Un produs Blogger.

vineri, august 20, 2021

A apărut și poza de pârnăiaș, cu numărul de coteț, a lui bibilică beat

42 comments

 Ziarista Sorina Matei ne prezintă poza pârnăiașului bibilică cu nr. de coteț 23665, alephnews

Dimensiunile Cîțului în unități europene

Inalimea- 1,73 m
Greutatea- 70,3 kg

42 de comentarii:

Cezar spunea...

Nu.i Cîtu..!!

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/teodorovici-il-ironizeaza-pe-florin-citu-dupa-aparitia-pozei-din-arest-oare-ce-va-scrie-pe-placut_1954514.html

monteoru spunea...

Sorina Matei e cea pe care Turcescu a trimis-o dupa tigari?Gaseste fratele meu cineva mai de doamne ajute.Eventual redactorul sef dela Scanteia tineretului.

Huhu Rezea spunea...

Ce a dracului e pielea pe tine când îți aperi orăteniile(Cîța e orătamie)
Contează cine a publicat? Contează cine are plăcuță de părnăiaș.

ifrim spunea...

Ai dreptate ciobene ,e fake nu-i câțu,ăsta din poză are față de criminal în serie!

Mihai Anghel spunea...

Nu este Câtu. E Dragnea.La PNL( pardon pdl)sunt numai uși de biserică.

vasile spunea...

cel mai important este numarul:23665!

Iulian Mareș spunea...

@ifrim,
Fața este de asasin economic!

Iulian Mareș spunea...

Ad8ca a dat o teapa ca să nu fie 23666?

monteoru spunea...

Huhu pune-l langa Dragnea ca sa faca tatal si fiul.Ia cotrobaie tu in rufele murdare ale social -democratia de dupa 1990 si fa lista completa:matusa Tamara,Miky Spaga,fiul de colonel dela fost CMT Bacau,fiul de colonel fost cdt R.Trs etc.Te las pe tine sa continui lista condamnatilor pentru furt din avutia nationala.Sa ne intelegem.Nu apar un tanar a carui minte la 20 ani o ia aiurea dar daca punem langa ce au facut altii care se pretindeau ca sunt curati ca lacrima fapta Catului nu se pune.Asa ca fapt divers tare sunt curios cam ce scrie in dosarul tau personal aflat la....stii tu unde.Lumini si umbre mai mult umbre.

Huhu Rezea spunea...

Esti muci... de tăntălău!
Dragnea nu a putut să fie premier pentru ca avea o condamnare cu supendare de la referendum, condamnare băsistă, și voi il apărați pe acest bibilică sperjur, care a ascuns că a făcut pârnaie la patenerul strategic? Mi-a scârbă de asemenea lingăi de funduri de dreapta!

Cezar spunea...

Este clar fara niciun dubiu !
ICE CAP DE GHEATA..S.A TÎMPIT!

Leo spunea...

Se pare că încă de atunci se vopsea.

Gigi spunea...

Nu este el,este de la PeeeeSeeeDeee😁😁😁
@I.Mares 21.08(08,29) 👍😂😂😂😂😂😂Am rîs că un cocoșat!

Gigi spunea...

Numai prostii au făcut pt.nimica pușcărie! Deștepții care au sifonat mld.stauprin locuri exotice.
Noi,ne uitam sa ne dea stăpânirea o indexare de 1;3%,pe care nici pe aia nu o mai vedem.
Vedeți,nu le mai țineți partea astura de după răscoală care sau perindat pe la putere că s-ar putea sa va alegeți cu vreo gaură 😓🧐😁

ifrim spunea...

M-i se pare mie ori are pupilele dilatate?

totoiany48@gmail.com spunea...

Mai bine langa ...sasalanu, hotul de case ! GHINION !

Gigi spunea...

Sunt nevoit să fac 2 rectificări,vis a vis de postarea anterioara:
#proștii,in loc de prostii.
#nu le mai țineți palma,nu "partea".

Huhu Rezea spunea...

s-au....sau

Leon spunea...

De la Phizer...ni se trage..:)).

Gigi spunea...

s-au perindat,da,se înţelege şi cu "sau",am vãzut şi eu gresealà,dar mi-a fost lene sã mai rectific.Oricum,am sa dau in judecata calculatorul😀

monteoru spunea...

