Un produs Blogger.

vineri, mai 22, 2020

Manipulare cu apă chioară

20 comments
Dacă nu ai minimum cunoștintelor de cultura generală, după un asemenea experiment... nu vei mai bea niciodată apă plată, ca să nu mai vorbim de apă minerală. 
Un cunoscut politician spunea, în aceeași notă de ssuperficialitate, că apa este poluată pentru că în formula ei chimică, H²O, conține 2 atomi de hidrogen și numai unul de oxigen. 
Din păcate, românii au primit zilnic asemenea manipulari, care au facut din alb negru, fără să se prindă. 
Care este păcăleala in filmuletul de mai jos? 

20 de comentarii:

 1. Eu recomand Apa Distilata de...Prune, este curata si fara impuritati..:)).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. M,
   Color, ăsta, pare a fi următorul ministru la Fi!
   Cred că îl agrează Robotul pt că pare o mixtura între analist de risc și combinator in imobiliare!
   Asta da mănușă! O știu și ptenis?

   Ștergere
  3. @Leon.Pe banii,muzica și lăutarii voștri faceți ce vreți!Apa distilată de prune nu are impurități dar face ficatul cât plămânul.Era unu' în Toate pânzele sus Martin Stycland de urla:M-ați otrăvit cu apăăă!

   Ștergere
 2. Electroliza apei = reacție chimica prin care substanțele dizolvate precipită. Sub efectul electrolizei, substanțele din apă precipită, deci devin vizibile. Aceste substanțe nu sub obligatoriu nocive. Pot fi de exemplu: calciu, mangan, potasiu, sodiu etc. Deci, dacă apa se înegrește sub efectul electrolizei, asta nu înseamnă că apa este nociva.Ideea ca o apa cu un TDS (total substanțe dizolvate) mai mare de 40 sau 50 PPM (părți per milion) nu ar fi potabila, este total mincinoasă și nu are nicio baza științifică. Apa poate avea un PPM de 800 sau 1000 (măsurată cu aparatul TDS) și sa fie perfect potabila.

  Spre exemplu, EPA (United States Environmental) spune ca o apă potabilă ar trebui sa aibă maxim 500 părți per milion (sau TDS). Peste aceasta valoare trebuie să-ți pui întrebări cu privire la apă. Dacă apa este potabilă sau nu, se poate vedea doar cu un buletin de analiză și nu cu aparatul TDS sau cu aparatul de electroliză.

  RăspundețiȘtergere
 3. M,
  Neintrand în izolare/carantină, la revenirea din DEU, dna Alexandru zădărnicește efortul de combatere a pandemiei!
  Dosar penal, lanțuri la picioare, cătușe la mâini și la brutărie!
  Velea, fă-ți datoria!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ministrul DEU al muncii: "nu s-au respectat totdeauna condițiile legale pt muncitorii din ROU!
  Ministrul ROU al muncii: "muncitorii din ROU au conditii decente!"

  *Macar Rareș o avertizase sa nu se lase prostită!
  Întrebarea este: prostul și sclavul se poate lăsa prostit sau asta-i starea lui naturala?
  *Prostia nu poate fi antrenată, nici măcar de fațadă!

  RăspundețiȘtergere
 5. De ce nu apare în MO Ordinul comun MS-MAI privind portul măștii și termoscanarea la intrarea in incinte de stat și/sau private?

  *Gura târgului vorbește da dl.Velea nu vrea mască ci doar mascați!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Asa este!
   Oricum specialistii diasporezi mesteri combinatori in afaceri cu "fer si haur", in imobiliare si cu copii sunt aliatii Robotului! Ei nu trebuie atinsi nici cu o floare!

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 6. Pe langa elementele chimice de baza, Hidrogen si Oxigen, apa mai contine si saruri minerale, indispensabile organismului.
  Aceste saruri, pe parcursul electrolizei se depun la catod. Practic, cu cat o apa sau un catod este mai "murdar", cu atat continutul de saruri minerale din apa este mai mare.
  Evident ca apa plata prezentata in film, fiind o apa asa cum numele spune - "de izvor", este, sub argument calitativ, superioara apei de la robinet.
  Inca ceva, ma intreba cineva daca poate consuma apa distilata. Desigur, dar aceasta apa, prin procedeul prin care este obtinuta (distilare), evident ca nu mai contine nicio sare minerala, ci doar H2O.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. Corect, d-le R.S.!
   Și cu țuica „redistilată” trebuie să fie tot O.K. ... sau K.O.?!😁

   Ștergere
 7. CPS a MApN nu a vrut să dea lămuriri privind rezultatul verificarilor efectuate de Curtea de conturi și finalizata la data de 15.05.2020. Cred că au luat-o la buci.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îi doare în buci de ce a găsit CC-ul , deoarece gulerații tot ce au făcut este sub umbrela deciziei politrucilor vremelnici din conducerea MFA. Alde Rachetă balistică de rază lungă sau Sectaru'.
   Acum sunt sub umbrela altor politruci "de conducere" din MFA.
   Dacă de guvid vom scăpa cândva , de aceste LICHELE GULERATE , slugi ale POLITRUCILOR , nu vom scăpa NEVER........

   Ștergere
 8. Din câte înțeleg eu, se pare că românii mai beau și apă.

  RăspundețiȘtergere
 9. ...La țuică =ATENTIE la alambicul din cupru (necositorit..)în care a fost distilata "zeama de pruna" fermentată..; țuica = poate contine cupru ..; am vazut - cu mulți ani în urmă: o sticlă de 1 litru de țuică = veche de vreo 30 de ani,ceruită, având " inele albăstrui" s SI chiar si țuica avea o culoare albastrie..! = proba ca avea cupru in cantitate mare in ea..!=țuică toxică..!

  RăspundețiȘtergere