Un produs Blogger.

joi, august 26, 2021

Din secretele lui Cîțu: are și o fetiță de 9 ani

45 comments
Declarație a lui Cîțu din anul 2019 repusă în circuit de Valentin Stan  la Alpfa News.
Intreg interviul in care prezinta si o alta viziune despre Afganistan, cine ar fi sponsorii studiilor lui Cîțu în SUA si cine este candidatul PNL la alegerile prezidentiale din 2024 îl puteti asculta mai jos. 

45 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pana la alegerile din 27 Septembrie se vor ivi toate icrele depuse de catre aceasta scrumbie la gurile Dunarii tulbure, naiba sa-l chieptene! Îl, gătesc, il termină, îl fac smantână si-l suflecă pe mână, ca pe un varzoi, bun de impachetat si aruncat la gunoi!

Gigi spunea...

Ce sã mai discutãm,eu personal sunt convins de mult despre politicieni,de politica şi de tot ce mişca in acest domeniu. Mi-e aşa o lehamite încât nu as mai vrea sã aud de nimica.

In seara aceasta,in jurul orelor 22,trecute,mã uitãm la meciul asta de fotbal al CFR-ului,când mã sunã o cunostintã sã mã uit pe postul TV NAŞUL.Da,era o emisiune moderata de o doamnã simpatica ce îi avea ca invitati pe mai mulţi Politisti,unii dintre ei pensionari care îşi spuneau pasurile.Nu mai lungesc,dacã gasiţi pe Internet,sau dau in reluate emisiunea,spun cã merità sã o vedeţi chiar şi în reluare.
Emisiunea se cheama:Sã vorbim despre noi.NASUL TV.

Gigi spunea...

Apropo de politicieni,iatã ce a descoperit unul,Arhişmede probabil stra,stra şi mai stra nepot al cunoscutului om de sti inta😀

Legea lui Arhişmede: Un hoţ scufundatintr-un partid este impins de jos in sus,pââânã într-o funcţie în Guv.cu o forţã egala cu volumul banilor publici dislocuit pt.ceilalti hoţi din partid.
PS/Culeasa azi de pe Internet!😂😂😂

M spunea...

Politicienii români....Vai de capul nostru!

Năsui (am căutat un adjectiv să îl caracterizez dar nu am găsit unul care să poată fi publicat).... deci, spuneam, năsui ne spunea aseară că dacă facturile la gaze și electricitate se dublează românii nu au decât o singură soluție: să reziste! Să strângă cureaua și să plătească facturile! "Reziliență" zicea acest năsui!!!!

Pe de altă parte PSD discută alianțe cu partidul lui băsescu (usca-s-ar inima în el!). 🤮 Io zic să promită că îl pun pe bețiv prim-ministru!!!

Dar, repet ce am mai spus, politicienii vin dintre noi. Nu sunt clonați. Sunt oglinda poporului român. Nu există politician, nici cel mai jigodie, mai hoț sau mai corupt care să nu aibă susținători. Bolojan își are susținătorii lui, Boc își are susținătorii lui, Ciolacu sau Olguța, Băsescu sau Udrea, Cîțu sau Johannis.... ce să mai spun? Dacă ar putea să aibă al 3-lea și al 4-lea mandat românii l-ar alege tot pe Johannis președinte!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M, Ce sa mai rezistam, eu cu 1128 lei si Ani cu 500 lei pensii inghetate?! Practic, daca asta iarna media cu toate utilitatile la un loc atingeau 1400 sau 1500 lei, anul acesta aproape se dubleaza, daca o tin asa, ori noi aveam un total de pensii de 1628 lei... Astia sunt criminali de-a dreptul, si ca mine sunt milioane! Practic, nu ai cum sa mai rezisti! Ii injur la minut pe toti cei care au votat oligofrenii! Nici la varsta asta nu au invatat ca drerapta politica inseamna austeritate, inghetari si viata in saracie? Cata Istorie sa inveti, sau batranii din vremurile trecute sa te sfatuiasca faptul ca a vota dreapta inseamna autodistrugere, durere si sinucidere curata?

Gigi spunea...