Cert este ca are carte daca e sa-l comparam cu Teodorovici.Voi judecati omul dupa aspectul fizic si apartenenta politica nu dupa stiinta de carte.Daca era la PSD sigur faceati scut in fata lui.Omul are studii la facultati de renume si a lucrat in mediul privat.Eu cunosc foarte bine ce inseamna sa razbati in tari unde pe primul loc e performanta.Discutati cu parinti ai caror copii sunt angajati la firme de prestigiu in SUA si Canada.Medici,economisti,arhitecti,ingineri etc. aprofundeaza studiile pana la adanci batraneti.Acest Catu pe care voi il batjocoriti va ajunge seful bancii nationale asa cum Kovesi pe care multi dintre voi au blamat-o a ajuns procurorul Europei.Si Gioana a fost blamat tot de idioti.Avem oameni ,romani apreciati in tari cu mult peste Romania de care nici nu stim.Ati imbatranit degeaba.Colcaie in voi ura si invidia.

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Eu v-am recomandat vaccinul Putin, cal. 7.62 mm cu rapel de 9 mm!

Huhu Rezea spunea...

Tot cu prostii din astea ne-ai mancat nervii si cu bețivul de băse.
Băi, dacă nu a fost în stare să treacă in treapta a 2-a a unui liceu industrial din Rm Vâlcea, despre ce mai vorbim despre un ins gângav, bănuit ca a dat atac la modeda națională în calitate de trezorier la ING Bank si a inselat cu cardul o banca americană?

M spunea...

Ca să lămurim:

Cîțu este condamnat penal?
Este!

Legea zice că un condamnat penal nu are voie să fie ministru?
Zice!

Punct!

Restul sunt păreri!

PS despre Kovesi nu pot să comentez fără emetiral. Nici un om normal nu ar trebui să poată!

Negritoiu spunea...

Domnule monteoru,
daca era o capacitate de ce nu a fost oprit de vreo firma de prestigiu din SUA sau Canada? Si nu uitati un amanunt:copii despre care vorbiti si-au facut studiile si au capatat experienta in Romania. Au plecat din tara deoarece erau tinuti la mantinela de unii de teapa lui catu,nasui,bulai si altii(din toate partidele).Fiind bine pregatiti si obisnuiti cu munca,au fost apreciati si promovati de catre firme de prestigiu.Dati dv. un exemplu de cineva care era spalator de vase(catu) sau facea pe statuia vopsita(bulai) si este angajat pe un post important in o firma de prestigiu din strainatate.
Si in mod sigur va ajunge guvernatorul BNR fiind venit pe aceeasi filiera cu Isarescu. Asta,daca nu se va opune , prietenul si colegul sau , isar.

Mihai spunea...

Din cate vad i-au aplicat pe fata ștampila de CFI ( control financiar preventiv) = spor 50%

Viorel spunea...

Domnule Negrițoiu. Dacă domnul Cîțu mai împtumută câteva miliarde de euro, exagerate și nejustificateajunge apoi ajunge Guvernatorul României, putem să ne luăm adio de la aurul depozitat în Banca Angliei.
„În prezent, din totalul de 103,7 tone, circa 60% (61 de tone) se află depozitate la Banca Angliei, dar instituția sub tutela căreia se află rezerva este Banca Națională a României”.
„Ele sunt o garanție a faptului că banca centrală și țara respectivă au niște sume cu care să își poată garanta obligațiile de plată pe care le are față de alte țări, iar, în felul acesta, partenerii săi au încredere că acest aur chiar există”. https://romania.europalibera.org/a/cat-costa-aducerea-rezervei-de-aur-in-romania-numai-polita-de-asigurare-ar-fi-chiria-pe-23-ani-de-la-banca-angliei/29854919.html

Iulian Mareș spunea...

Lovitura i-au dat-o cei de la DGSE/FRA, care funcționează sub conducerea Ministerului Forțelor Armate franceze și lucrează alături de omologul său intern, DGSI (Direcția Generală pentru Securitate Internă). La fel ca în majoritatea celorlalte agenții de informații, detaliile operațiunilor și organizării sale sunt foarte clasificate și nu sunt făcute publice.
Sper ca știi motivul...

Huhu Rezea spunea...

Asta e opinia ziarului Național. Daca stim motivul, cand urmeaza la rand Ciucă al nost'?

Iulian Mareș spunea...

Facultatea ”facuta pe bani” in US este din randul facultatilor de stat!
Luluta nu a ajuns la conducerea parketului UE prin calitati profesionale....

