Un produs Blogger.

marți, august 17, 2021

De scârbă, procurorul care cercetează frauda de la Sectorul 1, în prag de AVC

6 comments


Procurorul SIIJ... Sorin Iasinovschi a fost militar.

Potrivit CV-ului sau, Sorin Iasinovschi a urmat Scoala Militara de Rachete Atiaeriene si Radiolocatie, in perioada 1980-1982, iar in perioada 1989 – 1994, Facultatea de Drept – Universitatea Bucuresti. El si-a trecut in CV si cursuri postuniversitare (1 an) in perioada 2000-2001, Stiinte penale, specialitatea Criminalistica, cu tema: Investigatia infractiunilor privind accidentele de munca din domeniul minier. 

Din 20 septembrie 1982 si pana in mai 1995, a fost cadru militar la Ministerul Apararii. El mentioneaza ca in perioada in care a fost militar activ in MApN a functionat in dispozitiv operativ, considerat grupa I de munca si a gestionat bunuri materiale, armament, munitie si documente clasificate.


”Acum(17 08 2021) mă simt mai bine. Diagnosticul a fost pareză de nerv periferic drept. Simptomul a fost că nu mi-a răspuns mâna dreaptă la comandă. Mai trebuie să fac niște cercetări medicale să vedem care ar putea fi cauza, să vedem de ce apare problema aceasta”, a zis procurorul pentru DC News.

”Poate o fi de la scârbă, că de stresat, nu mă stresez așa tare. Dacă mă stresam, nu veneam laBucurești, făceam altceva. Nu este vorba de stres la mine, eventual de scârbă, că te scârbesc anumite lucruri. Nu am idee. Pur și simplu nu mai îmi simțeam mâna. Era amorțită cumva, nu o mai puteam ridica și nu aveam comandă la degete. Nu am nicio explicație”. 

Întrebat dacă a sunat la 112, procurorul ne-a spus: ”Nu, am fost cu Uber la Institutul Fundeni, m-am întors cu Uber. Am fost să iau și o rețetă”.”Trebuie să fac o investigație mai serioasă. Eu sunt din zona de munte, sunt călit destul de bine, așadar nu știu de unde și până unde a apărut problema aceasta. Nu știm ce se poate întâmpla, nuștii niciodată. Voi face un RMN să vedem ce și cum”

Scârba procurorului SIIJ nu vine de la situația gravă întlnită la alegerile din Sect. 1 din 

septembrie anul trecut.

Scârba vine  de la piedicile pe care regimul actual, prins cu mâna în sacii cu voturi,  si 

procurorul general le pun finalizării dosarului de fraudă evidentă pentru opinia publică. 

6 comentarii:

Viorel spunea...

Domnule procuror Sorin Iasinovschi. Dacă vreți să vă treacă mâna și toate oasele fără să vă mai doară până la adânci bătrânețe, spuneți mai bine ce vi s-a impus. Numai să fiți atent pe trecerea de pietoni.

Iulian Mareș spunea...

CV asemănător cu al lui avianyc, numai ca Nicu_T_Avia are o sănătate de fier! De la laptele și brânza din Jina și Rășinari!

BatistaPeTambal spunea...

Deci dupa 13 ani de armata (in dispozitiv operativ; in care a gestionat armament, munitie si documente) s-a facut procuror. Și de ce-ar trebui să-mi fie simpatic sau sa am incredere intr-un parvenit care-a facut pe dracu'n patru sa-i creasca malaiul (cursuri post universitare cu tematica "Investigatia infractiunilor privind accidentele de munca din domeniul minier")?

Andrei spunea...

Să vezi cum face ăsta și apoplexie când se va desființa SIIJ. Bine, dacă vrea UDMR, că văd că Hunos ține la sănătatea procurorului care încă numără voturile mătrășite de PSD (că alții nu aveau acces în SV).

Nu îi mai plângeți de milă. Știți cu ce pensie iese? De Mareșal. A servit SISTEMUL și sistemul îl recompensează.

Să fie sănătos!

Iulian Mareș spunea...

Dar de ce este parvenit? Aha, ai gasit motivatia.. ”a facut pe dracu'n patru sa-i creasca malaiul (cursuri post universitare cu tematica "Investigatia infractiunilor privind accidentele de munca din domeniul minier")”. Cum ti-e lumea asta....A facut? F bine, este baiat destept! ...nu domne, este parvenit, pt ca a facut ca sa aiba bani si mai multi? OFFFF...
Eu zic sa-l fi convins sa plece din cariera militara si sa se faca instalator la o asociatie de proprietari!

Șoimul spunea...

Țambal ești,ca el gândești.
Primitiv!