Un produs Blogger.

duminică, august 15, 2021

Becali, arbitrul Tudor și MM au aghesmuit căile bătute de elgebitiștii progresiști

40 comments
Smeritul Alexandru Tudor
                                                                           MM Stoica

40 de comentarii:

spiritul lui Haret spunea...

In viata esti dispus sa treci cu vederea multe dar sa accepti lucruri contra naturii e prea de tot.Eu unul refuz sa cred ca toti ce au marseluit prin Bucuresti drept poponari si lesbiene sunt ce se dau.La toate astea care se dau drept lesbiene le as face un control ginecologic daca au himenul intreg sau e ca o strecuratoare.Le urez poponarilor fisura anala.
Nu are nici o treaba biserica in toata povestea asta.E demagogie.

spiritul lui Haret spunea...

-Urez poponarilor multi hemoroizi.Lesbienele ma depasesc.Dau cuvantul doamnei Lucica.
-Fiindca directia a 4-a era tot parte a securitatii dece nu gasim pe nicaieri lista cu colaboratorii?Daca stau bine sa ma gandesc ceistii erau securisti securistilor.

Cezar spunea...

Esti cu ..poponarii nebunache mic...
Tine alifia aproape
🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Avem de-a face cu un un bolnav de delir mistic-religios, trufaș evlavios, care se crede mai popâ decat Patriarhul Daniel, vai de el de ciobănel analfabețel, iar lingaii Tudor si MM se tin de el, ca mieii după sugel de oaie sa se castige si ei cate-o olaie, ca de dat dă Becali cate ceva niscaiva para din tescherea, dar numai daca este intens mediatizat, filmat sau fotografiat de-o turma de presari sa se faleasca la adversari cat este el de filoti de-si dă si din gur chiloții sa se oftice fanarioții! Cat despre parada depravatilor zecsuali si imorali, sunt cu adevarat niste penali, pentru că, apriori, langa ei au defilat cam trei sferturi dintre ei niste minori, apoi ei au aparut in niste faze si ipostaze de culori puzle pe chielile si si durligele goale, pentru care trebuiau scărchinați cu pulanele pe schinare, amendati si incatusati, dupa care judecăcați, dar de cine, daca ei conduc judecătoriile si majistraturile care acceptă nebuniile cu bulănelile! O să devenim o țeară de FUNDAȘI, ASPIRANȚI-POMPAȘI si PĂLMAȘI...sub CODAȘI! Mai scriu si eu codificat, sa nu se raspandeasca mirosul de găgat, de sub cozi degajat!

Gigi spunea...

E treaba lor pe unde si-o trag. Cineva spunea cã sunt anomalii genetice. Bun,dupã cum am spus,sã si-o tragã pe unde vrea,dar sã nu facã probaganda prin mitinguri sau mai stiu eu ce mijloace de propagare a inf.in masã. De legiferare a acestor anomalii genetice,asta cã sã nu o numesc altfel,nici nu vreau sã aud,într-o ţarã majoritar Crestin- Ortodoxã.Ar trebui ca Biserica cu al ei "Cmd.Suprem"recent decorat sã facã mai multe in combaterea acestui fenomen,care risca sã atraga tineri,în special din medii mai puţin dusi la Biserica.Deci,mare atentie!
Mai au tupeul sã adopte şi copii,pai sa-mi fie cu iertare,ei nu vor impartasi aceleaşi idei ca pãrinţii adoptivi?
Nu stiu ce urmãreşte Becali,dar e bine cã a adus acel Sobor de Preoti şi a dat cu" dezinnfectant"
bisericesc,poate le vine mintea la cap,ma rog in alta parte in cazul acestora.

Iulian Mareș spunea...