Huhu,
cu toata dragostea, individul nu este ”bănuit ca a dat atac la modeda națională în calitate de trezorier la ING Bank si a inselat cu cardul o banca americană”!
El kiar le-a comis! Guvernatorul BNR i-a dat rosu in sistemul bancar/financiar!

***Atentie, acum pregateste infiintarea unei banci pt Isar, sotul lui madame Gorghiu! Ti se limpezesc apele...?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
eu as zice ca deja a inceput.....

Iulian Mareș spunea...

Cum sa fii despot autist!

”Cu ceva timp in urmă, Iohannis declara cu ipocrizie (NM-nota mea): “m-am săturat de atâția penali și infractori în vârful politicii românești”. Pentru afirmatia asta, a fost amendat de CNCD. Curtea de Apel Bucuresti l-a iertat de amendă. A considerat că e vorba de un fel de alintare politică.

Acum, faptele de tinetete ale premierului, sanctionate in SUA printr-o condamnare definitivă, pun in discutie perenitatea strigătului de luptă al lui Iohannis si, partial, al coalitiei de guvernare. Ce se va intâmpla cu referendumul propus? Va mai fi revizuită, in acest sens, Constitutia?

Marele proiect de reformă morală si juridică al Dreptei pare că se indoaie. Tema „penalilor” – strigătul de luptă electorală – a fost distrusă printr-un banal incident de circulatie in SUA din perioada cand PSD prelua guvernarea in România.

Interesantă evolutia din dezbaterea publică pe acest subiect. La inceput, părea că este o contraventie, ceva similar cu a trage fetele de codite, la scoală. Sau a pune piedică unui coleg (de fapt si acum s-ar putea ca un coleg să fi incercat să pună o piedică!). Ba, mai mult (folosesc o formulă pe care am invătat-o de la televizor), am inteles că trebuie să comparăm competenta, abnegatia, profesionalismul actual cu greselile tineretii, să fim toleranti si să mergem mai departe. Fireste, această concluzie este valabilă doar pentru greselile reprezentantilor Dreptei politice.

In astfel de situatii, acestia capătă un fel de indulgente pentru păcatele comise. Cine le acordă? In functie de situatie, eminente din tară sau din afară.

Iohannis are insă, acum, o mare problemă. Ori il execută scurt pe Citu, retrăgându-i decoratia de premier, ori isi pierde si bruma de credibilitate pe care o mai are.”

AUGUST 20, 2021, de ”Penalul nostru national”, Adrian N.

Stefanstefan spunea...

Intr-o lume cat de cat normala se gasesc cativa indivizi sariti din...peisaj cum este si acest abulic Monteoru,care incearca sa ne lamureasca cat de scolit este Catu si chiar Kovesi!Cazul penalului Catu trebuie vazut prin prisma impotentei sale intelectuale dovedite in tara,atunci si acum.Nu iei treapta, pici de doua ori la ASE(nu la Oxford!),stai la studii 10ani pt un masterat(de unde monteorule 45000 $/an studii?),esti drogangiu la ~30 de ani(nu 20 cum manipulezi tu!),dai teapa de ~7000$ la o banca,uiti de datorie si minti la modul cel mai ordinar despre toate astea si tu il consideri o capacitate?!Ia spune-ne tu unde a lucrat intre 2001 si 2005?Si tu poti pretinde ca ai judecata unui om matur care a mai fost si ofiter?Noaptea mintii...

Gigi spunea...

Întreb şi eu,ca simplu om de rând,cetatean incã al acestei ţãri,spun "încã",deoarece viitorul nu stii niciodatã ce îţi rezerva,oare nu se gaseste un om cu scaun la cap sã conduca destinele acestei ţãri? Unde dracu,Doamne Iartã,îi gãsesc ãştia pe acesti guv.de-i pun in fruntea bucatelor? Acuma,mai întreb,unde au fost ãştia pânã în prezent,au fost ascunsi in mantaua sau jobenul vreunui scamator,pitiţi acolo,şi i-au scos aşa deodatã de acolo la o pocnitra din degete? Prin anii'90-2000,auzeam vorbindu-se prin targuri cã sunt mulţi plecaţi prin strainataţuri,la studiu,cã atunci cand se vor intoarce vom vedea schimbãri radicale,cã sunt tobã de carte! Ce constatãm acum? Pãi constatãm alte minunatii mai multe şi mai mari,de care te minunezi mai ceva cã la zidul chinezesc!
Şi o altã întrebare,cum de s-a ajuns cã ţara noastrã sã ajungã la împrumuturile de acum,adicã la 50% di PIB,adicã la peste 100 mld €? În condiţiile in care in '90 aveam datorii zero,ba şi în plus.
Şi înca o întrebare,cum de sunt oameni super bogati,în condiţiile in care s-a ajuns la asemenea datorii,iar un mil.de oameni au 800 lei pensie,S.Min/E este de 1300 lei Net? Scoli noi,nu stiu dacã s-au mai consttui,iar cele care erau,multe sunt în paragina,mai ales in madiul rural,spitale nici atât,autostrazi pe bucati etc,etc.Vai de capul nostru,vai de noi popor de idioţi,vorba lui Ţuţea! Versurile din Imnul National,vor rãmâne veşnic inghetate,la stadiul de,"Desteapta-te române"😱