Corect spus,@M,dar nu credeţi cã timpul vorbelor a cam trecut? Nemernicii ãştia nu stiu de vorbe,nu stiu de ruşine,nu stiu de nimic,sunt imuni,sau imunizat,ei stiu un singur lucru,adicã cum sã facã bani,mulţi bani,nu pt.noi,ci pt.ei şi cloaca lor.
Sã ne mai bucuram de 2-3 luni de vara-toamna,cã de la iarna va fi jale,puneti ceva banuti de-o parte,faceţi consreve acum când se mai gaseste o roşie,ceva.
Eu am avertizat încã din 2017 de când Olguta şi gaşca de Guleraţi au îngheţat pensiile cã va veni momentul in care puterea de cumparare va scadea continu,de la an la an,datoritã faptului cã preţurile vor exploda iar pensiile vor rãmâne pe loc.Se preconzeaza cã energia Electrica va creste cu 102%,gazele la fel,pâinea noastrã cea de toate zilele,
deasemenea,cu toate cã anul acesta s-a fãcut productie recprd de grîu.Nu se va schimba nimic,nu facem altceva decât sã schimbam unii hoţi,cu alţii.Vin,îşi fac plinul şi pleaca.Nu vãd nicio atitudine din partea UE, parca au amutit cu toţii,inseamna cã le convine.SAMD.
Pe 16 sã iesim dracului din case sã mergem la miting,vremea vorbelor a trecut,nu credeţi? Dacã nu sã nu va mai aud cã plangeti cã nişte fecioare când sunt violate. Sã nu spuneţi ca nu va avertizat nimeni!

Gigi spunea...

Rectific/ "SA VORBIM DESPRE TINE",nu "despre noi"!

CEZAR spunea...

Gigi
27 august 2021, 10:11

.....uti de-o parte,faceţi consreve acum când se mai gaseste o roşie,ceva.
Eu am avertizat încã din 2017 de când Olguta şi gaşca de Guleraţi au îngheţat pensiile cã va veni momentul in care puterea de cumparare va scadea continu,de la an la an,datoritã faptului cã preţurile vor exploda iar pensiile vor rãmâne pe loc.Se preconzeaza cã energia Electrica va creste cu 102%,gazele la fel,pâinea noastrã cea de toate zilele,bla bla ...

Eu va zic MULTA MUIE si suturi in fund..si tie care ne avertizezi si TUTUROR CARE AU LUCRAT PENTRU L-223
DE la pacaleala lu Ponta si aprobarea prostulyui din deal...EU am avertizat peste TOT..ca asa ceva nu se va aplica in veci...
Ati mizat ca dati lovitura ,,,mai ales cei de la MI(care oricum ati muscat o halca)
Acum ne avertizati ?
Sa va ia DRACUL..ca nu din cauza mea sau a lui Ifrim si alte mii de pensionari cu pensii de rahat..a inghetat ..orice..crestere...
Jegosi imputiti in frunte cu Gura mare ..care desigur s-a aranja si se facea ca lupta pentru noi..
Voi trebuie sa luati mai intai parii la propiu pe spinare ..
EU si ca mine foarte multi...pe mina lu OLGUTA aveam veniturile cel putin dublate...

micutzul spunea...

Ha....copiii mai cred in Moșul! Ce fratilo, voi mai credeți că votul contează? Setese e in toate , in cele ce sunt și-n cele ce or fi....Aveți experiențe cu băsescu și pedele, cu udemere la gurile Dunării, cu neamțul, cu Clocotilda și altele. Și mai credeți că vine barza?
Cine trebuie ăla e....
Nu mai e nimic al nòstru!

Huhu Rezea spunea...

Si furia politică te duce spre decizii proaste bazate pe neincredere. Cum ar fi votul negativ, absenta la vot, refuzul vaccinului.
Cam acesta este și mesajul meditației doctoriței din materialul de mai sus.
Concret, dacă românii nu ar fi grămadă pe ei din punct de vedere civic, la 15 milioane de voturi ar fi nesemnificative acțiunile de frauda electorală.

M spunea...

