Un produs Blogger.

joi, august 19, 2021

Cititi cum acționează vaccinurile anticovid, nu vă mai luați după babe!

96 comments

 



96 de comentarii:

Cezar spunea...

E vax ! EU AM ZIS DOCUMENTAT..NU CE SPUN PAPAGALII DIN UE !
VEZI FRANTA CE FERICTI SE DUC LA VACCINARE🤣🤣🤣

Cezar spunea...

De cînd exista gripa sezoniera?
Cîte vaccinuri s.au facut?
A disparut gripa?
Personal nu am facut vaccin pentru gripa sezoniera
Nici nu m.am imbolnavit...
Ontariti organismul..cu vitamine si alimentatie...sa raspunda sistemul imunitar propiu !
Cînd acesta nu mai face fata..Dumnezeu cu mila...

Unknown spunea...

Mai pune cineva botu la vrăjeala guvernanților ?
Chiar suntem nebuni să credem că ăstia ne vor nouă binele și nu mai pot de grija noastră ?!

Dan B. spunea...

Cred că Huhu s-a angajat ca promotor al vaccinării anti-covid, Gheorghiță fiind mic copil pe lângă el!
Rar mi-a fost dat să văd o tâmpenie mai mare decât cea din prezenta postare!
Oare, nici acum, nu pricepeți că vaccinații sunt purtătorii noului virus, care-i atacă și pe ei, dar, mai ales, contaminează inclusiv pe cei care au, cât de cât, o imunitate naturală?

Huhu Rezea spunea...

Buzescule,
Esti ca intelect sub femeia din Vornicești, Botoșani, dacă asemenea tampenii ai putut să reții din tot efortul care se face pe plan mondial pentru a ține sub control pandemia.
D-ta meriți să fii amendat pentru zadărnicirea combaterii pandemiei, dacă mai răspândești asemenea dezinformări.
Postarea asta este atât de aiuritoaren încât primul imbold a fost s-o bag la spam. Am zis să vadă și cititorii câ și asemenea nărozi au purtat haină militară
Părintii d-tale au fost mai destepți și mai întelepti când te-au vaccinat, altfel nu mai ajungeam să-ți citim nerozia cu vaccinul.
Esti si analfabet funcțional!
Vrei să-ți traducă cineva ce inseamnă ce scrie pe primul slide?

Vaccinurile ANRm nu conțin viruși atenuați sau inactivați.

Calinmihaib12 spunea...

..din schemă, foarte simplistă.. lipsește ceva foarte important: explicarea..continuării..procesului de sintetizarea a proteinei "S"(spike) virale, proces biochimic care implică (ca în sinteza oricărei alte proteine..!)..și ARNt = ARN de transfer,care= încărcat cu o anume moleculă de AA= AMINOACID..= amino acid, trebuie să îl aducă..pe "tiparul" de ARNm=ARN mesager din.. "vaccinul"=programat să inducă "fabricarea" proteinei "S"("spike") din spiculii virali = de către organismul uman..VACCINAT..!; de reținut că ARNm din "VACCIN" este de origine NON-UMANĂ, fiind.."preparat" în laboratoare pe un tipar de ADN viral =provenit de la virușii numiți "ADENOVIRUȘI", (virusi care produc boli respiratorii..ca: răceala comună= "guturaiul" (=cam în propor ție de 5 % din..agenții virali cauzatori de răceală; CORONVIRUSUL e agent cauzal al răcelii..cam în 10-20 % din cazuri,,iar "RINOVIRUSU RILE" sunt cei mai frecvenți viruși ..din răceala comună =guturaiul: cam 50 % din cazuri..!).Nu e prea clar cum a fost"preparat"=prin "INGINERIE GENICĂ"..pe acest "TIPAR" de ADN VIRAL din adenoviruși [probabil ADN-ul viral din adenovirus..a fost "dopat" cu.." molecule (responsabile de..sinteza "spiculilolor"..)
din ARN-ul nucleocapsidic al virusului "CORONA",ARNnc care are rolul de a transmite informația genetică a corona-virusului ] =..un ARNm "VACCINAL"..care să poarte și să transmită INFORMAȚIA de..sinteti zare a a proteinei "S".. din CORONAVIRUSUL.."NATURAL"..(nu prea agresiv..până acum câțiva ani..!).. către ARNt= UMAN= transportor de aminoacizi= necesari sintezei de proteine..din spicuilii virali amintiți..care ar urma apoi să inducă..REACȚIA IMUNĂ..a corpului uman..!
În acest proces biochimic FOARTE COMPLEX,..pot apare "ACCIDENTE", ERORI de SINTEZĂ..proteică: cu EFECTE care nu pot fi descifrate și înțelese..foarte bine DECÂT de VIRUSOLOGII și BIOCHIMIȘTII EXPERIMENTAȚI..din marile laboratoare de virusologie din lume..!

Liviutatarush spunea...

Sunt multi care comenteaza "pe sanț" cum s-ar spune. Domnilor, nimic mai neadeavarat legat de acest virus ca ceea ce va spun anumite televiziuni, baba din deal, chelnerul, bucatarul, nea Gigel de la butic etc. Daca va considerati indreptatiti de Dumnezeu sa supravietuiti cu fructe, legume si rugaciuni, NU MAI MERGETI NICIODATA LA MEDIC! Este simplu! Luati un virus sau va doare maseaua, da-i in ma-sa de farmacisti si mergem in gradina sau la biserica sa ne tratam. Nu credeam ca cineva, fost sau actual militar, poate gandi atat de ingust! CHIAR NU CREDEAM!!!

Liviutatarush spunea...

Intr-o lume perfecta, noi, oamenii, suntem "accidente"!!! Am prieteni care au handicap locomotor datorita vaccinarii anti poliomelita! Da, sunt si accidente, dar toti ceilalti?...

Huhu Rezea spunea...

da👍🏻

Leo spunea...

Nu cum acționează vaccinul arde.
Ci cum să scăpîm de sinecuristul politrucizat și lichelizat ARDE.

Laleaua neagră spunea...

Daca nu doare intepatura vxxinul e ok....


..

Niky spunea...

E clar că această terapie genetică e insuficient testată! Se vor vedea efectele adverse după niște ani și probabil se va spune că nu are legătură cu “vaccinul”, cum se susține și acum.

Cezar spunea...

@ / Liviu tatar mic !
Esti depasit de evenimentele..in desfasurare
Drept urmare..NU AI INTELES NIMIC
RETINE:
Nimeni nu a contestat medicina..asa cum a fost
Sa retinem ca si medicii faceau ce puteau..nimeni nu era Dumnezeu
Altfel se pune problema acum..cînd in toata lumea deci si in Romănia..s.a murit DOAR DE COVID..
MEDICII SÎNT SPONSORIZATI DE MARILE LANTURI DE FARMACII..SA VÎNDA ANUMITE MEDICAMENTE ETC
NB
Poti explica - CUM DE S.A VINDECAT CHINA?...sa nu.mi zici ca au fost toti vaccinati ca te rîd curcile...
Ai fost vreodata ca ofiter..pus in situatia reala..de a analiza situatia si de a lua o hotarîre?
Functie de rezultat..sa poti plati cu cariera si chiar cu libertatea?
Nu cred!

Calinmihaib12 spunea...