Iesi neglijent la gatul viorii! In antikitate aceasta era o dovada a virtutii si virilitatii masculine, indivizii nu erau ostracizati: Alexandru cel Mare/Macedon, Cezar (nu pârlitul ăsta de aici)!
Da, nici mie nu-mi plac marsurile caraghioase cu barbati aproape dezbracati, etaland lenjerie intima de dama, este o imagine de lumpeni, circari....mult mai mult ar avea de castigat manifestand decent! Am cunoscut si femei si barbati cu atractie pentru acelasi gen! Au comportament normal, creier identic cu al oricarui heterosexual!
Ce castig este pentru societate, daca esti normal sexual, insa prostul de serviciu care crede in cultura de facebook si ca acolo e adevarul, pentru ca te legitimezi la crearea contului cu CI? Merita comentat postarea deraiatului?
BOR kiar are o treaba foarte importanta, dar nu este locul si momentul pentru analiza; sa si le faca ei! Dar atat sa retii: biserica si in mod exceptional in ROMÂNIA BOR este identitar in si prin poporul roman, un popor credincios, in ansamblul lui, de la crestinare, care NU A FOST REALIZATA LA PORUNCA DOMNEASCA!

Iulian Mareș spunea...

Nu era de AU ci Californiu 252!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Gigi, grav apriori e ca au participat sute si sute de minori, cat despre numarul total de participanți s-a descoperit ca erau acolo printre descreierati si multi nebobonari amestecati, Governul si presa sa creada ca au iesit in strada cei 10% din locuitorii din Capitala, raportata cifra si pe țeară, ca ar fi acesti fatali bobonari, adica la 22 de meleloane, dzic ei, ca sunt cam fro 2,2 meleloane de kurdistane răhățane cu tot cu microfoane si sugele de oaie, fara sa-l mai adaugam si pe fătălăul încolantat, fardat, pensat si rujat, Rares Pocdan-gur forjat!

CEZAR spunea...

@/All
Ati auzit ce marturiseste "micutul Legionar Mares"??

"Am cunoscut si femei si barbati cu atractie pentru acelasi gen! Au comportament normal, creier identic cu al oricarui heterosexual!"
---------------------
Grija mare ..stati departe de individ si mai ales cu cutiuta de alifie in buzunar....!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Intrucat s-a agravat starea de sanatate a Anei mele, dar si-a mele, ne retragem o vreme, la cumnați la țară, dar-ar naiba in ea de stare de sanatate precară! Pe curand si, sa ne revedem voiosi si sanatosi! Doamne, ajuta la toți!

M spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim

Multa sanatate draga camarad! Cand ai timp sa ne mai dai un semn ca totul e bine! Doamne ajuta!

Leo spunea...

Vezi , ai grijă că am auzit că pe acolo se face țuică de tescovină cu electrozi de sudură de fi 6 pt. tărie maximă...............

monteoru spunea...

Mares@deduc,scuze daca sunt in eroare,ca ai ceva filiatie cu legionarii.Daca e asa si individul a fost unul de rand facand si ceva parnaie pe la canal e posibil ca sa nu fie ca legionar in evidenta CNSAS si atunci primeste un fel de pensie el si urmasii lui.Urmasii primesc pensie in suma de 700 lei pentru fiecare an de parnaie cu conditia ca la vremea respectiva sa fi fost minori.Cunosc caz concret.

Niky spunea...

Asta se urmărește, crearea unei generații de homosexuali, prin adopții de copii, prin prezentarea la vârste fragede de persoane/comportamente homosexuale, stârnind curiozitatea celor mici care pot deveni homo de mici. Apropo, am un nepot care a fost abuzat prin clasa întâi-a și nici acum la 24 de ani nu are prietenă și nici nu a avut, cum explicăm asta? Ei vor fi normalitatea cândva, pentru ca în percepția socială e normal ceea ce face majoritatea, nu minoritatea!

spiritul lui Haret spunea...

