ce daca ai facut-o impotriva vantului si te-ai umplut de toate cele. A, da, te simti mare patriot... Omule, zici ca ai fost militar, asta este ce ti-a mai ramas din uzul ratiunii?

Iulian Mareș spunea...

marcaj,
Ce scrii acolo, că nu pot pricepe?
Ce prostii debitezi cu iz de telectual?
Adică, dacă eu respect legea respect pe Viteazul?
Scrii prostii fara logică, cap și cu coadă!
Scrie ce crezi tu nu ce vrei sa credem noi despre tine!

Iulian Mareș spunea...

Dembele,
Nu este vorba de putina sau multa filozofie, ci de capacitatea ta nativa de a-ți accepta statutul actual sau viitorul...
Citește pe Vasile Stoica, atât timp cât mai poți procesa!

marvas66@yahoo.com spunea...

Stiai reprosurile Vioricai, ca pana a intrat dragnea in puscarie nu a avut acces la neuroni... di ca dupa aceea nu i-a mai gasit???

marvas66@yahoo.com spunea...

Presedintele nu face legi... Legislativul este pe alt tabel...

maiag spunea...

maine sica mandolina da ordonanta pt mnilitarii,cu recalcularea peste un secol

totoiany48@gmail.com spunea...

Viss,bravo ,acum sigur vei avea pensia taiata ,nu INGHETATA !

M spunea...

@Civil
Nu primesc sfaturi de la civili!

Dar totusi, sa iti arat cat esti de prost: ia zi tu mai civilule. care articol si din care "legea electorala" ca m-am saturat de sfertodocti!

M spunea...

Daca lasul si fricosul nu trece de 60% este o infrangere usturatoare.
Probabil ca o sa treaca cu voturile din diaspora unde si frauda e masiva dar si lipsa de neuroni este ingrijoratoare.

Zicea una la TV: "Sunt plecata de douazeci de ani din Romania. Dar mi-am facut datoria chiar daca nu ma intorc si nu mai am pe nimeni in tara!"

Sorina spunea...

Deci ati votat schimbarea

Iulian Mareș spunea...

Interesnaia lucrarea...


https://m.ro.sputnik.md/analytics/20191123/28312450/Scandalul-anului-ia-amploare-Celebru-ziarist-acuz-Operaiunea-miroase-a-trdare-de-ar.html?mobile_return=no

Gheorghita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

Are dreptate Cornel Nistorescu !
Autodenuntul naivului L.Orban, trebuie sa duca la niste decizii majore in tara si UE !

Iulian Mareș spunea...

Dar cine-i Dembeleule ăsta? Căci îi fata facă fără montă!
O fi un Civil, o fi un Platon?
Eu zic că este un kibiț! Căruia îi miroase gura și-i put picioarele!
Este de bine daca dispare TOTAL!
Întâi face pe partizanul sașilor că necititul, apoi refuza sa sa citea și să înțeleagă, apoi da cu mucii pe piept, mai mereu!
Ce treabă avem noi cu pensia lui și arogantele de Neam-Prost?

Iulian Mareș spunea...

marva,
Ei nu face? De mâine Președintele este șeful Executivului! Ce nu înțelegi? Este ușor de priceput....

Iulian Mareș spunea...

Afirmativ....

Iulian Mareș spunea...

M,
Ți se pare că nu este bătut în cap? Este de fapt cu cap de stejar!

Leon spunea...

Un mesaj pentru @M si Iulica:
"Nu mai locuiesc in Romania de ceva ani! Am votat doar in turul al doilea pentru simplul motiv ca sunt in tara! In turul intai, am considerat ca nu am dreptul atata timp cat nu mai stau in aici! Cand am ales sa plec, am stiut ca imi voi pierde din drepturi si e normal!
Azi... am votat cu inima si am votat presedintele tarii, nu partidul! Am votat pentru ca azi se VOTEAZA presedintele, OMUL care reprezinta toti romanii, nu partidul!
Romania esti frumoasa! Sa ramai la fel, mereu!”, a scris Buzaeanu Andreea pe Facebook.

valica spunea...

Am niste dureri groaznice de mina, deoarece din cauza viperei rosii nu puteam sa mai votez PSD. Insa din cauza celor din servicii care sustin nenorocitul de Fekalis, am votat reaua cea mai mica , adica pe DANCILA

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Inalta tradare a PNL, la instigarea PPE, pentru a darama un Guvern legitim, va fi scump platita la locale si parlamentare, cand romanii vor realiza ca au fost manipulati si inselati, in stilul clasic si criminal, ramas de la PDL! Cand dreapta a castigat vreodata cinstit alegerile?, ca de cand ma stiu doar cu furturi de voturi, viclenii, spagi si inselatorii au obtinut guvernarile! Nu peste putin timp, parca vad prin mass media ca se discuta acuzator cu ce metode au castigat turul intai la prezidentiale, eventual, daca Satan vrea, si pe astea! Militarii politistii si serviciile sa nu uite niciodata ca in 2010 au primit bani la pensii, majoritatea, datorita Generalului, Gabriel Oprea si UNPR, nu ca Basescu si pedelistii au vrut, ci pentru ca Gen. Oprea a batut cu pumnul in masa si i-a zis lui Basescu franj in față ca-l lasa cu guvernarea balta si trece de partea PSD, daca nu aplica Lg 263 si nu face dreptate la institutiile de forta! Multi dintre noi de atunci avem ultimile majorari, dar meritul a fost si ramane 100% a lui Gabiță, care avea 14% in guvernare, fiind o balama de temut, si nu a dreptei basiste de atunci, care ne-ar fi impuscat, decat sa ne fi ajutat! Si, atunci, de ce sa dau votul unor circari de 2 bani, care oricat s-ar masca, s-ar boi si s-ar ascunde dupa paravane aurite, tot basanisti ordinari raman, tot taietori portocalii de drepturi vor fi, tot adeptii austeritatii vor muri!

M spunea...

@Civil
Din nou cu obsesia domniei tale cum că ați muncit ca un erou dar nimeni nu a văzut și că ca dumneavoastră nu a muncit niciun militar.

Prost și cu tupeu te iei de toată lumea, dai sfaturi unor militari despre militărie, spui că nu mai poți de grija noastră și de pensiile noastre.

Am înțeles că sunteți un Bill Gates ratat și o să supraviețuim fără comentariile domniei voastre.

Cum ar fi să intru pe un forum al IT-iștilor și să le spun eu că nu au habar, că am muncit mai mult ca ei, că sunt proști? Nu credeți că e dovadă de tupeu?

gigi 2 spunea...

Las ca ti-o de gheata(pensia) astia de se topeste de tot.

M spunea...

@marianvasile
Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot.

Președintele are un partid întreg cu zeci de senatori și deputați. Ai văzut vreo inițiativă?

@viss - opțiunea dumneavoastră. O respect. Să îi vedem pe ăștia noi! Dacă până acum Johannis spunea că nu are TOATĂ PUTEREA, acum nu mai are scuze!

ifrim spunea...

Poa' sa-mi anuleze laberalii toata pensia,ma apuc de yoga sa-mi micsorez metabolismul,cum a spus Biriș vanez,pescuiesc,culeg fructe de padure supravietuiesc dar am sufletul impacat ca am votat o luptatoare ce a tras cu dintii de fiecare vot luptand-u-se cu toti șacalii de ziaristi ce doreau sa o devoreze.Indiferent de rezultat Respect DOAMNA Viorica!

Leon spunea...

Daca ramanem in continuare cu acelasi Presedinte ( chiar nu inteleg pentru ce merite..! ), de saptamana viitoare ma apuc sa invat limba chineza ( prietenii stiu de ce..! ) si nu mai am timp sa comentez pe acest blog !

Leo spunea...

Lasă mandarina Leon şi pune mâna și învaţă limba engleză că râde nepotul de tine. Păi tu cu mandarina și cu rusa te lauzi și vrei să te destupi și să te plimbi prin EUROPA pe care înțeleg că o agreezi ? Ia exemplu de la Mitică , că nu cu mandarina verifica "conservele"..........

Leo spunea...

BRAVO Flavius ,
Dupa ce ca te-au tinut pe loc de 7 ani încoace , tot lor le sugi ureichile.....Las ca vorbesc eu cu av..........

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca raman cu acelasi plavan arogant si indiferent presedinte, de acum incolo fiind circar si clown calificat, am sa propun Parlamentului sa nu-l mai tina de pomana pe puturos in acel palat scump sa trantoreasca, precum un lenes in palmier, ci sa fie obligat sa dea reprezentatii la Circul de Stat, ca sa acopere toate cheltuielile cu mofturile, hoinarelile prin lume si huzurul pe care le pretinde pe spatele Tarii si natiunii! Toti bufonii traiesc din reprezentatii artistice, el de ce sa leneveasca de pomana? Astfel ii salvam sanatatea si viata, pentru ca altfel se poate imbolnavi grav de colesterol, obezitate morbida, boli cardiace, diabet si impotenta, riscand astfel sa fie si inselat de catre capra-i din dotare (si cand va zic asta, va fac ironic, jmechereste si complice cu ochiometrul!)!

Iulian Mareș spunea...

Gramaticile,
Pe blog se scrie rapid, nu cu texte primite (unii) cu sau fara okelari, din mers cu scurte opriri sau din cur!
Ele, greșelile intră la "tipo"!

Iulian Mareș spunea...

Excelent! Și eu am venit de 3 zile din Malta, căci am întâlnire cu Brenda! I-am adus un laptop care transcrie textul dictat! Pt că mi-e draga pt lupta ei...cred că și-a iubit bărbatul enorm. Și mai cred că l-am cunoscut "într-o viață anterioară" prin Ierusalim...eu eram in liceu, el la post!

Iulian Mareș spunea...

Că mine...,👍😂👏

Iulian Mareș spunea...

Așa este, domnule, însă nu mereu iese cum vrem noi!
Și mâine că fi o zi!...

BONIFATIE spunea...


Doamnelor și domnilor!
Camarazi și camarade!
Indiferent cine va câștiga aș vrea ca scorul să fie cât mai strâns, dacă se poate numai la un vot. Nu de alta dar ar mai tempera aroganța unuia și teama alteia.
Când mergeam spre secția de votare un șugubăț de vreo 15o kg mi-a tăiat calea și mi-a spus că nu-l interesează cu cine votez, ci doar dacă voi vota o femeie sau un bărbat. I-am răspuns că nu sunt misogin (nevasta era la braț cu mine) dar nici homosexual și i-am spus poanta cu DILEMA unui bărbat care stătea culcat între un homosexual și o blondă superbă și nu știa către cine să se întoarcă cu fața.
Este ora 20:24.
Trăiască ROMÂNIA!!!