..textul lui D.B..."spune" ceva ADEVĂRAT( ceea ce au explicat și autoritățile medicale..!):
persoanele vaccinate..în caz că se contaminează/infectează cu..viruși corona..,pot face boli..dar în.." forme simple,"ușoare"..,fără complicații majore..,dar ASTA trebuie dovedit..NUMAI PRIN PROBA TIMPULUI..!= care deocamdată..e cam..scurt..!!= pt.acest TIP NOU (PUBLIC..!?)..de VACCINARE,TOTAL DIFERIT..de cel "clasic"= care are PROBA TIMPULUI..de vreo 225 de ani= din 1796= vaccinarea amti-variolică a lui Jenner..!!
..generațiile de a oameni vaccinați ..PE ÎNDELETE,..nu în..pandemii..,au fost vaccinați cu vaccinuri "clasi ce" adică:1.vaccinuri preparate din corpi: bacterieni/virali/ parazitari ..etc. omorâți sau vii= "atenuați"(= care nu mai aveau efecte patogene= producătoare de..bolile specifice ale fomelor vii, naturale..!) sau din:2.TOXINE elaborate de microorga nismele respective..=așa-numitele ANATOXINE,cu rolul de a induce imunitate în corp(omenesc sau animal).

Huhu Rezea spunea...

Vai de militarii și de subordonații lor care nu au capacitatea de a decela informațiile care anunțâ un pericol.
Datele converg spre concluzia că virusul este creat intr-un laborator de cercetare pentru armele biologice.
Arma biologică este mult mai eficientă când populația este zâpăcită cu fel de fel de dezinformari care zădărnicesc măsurile de combatere a efectelor ei.
Nu vă lăsați folosiți ca niște naivi colportări ai unor asemenea dezinformări.

Liviutatarush spunea...

"Ai fost vreodata ca ofiter..pus in situatia reala..de a analiza situatia si de a lua o hotarîre?
Functie de rezultat..sa poti plati cu cariera si chiar cu libertatea?" Raspunsul este DA!
Ati avut virusul? Eu si toata familia mea, DA! M-am tratat cu medicamente si am fost urmariti indeaproape de medicul de familie! Ne-am vindecat si dupa sase luni ne-am vaccinat! Toata familia! Vorbesc in cunostinta de cauza si da, nu este ca o gripa!!! Nicidecum! Sponsorizarile sunt facute fiindca unii atat au inteles din acest virus, sa faca bani! Pe astia nu-i poate opri nimeni, nicicum! As avea o mica pretentie, daca nu ne cunoastem sa ne spunem pe nume sau pe porecla pe care ne-am asumat-o ca avatar! Atat! In rest sanatate sa fie, domnule Cezar!

M spunea...

@Huhu Rezea

Stiti ce este culmea? Astia care isi pun intrebari existentiale privind ARN si sunt siguri de efectele pe termen lung se inghesuie la parizer si nu ii mai deranjeaza ca baga in ei: emulsie din piele de pasăre, emulsie de şorici, carne de pui, carne de pui şi de curcan separată mecanic, carne de pui dezosată mecanic, carne de pasăre separată mecanic, piept de pui, carne de curcan, piept de curcan, piele de curcan, piele de pui, grăsime de pasăre, grăsime de pui, carne de porc, pulpă de porc, carne de vită, slănină, șoric de porc, colagen, cașcaval, apă, făină de grâu, fibre de soia, fulgi dezhidrataţi de ardei, fibre de mazăre, fibre vegetale din soia şi sfeclă decontinut parizer zahăr, izolat de soia, amidon cartofi, proteină animală din porc, proteină vegetală din soia, proteină vegetală hidrolizată, amidon, proteină din lapte, lapte praf, proteină din soia, sirop de glucoză, dextroză, lactoză, glucoză, zahăr, maltodextrină, proteină din soia, sare neiodată, sare cu nitriți, extract natural de boia dulce, extracte vegetale, ardei roşu, condiment de ardei, condimente, extracte din condimente.

Tari "campioane la vaccinare":
Malta
Portugalia
Danemarca
Spania
Belgia
Olanda
care adică sunt proști
Deștepții sunt pe ultimile locuri:
România (cu 27%)
Bulgaria (15,6%)
D-aia tot mapamondul spune: "băi ce deștepți, inteligenți și dezvoltați sunt bulgarii și românii! Adevărate națiuni călăuzitoare pentru întreg Pământul!"😂

Viorel spunea...

Liviutătărușh. Nu lua biserica și pe Dumnezeu în derâdere. La biserică poți să mergi și să te rogi ca specialiștii în domeniu să desopere vaccinuri sau medicamente pentru toate bolile din lume. Poți să te rogi să-i dea minte multă (acum e la minim) domnului ministru Ciucă pentru a gândi și emite o lege a pensiilor care să elimine inechitățile și Discordia dintre noi. Și câte și mai câte nu poți cere când ești în biserică, singur cu gândurile tale. Dacă eu aș fi preot și tu te-ai naște acum și aș ști cum o să gândești în viitor (ca acum), nici nu te-aș boteza, împărtăși, cununa sau înmormânta. Te-aș trimite la medic să-ți dea ultima împărtășanie.

Iulian Mareș spunea...

Am trăit sa o vad și pe asta...
*Specialistul în nimic filozofeaza pe marginea procesului elaborării deciziei! Pai el nu știe nimic despre tipurile de misiune...

Huhu Rezea spunea...

Minte multă se obține prin carte și muncă, nu prin rugăminți. La biserică poți să ceri, dar nu este sigur că și obții ceea ce ceri.
Cum s-or fi născut, trăit și murit oamenii până le-a venit ideea să se roage la o biserică creștină?

y spunea...

Cât se poate de scurt, SIMPLU și LOGIC, cum înțeleg eu tehnologia mARN
VIRUSURI = corpi străini, extrem de mici (invizibili la microscopul optic), care pătrund în organismul uman, se leagă de celule corpului și provoacă diverse boli infecțioase numite generic viroze.
Când se întâmplă acest lucru, intră în acțiune SISTEMUL IMUNITAR NATURAL (înnăscut sau dobândit), format în mare din celulele limfatice T (produse în Timus) și care prezintă o memorie îndelungată (ani, decenii sau chiar pe viață), B – care prezintă o memorie de scurtă durată (în jur de 1 an), și așa numitele NKC – Natural Killer Cells.
Prin expunerea la un virus sau trecerea prin boală, corpul uman dobândește imunitate în urma căreia apar anticorpii, care-l vor proteja pe viitor împotriva reinfectării sau asupra dezvoltării unor forme mai grave sau îndelungate a bolii, chiar dacă apar mutații. Avem IMUNITATE DOBÂNDITĂ.
Prin interacțiune, oamenii vin în contact cu diverși factori patogeni, se infectează, se îmbolnăvesc sau nu și se vindecă (o parte mică și de obicei cu comorbidități: diabet, cancer, obezitate, hipertensiune – din păcate decedează), dar are loc și un schimb de microoganisme – printre care și anticorpi! Și avem IMUNITATEA de TURMĂ.
Și una, și alta, naturale și perfect fiabile, din moment ce de milioane de ani, de la apariția primului hominid, femela LUCY, omenirea a continuat să existe și nu a dispărut până acum.