Flavius @vezi ca pe acolo se munceste nu se bate in cap.Daca nu dai o mana de ajutor cumnatilor te expediaza de nu te vezi.
Patrihotule@,mananca rahat cu perje cei ce sustin ca se poate face vin din nimic.Vezi ce vinuri se vand prin magazine.Ca se face tuica din electrozi e o alta legenda.

Luc 3 spunea...

Multă sanatate Flavius atat tie cat si soției tale!Doamne ajută!👍

ifrim spunea...

Deoarece nu găsesc altă metodă pentru contracararea exploziei demografice ce periclitează resursele planetei adevărații conducători vor să facă din LGBT normalitate deoarece ăștia nu se-npuiesc.Și nici nu frecventează lăcașurile bisericești pentru a afla valorile tradiționale.Deci totul se rezumă doar la,latura economică la nivel macro!

Iulian Mareș spunea...

Nu exagerați precum babele: procentul de homosexuali este același mereu. Nu iubești sexual un bărbat pt că așa vrei tu ci pt că așa ai fost programat!
Și în lumea animala găsim exemple...
Cineva, un trol, se mira ca am cunoscut indivizi homo!
Doar prostii infatuat accepta o asemenea abordare primitiva!
Trăim cu oameni, printre oameni!
Cumva homosexualii sunt doar cei hommles? Nuuu, sunt profesori universitari, doctori, ingineri, sudori, politicieni etc! De ce sa negam adevărul?

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
La tara, la moșie, nu ai net?

Huhu Rezea spunea...

Unde am ajunge dacă și heteroxexualii și-ar exiba orientările sexuale în piețele publice?
Precis ar zice minoritatea pidosmică că este un atac la adresa ei.

M spunea...

Mă zgârâie pe nervi orice formă de constrângere sau de exagerare.

Marșurile LGBTQ îmi inspiră o imagine - Unul, îmbrăcat în curcubeu 🏳‍🌈, cu o pancartă pe care scrie "TOLERANȚĂ", lovind cu aceasta un biet om căzut la pământ și strigându-i: "Fii tolerant futu-ți morții tăi de român jegos!"

A doua imagine e legată de cuvântul "Pride" repetat până la senzația de greață și acceptat de toată comunitatea respectivă. Folosirea aceluiași cuvânt, "Pride", la un marș al albilor este considerat "rasist". Adică Gay Pride, Lesbian Pride, Black Pride, Gipsy Pride - sunt OK dar dacă zice unul White Pride se deschide Apocalipsa!

Cezar spunea...

Mares îi pidosnic...garantat!
Nu vedeti cum le tine palma?
Aveti grija cu cutiuta cu vaselina RUL-100..cînd stati pe lînga individ.
🤣🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛😛

Iulian Mareș spunea...

Nu am decât aplecarea spre înțelegerea istoriei interbelice...
Încă noi vorbim despre MLR exact ca în documtele PCR, însă realitatea este departe de a fi dezvaluita: profesorii si istoricii Buzatu, Scurtu, Berindei, Alex Stănescu, Sorin Lavric se lupta sa facă lumina însă legile impuse le estompează glasul!...încă! Un ăla, ciuri-buri 2 lei părerea, rămas între bukia cărții și patul de arma încearcă sa ma stigmatizeze...pt toate frustrările lui, nu puține, alții sunt vinovați! Eu pot oricând demonstra ca a fost plătit în vârtej, fără nicio norma calitativa, adică nu avea habar și nu era pregătit decât pt nivel minim de ofițer. Îl las în plata Domnului căci este sărac cu duhul și ieftin la minte..

Huhu Rezea spunea...

Mares
Atât de "comunistă" este percepția că MLR a fost o mișcare naționalist fascistă si nazistă că, dacă ar fi legalizată ne-ar scoate din UE și NATO. Ar fi încălcate valorile democratice care stau la baza constituirii celor 2 organizații.

Cezar spunea...