Iulian Mareș spunea...

Îți spun un adevăr al cercetătorilor US: este excelent pt evitarea bolii Alzheimer!
Serios! Plus că trebuie să rămâi și la înfrângere...
Au pierdut unii imperii, regate, hălci de teritoriu la război, ruleta, dame...

*Eu nu voi renunța să vâneze #2%!
**Mâine îmi caut cărțile de franceza...👍😂👏✌️

M spunea...

După '90 cei din PNL și PNȚCD nu au înțeles puterea comuniștilor. Nu s-au făcut înțeleși de aceștia. Erau 4 milioane deci în fiecare familie câte unul. MARE EROARE

Acum PSD nu a știut să se adreseze diasporei. Sunt TOT 4 milioane,tot în fiecare familie care unul. MARE EROARE

DIASPORA de azi = COMUNIȘTII e ieri

M spunea...

@Leon
Este EXACT ce zic eu!
Nici nu contează pe cine a votat.

Băiatul meu pleacă în ianuarie definitiv în Canada. "Nu vreau să îmi cresc copiii într-o țară în care ura este politică de stat".
L-am crescut bine, ca în citatul dat de domnia ta, știe că va pierde unele drepturi și nu va vota.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Se pare ca am probleme de postari, de la ultimul comentariu! Securanilor, dar copchiii de țâță stiam ca dorm la ora asta, dupa ce au ascultatără la radio, ,,Noapte buna, cophii!''

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si ce daca a pierdut Viorica? Abia are timp sa-i zvarle afara din partid pe toti golanii si baronii care au sabotat-o si au tras partidul jos! @ Leonard, daca pe timpul PSD am avut greutati in tribunale, de acum incolo vor fi ordine clare sa se piarda toate procesele pe drepturi, pentru ca la putere a venit AUSTERITATEA! De ce sa mai stricam orzul pe gaste intr-o guvernare care nu are intre prioritati si romanii, mai ales saraci, sau DREPTATEA SOCIALA? Soarta fiiund deja pecetluita, cred ca trebuie sa abandonez tot, INCLUSIV ACTIUNILE IN TRIBUNALE, si doar Dumnezeu sa ma mai ajute cu vre-o mila politica, sa se dea o lege sa creasca pensiile mici si medii la militari si politisti, altfel nu mai am absolut nici o sansa de acum incolo cu liberalii la putere, si o sa se convinga toti de acum inainte! De ce m-am temut, aia s-a intamplat, din pacate!

Leon spunea...

A intuit foarte bine Huhu Rezea, cand a sustinut ca dupa europarlamentarele din mai, PSD trebuia sa renunte la Guvernare, si deasemenea cand a intuit ca romanilor le este draga Austeritatea !
Asta si-au Dorit, asta au Votat si de asta vom avea parte cu totii...!

marvas66@yahoo.com spunea...

Iohanis si PNL pot readuce cinstea in randul armatei active... Pe catarii batrani nu-i mai poate aduce la liman decat Popa...

Unknown spunea...

Gunoi !

Unknown spunea...

Mareș îți pune PNL pielea in bât !

Viorel spunea...

Mulțumesc Domnule Leon, când lucrurile sunt prezentate simplu și la subiect omul înțelege mai ușor, nu toți suntem deștepți sau prea deștepți, fiecare după cum s-a născut sau a avut posibilitatea de a urma anumite școli, cursuri, etc. Dumneavoastră dețineți probabil mai multe informații, motiv pentru care din 3 cuvinte am înțeles esența acelei adrese. Așa cum este prezentată ea, mulți au înțeles exact ca mine (mai ales dacă citiți comentariile liderilor de sindicat / magistrații nu au sindicat și atunci la ce procese pierdute în instanță se referă ei ?).
https://newsweek.ro/justitie/document-toader-imixtiune-in-actul-de-justitie-a-recomandat-sefilor-de-instante-sa-intre-in-dosare
Dacă aveți dreptate, inducerea în eroare a fost cauzată și de apariția acelor Decizii ale ICCJ și CCR cu aviz negativ.

Huhu Rezea spunea...

Ha ha ha!
Asta e gluma anului. :).)

Cannon spunea...

Pana la urma cand votezi Dancila iese Iohanis ?!?!

Huhu Rezea spunea...

Românii îşi votează conducătorii doar ca să aibă pe cine înjura peste 2-3 luni!
Dacă nu-i împuşcă, aşa cum au păţit-o Antonescu şi Ceauşescu!
Iohannis ştie că românii au votat astăzi anti PSD şi anti Dragnea.

Negritoiu spunea...

Domnule Huhu Rezea,
din anuntul facut duminica noaptea,aparut la Stiri pe surse,reiese ca PSD a facut aliante cu 5 sindicate, printre care si sindicatul cadrelor militare in rezerva ,iar presedintii acestor sindicate au devenit vicepresedinti in Cex al PSD. Sa fie vorba de SCMD ? Cum credeti ca va privi guvernul si presedintia aceasta asociere, cunoscut fiind faptul ca si asa nu priveau cu ochi buni rezervistii? La ce sa ne asteptam?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Perfect de acord cu dvs. Iohannis stie ca romanii au votat contra unui borfas residivist si contra partidului condus de el.
Dar PSD-ul stie macar acum dece a ajuns aici ? Dar oile ("indrumate" si de dvs.) care i-au urmat in prapastie stiu ? Va ajuta cu ceva ca Iohannis stie cit de orbi ati fost ?

Iulian Mareș spunea...

Necunoscutule,
S-a mai întâmplat, dar va trebui sa o și dea înapoi!
Pielea ..

Iulian Mareș spunea...

Cu regret, nu s-a întâmplat așa....
Dacă poporul ăsta l-a dorit, pe ăsta să-l aibă!

Iulian Mareș spunea...

Să vedem!
Trăiască Primul Președinte Monarh!

Iulian Mareș spunea...

Măcar atât și tot ar fi ceva!
Pt asta trebuie să-i scoată din statutul de balerini!
Se va întâmpla asta?

Iulian Mareș spunea...

Uneori!

Iulian Mareș spunea...

Cam atât știe!
Prima lege aprobată prin decret de Primul Președinte Monarh va fi: câte o casa/RAPPS pt fiecare mandat!

Iulian Mareș spunea...

Brenda,
Ia și citește, dacă mai crezi in promisiuni....despre pensii!

https://www.capital.ro/un-greu-din-guvern-a-avut-discutii-cheie-decizia-luata-privind-pensiile-se-intampla-de-la-1-ianuarie.html

Huhu Rezea spunea...

"Stelian P
Peste o lună Dragnea nu va mai avea nicio condamnare!
Prefer un borfaş ca Dragnea decât altul acoperit de mafia politică din unele instituţii din sistemul judiciar.
Oile sunt animăluţe mai agreabile decât hienele puturoase

Huhu Rezea spunea...

Da, generalul Oprea se afla azi noapte în alaiul care o insoţea pe Viorica la părasirea sediului PSD.
Despre el am înţeles că, în calitate de sindicalist, este vecepreşedinte al Cex.
Posibil să aibă şi el soarta lui Guşă... după ce se va schimba conducerea.

Stelian P. spunea...

@Iulian
Cind Iliescu avea parlament majoritar PSD, guvern PSD, servicii PSD....era monarh ? Sau pe linga alte lipsuri stati prost si la istoria contemporana ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iuliane, cand s-o pune liberalii cu securea, nu-i mai poate opri nimeni! Ne duc cu zaharelul pana dupa parlamentare, dupa care, craț cu topoarele si foarfecii!

Iulian Mareș spunea...

Este normal că un partid de opoziție cât și la guvernare sa inkeie protocoale cu sindicatele!....
Poporenilor le place austeritatea, asta este concluzia! Prostelile cu europenismul sunt doar pt berbeci și ăia bătrâni!
Ludovic Orban este că și demis....vine Rareș, că este mai vioi!

Huhu Rezea spunea...

Zilele care urmează vom avea reacțiile socialiștilor europeni la zicerile de la Zagreb ale fanfaronului Mandolică. Exista și riscul ca aceștia sa nu mai voteze Comisia Europeană dacă se va dovedi amestecul popularilor în schimbarea de Guvern din România... pentru a eluda înțelegerile cu socialiștii.

Dan B. spunea...

Constat că nimeni din grup nu abordează problema votului din perspectiva românului civil, beneficiar de majorare a retribuției și a pensiei, cel care a votat covârșitor în favoarea lui Iohannis, deși numai cu o zi înainte „guvernul meu” anunțase, ca prioritar, un vast program de austeritate, care, probabil, va include un consistent împrumut FMI și lichidarea proprietății statului asupra „giuvaierurilor” economice atât de mult dorite de „licurici”. Personal, cred că-i vorba și de masochism!
Dar, în opinia mea, este un eșec al PSD cauzat de trădările consecutive ale partenerilor de coaliție din 2014 și 2019, când, la sugestia „baronilor”, Ponta l-a trădat pe Antonescu și Dăncilă pe Tăriceanu. Oare protocolul alianței nu stipula clar că lui Ponta și Dăncilă le revenea guvernarea, iar lui Antonescu și Tăriceanu președenția României? Atâta timp cât liderii PSD nu vor învăța din greșelile lor față de aliați, .....
Ceea ce-i și mai ingrijorător pentru PSD este teama că, deși ar putea avea un succes răsunător (improbabil!) la alegerile parlamentare, Iohannis va refuza numirea unui premier de la această formațiune politică.
Din păcate, dreata politică, fiind „pe val”, țintește alegerile anticipate, iar un succes al acesteia „îngropă” și mai mult PSD, astfel încât, cu greu, va mai ajunge acum în Parlament cu câteva locuri, următoarea șansă fiind abia în 2024.
În altă ordine de idei, dacă Orban inițiază austeritatea severă, chiar mai crede cineva că PNL va mai „plânge” în solidar cu militarii pentru soldele și pensiile lor, concomitent cu „înghețarea” sau reducerea retribuțiilor sau/și a punctului de pensie?

Huhu Rezea spunea...

@Dan
Activul PSD, care nu a fost în stare în 2 congrese sa le spună NU lui Dragnea și Dancilă, din contră, s-a aliniat docil în spatele lor, merită să stea mult și bine în opoziție.
Problema grava este pentru electoratul care își legase speranța de acest partid.