Acum, vine acest vaccin - mesagerAcidRiboNucleic (de fapt niște nanoparticule pe care este „scris” prin editare genică în laborator, un program sau mesaj) care sparge peretele celular, ajunge în citoplasmă și este citit/decodificat de ribozomi. La rândul lor, ribozomii, instruiesc celula umană să-și creeze în mod ARTIFICIAL niște ȚEPI sau așa numiții SPIKE, care ar trebui să imite doar o mică parte specifică din învelișul virusului. În acest moment, sistemul imunitar ESTE PĂCĂLIT, nu mai recunoaște propriile celule, le percepe ca fiiind inamice și le atacă. Practic, organismul uman se atacă pe el însuși.
În corpul uman, sunt celule specializate: ale inimii, nervoase, renale, suprarenale, limfatice, hepatice, biliare, epiteliale, sanguine, musculare, osoase, etc. Când vaccinul ajunge la un astfel de grup de celule sau la mai multe, acestea formează ȚEPI și sunt atacate de sitemul imunitar. De aceea apar și foarte mule efecte adverse, mai ușoare sau mai grave, care afectează unul sau mai multe organe ale corpului uman: erupții cutanate sau subcutanate, tromboze, coagularea sângelui, AVC, infarct, microfracturi musculare, miocardite, pericardite, convulsii, boala Kawaki, sindromul Guillain-Barre, encefalomieltă, deces, etc.

La momentul actual, sunt câteva întrebări la care oamenii de știință și producătorii de vaccinuri mARN nu știu sau nu vor să răspundă:
Câți țepi, sau câte rânduri de țepi produce celula/celulele reprogramate? După ce are loc diviziunea celulară, noile celule rezultate, vor continua să producă țepi, chiar dacă mARN nu mai este prezent în corp? Sau altfel, moștenesc noile celule instrucțiunile de a produce țepi? Cât timp continuă celula/celulele să producă țepi după ce au primit mesajul ARN? (pe viață?)
Care sunt efectele pe termen mediu și lung ale inoculării cu o doză? Dar cu două? Dar cu trei sau mai multe? Câte doze sunt „suficiente”?
De ce trece mesagerul de cele mai bune două sisteme de protecție ale corpului: bariera PLACENTARĂ și bariera HEMATOENCEFALICĂ?! Ce efect are asupra fetusului și a nou născutului, dacă mesajul este purtat la sugar prin laptele matern?
Au fost respectate postulatele lui KOCH?!!!!

Prima eroare din desenele de mai sus: Vaccinații se POT îmbolnăvi, TRANSMIT boala, POT face forme mai grave și în PLUS, POT avea și EFECTE SECUNDARE de la vaccin, iar imunitatea dată de vaccin este de scurtă durată, maxim 6 – 8 luni, spre deosebire de imunitatea dobândită pe cale naturală, care este de lungă durată și chiar PE VIAȚĂ.
Și deocamdată mă opresc aici.

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea. Ca să mă refer doar la perioada de după 1989. Minte multă obținută prin carte și muncă au și politicienii noștri. Unii cu liceul fără BAC, alții cu facultăți, mastere și doctorate cu și fără diplome obținute pe merit sau prin fals. Cu ce ne-a ajutat pe noi mintea lor multă plecând chiar de la un comentariu de al dumneavoastră prin care afirmați că au dat sporuri în loc să mărească (,) coeficienții de grad și funcție pentru a avea un mod de calcul cât de cât stabil și echitabil. Ne-a încălzit deșteptăciunea lor ? Am obținut ceea ce am cerut de 5 ani și până în prezent. Cel puțin de la rugămințele în casă sau biserică am obținut liniște sufletescă, de la ei nervi, stres și ură. Nu generalizez pentru că fără carte, muncă, etc, nu am fi progresat, am fi rămas la plugul de lemn, numai că după cum văd progresul este în buzunarele și averea lor și nu a celor mulți și săraci. Iar de la prea multă carte poți să și tâmpești. Sunteți mulțumit de guvernarea Orban / Cîțu ? Vorba aia. Miniștri doxați de carte.

Niky spunea...

E clar că ne aflăm într-un hazard biologic, dar oamenii nu vor să vadă asta, hai să mai așteptăm între 8 luni și 3 ani, un interval care va aduce lămuriri mai clare despre aventurile medicale!

Calinmihaib12 spunea...

.Liviu Tatarush (sau Tătăruș..,sau cu.."sh"..?)
Chiar:ce e adevărat sau..neadevarat .. în ce spunacele"anumite televi ziuni"..?
Unii spun că virușiirespectivi ar fi "arme biologice" create în laboratoa re..,alții..nu contrazic(!) dar nici NU SPUN..DE CE ar fi.."atât de peri culoși acești viruși..proveniți din viruși..care de zeci de ani de când au fost descoperiți sunt cunoscuți ca agenți cauzali ai unor infecții "banale" ale căilor respiratorii superioare: nas,gât..și rareori progresând..în jos spre bronhii și plămâni.!.
Eu cred că SURSA menținerii acestor .."incertitudini" e..UNICĂ?..!, cu scopul "derutării" și..inducerii.. FRICII DE MOARTE..!..

Calinmihaib12 spunea...

P.S.: LIVIU T.:
1...de unde știi că ai avut.."virusul" ..?(care virus..?,care nu e ca.. "gripa"..! )
2. poate îmi poți răspunde la o întrebare,repetată, pusă AICI..: rămasă fără răspuns..: de ce pe site-ul "WORLDOMETERS.INFO"= " .."statistici în timp real" în LIMBA ENGLEZĂ..la rubrica "HEALTH" apare GRIPA (SEASONAL FLU)..cu mortalitatea din acest an,iar în celelalte..vreo 31..de ALTE LIMBI din lume..,NU APARE MENȚIONATĂ.. cauza de moarte: "GRIPA"..?; eu nu cred..în COINCIDENȚE..!!
Căutarea limbilor..e la subsolul de pe acest site "worldometers", scrise cu litere foarte mici..!

Huhu Rezea spunea...

Felcere, nu ai minte nici cât o moașă comunală din secolul trecut,
Uite cifrele de astăzi pe plan mondial"

Coronavirus Cases:....> 211,572,165
vizualizare după țară
Decese: ..............>. 4,428,045
Recuperat:............>. 189,320,364

Deja sunt 4 milioane si jumătate morti de covid, cam 1/5 din câți au murit in al doilea razboi mondial, decedati in condiții groaznice de sufocare.
Sunt vaccinate cu ambele doze cca 2 miliarde de oameni, adică 1/4 din populația globului.
Decesele după vaccin au fost intamplătoare și nu neapărat din cauza vaccinului. Oricum nu se compară cu cele 4,5 milioane de decese COVID

Este o nerozie să mai pui la indoială vaccinarea sau să-ți fie frică de ea... când pe plan mondial s-au administrat aproape 5 miliarde de doze.

CEZAR spunea...

@/Tatar -Mare (sic),
Esti amabil sa ne dezvaluiesti si noua ..SCHEMA DE TRATAMENT URMATA ? Nu cred ca-i secreta!Dimpotriva poate mai ajuti pe vre-un ghinionist...
@/Huhu..in ISRAEL..a inceput aplicarea celei de-a treia doza....tot inainte
NB/
Inmulteste cele 5 care de fapt sint vreo 10 miliarde de doze platite si care multe stau prin frigidere ...in cutii de piza ( unde-i temperatura de -60 grade la Cocirlatii din Deal ?) cu vre 30 de dolari doza si vezi ce rezulta....
Unde merg..au mers deja - aceste sume colosale....??