CorneliunSSon..
Spor la munca cîmpului
Incepe secerisul...etc
Sa ne comunici primele impresiii !
Neaparat...
😜😜😜😜😜

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
monteoru spunea...

Huhu pe net parerile sunt impartite.Vazand organizarea am fost tentat sa cred ca era inspirata de pe modelul Musolinii sau Hitler.Mai tarziu am aflat ca idolul lor a avut pregatire militara de unde si organizarea.Inca nu mi-am format o parere.Istoricii sunt si ei oameni.Cert este ca au fost persecutati de toti altii aflati la putere.Nu sunt in masura sa stabilesc daca pe merit sau nu.Cum e romanul nostru in conditiile revenirii unor extremisti de stanga la putere multi dintre noi am fi in pericol.Prefer vremurile de acum.

Huhu Rezea spunea...

Legionarii si neolegionarii sunt extremisti de dreapta.

spiritul lui Haret spunea...

Cred ca sunt la fel de periculosi daca nu ceva mai mult extremistii de stanga.Prefer sa stau in patratica mea.Sfatuiesc copii mei ca dupa ce nu voi mai fi sa se stabileasca acolo unde nu exista si nu var exista pericolul aparitiei extremistilor.
Acum ma deranjaza nonsensul.Cumparatorii se vaita ca produsele agricole sunt scumpe iar vanzatorii se vaita ca sunt obligati de situatie sa vanda produse ieftin.Ofer celor ce stau la bloc gratuit cate 1000 mp pamant sa-l exploateze.Ti-ai gasit.Nu vine nici unul.Se vaita de lipsa de bani dar care mai de care are masina de masina de nu ai loc nici sa te misti.Acestia sunt oamenii saraci ai Romaniei?Ziua parcurile pline,bodegile pline,bisericile pline.

Iulian Mareș spunea...

Parca în Austria șut la guvernare...si ii e f. Bine țării! Vezi, ai și băgat clișee bolșevice...
Dacă îți pun pe cantar crimele autorităților, complet ilegale și ale MLR cum crezi ca se înclină balanta?

Iulian Mareș spunea...

Ce Huhu te pupi mai bine cu extremiștii de stânga, neomarxistii?
Nu îți este clar xa atunci când apar unii apar și ceilalți?

Iulian Mareș spunea...

Îți spun eu unde nu se întâmplă nimic: Emiratul Afganistan, Daghestan, Ceceni, Kina, kiar India...

Huhu Rezea spunea...

Mares
Norocul României a fost că legionarii nu au apucat să fie la guvernare decât 4 luni întregi,din sept 1940 în ianuarie 1941, dar și atunci...vioara a doua, sub conducerea armatei lui Antonescu.
Pentru 4 luni au făcut destule victime importante, inclusiv Nicolae Iorga și Moruzov.
Să nu spui că și această observație este comunistă.

Gigi spunea...