Sorina spunea...

Deocamdats PNL va face ceva pana pune mana pe parlament dupa care vs ingheta tot ce se poate ingheta acum.sa vedeti daca dl general Ciuca va puyea sa faca ceva fiind agreat de plaban in cazul.in cate adtia nu fac ce trenuie fiti sigur ca Strada ii va ingropa.....asa ca PNL pana in primavara fac cate ceva ca altfel.sant rasturnati .deocamdata parlamentil.e in mana PSD sa vedemk

Sorina spunea...

Ponta tineste sa revina in psd asa ca pnl fara ei nu merge .

Iulian Mareș spunea...

Despre "lipsuri"!
Despre masokismul românilor a făcut-o și Țuțea; am tușat și eu și Dan!
Dar ce-i mai dulce când trebuie sa te supui voinței generale!
Și că să dau un exemplu unui mancurt=2%, voi reaminti că tot din imbecili am a fost votat și Kiorul!
Iar lipsurile sunt mai mari pt amărâții care nu disting "b" și "d" dislexicii și mai ales autiștii!
Vom vedea în scurt timp cine a votat mârțoaga la hipodrom!
Atenție, idiotul de Orban/Zagreb este aur... urmează lakeul Rareș, mult mai periculos!
Sunt kiar convins că vor face "O Românie, mândră, ca Soarele de pe Cer!"

*Propunerea cu o casă/RAPPS pentru fiecare mandat a fost însușită deja!
""Vom vedea daca în ROU tine faza cu globalizarea: poporul poate fi mințit doar pe termen scurt!
Succes Președintelui Monarh în realizarea tuturor neîmplinirile!
Poate aduce acte și pt Palatul Cotroceni! Sunt pentru și voi protesta dacă nu i se dă moka!

Iosif spunea...

Dle H,

Dna Dancila poate sa le multumeasca lui LOVasilescu - mancatoarea de colonei, lui Solomon impertinentul care dadea afara din Parlamentul Romaniei pe generalii Armatei Romane si lui Teodorovici, care isi cumpara bilete la discoteca din banii pensionarilor militari.
Au pierdut 2.000.000. voturi ale militarilor si dependentilor, electorat disciplinat, intelligent, incoruptibil la galetile si mititeii electorali.
Cine lupta impotriva Armatei Romane dispare din istorie.
Aviz si urmatorilor.
Cu stima,

M spunea...

Nu, serios, chiar credea cineva că o să câștige Dăncilă?😁

Un milion de votanți înseamnă 10% din scor. Tăiați 10% de la Johannis voturile celor din diaspora și atunci scorul nu e catastrofal știind că căpșunarii habar nu au de politica din România.
PSD a pierdut pe mâna lor. Am mai spus : Dacă dai ceva cuiva nu e sigur că te votează dar dacă tai ceva cuiva sigur nu te va vota.

Un medic cu un salariu de 4800 euro îmi spunea : "Da, mi-a crescut PSD salariul dar asta pentru că meritam și pentru că tot PSD nu mi-a mărit salariul atâția ani. Și chiar și așa, cu inflația asta abia se vede creșterea...."

marvas66@yahoo.com spunea...

Care electorat? Rromii, asistatii social si asazisii militari din grupul lui Oprea?

M spunea...

PSD a dat dovadă de o moleșeală și o lipsă de imaginație colosală.
La valul de ură și lături aruncate spre ei, PSD a găsit un dușman în pensionarii militari prin vocea Olguței.
Nu au ripostat deloc. Dragnea era clar că e duce în pușcărie dar au fost lângă el. Nu au putut să rupă justiția de controlul lui Johannis și asta ia costat.

brenda spunea...

nu au incotro......pana la parlamentare....

Huhu Rezea spunea...

@iosif
Ce faci acum, te lauzi că ai votat Leneșul Național?
Nu/ți mai da atâta importanță... că nu sunt rezrviștii buricul pământului și nici cea mai oropsită categorie socială din România.
Gata, v/ați făcut damblaua împotriva PSD, așteptați mult și bine să curgă lapte și miere.
Stai să bage Fanfaronul proiectul de buget în Parlament, ca să vedeți cum vă tăiați singuri craca de sub picioare.

brenda spunea...

asa este

Iulian Mareș spunea...

Nu mai stau sa corectez unele greșeli generate de software-ul cu text predictiv pus la dispoziție odată cu tastatura virtuala a mobilului!
Las pt grămăticii autiști! 👍😂

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Iosif,

Aman2 aveți dreptate, dar nu separat cu însumat!
Nu aveam cum sa votez un alogen distructiv și leneș pt români, însă recunosc dreptatea amândurora!
Să-i fie mai bine țării cu un Președinte Monarh puturos și navetist de ziua 4 spre 5!

Iulian Mareș spunea...

M,
Cunosc tipul de gândire idioată tot de la un doctor căruia am și vrut să-i dau o statie pt că se făcea că nu înțelege că are comportament și gândire de țigan!
Cât despre căpșunari...ce așteptări sa ai? Nici nu-i condamn, însă nici nu-i urc in slăvi! Abandonați de politicieni și kinuiti de vestici sunt cam cum i-a descris Rus și refulează și ei!

Aurel spunea...

Stimate domnule Huhu Rezea,
Rămân stupefiat de modul în care d-voastră personal și alți comentatori votanți probabil ai Dnei Viorica abordați aceasta înfrîngere de-a dreptul îngrijorătoare.
Spuneți că românii au votat majoritar din ură și pentru austeritate. Da este adevărat, însă nu vă dați seama că aceștia erau deja în austeritate .
Nu trebuie decât să facem tabloul celor care l-au au votat pe Iohanis și aveți răspunsul;
- întreg mediul privat discriminat in salarizare vizavi de bugetarii răsfățați prin legea salarizării și cu bonusuri ,etc
- diasporezii plecați de aici din calea sărăciei și fără posibilitatea de realizare personală și pe plan familial
-militari rezerviști batjocoriți și blocați în creșterea pensiilor plus anularea marilor discriminări din sistem
- tineri care nu-și văd un viitor serios aici cât timp după aplicarea legii salarizării in instituțiile statului au prioritate la angajare pe pile doar cei din familiile baronilor,primari ,șefi de instituții,spitale, scoli,etc
- pensionari sau viitori pensionari care și- au dat seama că prin ridicarea salariului mediu brut pentru ei înseamnă austeritate și valori mai mici ale punctelor de pensie realizate

Huhu Rezea spunea...

Să vezi ce cozi se fac la Bors şi Nădlac cu diasporezii care se bulucesc în ţara, ca la secţiile de votare din straăinătate, să beneficieze de bunăstarea pe care o vor aduce Leneşu şi Cobzaru în România!

Gigi spunea...

Să fim calmi,să nu disperăm,să le acordăm timpul necesar,unul scurt,să vedem ce au de gánd cu noi.
Sper,ca noua stăpânire să îndrepte măgăriile făcute de foștii stăpâni în special roșcata și foștii miniștrii Ap.si de Int.
De promisiuni,bătăi de joc suntem sătui!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Da, deja vamile sunt blocate. Ma asteptam la alt raspuns din partea dvs. dar se pare ca nu va depasiti laudatorii.

Iulian Mareș spunea...

Aurel,
Tu înțelegi ceva din ceea ce a făcut bine sau rău PSD, sau ești doar șablonat?

Iulian Mareș spunea...

S. Palagheanu,
Că să din corecți MApN a trimis un draft cu aviz favorabil!
Doar 2% cred că va fi emis așa! Kiar îți inkipui că ăștia" sunt pusi pe îndreptări?"
Doar un alt "S" crede și nu cercetează!
Să-ți explic o kestie definitorie: asocierea la PPE înseamnă austeritate cumplită!
Nu pt ei, ci pt noi!
O idee nebuna a DEU vrea să supună toate țările țăre s-au întors împotriva lor în WW2 la austeritatea pe care au indurat-o ei timp de 10-15 ani!
Dar, ei au pornit 2 WW in nici 30 ani!
Revanșa continuă încă!
Ex: ce sancțiuni s-au luat împotriva acelor state care au depășit 3%! Vrei să-ți nominalizez eu țările?

brenda spunea...

sursa sa spuna si zice guvernul dar asa sa fie

Viorel spunea...

În locul cărților de franceză mai bine căutați Abecedarul limbii române, acolo nu se găsesc cuvinte jignitoare la adresa colegilor. Poate citiți și Letopisețul țărâi Moldovei de Grigore Ureche pe lângă Suferințele din Ardeal de Vasile Stoica și dacă mai aveți timp faceți o analiză / sinteză a acelor lucrări și dați-vă cu părerea.
Despre manualele de istorie din ultimii 10 ani în care la un moment dat au apărut sportivi, ziariști, comentatori TV. ce îmi puteți spune ?
Dacă regele (monarh) după zeci de ani plecat din țară și-a primit unele pe drept, altele pe nedrept (presupun / castele, palate, alte clădiri care au fost întreținute cu bani grei din munca poporului și care astăzi ar fi fost ruine sau ar fi dispărut de tot, ce mai primea ?), păduri, terenuri, etc., de ce nu și-ar lua și Președintele Monarh chiar Casa Poporului dacă se poate.
Am hârtii îngălbenite de timp prin care comuniștii i-au confiscat bunicului carul cu boi, căruța cu un cal și 7 ha de pământ.
După revoluție tata, fratele și surorile nu au primit decât 4 ha de pământ, câte unul de fiecare. Unde este dreptatea domnul meu, la Rege sau la Președintele Monarh ?
În 6 luni de zile tata a murit de plămâni (de oftică cum spun bătrânii).
La cârma țării trebuie un Ștefan cel Mare, nu și cel sfânt pentru că sfânt nu prea a fost și atunci vor fi 47 ani de liniște și pace iar sabia / justiția să facă dreptate indiferent de boier sau muritor de rând.

Leo spunea...

Stelică , BRAVO.
Amabilul şi-a găsit cu adevărat cârcotă cu tine...........

M spunea...

@Mares - Da! Asa e!
Electoratul , de fapt strucura lui, se schimba! PSD nu a inteles asta! Traim vremuri de agresivitate extrema, vremuri in care haitele de javre ataca militarii aflati in misiune si sunt aplaudati de canalii! Nu mai merge cu madam Viorica, o gospodina! Nici cu zambet larg gen Iliescu.
Trebuie falci inclestate, lupta de gherila ori asa ceva PSD nu are!

M spunea...