CEZAR spunea...

NB..
Chestia cu mortii ..mai piana...
In Ro..se estimeaza ca cel mult -225- au decedat de asa zisul Covid..si asta cu ajutorul " nepretuit al celor de la ATI...sic !
Vezi citi mor anual de inanitie ..gripa sezoniera cancer ..accidente de circulatie...

ifrim spunea...

Caesare menajează-ți energiile pentru când ești cuplat la fortonașele de AC și faci ca peștele proaspăt scos din habitatul propriu(oa,oa,oa)să ai putere să ne tastezi detaliat simptomele:Ce vezi,ce auzi,dacă ai erecție ori ba chestii d'astea mărunte....😂

Liviutatarush spunea...

@Calinmihaib am avut gripa de mai multe ori si niciodata nu am stat acasa. M-am dus la munca chiar daca ma simteam slabit! Legat de ce am avut in noiembrie anul trecut, simptomele dupa 48 de ore de la infectare (am dat timpul inapoi incercand sa aflu ce am facut in ultimele doua zile) au fost febra extrema cu dureri musculare (nu-mi puteam misca nici macar globii oculari) si frisoane care alternau cald-frig la fiecare jumatate de ora. Eram zombi, pur si simplu ma deplasam cu greu de la pat la baie si cam atat. Sa zicem ca testul PCR RT este neconcludent, chiar daca am iesit pozitiv. Felul in care m-am simtit patru zile a fost ca dupa o bataie cu furtunul! Intre timp am inceput sa ma ameliorez si in timp ce faceam curat la litiera pisicilor am constatat ca nu mai am miros (lucru care nu mi s-a intamplat niciodata in 55 de ani) si ulterior nici gust. Parca mancam ceara de albine. Cam o saptamana m-a tinut lipsa simturilor dupa care au inceput sa revina treptat. @Cezar legat de tratament, mi s-a prescris Klacid, Paracetamol, Aspenter, un pansament stomacal, vitamina C doza dubla si Tusocalmin. Am avut de la medical de familie un dispozitiv de monitorizare a oxigenului. Nu am avut complicatii, toti membrii familiei aveam procentul de oxigen in sange de peste 94%. Mai sunt detalii de spus dar cred ca v-ati facut o parere.

Liviutatarush spunea...

Tătăruș este corect. Luati exemplul poporului evreu si istoria lor milenara. Va inchipuiti ca liderii lor sunt atat de prosti incat sa se autodistruga benevol? Eu nu cred. Televiziunile merg cu subiecte care sa faca rating, indifernt ca promoveaza niste idei absurde sau ilusti necunoscuti (si idioti pe deasupra, aka Vulpita si nesuferitul celalalt). Frica nu mi-a fost in niciun moment desi am trei prieteni de aceeasi vasta cu mine care au murit de covid sau din cauza covid, doi cu boli asociate (glicemie), unul fara nicio boala.

Cezar spunea...

Ifrim(A)
Ce.mi doresti iti doresc×10!
😛😛😛😛😜🤪😜🤪😝

ifrim spunea...

Îți doresc o amantă studentă!

Calinmihaib12 spunea...

.Liviu Tătăruș:
..simptomele prezenta te:..sunt ale..mare atenție..GRIPEI (=cu mare probabilitate.!)
.."lipsa" mirosului și..febra mare,..etc. atribuite..corona virusului..!= cu FOARTE MARE PROBA BILITATE: nu sunt descrise ca aparținând acestui virus, ci virusului gripal..!; cel puțin:
AȘA scriu tratatele clasice de boli infecțioase..!
..Ceea ce "i/li s-a pus în..cârcă" acelui /acelor..virus/și corona..ar putea, teoretic să fie.."mai nou" și..ale corona virusurilor,DAR numai în situația că: "BRUSC"..din motive /cauze NECUNOSCUTE PUBLIC!(în câțiva ani ..la scară istorică ..),ei "s-au dat peste cap"..devenind din.."pisicuțe".. LEI-PARA-LEI (..!).
.ceea ce,AUTORITĂȚILE ..de.."aiurea",inclusiv..ale noastre,AR FI TREBUIT SĂ SPUNĂ PUBLIC,..din primul moment..în care au aflat (..și apoi au instituit măsurile ..devenite istorie deja..!),ceea ce (=IN FORMAREA..) nu au făcut..!;OARE DE CE.?
2.tratamentul des cris: "e clasic", ca în orice infecție respiratorie acută..!

ifrim spunea...

M-ule, dacă precursor la ce enumeri d-ta ca alimente bag o juma' de țuică apoi ca digestiv o vadră de vin și pot tasta pe huhurez nu se confirmă zicala căci românul are șăpti vieți în pieptu-i de aramă?

Liviutatarush spunea...

Posibil ca pentru unii sa se manifeste ca o gripa mai vorace! La mine nu a fost gripa, desi unele simptome sunt asemanatoare. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu, eu nefiind suferind de vreo alta boala. Haideti sa n-o mai facem pe medicii scormonitori de google si sa ne dam cu parerea din ce am auzit de la altii! Am o problema, merg la medic, am un simptom merg la medicul de familie. Nu ma tratez singur, dupa ureche, niciodata. Si dorinta asta de a convinge ca dreptatea este doar de partea unora, care nici macar nu au avut covid si contrazicerea cu unii care au trecut prin momente grele, nu ajuta pe nimeni! Ba gresesc, ajuta orgoliul! Si-atat!!! N-ai avut covid, nu-ti da cu parerea de ceea ce am simtit eu, nu vrei sa te vaccinezi, foarte bine, pe mine lasa-ma sa ma descurc cum pot si stiu! Nu mai raspund nimanui care comenteaza doar de dragul de a comenta, este pierdere de vreme, sunt deja inoculati cu virusul neincrederii! Sanatate multa!!!

Laleaua neagră spunea...

Foarte filosofic men... Mai posteaza dastea....

Laleaua neagră spunea...

Si daca e asa de sigur de ce scrie pe el experimental... Aud???

Dan B. spunea...

Măi, păsărică ciudată,
Dacă nici în al paișpelea n-ai priceput, din comentariile somităților în medicină, virusologi consacrati, ba chiar dintre cei care au inventat testele RT-PCR sau au lucrat în laboratorul din USA, înainte de a fi somat Bil Gates la mutarea lui, ai trăit degeaba cu internetul și media în față.
Eventual, întreabă-l pe gl Streinu care a fost motivația pentru care PFIZER și-a dublat sponsorizările în lume, în debutul anului 2019, inclusiv pentru cei 3000 medici români, a căror lista a fost publicată și anterior acelui an! Acele vaccinuri au menirea scăderii demografice și a zombificării locuitorilor Terrei, prin ARNm (nu ANRm), strategie inițiată încă din anii 1980 și promovată agresiv de oculta mondială. Sau n-ai auzit interviurile pe temă?
Acum, în epoca robotizării umanoide, când forța de muncă poate fi înlocuită de „utilaje” (metrou/tren fără conductor, auto fără șofer, linii tehnologice robotizate, experimente spațiale fără oa la bord, etc), se consideră necesară diminuarea populației, prin vaccinare, prin otrăvire lentă cu alimente care includ substanțe periculoase și, de ce nu, prin metodele de „implementare a democrației” practicate de către „licuricii” lumii.

Dan B. spunea...