M spunea...

@Gigi

Bună întrebare, domnule Gigi.
Vorbeam iei cu un pnl-ist și îi povesteam de sistemul juridic american la care nu intervine prescripția când vrea mușchiul românului. Mai ziceam de al doilea dosar al lui Cîțu. Ăla cu banii!
Zice:
"Așa, și? A furat domnule să zicem 9000 de dolari! Și? Alții a fost mai mult! Nu ai văzut la psd-iști?"

Rămâi fără cuvinte.

Cu așa alegători va mirați că sunt aleși mereu numai idioți?

Șoimul spunea...

Monteoru, ori ești prost, ori ești precum City, adică penal, parnaias, bețiv și nesimțit.

Leon spunea...

Marius Oprea l-a "citit" bine pe Florin Câțu:
https://m.mediafax.ro/editorialistii/prezentul-fara-perdea-marius-oprea-de-ce-cred-ca-florin-citu-este-acoperit-al-serviciilor-intre-altele-pentru-ca-nu-putea-spala-vase-pentru-250-000-de-dolari-cit-l-au-costat-studiile-in-sua-20243928

Mihai spunea...

M- am lămurit pe deplin si cu " falanga valceana" scoasa de la naftalină de Leon & Huhurez.
Sau mai bine zis din butoiul de pus varza in care valcenii s-au înghesuit să bage voturile.
Bine că nu am mai dat pe la urne de cand m-a înșelat lubenitarul Joană.
Raman fidel " leului ardelenesc"🤷‍♂️

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

@Avianyc, ne pacalesti!
Eu NU cred ca n-ai fost la vot la Prezidentialele din 2014 si 2019 !
Si te rog sa nu-l compari pe Câțoi cu ceilalti 2 Premieri onorabili din Dragasani, Radu Vasile si Mugur Isarescu..!

Calinmihaib12 spunea...

Gigi:am mai scris că nu a fost.."de bine" că boul de CEAUȘESCU & Co...a "plătit" datoria externă.. CREÂND..ÎN SCHIMB =.. "COMPENSAȚIE"..o MARE DATORIE INTERNĂ,cu magazine goale, rațio nalizarea și"carteli zarea" principalelor alimente și a combus tibililor..etc.;
..după 1990,guvernele
au creat rapid o NOUĂ DATORIE EXTERNĂ= prin ..împrumuturi masive pt. a acoperi nevoile populației sărăcite, pt.a umple magazinele cu mărfurile necesare = care treptat..nu mai erau produse în țară, în care..se închideau.."găurile negre" ale"industriei ..neperformante" =... "fierătane vechi" și SE EXPORTA pe toate căile posibile =.. "FIER VECHI", cules de "concetățenii" noștri..de oriunde.. nu-i impiedica NIMENI
..!,precum se exportau și cereale ..și alte categorii de bunuri;totodată se umpleau"buzunarele"și
CONTURILE POLITICIENI LOR..ca..urmare..a celor expuse mai sus, adăugându-se și "deva lizarea" băncilor,.. CREAREA UNEI INFLAȚII URIAȘE..ȘI RAPIDE, devalorizarea monedei naționale..prin care S-A ACOPERIT..pur și simplu =FURTUL econo miilor din bănci ale populației..,pe de o parte, iar pe de altă parte..si FURTUL din PENSIILE și chiar SALARIILE..populației
prin SCĂDEREA PUTERII DE CUMPĂRARE a leului depreciat artificial și masiv.!
..și în acest context
au apărut.."magnățeii
"..afacerilor..românești(?)..concomitent cu sărăcirea..unei mari părți a popula ției..care a fost nevoită..să ia..calea exilului..!