Acum ce mai tine animalele sa vina in tara? Au presedintele lor, parlamentul lor, justitia lor, serviciile lor, guvernul lor!
Hai sa vad ca ni se intorc kurvele din Italia! 😁 (presa italiana afirma ca 70% din femeile care fac trotuarul in Italia provin din Romania). Ni se intorc pasarile calatoare! Sa vezi cate puscarii o sa ne mai trebuiasca daca vin votantii lui Johannis acasa! Desi, cu justitia sub controlul lui Johannis parca vad ca talhariile si violurile devin legale daca sunt facute de un diasporean repatriat in primii 5 ani de la intoarcerea in tara!

Viorel spunea...

În locul cărților de franceză mai bine căutați Abecedarul limbii române, acolo nu se găsesc cuvinte jignitoare la adresa colegilor. Poate citiți și Letopisețul țărâi Moldovei de Grigore Ureche pe lângă Suferințele din Ardeal de Vasile Stoica și dacă mai aveți timp faceți o analiză / sinteză a acelor lucrări și dați-vă cu părerea.
Despre manualele de istorie din ultimii 10 ani în care la un moment dat au apărut sportivi, ziariști, comentatori TV. ce îmi puteți spune ?
Dacă regele (monarh) după zeci de ani plecat din țară și-a primit unele pe drept, altele pe nedrept (presupun / castele, palate, alte clădiri care au fost întreținute cu bani grei din munca poporului și care astăzi ar fi fost ruine sau ar fi dispărut de tot, ce mai primea ?), păduri, terenuri, etc., de ce nu și-ar lua și Președintele Monarh chiar Casa Poporului dacă se poate.
Am hârtii îngălbenite de timp prin care comuniștii i-au confiscat bunicului carul cu boi, căruța cu un cal și 7 ha de pământ.
După revoluție tata, fratele și surorile nu au primit decât 4 ha de pământ, câte unul de fiecare. Unde este dreptatea domnul meu, la Rege sau la Președintele Monarh ?
În 6 luni de zile tata a murit de plămâni (de oftică cum spun bătrânii).
La cârma țării trebuie un Ștefan cel Mare, nu și cel sfânt pentru că sfânt nu prea a fost și atunci vor fi 47 ani de liniște și pace iar sabia / justiția să facă dreptate indiferent de boier sau muritor de rând.


M spunea...

@Stelian P

Diferența dintre Iliescu și Johannis este de mentalitate!
Iliescu nu a spus niciodată că vrea dispariția PNL sau PNT.
NU înțelegi că democrația înseamnă partide!
In plus tendințele dictatoriale și neofasciste ale lui Johannis s-au văzut de la înființarea FDGR și până la expresia "înțelegeri cu niște evrei"
Nu uita că nu și Hitler a fost ales, surprinzător tot un german, și tot cu o largă majoritate!
Sigur, Johannis NU E hitler, dar are potențial! Pe dumneatate văd conducând un lagăr. Ești îndoctrinat, nu înțelegi democrația și ești plin de ură!

M spunea...

@marvas66@yahoo.com

Rromi au votat cu Johannis. La fel și kurvele de pe centurile Italiei, și infractorii de prin Spania și animalele care au atacat militarii români.

PSD nu a avut politici de stânga. Și-a neglijat electoratul propriu în speranța că vor câștiga și pe alții. ȚEAPĂ!!!! 😁

UITE DIFERENȚA ÎNTRE UN ÎNDOCTRINAT CA TINE ȘI UN OM NORMAL! POȚI SA CRITICI CEVA GRAV LA JOHANNIS????
NU POȚI PENTRU CĂ NU GÂNDEȘTI CU CAPUL TĂU!!! 😁

Iulian Mareș spunea...

Staiti sa ne gândim și să spunem pe corecte:
-PSD s-a erodat; pe mulți iau îndepărtat din largul lui bazin electoral; banii nu i-am tocat pe noi. A realizat f multe lucruri f bune, dar în vâltoare se uită! Învingătorii fac legea!
-minciuna cu PNL este pt proștii cei mai proști: nivelurile de conducere sunt ocupate de PDL;
-mainutareala cu justiția "independentă" nu mai tine;
-de vehiculează prostia cu reforma în partide când toate funcțiile se cumpără;
-batalua crunta crun pt resursele naturale rămase în posesie; să vedem dacă noul guvern va ridica redevențele sau va cesiona mai bine?!
-nu a avut PSD premieri valoroși, dar cu ăștia ....;
- scopul bătăliei nu a fost Guvernul Mău ci jilțul măi, să fim serioși: cumva guvernul PSD nu a asigurat resursă pt vizitele mistocarite?

L, S, A, I vom vedea la anul, pe vremea asta cam care este creșterea economică și rata inflației în ROU!
*Atenție, cuvântul criza a început să fie aruncat în media și nu uitați că slabii mor și grașii supraviețuiesc!
**Corecție fi, corecție de efectiv, dar morală, pe când?
***Nu uitați, de azi ROU a depășit faza Tranziție!
****Trăiască Monarhul Președinte Mut, care a câștigat jilțul nefăcând nimic decât sforăit de cancerul adevărat al ROU! .. știți voi care! Dacă în 5 ani de mandat nu a realizat nicio promisiune, cât de credul poți fi că va realiza în ultimii 5?
*****Greul incepe acum, întrucât după maximum o lună nu se va mai putea da vina pe odiosul PSD!
Cine/ce va urma la rand spre acuzare? Voi, eu, tu, noi, că suntem proști, puturoși, mâncăm prea mult, vrem prea mult, în fine dacă în 8 luni a învățat să coase doar nasturi, la câte te poți aștepta? La tăiat....și nasturi!
Să fiți sănătoși!👍✌️🤕🤔👮

M spunea...

Cred că greșiți. Este imposibil fără avizul celorlalte structuri SNAOPSN și până acum (miercurea trecută) nu s-a cerut deci nu s-a dat!

M spunea...

Vin căpșunarii acasă!!!!!! Ura!!!!!
Adică în sensul : ura și mizeria va invada iar România!!!! 😁

Iulian Mareș spunea...

Nu vei primi decât cel mult 4,6%!
Nu te mai agita, muiere! Nu noi contăm acum! Trebuie recompensați #stradalii, lingăii, uzurpatorii și urmașii soțului tău!

Huhu Rezea spunea...

O psihologa liberală spunea in cursul nopţii de ieri, la o analiză a campaniei electorale, că tehnica de îndoctrinare #reyist foloseşte arsenalul ideologic de îndobitocire a teroriştilor. Ajung să nu mai raţioneze. Răspund doar la stimulii trasmişi prin slogane.

Leo spunea...

Acea psiholoagă are ea însâşi nevoie de un tratament prin stimuli aplicaţi prin penetrare. Să-l caute la cabinet în Kiseleff pe Găbiţă & her team pt. o procedură......

Huhu Rezea spunea...

Leonard
Vezi că şi d-ta ai nevoie de ceva tratament la acea specialistă pentru detalibanizare #rezist. Te încumeţi?

Leo spunea...

Până acum nu s-a întâmplatsă-mi facă mie injecție vreo doctoriță sau asistentă sau psiholoagă.Eu le-am făut-o lor..........

brenda spunea...

Nu ,draga ,nu pentru mine ,eu iau pensie de SRI dar asa ca doar ma intereseaza pentru altcineva ,care o prmeste de la voi si pensiont in 2016 i s-a aplicat 223 jumulit ,eu am o pensieNESIMTITA ,dar ala de dincolo de pe urma caruia o primesc ,ii astepta la el pe aceia care zic de pensii NESIMTITE .....asa ca sa se grabeasca ..ca ii astepta ASTA E DRAGUL MEU ,MAREȘ IAR INDEXAREA SA SI-O PUNA EI PE COLIVA .....cretinii dracului.

M spunea...

Cam are dreptare madam psiholog. 😁 Iar răspunsul stimatului domn Leonard este o dovadă.
-Controlul informației are vine doar pe canalele proprii FB, posturi TV,
-inducerea ideii că au o "misiune" (vezi "salvarea României"),
-inducerea ideii că "ceilalți" sunt inferiori,
-organizarea de tip "familie", e tip "grup de oameni speciali" - oameni ce se cunosc la acțiuni comune și între care se stabilesc relații apropiate,
-încrederea oarbă în lider care nu greșește niciodată,
-ideea ca ei "fac un sacrificiu pentru toți ceilalți",
- autovictimizarea în interacțiunea cu autoritățile (teroriștii acuză de abuz forțele de securitate atunci când sunt prinși)
-apelul frecvent la "a construi o lume mai bună pentru copilașii noștri"
-demonizarea absolută a inamicului
-orice acțiune este permisă în lupta cu "diavolul".

Mda, linii directoare ale îndoctrinării de tip terorist.

M spunea...

Doar ca să revenim cu picioarele pe pământ.
Aproape 70% din români ori sunt impotriva lui Johannis ori pur și simplu sunt indiferenți!

Militar de la 14 ani spunea...

În 2009 Geoană a câștigat alegerile. Băsescu, prin metode de poliție politică, și-a tras rezultatul ăla mincinos la diferență de câteva mii de voturi.

Huhu Rezea spunea...

M
Excelentă completarea! Ca la manual.

M spunea...

@militar de la 14 ani
Da. Nici al nostru nu e german ci sas.😁

Viorel spunea...

1. Grigoraș Dincu, Ion Voicu, Ștefan Bănică (senior / junior), Mădălin Voicu, Gheorghe Zamfir, Ilie Năstase, Mircea și Răzvan Lucescu, Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuș, Dorel și Marian Simion, Gabi Luncă, Romica Puceanu, Dida Drăgan, Adrian Pintea, Mihaela Drăgan, Alina Șerban, Gheorghe Crâșmaru, Ştefan Răzvan a fost un rom care a devenit domn al Moldovei pentru că a sfîrşit executat brutal în Transilvania de către duşmanii săi (în țara lui Vasile Stoica).
Am prezentat câțiva artiști, sportivi, actori, etc. de etnie romă ce ne încântă sufletul cu melodiile și piesele lor și care au făcut și fac cinste României peste hotare, asta ca răspuns la:
„Cunosc tipul de gândire idioată tot de la un doctor căruia am și vrut să-i dau o statie pt că se făcea că nu înțelege că are comportament și gândire de țigan! ”

2. „Cât despre căpșunari...ce așteptări sa ai? Nici nu-i condamn, însă nici nu-i urc in slăvi! ”.
Căpșunarii erau buni cu ani în urmă când trimiteau în țară 7, 8, 9 miliarde de euro, ca unul ca dumneavoastră să aibă burta mare și buzunarele pline.
Asta este părerea unui așa-zis ofițer despre copii, frații, surorile sau părinții plecați la muncă în străinătate.
3. Până citiți Abecedarul, redau afirmațiile dumneavoastră: „Până atunci doar taci că produci mult praf! ”.