@Huhurezule,
Iată că „felcerul” și „Y” sunt, comparativ cu dta, chiar „doctori” în domeniu, nicidecum „ciugulitori” de opinii pro-ocultiste. Eu, cel puțin, recunosc că sunt afon în ale medicinei, dar dta te consideri atotcunoscător, ceea ce denotă o tară de personalitate.
Încearcă să analizezi „la rece” și opiniile celorlalți, inclusiv a somităților care nu „au pus botul” la șpaga multinaționalelor producătoare de medicamente!
Și, nu uita, că de gripă au murit, anual, mai mulți decât de covid!

Dan B. spunea...

@M:
Ai uitat să menționezi ca cele mai mari rate de vaccinare s-au înregistrat în Anglia și Israel, state care, ulterior, au fost iar fruntașe, dar la contaminări. Și nu înțeleg pentru care motiv, așa cum susțineți, după a doua/treia doză, vă temeți a fi contaminați de către mine, nevaccinatul! Sau vaccinul nu vă asigură mult-clamata imunitate? Din studiile prezentate, rezultă că acum, în recentul val, mai mulți contaminați, majoritari, sunt dintre cei vaccinați. Ca atare, eu sunt în pericol de a mă contamina cu virus de la Huhurez-ul vaccinat, nu de la prostia lui!
Opinia mea este că al patrulea val, ivit după pauza cu campionatul european de fotbal (au picat la pace pentru întreruperea ciclurilor de contaminare?) este iarăși unul artificial.
Ăsta-i motiv pentru dictatura statală prin medicină, căci nu văd rostul pentru care miscarea de protest se limitează la o participare de 500 cetățeni, iar la un festival pot participa 75.000 spectatori.

Andrei spunea...

Colcăie de specialiști în medicină, de parcă cine a bătut pasul de defilare, automat este expert și în virusologie. Nu mai spun de idioțeniile de genul „Nu mă vacconez decât dacă îmi cresc pensia”. Serios? lasă că ți-o ia virusul pe toată.

Mergeți și vă vaccinați, așa cum ne sfătuiesc speciașiștii, adică medicii virusologi. Fiți deștepți, că e țara plină de papagali cu ifose de ființe intelectuale.

Eu m-am vaccinat și sunt bine, merci! Știu, prostălău, vor spune deștepții satului. Da, dar un prostălău care și-a luat în raniță o armă cu care să lupte cu pandemia.

Huhu Rezea spunea...

@Dan Bârnâ
Ai dracu' ocultistii ăștia cum au reușit să păcăleacă toate guvernele de pe Mapamond că ne-am afla în fața unei pandemii și numai fricoșii de o injecție știu adevărul... deși refuză să vadă realitatea ...până ajung și ei la ATI. Acolo spun... poate înainte de a fi capsați în saci de plastic ...am fost un prost care m-am luat după dezinformarile unor iresponsabili .
Nu v-am mai spus eu că doza de prostire a populației face și mai eficientă o acțiune în războaiele asimetrice?

Leon spunea...

@Dan B, in Romania nu este nevoie sa ne omoare altii, romanii se mananca intre ei, nu vezi cum Guvernantii tin 1 milion de pensoonari sa traiasca ( mai degraba sa moara) cu 800 de lei pe luna ?
Sau cum in fiecare zi cate un bezmetic isi omoara sotia/concubina?
Sau mortii de pe "ulitele"noastre:
"Conform datelor extrase din bazele de date ale Direcției Rutiere și prezentate joi de Poliția Română, evoluția accidentelor grave, înregistrate în primele 7 LUNI ale anilor 2019, 2020 și 2021 este următoarea:
2019 - 4.421 de accidente soldate cu decesul a 894 de persoane şi rănirea gravă a altor 4.200.
2020 - 3.637 de accidente soldate cu decesul a 812 de persoane şi rănirea gravă a altor 3.344.
2021 - 2.586 de accidente, soldate cu decesul a 932 de persoane şi rănirea gravă a altor 2.004."(hot news)..!

Iulian Mareș spunea...

Nu va vaccinați pana nu iese toată prostia...legea pensiilor militare contributiva! Ca asa-i în toate armatele NATO, SEATO, ANZUS, ASEAN, ...

Huhu Rezea spunea...

Corect este spus pensii contributive pentru militari, nu pensii militare contributive. Ori militare, ori contributive.....

M spunea...

@Dan B

1. Exista o diferența intre infectare si îmbolnăvire. Șmecherașii care postează se fac că uită de această diferență.

2. De ce sunt mai mulți infectați vaccinați în UK și Israel? Pentru că așa merge statistica! Daca ai 9 vaccinați și un singur rămas nevaccinat iar boala infectează 2 vaccinați si pe ala singur nevaccinat atunci veti avea doua afirmatii, egale ca adevar:
1. numarul celor vaccinati si infecati este DUBLU fata de cel al celor nevaccinati

2. 25% din cei vaccinati s-au infectat dar 100% din cei nevaccinati.

Unii aleg să vadă doar prima afirmație! 😂 Cel mai bine a văzut șmecheria asta Caragiale!!!!

- În Iași n-avem nici un negustor român, nici unul!
- Și cu toate aceste toți faliții sunt străini!
- Explicați-vă acest fenomen, acest mister, dacă mă pot exprima astfel!


Sa închei! Luați va rog explicațiile despre vaccinul.... nu stiu.... împotriva varicelei! Îl găsiți pe site-ul Regina Maria.
Pe scurt:
- după vaccinare te poți infecta,
- deci după vaccinare poți sa faci boala, dar nu forme grave,
- persoanele vaccinate, care fac boala, o pot transmite mai departe.

AȘA FUNCȚIONEAZA VACCINURILE. A TE MINUNA CĂ AȘA FUNCȚIONEAZĂ ȘI CEL ANTI-COVID ARATĂ DOAR CĂ HABAR NU AVEA CINEVA DE CUM FUNCȚIONEAZĂ VACCINURILE ÎN GENERAL!!!!

In rest, opiniile dumneavoastră trebuie sa le respect!

M spunea...

@Leon

Mare adevăr: " in Romania nu este nevoie sa ne omoare altii, romanii se mananca intre ei"

Haideți să vă spun un secret pe care autoritățile îl ascund!!!

În România numărul celor care se sinucid anual este egal cu al celor care mor din accidente de circulație!!!!!

Guvernul o sa spuna ce se sinucid cand vad cresterea economica si cat de bine traiesc!

Viorel spunea...

Liviutătăruș. „Boli associate (glicemie)” = boală asociată numită glicemie nu există. Diabet de mai multe tipuri, da.

Iulian Mareș spunea...

Fondul sau forma!
Pensii pentru militarii sclavi mortificați!

Calinmihaib12 spunea...

ANDREI..și cum.."te lupți cu pandemia.." ..?
..spune-ne si nouă.. nevaccinaților.!(care e.."arma"..aceea = minune..!)..?;
..te întreb..pt.că avem..pe mesele noastre..zilnic,"REZULTATUL" manipulărilor genetice ale aproape tuturor PLANTELOR (le gume și fructe) ALIMENTARE=insipide,inodore,incolore..etc....!

Dan B. spunea...

Italienii au publicat un protocol interguvernamental cu producătorii de vaccinuri, conform căruia se are în vedere apelarea la a 7-a doză pentru imunizare.

M spunea...

@Dan B

Sursa? Vreau să o verific!

y spunea...