@Gigi

A trecut timpul? Așa o fi! Și ce să facem? Să ieșim în stradă să dăm în cap la jandarmi? Păi noi suntem ca drogații de la rezist? Ca idioții de la USR?

PDL ne-au tras-o.
PSD ne-au tras-o.
USR 😂 sunt pregătiți să ne-o tragă.

Pe 16 ieșim ca să ne huiduiască rezistenții (cum am pățit la ultimul marș). M-a scos din sărite unul care behăia:"Fără pensii speciale! La muncă!!!!".

Am lăsat marșul și m-am dus la el!
- Ia zi mă, ce PLM nu îți convine!
- La muncă! Ieșiți la pensie la 40 de ani cu pensii de peste 10.000 de lei.... Ca ce chestie? Ați bătut femei gravide în 10 august, ați dat cu gaze care schimbă ADN-ul. Nu faceți nimic, că nu suntem în război cu nimeni!

Ce să zici? Ce să explici?

Iulian Mareș spunea...

Nu sunt tradatori cei care temporar si periodic sunt in frunte ci cei care i-au votat!

1-”De fapt, Florin Cîţu i-a fost dat în plic lui Klaus Iohannis, şi nişte băieţi mai descurcaţi au rezolvat problema domnului preşedinte înainte ca acesta să plece într-un binemeritat week-end la Sibiu. Cine e la capătul firului pentru numirea lui Cîţu, un anonim venit din neant în postul de prim-ministru al României? SIE? Statul subteran? CIA? Soros? FMI? Nici un răspuns. Putem doar presupune că au un amestec grosolan cei care i-au făcut preşedinţi, de câte două ori, pe Traian Băsescu şi pe Klaus Iohannis. Şi sunt aceiaşi care l-au făcut preşedinte în Ucraina pe mediocrul comic Volodimir Zelenski fie şi numai pentru că suntem din zonă?
Destui observatori sunt de acord că SIE are merite deosebite în cariera neverosimilă a lui Forin Cîţu. Să lăsăm deoparte deocamdată CIA, Soros, FMI etc., şi să ne ocupăm de faliţii noştri. Dacă Prim-ministrul Florin Cîţu (ca Ludovic Orban înaintea sa atunci când Cîţu era doar la Finanţe) tot nu catadicseşte să ne explice pentru ce face în continuare împrumuturi faraonice, atunci merită să ne punem nişte întrebări în legătură cu prezumtivii săi patroni şi protectori din SIE.

Iulian Mareș spunea...

Continuare........