Iulian Mareș spunea...

Cine-i gonea din țară? "Dacă nu va convine plecați!" Sau te faci că uiți?
Kiori cu conducerea PDL, acum in PNL!
Ți-ai reamintit?
Să fii sănătos!

Iulian Mareș spunea...

M,
Direcțiile sunt perfect reliefate! Însă mulți au fost mancurtizati!
Cei mai grav că au fost influențați oameni cu școală, studii superioare, nu numai cei cu studii medii sau sub nivel liceu! Ceea ce dovedește un plan de acțiune bine elaborat în care produsul informațional a funcționat perfect intre emițător și receptor! Sper că nu ai uitat de unii specialiști în această artă a manipularii sunt pe langa Monarh!

Huhu Rezea spunea...

Diasporenii nici nu stiu ca sunt la munca in Europa datorita PSD care in 2002 a obținut ridicarea vizelor pentru români.Cei mai mulți dintre ei au plecat din tara in timpul regimului basescu, dar l-au votat si a doua oara.Astia, in expresia Ioha, nici nu/si identifica dusmanii.

Iulian Mareș spunea...

M,
Real așa este....însă cam multi nu au ieșit la vot!
În definitiv Sfânta Diaspora a votat cam 25-30%....

Iulian Mareș spunea...

Stelian P,
În general nu mai citesc ce scrii pt că deja știu, însă azi ai câștigat la Loto:
-Iliescu! Nici nu i-am trecut prin cap că să se numească: șef al statului sau șef al guvernului! Înțelegi enormitatea din capul acestui buton Presedinte-Monarh temporar, din fericire? Tu pricepi cât înțelege el din Constituție?

14 ani,
Și restul zile....
Măi să fie? Parcă eu știu așa: bunica era austriacă și cam evreică! Greșesc eu?

Iulian Mareș spunea...

Le urez succes și să muncească cât mai repede!
Mie îmi convine și kiar îmi place!

Iulian Mareș spunea...

M,
Va este al lui, gândește cu el, doar că este plasat sub buric și aproape de anus!

Iulian Mareș spunea...

Tu, cu câteva excepții îmi zici că lăutarii și maneliștii de tip veki au fost reprezentanții României?
Hai, dombe, fugi de aici!
Aia cântau pt ei, pt bănuțul lor!
Nu e cazul sa vorbim acum de români reprezentativi....
Altă dată, cu plăcere!
Despre căpșunari... expresia este peiorativă, însă ascunde în fapt muncitorii sezonieri, nu pe cei care vin de 2 X/an și urla ur le putem în tara, însă în Vest sunt mielușei!
Vrei să-ți spun in ce limba vorbesc batantele când se intalbesc între ele?

Iulian Mareș spunea...

Erată: Va este al lui > Ba este al lui...

Viorel spunea...

Dacă ești sub nivel liceu nu înseamnă că ești și prost.
Cel care este sub nivel liceu însemnă că a avut posibilitatea să urmeze o școală profesională, numai că, la propunerea ministrului Educației doamna Ecaterina Andronescu ministru în Guvernarea Boc a fost emisă HG nr. 77/11.02.2009 prin care se realiza creșterea locurilor în liceu prin desființarea Școlilor de Arte și Meserii. Și acum ne mirăm și ne plângem că nu avem meseriași iar cei care erau au plecat din țară.
Foarte bine, ce au gîndit, propus și realizat, asta au acum.
Cel cu diplomă de liceu, o pune în ramă și se uită la ea, că altceva nu știe, dar are diplomă, cel („mai prost”) cu școală profesională își face o echipă (zidari, electrician, instalator sanitar, faianțar, etc.) șii ridică domnului cu diplomă de liceu o vilă de la A la Z (la cheie) și câștigă un ban, plătește și taxele la stat iar la bătrânețe are pensie. Costul vilei îl suportă BABACUL pentru că băiatul tatii nu are nici o meserie și buzunarele sunt goale.
Cred că și specialiștii în arta manipulării sunt tot cu școală profesională, altfel cum se explică acest plan bine elaborat cu un randament atât de mare obținut de Monarh.




Dacă ești sub nivel liceu nu înseamnă că ești și prost.
Cel care este sub nivel liceu însemnă că a avut posibilitatea să urmeze o școală profesională, numai că, la propunerea ministrului Educației doamna Ecaterina Andronescu ministru în Guvernarea Boc a fost emisă HG nr. 77/11.02.2009 prin care se realiza creșterea locurilor în liceu prin desființarea Școlilor de Arte și Meserii. Și acum ne mirăm și ne plângem că nu avem meseriași iar cei care erau au plecat din țară.
Foarte bine, ce au gîndit, propus și realizat, asta au acum.
Cel cu diplomă de liceu, o pune în ramă și se uită la ea, că altceva nu știe, dar are diplomă, cel („mai prost”) cu școală profesională își face o echipă (zidari, electrician, instalator sanitar, faianțar, etc.) șii ridică domnului cu diplomă de liceu o vilă de la A la Z (la cheie) și câștigă un ban, plătește și taxele la stat iar la bătrânețe are pensie. Costul vilei îl suportă BABACUL pentru că băiatul tatii nu are nici o meserie și buzunarele sunt goale.
Cred că și specialiștii în arta manipulării sunt tot cu școală profesională, altfel cum se explică acest plan bine elaborat cu un randament atât de mare obținut de Monarh.










Cannon spunea...

Pana la urma Iohannis a ramas repetent inca cinci ani.......

Stelian P. spunea...

@M
"Iliescu nu a spus niciodată că vrea dispariția PNL sau PNT"
Corect. El a luat masuri ca sa dispara. Vezi mineriadele facute in strinsa complicitate cu MAI si MApN.
"NU înțelegi că democrația înseamnă partide!"
Gresit. Nu eu iau apararea PSD, partidul urmas direct al PCR al carui onorat presedinte este Iliescu, cel aparat de dvs. Eu nu sunt nationalist, adept al partidului care s-a nascut din PCR. Sunt globalist adica inteleg si accept ca pe glob exista mai multe partide
Ce tendinte dictatoriale are un presedinte injurat zi de zi si amenintat cu suspendarea ar trebui sa-i explicati fiului dvs. membru #REZIST si viitor animal in diaspora, nu mie. Eu nu fug din tara ca sa-mi fie bine ci ramin aici, in dictatura. 😉😉😉 Frumos l-ati educat si imi dati mie lectii.
Sunt plin de ura la adresa borfasilor care fac legi pentru ei si la adresa slugilor care pentru bani si alte foloase se pun in slujba lor.
Lagare o sa avem cind il inviati pe Vadim (e buna si Olguta, membru PSD de frunte, promovata ca ministru de borfasul sef, Dragnea) dar eu ca "iubitor" de comunisti nu am origine sanatoasa pentru o asemenea functie, poate doar de beneficiar al lagarelor.
In fine, aveti dreptate. Nu inteleg democratia instaurata de puscariasi (vezi Adrian Nastase, Adrian Severin, Liviu Dragnea, Dan Voiculescu, Darius Vilcov, famiglia Cosma etc., etc.

Stelian P. spunea...

@Iulian
Nu stiu ce i-a trecut prin cap lui Iliescu dar efectiv era si sef al statului si sef al guvernului. Nu el a aprobat parodia aia de proces in care au fost executati Ceausestii, asta asa doar pentru inceput ? Nu el a raportat la Moscova (in ce calitate ?) ca toate merg conform planului ? Nu el a semnat decretul prin care ii salva pe tortionarii comunisti de abuzul in functie ? Dupa mineriade cine mai indraznea sa gindeasca altfel ? Noroc ca URSS-ul drag lui era in plina implozie si nu mai avea sanse sa ceara sprijinul armatei rosii ca eram tovarasi si acum. Ati uitat.
Si daca tot ma acuzati ca un bugetar nu poate fi anticomunist spuneti-mi nu cumva Iliescu a aprobat cererea de aderare la NATO ?
Din pacate nu mi-a iesit niciun numar la loto. Poate ma ajutati dvs.

gigi 2 spunea...

Cand esti condus de unul repetent si la guvern unul care a cerut spaga zeci de mii de euro ce dracu sa mai zici.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Sari ca pop-cornul sa nu iei condamnare....

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
Mare ticălos ești!
Toți cei din serviciul de informații în care ai activat d-ta erau globaliști, adică internaționaliști și neiubitori de țară?

M spunea...

@Stelian P
Ati calcat pe bec stimabile! Am sa ma tin de dumneavoastra sa veniti cu dovezi la fiecare acuzatie!
Hai:
"Nu el a raportat la Moscova (in ce calitate ?) ca toate merg conform planului ?"

Sursa?

Apropo, tot o dati cu "mineriadele". Mineriada din 10 august e OK? Mase de civili violenti care prin forta au incercat sa isi impuna punctul de vedere! Peste 20 de ani si 10 august va fi privit ca o rusinoasa pagina de istorie. Acum, la putere este partidul care a organizat mineriada din 10 august si, la fel ca FSN-ul de atunci, le ia apararea infractorilor!

Iulian Mareș spunea...

Oare de ce nu sunt surprins ca un fost...nu este nationalist, nationalist in sensul bun al cuvantului? Pt ca am mai vazut cazuri!?
Daca Iliescu a facut greseli, eu zic ca da, insa la 30 de ani de democratie sa spui ca esti "seful statului si al guvernului" esti netot la minte si ai jurat fals pe Constitutie; nu am nicio indoiala ca nici nu o intelege! Analizand exhaustiv asta, gandul imi zboara spre ultimul Reich de 1000 de ani; la noi au trecut numai 5 si vor mai fi inca 5, este drept ca nu 12, ca la ei (33-45)!
Sa nu uitam un lucru: toti, de varsta noastra ne tragem din PCR, iar eu nu am scris ca "un bugetar nu poate fi anticomunist", cum mi se mistifica textul ci ca ma apuca greata cand aud de bugetari cu vederi si simpatii liberale; poate ai o parte de dreptate, in sensul ca nici PNL nu stie ce doctrina are si nici nu o kinuie asa "prin noi insine-in fapt teza nationalista 100%!-acum infestat de cei mai odiosi pdl-isti. Si asta, (atat timp cat s-au racordat la conservatorii EU, adica PPE) este in fapt un nonsens!
Ca sa castigi la LOTO trebuie sa spui daca Aderarea la NATO a fost pe doctrine politice, social-democratie vs liberalism? Ei, uita lumea ca in cei 30 de ani au fost doar 2 momente de sustinere politica cvasi nationala: NATO si UE! Si daca mai pui ca au fost generate si finalizate de "ciuma rosie"....(printre altele, aderarea la UE a fost semnata de un coleg de liceu, intrucat A. Nastase, "hotul de termopane", a avut onoarea sa se supende din functie pe timpul campaniei electorale) Gresesc eu?