„Bruxelles, 20 mai 2021: Astăzi, Comisia Europeană a semnat un al treilea contract cu societățile farmaceutice BioNTech și Pfizer. Prin intermediul lui se rezervă încă 1,8 miliarde de doze de vaccin în beneficiul tuturor statelor membre ale UE, în perioada cuprinsă între sfârșitul anului 2021 și 2023”
Câțu a mai comandat și el 120 milioane de doze.
Cât este populația UE? Dar a româniei? Ce rezultă de aici? Încă mai dormim, nu ne-am trezit încă?

Huhu Rezea spunea...

Si ce ai vrea neomarxistule, sa le fabrice gratis?

M spunea...

@y

Va rog sa ne precizati ce alte medicamente mai vreti sa fie scoase de pe piata?

Alea pentru diabet? A, nu, mai bine alea pentru cancer!!!! 🤬

M spunea...

@Dan B

Sunt doua feluri de anti-vaccinisti!
1. cei care cred ca stiu tot (priviti va rog "demonstratiile de mai sus cu ARNm, cu tratament genetic etc.) De cele mai multe ori acestia nu au pregatirea minima necesara sa inteleaga macar termenii respectivi.

2. Cei care confunda libertatea cu nesimtirea. "Da' de ce nu am voie sa fac un gratar in padure? E dreptul meu!" E doar un exemplu!

Se stia de la inceput ca vom avea 30% care vor sa se vaccineze, 35% care nu vor sa se vaccineze si 35% care poate s-ar vaccina. "Grupul de comunicare strategic" a fost format din cei mai mari idioti. In loc sa se foloseasca de psihologi si sociologi profesionisti au folosit pe unii de prin structurile de Aparare, niste incompetenti.

In rest.... sanatate!!! 😁 Nu o sa va convingem noi aici, dar, credeti-ma, nici domniile voastre nu o sa ne convinga pe noi ca 99% din lumea stiintifica e ori proasta ori vanduta.

Huhu Rezea spunea...

@M
Nu-i convingi pe antivacciniști... cum nu poți convinge lgbt-iștii că doar relația dintre un bărbat și o femeie dă viață și că nu este un drept exibarea sexualității în spațiul public.

M spunea...

Mizerabila decizia guvernului citu de a deconta testarile anticovid pentru cei din sanatate si invatamant. DE CE????? DE CE PE BANII MEI?????

Li se asigura vaccinarea GRATUITA! Nu ai chef? Ti se pare ca vaccinul nu se asorteaza cu camasa? Atunci plateste din buzunar sa te testezi o data la 5 zile!

In plus, mi se pare normal ca pe usa cabinetului unui doctor sa scrie daca a fost sau nu vaccinat. De ce? Pentru ca un consult dureaza 15 minute, timp in care ne dam masca jos, respiram, cascam gura etc. Daca doctorul ala e un butoi de covid de ce dracu sa ma pun in pericol???

Fara sa mai spun ca asa cum atunci cand un politist este prins baut la volan este "stire nationala" mi se pare normal sa stiu exact care doctor refuza vaccinarea! Sau un "dascal"?

Huhu Rezea spunea...

Fugiți de medicii cărora le este frică să se vaccineze!

Huhu Rezea spunea...

Remarcă proaspătă de la Streinu Cercel:

Atâta timp cât lumea nu înţelege să se vaccineze în aşa fel încât să pună stop propagării acestui virus, virusul pe măsură ce trece de la o persoană la alta, el va căpăta noi valenţe şi va face noi mutaţii, iar alte noi mutaţii vor face apanajul altor valuri. Deci totul depinde de noi", a spus Adrian Streinu-Cercel, director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Bucureşti.

M spunea...

@Huhu Rezea

😂 Știți ce e mișto? Exact cei revoltați pe profitul făcut de Big Pharma și care nu se vaccinează contribuie la securizarea unui profit pe termen lung. 😂

Am impresia că gulguta asta cu "nu vă vaccinați" este făcută chiar de cei din industria farmaceutică! 😂😂😂

Calinmihaib12 spunea...

Huhule:în 21.08./ora 08:43..: ești "diversionist"..,sau "nu pricepi" ceea ce citesti..,motiv pt.care te apuci să scrii.despre statisti ca din tabelele cu corona..infecții..,despre care..nu era cazul să scrii= pt. că nu "ăla" era subiectul comentariu lui meu..!

Huhu Rezea spunea...

@M
Cum să priceapă coronascepticii astfel de finețuri când ei nu sunt în stare să înteleagă pericolul unei pandemii care, din ce în ce mai evident, devine o pandemie indusă.

Calinmihaib12 spunea...

Huhu ( ora 12:53):
..cum adică.."O PANDEMIE INDUSĂ"..?
.."și..tu..,BRUTUS"..??..!
.."Realizezi"..ce..scrii..?

Huhu Rezea spunea...

Dacă aculți interviul cu Dungaciu vei înțelege despre ce este vorba.

CEZAR spunea...

Rezistenta din Afganistan, inca o victorie: „Operatiunea talibanilor a esuat lamentabil. Bufonii talibani musca din tarana”
MARA POPESCU | 23 AUGUST 2021

EXTERNE

facebook sharing button 23.6k
whatsapp sharing button 18
messenger sharing button 21



Fortele de rezistenta din nordul Afganistanului, din Valea Panjshir in special, anunta ca au reusit sa respinga ofensiva talibana de duminica noapte. „Bufonii talibani vor musca tarana”, anunta Frontul National de Rezistenta (FNR).

UPDATE 50 de talibani au fost ucisi, iar alti 20 au fost luati prizonieri. Un singur membru al rezistentei a fost ucis.

Calinmihaib12 spunea...

..pe "dungaciu"( ce mai nume..?!??= e un nume "fals"..?)..nu merită..pierderea de vreme să-l..citesc..!
.."l-am citit" deja.,
de mai mult timp,..ce hram poartă..!= sau vrea să arate că.. poartă..!(am scris recent părerea mea despre el..!).

CEZAR spunea...

Beatificarea lu ..m-Al !! Lumeee..!


59min ·
Despre gindirea naucitoare a unuia dintre țuțerii invatatorului de renume mondial...
“Iulian Mareș22 august 2021, 14:34
...Nu m-a făcut "mare" nici liceul și nici alte instituții de învățământ militare si/sau civile! Ci...eu le-am onorat si încă necondiționat!”
Adica nici una din institutiile de invatamint (de la gradinita pina la scoala profesionala unde a invatat sa toaleteze hartile) nu a avut nici o contributie in “formarea” lui! (****ca sa fim realisti, unii sint atit de tolomaci incit nimeni si nimic nu-i poate “repara”***), el fiind foarte “dăștept cu capu’ ” inca de cind l-a c.at mă-sa!
In toate institutiile prin care a trecut trebuind sa se inalte statui ale geniului care a trecut pe-acolo, iar cei care invata acolo ar trebui sa se simta coplesiti de onoarea de a calca pe unde a calcat “geniul”!
Cit despre ce “mare” a fost individu’ “...
Este cazul tipic de “Cu iaurt, cu gugoșele, te făcuși vornic, mișele!”... “Vornic” nu s-a facut cu puterile proprii... ci cu puterea altora... “Genialitatea” lui fiind folosita pe post de purtator de hirtii printr-o structura “cimitir al elefantilor” de pe la SMG! (***pe vremuri cei neputiinciosi erau ingropati tot prin “cimitire ale elefantilor” – vestitele “comisii de regulamente” – unde minca si gura lor o bucata de piine – mare, alba si unsa cu mult unt – pina la iesirea la pensie, fara sa poata produce “pagube” nimanui si nicaieri****).
De-alde astia fiind multi din cei care populeaza o anumita pagina...
Acum, pe bune: noroc ca n-a ajuns (n-a fost pus de taica-su) pe vreo functie unde sa aiba piinea si cutitu’ pe mina... ca dracu-i lua pe cei pe care i-ar fi condus!
By...Mos Alecu !!