Legionarismul,s-a vrut a fi o replica a celor care adusese tara in asa fel încât sărăcia ajunsese politica de stat.Românii încă mai locuiau în bordeie pe la sate,de electricitate nici nu se punea problema,când locuitorii mâncau 🍞 (pâine)era sărbătoare.Cu toate acestea,sa zicem că MLR s-a vrut o mișcare de a pune lucrurile în starea lor firească,dacă pot numi așa,poporul nu le poate ierta niciodată însă crimele comise de aceștia,crime împotriva umanității,au asasinat printre personalitățile vremurilor,N.Iorga,dar și oameni de rând,aproape tot ce era sau nu se regăseau în ideile lor extremiste.
Hitler,s-a folosit de aceștia o perioada,dar nu putea renunța la mareșal in favoarea unor descreierați,probabil și din cauza,cred eu,a atâtor crime săvârșite de ei. Atunci,a dat Ok lui Antonescu să-i distrugă,dar a avut grijă să-i salveze pe capii legionari,in ideea,cred eu,că i-ar fi putut folosi ulterior.Acum,nu mă pot pronunță dacă a fost o organizație fascistă,istoricii s-au pronunțat și poate se vor mai pronunță,dar sa fiu iertat,dacă au cochetat cu naziștii,cunoscând orientarea acestora,ce puteau fi? Sa fii serioși!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
exista dovezi ca afland de plecarea unora, pe cont propriu, sau posibil racolati de o agentura straina, conducerea MLR a trimis ekipa de protectie insa acestia au ajuns prea tarziu!
Meritele istorice si culturale ale prif. N. Iorga (aromân) sunt imense, insa cedand ispitei politicie ele au fost clasificate astfel:
*”Ca politician, Iorga dezamăgise generaţia tânără naţionalistă. **Sprijinea dictatura lui Carol al II lea, fiind şi consilier regal, a avut un mandat de prim-ministru mai mult decât modest. S-a opus mişcării legionare şi a fost acuzat de membriia acesteia că liderul lor, ”căpitanul” Corneliu Zelea Codreanu, ar fi fost ucis din cauza istoricului şi poate, spuneau alţi legionari, la ordinul expres al acestuia, fiind cunoscută influenţa pe care Iorga o avea în 1939 asupra lui Carol al II lea. Practic, totul a început în 1938, când Iorga a început să publice o serie de articole critice la adresa Mişcării Legionare. Scria în ziarul său ”Neamul Românesc”.

***Ataca ideea de comerţ legionar pusă la punct de Corneliu Zelea Codreanu şi închide cantinele legionare de la Obor şi Liceul ”Sântul Lazăr”. Iorga spunea că Mişcarea Legionară pregătea în cantinele legionare ”printre blide” şi ”pistoale” o revoluţie împotriva ordinii de drept, reprezentată în acel caz de monarhia în fruntea căreia era Carol al II lea. Apogeul este atins când Corneliu Zelea Codreanu îi trimite lui Iorga o scrisoare de mustrare, în care îl numeşte necinstit. În replică, Iorga îl acuză de ultraj şi deschide o acţiune în instanţă.

****Codreanu este condamnat la şase luni de închisoare. În puşcărie, lui Codreanu i se mai adaugă zece ani de muncă silnică pentru încercarea de răsturnare a ordinii de stat. În 1938, în noaptea de pe 29 pe 30 noiembrie, în timp ce Codreanu şi alţi legionari sunt duşi la Jilava, aceştia sunt sugrumaţi de gardieni la marginea unei păduri, la Tîncăbești. Din acel moment, facţiuni legionare promit răzbunare. Îl consideră pe Iorga principalul vinovat şi sunt trimise istoricului numeroase ameninţări cu moartea. Legionarii îl numesc ”sinistra vedenie cu barbă şi umbrelă”.

Zvonurile despre un posibil asasinat cresc. În 1940, Antonescu îl rugase pe Iorga să plece din ţară. Îi oferise chiar oportunitatea de a se retrage în Italia, dar Iorga a refuzat. În cele din urmă ameninţările au fost puse în practică. Horia Sima, liderul Gărzii de Fier în aceea perioadă, a precizat în diverse lucrări apărute în diaspora că nu a ştiut de uciderea lui Iorga şi nici nu a ordonat-o. În orice caz, despre moartea lui Iorga lipsesc rapoarte iniţiale, chiar şi raportul medico-legal este lacunar. Filmul asasinării istoricului Iorga rămâne şi astăzi o controversă.”
******Iorga a avut o proprietate si in Albania, primita cadou pt ca le-a scris istoria nationala a albanezilor!”Între anii 1934 şi 1939, România a avut un teren la Marea Ionică, în Sarandë, Albania. Regele Zogu îi donase terenul lui Nicolae Iorga, drept recunoştinţă pentru contribuţia sa la istoria şi la independenţa Albaniei, precum şi la soarta Balcanilor.”
Aceasta descoperire, informatie o am de la Padina Petre, un mare iubitor de carti, dar musai numai cu benzi desenate!