*Intentionat si cu substrat nu mai folosesc apelativul!
**Kiar as fi curios daca, prin perspectiva fostei tale calitati profesionale, precum si cu gandirea actuala, consideri ca Orban a facut declaratii juste la Zagreb, si unde l-ai incadra in CPP? Dar pe CEL care a lucrat din umbra mai mult sau mai putin, la daramarea unui guvern in scop strain? Recunosc, am curiozitati putine, insa pdv-ul tau m-ar lamuri la ceea ce inteleg "oamenii noi" prin globalizare!

Iulian Mareș spunea...

Si asa va ramane!

Iulian Mareș spunea...

Nu Iulian, Stelian!

Iulian Mareș spunea...

M,
Sa lasi copilul sa plece! daca va simti si va dori va reveni!
Cunosc pe cineva al carui fiu a muncit 2 ani in Miami, ca inginer nu kelner, plimbator de caini...etc Cand a avut ocazia sa castige aceeasi bani($) din ROU a revenit cu prima cursa! Si nu este nici #REZISTENT, ca nici unul din grupul lui, pt ca a fost bine crescut si educat, in stil pur militaresc nu de redactor de rapoarte informative!
Sa analizeze tampitii cine-i conducea si asigura logistica la maidanurile din P. Victoriei?!!
Imi vine sa vomit ca si cand as vedea o babaciune skiloada cu blugii taiati si decupati pe pulpe!

CEZAR spunea...

Stelioan P....are dreptate ! Sa discutam despre prea cinstitii liberali ..fosti si actuali ..!!
EXCLUSIV. Rareş Bogdan şi-a cumpărat în 2018 vilă şi teren în Voluntari de 500.000 de euro de la familia controversatei prietene a Elenei Udrea din SUA, trimisă în judecată de DNA pentru fapte de corupţie în legătură cu retrocedări frauduloase şi escrocherii imobiliare
3 aprilie 2019
Rareş Bogdan, fost moderator de televiziune, în prezent, politician liberal, cap de listă al PNL pentru alegerile europarlamentare, şi-a cumpărat în prima parte a anului trecut, alături de soţia sa, Antoanela Bogdan, o proprietate în Voluntari (zona Pipera), judeţul Ilfov, de la familia bunei şi controversatei prietene a Elenei Udrea, Narcisa Georgescu (fostă Mirică), plecată în SUA şi trimisă în judecată de DNA tot anul trecut, pentru fapte de corupţie în legătură cu retrocedări frauduloase şi escrocherii imobiliare vizând Societatea Naţională Institutul Pasteur SA. Documentele arată că familia Bogdan a fost în contact 1 an şi 4 luni cu familia Narcisei Georgescu, respectiv cu sora şi cumnatul acesteia care se află tot în SUA, pentru cumpărarea vilei şi terenului aferent în suprafaţă totală de 2349 mp, prin două promisiuni de vânzare succesive, pentru ca până la urmă tranzacţia să se realizeze pe 19 Aprilie 2018 iar familia Bogdan să cumpere în final proprietatea din Voluntari (zona Pipera), Ilfov.

Liberalul afirmă că a ajuns să-şi cumpere vilă şi teren de la sora şi cumnatul Narcisei Georgescu “absolut întâmplător” şi că nici nu ştie şi nici nu-l interesează cine sunt de fapt oamenii care i-au vândut totul. În plus, deşi actul de carte funciară al proprietăţii arată că, pentru finalizarea tranzacţiei, soţia lui Rareş Bogdan a contractat un credit de 300.000 de euro, Rareş Bogdan susţine că vila şi terenul de 2349 mp din Voluntari pe care le-a cumpărat de la familia Narcisei Georgescu l-au costat de fapt 500.0000 de euro. Adică a dat pe proprietate jumătate de milion de euro: aproape 300.000 de euro a luat de la bancă, 50.000 de euro de la socru şi 150.000 de euro au fost “bani proprii”. Familia Bogdan mai deţine o proprietate în Cluj Napoca (un apartament într-o vilă şi terenul aferent), una în Alba Iulia (un teren), judeţul Arad, iar potrivit declaraţiilor fostului moderator de televiziune, acesta locuieşte în complexul rezidenţial Stejarii, ridicat de Ion Ţiriac în nordul Capitalei.

CEZAR spunea...

Continuare,,,,
“Gruparea Georgescu”, “filiera E.Udrea”: Narcisa Georgescu, Bogdan Georgescu, Constantina Mirică, Angelica Cacenco, Aurelian Cacenco

Narcisa Valentina Georgescu (fostă Mirică, actuală Nancy, 47 de ani, foto stânga) este de peste 15 ani buna prietenă a Elenei Udrea. Narcisa Valentina Georgescu este plecată de ceva vreme în SUA alături de partenerul său, Bogdan Georgescu, unde derulează tot afaceri imobiliare iar din 2016 aceştia au şi domiciliul declarat în Statele Unite ale Americii. Ulterior, tot în SUA/Florida, au ajuns şi sora sa, Angelica Cacenco şi cumnatul Narcisei Georgescu, Aurelian Cacenco care încă mai sunt implicaţi în diferite firme sau afaceri în România. În România, Narcisa Georgescu acţionează în continuare prin apropiaţii săi care au fost de-a lungul timpului implicaţi direct şi/sau folosiţi ca paravan în afacerile sale. Mama Narcisei Georgescu, Constantina Mirică (87 de ani), sora Narcisei Georgescu, Angelica Cacenco (49 de ani), soţul acesteia, Aurelian Cacenco (52 de ani), devenit şi el cetăţean româno- canadian, Sofia Cotan, sora lui Aurelian Cacenco, cumnatul Narcisei Georgescu, toţi au apărut de-a lungul vremii ca interpuşi în diferite afaceri ale Narcisei Georgescu . “Gruparea Georgescu” a fost/este implicată de-a lungul timpului în peste 29 de societăţi din România, în peste 13 societăţi ecranate/offshoreuri în Panama, Florida, Insulele Virgine Britanice, unele cu conturi deschise în băncile din Elveţia şi din SUA, şi încă deţine proprietăţi scumpe şi importante inclusiv înjudeţul Ilfov. Una dintre aceste proprietăţi este şi cea cumpărată în prima parte a anului 2018 de către familia Rareş şi Antoanela Bogdan.

Vila şi terenul- proprietatea de 2349 mp din Voluntari (Ilfov)- de la familia prietenei Elenei Udrea, la Rareş Bogdan

CEZAR spunea...

https://sorinamatei.ro/exclusiv-rares-bogdan-si-a-cumparat-in-2018-vila-si-teren-in-voluntari-de-500-000-de-euro-de-la-familia-controversatei-prietene-a-elenei-udrea-din-sua-trimisa-in-judecata-de-dna-pentru-fapte-de-corup/?fbclid=IwAR2FCnR1ecHsnov1oOIrvnm9RMHpfuFL5AX1hw9W9iTjGvo6Fq-nuaC6xxU

Iulian Mareș spunea...

Doar cativa! ...scapati dupa cazul Pacepa!
Tutea, "puscarias legionar" tu kiar poti sa-i auzi?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Nu stiu cum erau colegii mei. Nu aveam misiunea sa-i urmaresc asa cum se facea la dvs. Din discutii am inteles usor ca erau patrioti, oameni care stiau foarte bine ce diferente enorme erau intre Romania si tarile dezvoltate chiar si intre Romania si celelalte tari comuniste. Stiti care este marea diferenta ? Patriotii isi critica tara cu speranta remedierii defectelor. Nationalistii nu isi critica tara. Ei o fac de ris cu fudulia lor prosteasca. Dvs. credeti ca noi ne laudam oriunde mergeam cit de mult ne iubeam noi tara si conducatorii ? Tare naiv sunteti, sau prostut, ca sa fiu in ton cu aprecierile dvs. Noi culegeam informatii nu faceam propaganda.
Doar prostii se duc intr-o tara straina care duce o politica ostila Romaniei si isi urla atasamentul fata de partid si conducator.
Credeti ca atunci cind reveneam in tara vorbeam doar in spiritul documentelor de partid ? O sancta simplicitas !

M spunea...

😂 😂 😂 Normal. O șterg să nu se interpreteze.

Da, sigur că o să plece. Are doi copilași. Este inacceptabil ca la școala generală un copil să fie bătut pentru că "tăticul tău e de la psd".
Cred că după ce se stabilesc mă duc și eu la ei.

M spunea...

Aseară Rareș Bogdan a anunțat că următorul proiect de lege este desființarea pensiilor speciale. 😁
Problema ar fi că parlamentarii care votează pentru alegeri anticipate își pierd pensia.

Huhu Rezea spunea...

@mares
Stelian a lucrat în serviciile de informatii ale Armatei , nu a avut treaba cu tradarea lui pacepa. Mira-m-as daca nu il auzi spunand ca Pacepa nu a tradat.
Oameni ca el, de un partizanat feroce, contrar deontologiei profesionale, au poluat mass media cu formatori de opinie de tipul Turcescu.
Asta nu-și iese din rol nici acum, pensionar fiind. Se crede în România ca într-o țară inamică.

Iulian Mareș spunea...