Huhu Rezea spunea...

Nici nu contează părerea d-tale despre Dungaciu.
Această infatuare puerilă te impieedică să analizezi echilibrat evenimentele si personajele despre care vorbim pe acest blog. Mergi pe clișeele dobândite sau culese doar din sursele care converg cu aceleași clișee.

Leo spunea...

"Eu curentul cel indus
Totdeauna m-am opus
Cauzei ce m-a produs"...........

Calinmihaib12 spunea...

FRICA..de MOARTE(!) ..E..a vaccinaților( = căci de "aceea" se vaccinează..!), nu a nevaccinaților..!

Huhu Rezea spunea...

E o adevărată nesimțire să te plimbi în spațiul public nevaccinat, fără să-ți pese de semenii tăi si de cei apropiți ție.Niște iresponsabili!

M spunea...

@Huhu Rezea

Dar despre medicii de familie care "vaccineaza la chiuveta"? Care iau 300 Euro ca sa arunce o doza de vaccin si sa completeze pe baza de date numele unui idiot?

Condamnare pentru zadarnicire si fals intelectual. Cam putin pentru pericolul extrem. De "zadarnicire" scapa cu amenda, falsul intelectual ia 1 an cu suspendare si e reabilitat de drept dupa 3 ani. Deci licenta o pierde pentru max. 3 ani. Vacs albina!

Ce ma infurie cu adevarat e ca 15% din bolnavii cu varianta delta sunt copii. Pai, futu-ti mintea ta aia bolnava, nu intelegi ca daca tu nu te vaccinezi pui in pericol un copilas nevinovat! Traieste dracului in padure daca nu intelegi ca a trai in societate inseamna sa respecti reguli!

Apropo, CEDO a decis ca vaccinarea obligatorie NU E INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI!!!! Asta in cazul unui proces declansat de plangerea unor pompieri francezi 😁 care, e adevarat, nu neaparat cu vaccinul se lupta ci cu Macron.

Huhu Rezea spunea...

Sunt și la noi tăntălăi care ași justifică frica de vaccin, de parcă fără vaccin ar trăi veșnic, spunând că astfel ei protestează impotriva lui Iohannis, Orban băutorul fruntaș, Bibilică beat.
Vor urma zile grele pentru cei care umblă ca nesimțiții pe străzi.
Mâine România depășește din nou 1000 de infectări cu noul coronavirus.

M spunea...

@Huhu Rezea

Din pacate vaccinarea s-a "lipit" de guvernare. Unii nu se vaccineaza din cauza de guvern. E ca si cum eu nu mi-as pune centura pentru ca nu imi place de Anisie de la invatamant!😁

Trebuie sa recunoastem ca propaganda antivaccin a fost eficienta (cum de altfel sunt eficiente toate actiuninile "anti" ceva in Romania). De ce? Grad scazut de educatie? "Smechereala" romanesca cum ca eu stiu ceva ce nu mai stie nimeni!? Prostie pura ("Sa va spun eu cum e cu ARNmesager mi-a spus deunăzi femeia de serviciu cand m-am dat jos din lift!")

De altfel tarile cu cetatenii cei mai putin educati sunt si ultimile la vaccinare (evident cele care au vaccin nu vorbesc de amaratii care s-ar vaccina dar nu au cu ce!)

Acționăm ca o populatie nu ca un popor! Pentru mine insa faptul ca sunt afectati copii pune punct!!!! Totul pana la copii!!!

ACID spunea...

D-le Huhu ,de curiozitate intreb ,care-i treaba de insisti asa puternic cu pro-vaccinarea ? Ti-e teama de a treia si nenumaratele doze ulterioare ? Vaccinul se va face precum schimbi cauciucurile la masina ,de doua ori pe an . Parerea mea .

valy spunea...

Am fost internat în spital pentru operatie.
La orele 14 am fost testat pentru covid si ținut singur în salon pâna la aflarea testului, orele 23.
Testul fiind negativ, am fost transferat în salon cu alte persoane care urmau a fi pregătite pentru operație.
Nimeni nu avea acces în salon fără test covid.

Andrei spunea...

@Calinmihaib

Nu eu ma lupt cu pandemia, ci organismul meu. Pe care il ajut prin imunizare totala sau partiala. Iar vaccinul asta face. Ce mananci tu e pentru dieta si sa nu mori de foame. Conteaza, dar nu pentru virusul SARS-COV2

@Sacalul

Da, m-am vaccinat de frica sa nu o mierlesc eu si cei dragi mie. Si la fel si ei, ca sa nu ne infectam reciproc. Frica e inteligenta, ineori, nu si prostia. Cum ar fi prostia de a conditiona imunizarea organismului de mici si bere. Sau de bani.

Iulian Mareș spunea...

Doctore ție frica de moarte sau de veșnicia ei?

Huhu Rezea spunea...

Stelică
Te crezi mai deștept dacă mori din vina autorităților? 😷
Cât timp crezi d-ta că puteau ține închise granițele ca să nu intre virusul?
Faci ca prostul care nu se asigură când traversează pe linia de pietoni.
De ce să mă asigur? E vina șoferului dacâ mă omoară.

Calinmihaib12 spunea...

Dacă în..să zicem: 1988,. sau în 1996,..sau în..2018 eram "testați".. în masă pt.decelarea contaminării/ "infectării cu un virus de tipul CORONA, "noi":..românii,..ungurii, ..rușii,..americanii,..francezii,..norvegienii,..etc.,adică.."noi": populațiile din zonele temperate sau..mai..nordice"..am fi fost "pozitivi"..în mare proporție, dar BOLNAVI..simptomatici cu nevoi de..măsuri extreme,..spitalizare,.. etc..ar fi fost foarte..puțini, iar cazuri de..deces = ar fi fost= rarisime..!
..Ce se întâmplă în PREZENT..cu "invazia" asta de..viruși CORONA(?) ..trebuie explicat.."EXPLICIT" de către autoritățile COMPETENTE MEDI CALE..,dar NU..de MEDICI POLITRUCI.. , și răspuns la întrebarea..de ce se întâmplă..AȘA "CEVA"..: ce va IMPUNE ..OBLIGATORIU..PERMANENȚA..măsurilor restrictive și.."injectări"..pe termen..: NE-DE-TERMINAT..!= "pe viață"..!

Leon spunea...

https://m.ziare.com/social/intre-prostie-i-rautate-in-promovarea-antivaccinarii-1697022

M spunea...

@Acid

Cine insistă? După ce ați pus această întrebare am reluat întreg topicul și am numărat care postări și fost pro vaccinare și câte contra! De trei ori mai multe contra. Unii atât de disperați că au postat repetat, de două sau trei ori!

Întreb și eu că dumneavoastră: ce e atâta disperare la voi, ăștia antivaxxeri?