”2-Este acest serviciu secret şi o reţea de crimă organizată încă de la înfiinţarea sa de către NKVD-ul sovietic în anii ’50 (DIE, CIE, SIE)? Câţi refugiaţi români în Occident au fost asasinaţi, răpiţi, terorizaţi, recrutaţi, urmăriţi de predecesorii, colegii şi prietenii lui Nicolae Pleşiţă (vezi cazul Paul Goma-Virgil Tănase sau cazul Matei Haiduc), Aristotel Stamatoiu, Mihai Caraman, Ioan Talpeş (a livrat sau nu „fantomele”?), Cătălin Harnagea, Gheorghe Fulga, Claudiu Săftoiu (împins la demisie pentru că a afirmat în Parlament că SIE desfăşoară acţiuni operative pe teritoriul României, inclusiv interceptări telefonice), Silviu Predoiu, Mihai Răzvan Ungureanu, Teodor Meleşcanu, Gabriel Vlase (directori SIE)? Pentru prima perioadă poate fi citit cu folos volumul Culisele spionajului românesc. DIE 1955-1980, scris de Mihai Pelin şi publicat în 1997 la Editura Evenimentul românesc. CNSAS nu a avut acces la cele mai multe dosare CIE (1981-1989) şi SIE (după 1990). De ce? Secrete de stat sau crime şi infracţiuni de stat?
*Ce mai spionează azi SIE ca să poată beneficia de sute de milioane de euro de la buget în fiecare an? Şi, dacă tot ne îndatorăm colosal prin Florin Cîţu ca să plătim buget enorm SIE (fata de plus valoarea adusa), n-ar fi mai judicios şi mai înţelept să facem economie de un serviciu devenit, foarte probabil, inutil, atribuţiile sale constituţionale putând fi preluate de SRI şi serviciul de informaţii al armatei? Pentru că se foloseşte de secret, SIE nu raportează niciodată nici o activitate. Dar mai are vreo activitate utilă şi pentru ţară, nu numai pentru angajaţii săi, pentru rezervişti şi pentru partenerii externi (pe banii noştri)? Ca şi în alte ţări pe care le-am luat ca model, SIE se regăseşte din plin în MAE, Ministerul Afacerilor Externe (mai are România vreo politică externă proprie?), şi în ICR, Institutul Cultural Român (iniţial Institutul Român pentru Relaţii Culturale cu Străinătatea, care a funcţionat între 1947 şi 1989 şi care se ocupa în primul rând de supravegherea şi controlul intelectualilor români din exil, devenit Fundaţia Culturală Română între 1990-2003, condusă de Augustin Buzura). Şi aceste instituţii sunt inutil obeze tot din cauza lui SIE? Câtă diplomaţie, cât comerţ, câte relaţii economice şi câtă cultură mai fac „baieţii” şi „fetele” SIE prin marile/micile capitale ale lumii? Câte firme acoperite are SIE pe teritoriul României şi cât ne costă acestea la buget? Şi SIE mai desfăşoară activităţi operative pe teritoriul României, inclusiv interceptări telefonice (Claudiu Săftoiu)?
*In multe si foarte consolidate democratii vestice serviciile secrete au un unic stapan administrativ si operativ: Ministerul Apararii!
Cariera politică cu totul ieşită din comun şi din norme a lui Florin Cîţu ne dă, iată, ocazia să punem nişte întrebări oamenilor „umbrei” (şi ai întunericului?). Uite că e bun şi Florin Cîţu totuşi la ceva!
Petru Romoşan”

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Foarte interesant...
Mortul viu, acel zombi cu kip de capră apare iar pe "blogul Genialului" căci asa fac creierele mici și conștiințele minore...

Leon spunea...

Cornele, iti recomand sa trimiti la Presedintele Comisiei pentru munca din CD, comentariul tau de mai sus insotit de o copie dupa cele doua Cupoane de pensie, deoarece in procedura de urgenta se va discuta despre proiectul de lege privind Consumatorul Vulnerabil, Pl x nr.210 din 2021.
Acest proiect are deja 3 Avize favorabile de la alte Comisii si Comisia de Munca + Comisia Economica + Comisia pentru Industrie vor da un Raport comun.
Daca ti-ai luat pastilele pentru inima citeste cele 44 articole intinse pe 30 de pagini si o sa observi ca pentru o diferenta de 4 lei NU te incadrezi in aceasta subventie la incalzire:
1628:2 = 814 lei >8 10 lei/ persoana !
Sa le propui o majorare a acedtui plafon de la 810, la 850 lei, de exemplu..!!

Leon spunea...

Pl x nr.210/2021:
http://www.cdep.ro/proiecte/2021/200/10/0/se260.pdf

valy spunea...

PENSIA CALCULATA PE PRINCIPIU CONTRIBUȚIEI ERA MAI MARE CU 80% DECÂT ÎN PREZENT.
Oluguța Vasilescu a distrus totul împreună cu gașca PSD a distrus totul când au mărit unele salarii din primării și la unii bugetari la nivelul anului 2022.
Primarul are leafa la nivelul unui GENERAL,
Șoferul la nivelul unui COLONEL și
Femeia de servici la nivelul CĂPITANULUI.
Trăiască PSD precum PNȚ-CD.

Huhu Rezea spunea...