Da, domnule, mergi la scoala profesionala! ....trebuie sa fie si din acestia, insa ei nu ridica o vila de la A la Z, pt ca nu stiu si nici nu vor sti sa citeasca un plan de lucru sau de arhitectura/constructii!
Greseala se face inca la liceu: Bac de nivelu A, mergi la facultate, nivel B, postliceala, C este cu STOP!
Mai jos, pe linia pregatirii, sunt scolile profesionale care pregatesc meseriasii!
Mai jos, sunt electricienii care sapa doar santul pe unde va trece cablul, intrucat nu peste tot exista utilaje!
Vrei, nu vrei, asta este ierarhia si nu pledoaria ieftina! Ai cap si nu ai baut cerneala, mergi la politehnica, sunt locuri destule la buget, inca! pana le vor taia astia de acum!
Daca dintr-un absolvent de liceu, mediocru faci un meserias o fi mai bine decat unul cu 10 clase? asta-i filozofia si nimic altceva!
Unii pot, altii nu: ce crezi ca vor face cei cu liceul agricol sectia mecanica? Vor stapani noile tractoare si combine, pt ca mai stiu si ceva engleza, PC, ...etc!
Eu asa vad problema! Si cred ca asta-i evolutia: acumulari calitative prin cele cantitative!

Leo spunea...

@MAESTRE ,
Ești în confuzie și eroare.
DIA de dinainte de 1989 nu era 0632 ( Dir. IV CI )a DSS-ului. dacă Stelică era în MFA în DIA cum lași să se înțelegă , el nu avea treabă cu DSS-ul al lui Doicaru și Pacepa. Singura legătură a DIA cu 0632 era realizată prin CI-iștii integrați în DIA , care nu lucrau pt. DIA ci pt. 632. Acum ai înțeles mecanismul. S-ar putea ca Julio să-l știe, că a lucrat prin zona tetraedului 2418 ; 2505 ; 2574 şi 632...

Stelian P. spunea...

@Huhu
Pe bune acuma. Eu care am fost crescut si educat in sistemul comunist sunt de un "partizanat feroce" iar dvs. care ati fost crescut si educat la fel ca mine ati ramas fidel PCR(PSD) deci nu suferiti de partizanat. Dvs. nu intelegeti ca oamenii isi pot schimba ideile in timp ?(cu conditia sa gindeasca). Ii agreati pe cei care au ramas la fel, numai cu educatia comunista, adica pe cei care nu au facut efortul gindirii in afara dogmelor comuniste ? Cred ca aveti si acuma, in buzunarul din stinga (🤣)Carnetul de partid precum si Codul eticii si echitatii comuniste.

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Ti se pare că am făcut confuzie între spionajul militar și CI ?

Iulian Mareș spunea...

Exaltatul asta de RB, sa spuna mai intai ca sta la Bruxelles si pe banii mei si nu putini, kiar f multi! Nu mai bine ar varsa el, lunar, acesti bani la un azil de batrani?

Leo spunea...

Eu așa am perceput , considerând peiorativă afirmaţia lui tălică că : "nu a avut treaba cu tradarea lui pacepa".
Dacă am înțeles greșit ,scuză-mă.........
PS
Nu l-am mai citit de mult pe tehnocrat, ce s-a întâmplat cu el ?

M spunea...

Ce evolutie!!! De la "prin noi insine" a lui Vintilă I.C. Brătianu si a PNL la mizeria "globalista" a actualului PDL spoit in galben peste rosul comunist.

"Globalismul" de azi este "internationalismul comunist" de ieri.

Bunicul meu imi povestea ca prin 1943 nemtii erau convinsi ca sunt victima unui razboi de agresiune, ca iei doar se apara de fortele imperialiste!

Depinde deci foarte mult de perceptie. Una este conceptul de piata/economie globala si alta este pierderea identitatii nationale. Nu credeam ca un militar poate face propaganda globalista.

Se inscrie foarte bine in curentul dictatorial al simpatizantilor lui Johannis!
Stelian P ar fi un bun comandant de lagar!

M spunea...

Deci Guvernul de tradatori ai lui Johannis fac rectificare bugetara!

ACUM DEFICITUL ESTE DE 2,8%

Guvernul tradator Johannis cheltuieste:
- 1.8 miliarde lei merg către PNDL (acum nu mai sunt baroni, nu mai sunt registre duble?!),
- 3.4 miliarde lei merg către rambursări de TVA (a verificat cineva dosarele de rambursare?!),
- 0.3 miliarde lei pentru despăgubiri la ANRP (chiar nu mai puteau astepta a luna????)
- 0.65 miliarde lei fonduri de rezervă - cheltuieli discretionare.
- 2 miliarde lei avans pentru înzestrare militară (platim in AVANS fara sa fie cerut prin contract) - Multumim Ciuca!!!!!
La asta se adauga "pasuirea" pana anul viitor a incasarii banilor pentru licitatia 5G adica 2.4 miliarde lei.

UITE ASA AVEM DEFICIT DE PESTE 3%. Trebuie demonstrat DEZASTRUL. Bai, tradatorilor, daca voi nu puteti sa tineti deficitul la 3% plecati dreacului!

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
Esti complet ilogic si infantil în politologie dacă tu confunzi social democratia cu comunismul și recunosti doar pentru tine putere de a te desprinde din gândirea comunistă.
Esti atât de pierdut între ideologii încât nici nu observi că ești inglotat în grupările neocomunist-globaliste care contestă pluralismul politic. Extremiștilor!

Stelian P. spunea...

@M
Daca nu ati inteles pina acuma repet cu litere de tipar:
- EU VORBESC DESPRE SOCIAL DEMOCRATIA PESEDISTA CARE SE TRAGE DIN COMUNISM.
Social democratia din tarile civilizate nu are nimic in comun cu social democratia noastra (a voastra, am vrut sa spun).

Viorel spunea...

Degeaba îi dați sfaturi domnului Iulian Mareș, pentru dânsul nu nexistă decât Vasile Stoica, filmele S.F. cu troli și nopți polare și după comentariile dumnealui probabil și vise erotice cu doamna Brenda (scuze doamnă).
La fiecare comentariu ce nu îi convine ne dă sfaturi să citim Suferințele din Ardeal de Vasile Stoica, v-am recomandat să citiți Abecedarul limbii române, Letopisețul țărâi Moldovei de Grigore Ureche, acum chiar vă rog să citiți Răscoala țărănească din 1907 care a început în data de 21 februarie la Flămânzi / Botoșani, s-a răspândit în toată țara fiind înfrântă de guvern, reprimarea ei de către armată soldându-se cu morți și răniți. Asta au făcut țăranii din Moldova când nu au mai putut suporta suferințele („din Moldova”), nu i-a așteptat nici pe ardeleni nici pe munteni, nici nu au cântat treceți batalioane române Carpații.
Am crezut că fiind un om citit o să înțelegeți că un Gheorghe Zamfir, Ștefan Bănică (senior / junior), Mădălin Voicu, etc., ne încântă sufletul cu melodiile lor iar Ilie Năstare, Mircea Lucescu și Răzvan, un Marius Lăcătuș (1986), vedeți medaliile olimpice ale fraților Simion, etc., ne-au făcut cinste peste hotare (pentru dumneavoastră toți sunt maneliști).
Un Ștefan Bănică sau un manelist câștigă la un spectacol sau o nuntă cât pensia dumneavoastră pe un an de zile și nu are nici diplomă de doctorat, masterat sau ce mai vreți. După ei rămâne ceva, după dumneavoastră ce a rămas ? Ca și Cdt.B/r.Mc./Bg nu v-a rămas decât ura subordonaților cărora nu le-ați acordat solda de merit pe care ar fi meritat-o (nici nu aveați cum să dați la toată lumea, procentajul era de 30% din nr. de funcții din statul de organizare, au beneficiat însă apropiații și cei care vă pupau mâna), la fel și premiile, persoane favorizate/sume.
Îmbrăcațivă în ținuta de ceremonie cu eghileți (spre știința dumneavoastră eghileții au fost inventați de Napoleon) și intrați într-un restauran o dată cu Ștefan Bănică să văd cine este mai apreciat, dumneavoastră „doctorandul” sau Ștefan „manelistul”.
Când mă duc în sat la mama, frați, surori, pe ulița satului bătrânii își ridică pălăria, căciula și mă salută „Să trăiești Viorele”, tot în armată, tot, nu bade Vasile sunt pensionar, așa tânăr (pentru el sunt tânăr), ce repeda a trecut timpul și asta din respect pentru părinții mei (săraci fiind iar tata de la 19 ani a rămas fără un picior) și pentru noi (4 copii / 2 băieți, 2 fete) că am învățat fiecare cât a putut și cum am putut. Și asta este o suferință domnule Iulian Mareș. Jignirile dumneavostră mă dor și o să vă caut răspuns contradictoriu la fiecare comentariu pe care îl f

Iulian Mareș spunea...

M,
Nu ar fi mare rahat că nu-l pot ține sub 3%!
Marea smekereala este prețul sepcii de covrigar ambulant!

M spunea...

Stelian P - Jawohl gruppenführer!!!!
Nu suntem probabil decat "niste evrei" in fata dumneavoastra! Atat de nesemnificativi incat sa imi raspunzi mie de ce a scris Huhu Rezea. Pentru domniile voastre toti suntem la fel! Untermensch!!!

Sa va fie rusine! Infractorii au ajuns la putere!

M spunea...

@Viorel
Sa va dau si eu lista lunga de rromi care au facut de ras Romania, care umplu puscariile?

Iar veniti cu abureala cu "diaspora care trimite bani in tara"? Sa nu trimita! Ma pot lipsi de banutii lor! Sau sa plateasca taxe si impozite ca sa aiba drept sa voteze!

Sincer? Nu am nimic cu rromi! Dar ma scoate din sarite pupatul lor in kur! Al lor si al "diasporei". La fel ca fiul meu, cei plecati au plecat pentru ca Romania nu le oferea ce vroiau. Nu e un act de eroism! Au ales SA LE FIE LOR BINE!

Cand diasporezii vin in tara si ca niste animale turbate ataca militarii romani devin automat dusmanii mei! Daca ai simtii si domnia ta romaneste ar fi si dusmanii domniei tale!

Iulian Mareș spunea...

M,
Pe când ne va stigmatiza cu stea roșie pe piept?
Ne ia și casele, că apetit și experiența areeee!

Stelian P. spunea...

@M
Scuze. Asa mi-a venit de sus 😏 Fata de evrei am tot respectul si as vrea ca macar in armata sa-i copiem.
Sper ca domnul Huhu a inteles ca nu pe dvs. doream sa va deranjez iar sefii mei sa fie mai atenti.

Iulian Mareș spunea...