Dacă nu ați avea contacte cu oameni ce ar putea lua boala de la voi al dracului dacă v-ar zice cineva să vă vaccinați. Refuz însă să fiu ostaticul vostru!

Sunteți la fel ca ăia care nu își dau cu deodorant că aluminiul este cancerigen. Să fie sănătoși! Dar să nu meargă lângă mine în autobuz!

Iulian Mareș spunea...

La final ai spus tot...!
Ma simt onorat de analiza lui prin alte locuri, kiar dacă e stupida, cum stupide sunt toate alegătorilor lui despre pensii!
Mulțumesc și sclavul care face poștă cu gura și mâna!

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cezar spunea...

Bine ca ..ne.ai ONORAT cu prezenta ta🤣🤣🤣😛😛😛😛

Viorel spunea...

Andrei. O întrebare pentru tine, comentatorii pro și contra vaccinării, după ce o să citești citiți conținutul pct. 1, 2 și 3.
Nu tratez situația în derâdere, însă, nu m-am vaccinat pentru că sunt un fricos datorită bolilor pe care le am.
1. Detectorul de cutremure din China antică, invenția unai minți strălucite.
În anul 132, Zhang Heng, un strălucit astronom, mathematician și inginer chinez, a prezentat la curtea dinastiei Han o invenție impresionantă: primul seismoscop din lume.
Seismoscopul este un instrument care detectează tremurul pământului în timpul unui seism și nu este același lucru cu seismometrul sau seismograful. (incredibilia.ro: 07.04.2021).
2. Un sistem care poate detecta cutremurul cu patru ore înainte a fost dezvoltat în România.
Cercetătorii Universității Politehnice București testează, împreună cu o companie israeliană, un sistem care poate detecta nivelul, intensitatea și locul aproximativ al producerii unui cutremur cu patru ore înainte, acesta urmând să fie folosit pentru zona Vrancea. (Economic: 01.12.2019).
3. Stimați comentatori pro vaccinare. Pentru detectarea cutremurelor există invenții / sisteme încă de acum 2.000 de ani care au evoluat în timp și cu toate acestea mor zeci, sute, mii de oameni în urma cutremurelor.
4. Întrebare: Puteți să-mi spuneți dumneavoastră, președintele României și toți de la dânsul în jos, care este instrumentul / invenția care va / le-a adus la cunoștință acum 6 luni că peste 3 luni urmează valul 3 al pandemiei iar peste 2-3 luni valul 4 sau în decembrie valul 5 ?
Se zvonea, că deși se cunoștea ora / min. / sec. când va avea loc un cutremur, nu se anunța pentru că timpul de reacție era prea scurt și pentru a nu se creea panică în rândul populației.
Situația cu pandemia nu este ceva identic ? A venit Covid-19, acum Delta, ce mai urmează și cât de agresivi sunt. Pe date exacte și nu pe presupuneri.
5. Vreun dispozitiv care să-i avertizeze pe politicieni că ar fi cazul să dezghețe salariile, soldele, pensiile, alocațiile, că altfel vine dracul peste ei șii ia pe toți nu s-a descoperit ?
Astfel de lucruri nu ajung la urechile lor finuțe de intelectuali cu 4 clase în gândire și fapte?

Huhu Rezea spunea...

Viorele
Nu mă asteptam de la d-ta să compari un dezastru natural, cum este cutremurul, cu pandemia virală.
Oamenii de stiință au găsit mijloace eficiente de a combate pandemiile din secolele trecute, prin vaccinare sau tratamente medicale, dar încă nu pot previziona și, cu atât mai mult, preveni cutremurele.
Fie și numai succesul pe care l-a avut în trecut vaccinarea, ar trebui să vă facă mai receptivi față de măsurile intreprinse de autoritățile sanitare.

Viorel spunea...

Cu respect domnule Huhu Rezea. Dacă vorbim despre trecutul îndepărtat înclin să vă dau dreptate, însă în zilele noastre cu pregătirea și dotarea actuală asemenea lucruri nu ar trebui să se întâmple (pandemii de așa amploare). Iar dacă (,) cutremurul este un dezastru natural atunci rezultă că pandemia virală este un „produs” creat de om și scăpat cu sau fără intenție în natură fără a mai putea fi controlat în proporție de 100%. Cine este vinovatul ? În concluzie. În timp ce a creat virusul (specialiștii) trebuiau să creeze și antidotul (simultan ca măsură de autoprotecțieie în caz de accidente de laborator neprevăzute / protecție pentru populație). Asta este logica.

ACID spunea...

@ M : Cu regret trebuie sa constat ca ,ce n-a reusit comunismul a reusit Covidul : cearea omului nou . Omul care vrea sa-si OCOLEASCA semenii ,care vrea un autobuz numai al lui/lor ,care poarta masca pe strada desi e singur (sau poarta doua masti ,ca i-a zis Faucci/Arafat/Cercel sau alti asemenea ) . Omul nou care astepta liberarea dupa doua doze si cand colo primeste doze fara numar . In loc de LIBERTATE ,TULPINI nenumarate . Cineva te baga in cusca ,apoi iti cere sa faci ce vrea el ca sa-ti dea drumul ! Fiecare pe pielea lui . Sa fiti sanatosi !

M spunea...

@Acid

Libertatea nu înseamnă să puți!!!! Dacă asta înseamnă libertate... îmi pare rău pentru dumneavoastră!

Traiul în societate presupune un anumit comportament, de respect, de grijă față de celălalt.

Libertatea nu înseamnă să mergi la Mall. 😂

CEZAR spunea...

Bai PUL--CA de ACID ACETIC ,
De ce maninci rahat cu perje..galbine..?
Cum isi ocoleau semenii..cind eu stiu foarte bine..ca mergeam pe strada arhiplina..intram la Cinema ..plin pina la limita...la teatru..la nunti botezuri sarbatori ca Sf. Maria si sa nu mai vorbesc cind stateam la cite o coada pentru un pui ..ne suflam in gura unul altuia...
Trecind peste faptul ca nu era Comunism ci Societate socialista..!!
Minti ca un pirlit de userist ce esti..!!

CEZAR spunea...

Ascula bai Tulumbare ..fara apa pe furtun....
Daca te-ai vacinat..felicitari ...sa-ti dea micul si suta de lei
Dar de ce tremuri...esti vaccinat nu te mai infectezi ..nuuu..??
NB
A murit recent o frumoasa prezentatoare de la BBC..la trei zile dupa vacinare cu ASTRAZENECA..
Singele i s-a coagulat ..in creier...42 de ani
Este o intimplare nu Tulumbare...??

CEZAR spunea...

In AFGANISTAN..s-au intimplat lucruri memorabile...SUA ii pe faras
Geniul nostru ..nu zice nimic..nu ne povesteste ...cum a fost pierdut in 3 zile un razboi dus de 20 de ani...
Hai ca pina acum nu mai aveam loc de astia din ..."TEATRE"..sic..Congo etc...

ACID spunea...

D-le Admin, păcat că pastoresti asemenea personaje (M ,Cezar) și mai jenant că le permiți așa limbaj. Ca și lgbtq - iștii sau neomarxistii, ei fac parte dintr-o minoritate (cam 25% zice col Gheorghiță). Trăsătură comună : puțini dar foarte gălăgioși și grosolani. Să nu uit, nu polemizez cu minoritarii ( repet cam 25%). Cu același respect, sa
trăiți!