https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/cum-a-fost-ciopartit-si-batjocorit-nicolae-iorga-de-un-grup-de-legionari-a-fost-impuscat-de-noua-ori-si-a-murit-cu-degetele-impreunate-in-semnul-crucii

https://adevarul.ro/locale/alba-iulia/teritoriul-romanesc-marea-ionica-s-a-intamplat-terenul-daruit-nicolae-iorga-regele-zogu-albaniei-1_6055cdef5163ec427119aad3/index.html

Moruzov? ... eu credeam ca-i spion țarist apoi bolsevic, parvenit in Serviciul Secret al Armatei.... mai multe gasim si aici, inclusiv sprijinirea neconditionata a caraimanului si Camarilei sale, inscenand si procesul de bigamie Maresalului! Adica, la dimensiunea timpului actual un COLDEA:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Mihail_Moruzov

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
nu te speria intrucatdoar in Norvegia nu a inceput inca secerisul! Stii de ce? Pentru ca aia...nu cultiva grau! :))

Iulian Mareș spunea...

Ice,
iata ce poate scrie un elev de 17-18 ani:

”Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți, am 17 ani și la școală nu ni se predă suficient despre anumiți români pe care îi numiți antisemiți. Atunci când au loc zile importante de aniversare, cum a fost cea a savantului Nicolae Paulescu, gălăgia pe care o faceți în spațiul public, zgomotul de rafale trase în obrazul unor personalități istorice îmi stârnește interesul și încep să studiez pe cont propriu. Cu cât aflu mai mult, cu atât îi apreciez mai mult pe cei pe care îi atacați. Vă admir îndârjirea. Despre Radu Gyr nu știam nimic până când ați încercat să redenumiți o stradă ce îi purta numele. Despre Mircea Vulcănescu nu știam nimic până când ați încercat să redenumiți o școală ce îi purta numele. De George Manu tot prin voi am aflat. Circul pe care l-ați făcut pe lângă primăria Iași, după ce s-a inaugurat bustul lui Octavian Goga, m-a ajutat să descopăr lucruri interesante despre marele poet.
Nu mă simt deloc vinovat, ca român sau ca alb.”

*Iti dai seama ca ăla, ”pasarea maiastra” cu LM si Balcescu nici nu a auzit macar si nici nu a inteles ceva in toti cei 67-69 de ani de umila existenta caloriferist-ruginita! Daca ajungi in subumanul sa blamezi pe cel care s-a ridicat de jos si doar prin carte a ajuns dr.ing.fizician cu articole si comunicari stiintifice cu un numar impresionant! Ăsta, padukele nostru nu a citit atatea ziare in toata viata lui minora! El, zgarie si maculeaza doar pe cei care au ani de carte mai multi decat are el de munca, pe principiul ”Noi muncim, nu gandim!”
Si, culmea, uneori, pari a-i arata ingaduinta! Si tare ma mahnesc atunci pt ca el insusi este un element de inversare a valorilor consfintite!

M spunea...

Nu stiam de ce aseara turnul STS era tot rosu.

„Turnul de comunicații al STS 📡 este iluminat, în această seară, în culoarea roșie, pentru a marca „Ziua națională pentru comemorarea martirilor Brâncoveni și de conștientizare a violențelor împotriva creștinilor”

Iulian Mareș spunea...

Cică Premierul Cîțu a dat jos tricolorul de pe P. Victoria pt că Dide sa proiecteze curcubeul LGBT!

Leon spunea...

Merita citit:
https://adevarul.ro/locale/suceava/discursul-nationalist-unui-tanar-aplaudat-patriarhuldaniel-presedintele-academiei-romane-ioan-aurel-pop-video-1_611cb8e15163ec4271461434/index.html?utm_source=recomandari_articol&utm_medium=Direct&utm_campaign=recomandari