Viorel,d
melancolic-lacrimogen ca un altul pe aici unul tehnic aviator!
De ce nu mă surprinde că nu înțelegi nimic?
Pt că ești nesimțit și mă compari cu cantaciosii! Eu cred că nu ai nici cap și nici cultura decât de nivel 8 clase. Ex. ...o freci cu Răscoala de la 907 fără să ai minimum habar cine a agitat țăranii și cine a apărat bruma de democrație cu tunul, ca să nu mai spun cine era decidentul politic!
Nu știu dacă ți-aș fi acordat macar o primă, dar salariul de merit! Mă tem că nu!
Nu am fost niciodată doctorand nu pt că nu aș fi putut ci pt că îmi țineam copii în facultăți reale nu de gen Spiru!
Să pui la îndoiala activitatea mea înseamnă că ești cel puțin în eroare ,întrucât eu am lăsat în urmă 2 mari sisteme de care poate ai auzit, însă nu stiai generatorul! Încerci să te transpui in filozofia unui sof, dar flerul îmi spune că minți cum respiri!
*Și care ar fi problema dacă unii m-au înjurat, prin dos? Înjurați au fost regi, împărați, mari oameni de stat...etc, dar eu?
Important este că mi-am impus voința, pt că asta este esența milităriei!
Dacă tu ai avut altfel de șefi, mai "democrați" află că aceia abdicau de la principiile conducerii militare!
Acum vei înțelege de ce unii au făcut școală mai mult de 2 ani!

*Kiar este ultima oară când mai citesc ceea ce scrii sau îți răspund, pt că eu kiar am ce face cu degetele, și nu mă joc cu tastatura!
**Așa cum ți-am mai scris, mai ieri, nu confunda adevăratele valori ale românilor cu niscavai comete! Ducem discuția in derizoriu....serios acum!

Viorel spunea...

Ipotetic vorbind, dacă fiul sau fica dumneavoastră nu vă seamănă din punct de vedere al inteligenței pentru că sunt bătuți în cap și nu reușesc să termine liceul decât cu chiu cu vai, ce faceți, îi cumpărați diplomă de licență, apoi de master și doctorat ?
Ce societate particulară ar angaja așa inculți, când patronul te citește din ochi dacă este ceva de capul tău.
Cât despre copilul cu vilă, oare la cine mă gândeam ? Dacă citiți de la capăt, veți înțelege.
Eu am avut un principiu și o ambiție în viață, dacă părinții mei au fost țărani, eu am vrut să ajung puțin mai sus atât cât am putut (subofițer), copii mei am vrut și au ajuns și mai sus (unul afară/o duce bine, celălalt în țară inginer cu master/studii la zi/salar=7.500-8.000 lei în euro la cursul zilei), nepoții mei sper să ajungă inventatori, etc.
Aproape la fiecare comentariu v-am rugat să-mi răspundeți la câte ceva, nu știți sau să vă spun eu.
„După STOP! Mai jos, pe linia pregătirii, sunt școlile profesionale care pregătesc meseriașii!”
Acum spun eu STOP! VORBIȚI NUMAI PROSTII. În comentariul meu v-am spus că la propunerea ministrului Educației doamna Ecaterina Andronescu ministru în Guvernarea Boc a fost emisă HG nr. 77/11.02.2009 prin care se realiza creșterea locurilor în liceu prin desființarea Școlilor de Arte și Meserii.
La care „școli profesionale care pregătesc meseriașii!” vă referiți, mai există ?


Stelian P. spunea...

@Iulian
Expresia "seful statului" o auziti zi de zi la toate posturile de radio si tv. Cine vi se pare netot la minte aici ? Ca un presedinte care a cistigat alegerile in baza unui program este ceva normal, sper. Cum poate sa-l puna in aplicare cu un guvern profund ostil ? Ce vi se pare fara minte aici daca presedintele spune ca vrea un guvern al lui, adica un guvern cu idei de dreapta cu care poate sa vorbeasca pe aceeasi limba ? "Al lui" nu inseamna ca guvernul e proprietatea lui privata. Si daca l-ar trata asa mai avem alegeri si atunci opozitia poate sa-i dea acelasi picior in cur pe care l-a primit acum din plin partidul urmas al PCR.
Daca "un bugetar nu poate fi anticomunist" atunci inseamna in gindirea dvs. ca peste 4 milioane de membri cu carnet ramin comunisti in vecii vecilor iar familiile lor, care au lucat toti fara exceptie tot la stat, sunt si azi comunisti convinsi, nu pot simpatiza cu alte partide. Ii mai punem in calcule si pe utecisti, pionieri, soimi ai patriei crescuti si ei de bugetari si e clar (pentru cei cu gindirea dvs.)ca toti romanii ar trebui sa fie pesedisti iar liberalii inexistenti. Realizati oroarea afirmatiilor dvs. ?
Aderarea la NATO a fost o optiune de securitate si de garantie ca nu ajungem din nou sub influenta sovietica. Toate partidele au fost de acord iar modificarea Constitutiei in acest sens arata si acordul populatiei. Nici gind de social democratie vs. liberalism.
In legatura cu Orban am scris aici de nenumarate ori ca nu votez cu liberalii asa ca nu am urmarit declaratiile sale, tot ce stiu e primit din presa dar repet, nu ma intereseaza Orban.
Eu inteleg prin globalizare eliminarea a tot ce ne desparte de alte state adica frontiere, bariere vamale, obstacole de orice fel in comunicarea libera, schimburi de tehnologie, circulatia libera a oamenilor si ideilor....fara insa a se elimina tot ce este specific fiecarui popor. Invatarea unei limbi de circulatie internationala nu elimina limba nationala ci o ajuta sa se conecteze mai usor la alte culturi.

Stelian P. spunea...

@M
E trist ce spuneti. Copil batut la scoala deoarece "tăticul tău e de la psd". Ce viitor ii pregatiti insa daca il trimiteti acolo unde aproape toti parintii fac politica anti-PSD ? Mai revoltatoare este insa atitudinea parintilor si bunicilor care isi varsa in familie ura politica in prezenta odraslelor. Asemenea educatori ar merita sa fie internati, dar nu in lagare ci in scoli.
Dupa ce plecati si dvs. sper sa ne tineti la curent cum va trateaza animalele care ataca militarii romani. Sper sa nu le spuneti ca ati fost militar.

Iulian Mareș spunea...

FB ai facut si faci! .... dezgoleste slugile grofului!

Iulian Mareș spunea...

Oare va incepe cu partea necontributiva a magistratilor?
Daca DA, o trecere a pensatului pe la DNA este de asteptat! Asa..., preventiv! :))

Stelian P. spunea...

@Iulian
Mi-am pierdut ceva din timp si am citit declaratia lui Orban. Daca vedeti ceva ilegal aici va rog sa-mi spuneti si mie (procurorii s-au autosesizat daca era cazul, daca nu ii ajutam noi acuma).
Orban a initiat o motiune de cenzura . E ilegal ? Liberalii au gasit tradatori printre rindurile pesedistilor si din alte partide si au dat jos guvernul Dragnea 3. E ilegal ? Au schimbat prin aceasta actiune structura parlamentului IN FAVOAREA DREPTEI. E ilegal ? Au schimbat (mai greu) si structura PE tot in favoarea unei structuri politice. E ilegal ? Declaratia lui Orban nu e justa functie de unghiul din care privim, poate e imorala. Din punct de vedere al CP si al CPP romanesti declaratia a fost facuta pe teritoriul unui stat strain deci deocamdata competenta e la ei. Idem si pentru CEL din umbra.
Globalizarea nu functioneaza in cazul asta si cind o sa se ajunga acolo noi o sa fim in alta lume.

Iulian Mareș spunea...

Hai, ca esti de coma si ai castigat la LOTTO azi, pt ca-ti raspund!
Nu sunt adeptul "cumpararii" de diplome, clar desfid "moda Spiru"; credeam ca ai inteles!
Principiul si ambitia ta sunt sanatoase si de apreciat, mai ales ca obiectivul final a fost indeplinit si asa ar trebui sa gandeasca fiecare! Si eu am mers tot pe acest principiu, insa aici este vorba de material, adica si sa ai cu cine!
Nu prea stiu cazul de "copil cu vila", parca am auzit ceva despre primarul din Iasi, insa nu am date ca sa pot face un enunt! Oricum ai mei nu au! Inca.
Am cunoscut destui patroni, insa putini erau si inteligenti si/sau scoliti; sunt insa cateva domenii in care putem spune ca rasturnam paradigma!
Stiu ce a facut Andronescu, dar parca imi reprosezi mie, sau nu? Nu stiu ce a avut ca argument, insa imi pot inkipui cateva:
-a dorit sa ridice nivelul pregatirii generale (conceptul filozofic conform caruia acumularile cantitative genereaza si pe cele calitative nu este comunist, cum ar fi tentati unii sa creada);
-posibil ca fostele scoli profesionale sa fi fost depopulate, adica neagreate de parinti si copii;
-mai mult ca sigur, disparand multe fabrici/uzine mureau incet si scolile profesionale arondate pe langa aceste, mai ales ca mare parte din finantare venea de la ele, apoi urma angajarea cu contract(din produsul muncii fabrica isi scotea in timp investitia);
-alocarea resursei Fi catre invatamant nu a mai permis aigurarea cotei-parte ce-i revenea, in sustinerea acestora;
-sprijinirea patronatului in angajarea si calificarea fortei de munca provenite de pe bancile scolii prin asigurarea unei mari parti din salariu, inclusiv kirie, transport lunar, parca cu o conditie: casa-l tina pe tanarul angajat minimum 2 ani!
-ca amuzament, dar nu tocmai, pt ca venea de la presedintele Basescu, care lansa mereu idei proaste si distructive: am fost de nota 7 si am ajuns "Seful Statului", "ce desteapta este EBBA", "nu ne trebuie drumuri, turismul se face cu elicopterul", "plecati la munca afara, daca aici nu va convine salariul" si "noua ne trebuie tinikigii auto si mai ales ospatari, ha-ha-ha".

*In speranta ca am raspuns in totalitate si am fost si inteles cred ca aceste subiecte nu au ce mai cauta pe blog, intrucat ele sunt cunoscute de toti userii pensionari, parinti sau bunici deja!

M spunea...

@Mares

BNR a cheltuit sute de milioane de euro sa tina cursul sa nu o ia la vale!
Pupincuristii lui Johannis: MUCLES!

MF s-a imprumutat de la bancile apropiate de Catu in jur de un miliard jumate de euro la dobanzi PESTE cele obtinute de discoTeodorovici.
Pupincuristii lui Johannis: MUCLES!

Platim ANTICIPAT sistemul Patriot ca sa marim deficitul.
Pupincuristii lui Johannis: MUCLES!

Taieri masive de la educatie, sanatate si interne.
Pupincuristii lui Johannis: MUCLES!