@Mareș
Până în anul 1998,când a fost trecut sub controlul Parlamentului, SIE a fost subordonat serviciului de informații al Armatei. Timp de 10 ani conducerea acestui serviciu extern a fost creată după chipul și asemănarea fostei DIA.
De la Turcescu încoace am aflat că serviciul de informații al armatei s-a amestecat grosolan în politica internă a statului și a dat impreună cu DIE subordonat câteva serii de demnitari cu rang înalt, intrând în coliziune cu SRI și Doi si'un pol.
Nu e greu de dedus cine îl păstoreste pe Florin, dacă el a fost introdus în marea politică liberală de Alina Gorghiu, actuala sotie a lui Lucian Isar, fost trezorier la Citybank și Bankpost pe vremurile când, ca si Câțu, a fost suspectat că a speculat cursul valutar al leului.
Doar televiziunile si organele de presă cu adevărat independente nu pot fi oprite de păpușari să transmită informații despre acest agămiță in varianta oltenească.
Nu vă așteptați ca tocmai Silviu Predoiu să spună adevărul despre Cîțu, fie el și acela ca a fost șantajat și subordonat de Deep State din SUA.

Iulian Mareș spunea...

Vorbe de duh, cu talc...

Joi, un membru al partidului parlamentar AUR a fost dus din Parlament la poliție, după ce angajații SPP de la filtrul de securitate au găsit asupra lui un pliculeț cu substanță verde, care miroasea a marijuana.
Întrebat ce masuri va lua partidul George Simion devine tranșant:
„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranță, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”! 🤣😂😜🤪👍

Huhu Rezea spunea...

@Mareș
Păi Biluță Maciu l-a fraierit așa de tare pe @Cezar... că se folosește de el pentru a-și ascunde identitatea, deși chiar Curbă de nivel al artileriei de Bârlad recunoste ca a fost coleg de liceu la Stefan babanul cu @ Trofin.
Dar cine te pune să intri în locația în care Cezar exportă râie? Ieși de acolo cu mâncărimi pe spinare🐐

Leon spunea...

Ma uitai si eu pe Grila unui mare municipiu si Soferul are 3300 lei brut iar femeia de serviciu 2900 lei brut.
PS.Spune-ne si noua cum ai reusit cresterea pensiei cu 80% pe contributivitate, ca la mine creste numai cu 30%, folosind PMA din Decizia de pensie cf.OuG 1/2011, cea cu impartirea la 20..!

M spunea...

@Iulian Mareș

S-au dus la pont.😁 Mișto răspunsul AUR dar, una peste alta, nu știu de ce dracu nu recunoaștem că problema drogurilor în România a devenit una extrem de gravă!?

Cezar spunea...

Si cu..bubite la cap!
😛😛😜🤪😐🤑

Cezar spunea...

Intre noi fie vorba...sa rîzi de boala unui om..denota un caracter de tot rahatul
Asta.i m-Alul..omul care a "ONORAT"..cu prezenta toate institutiile de invatamînt românesc !

Leo spunea...

@Leon prietene ,
poate te uiți și pe grila "Poliției" locale fie de la Bucure;ti , fie de la Craiova. Ei ce zici......?

Calinmihaib12 spunea...

Virgil TĂNASE..nu intră în înșiruirea aceea de..dizidenți urmăriți..!
..unii spun că era.. dintre"copoii"..misiți..!

valy spunea...

PENSIA CALCULATĂ PE PRINCIPIU CONTRIBUȚIEI ERA MAI MARE CU 80% DECÂT ÎN PREZENT.
Pensie la data de 31.12.2015 - Total puncte = 56,66653, Punctajul mediu anual determinat în urma recalcularii = 2,83333, Valoarea punctului de pensie [= 830,2 lei], Total drepturi de pensie [= 2353 lei], + Cuantum aferent OMM/SOSP [= 423 lei], TOTAL PENSIE BRUTA [= 2776 lei ].
Pensie la data de 28.08.2021 - Total puncte = 56,66653, Punctajul mediu anual determinat în urma recalcularii = 2,83333, Valoarea punctului de pensie [= 1442 lei], Total drepturi de pensie [=4086 lei], + Cuantum aferent OMM/SOSP [=817 lei], TOTAL PENSIE BRUTA [= 4903 lei ].
Acest calcul a fost făcut fără a mări punctajul conform hotărârii 1294 care s-a aplicat în februarie 2016.
Pensie calculată la data de 28.08.2021 cu punctajul mărit conform adeverinței înaintate de CMJ.
Total puncte = 63,16162, Punctajul mediu anual determinat în urma recalcularii = 3,15808, Valoarea punctului de pensie [= 1442 lei], Total drepturi de pensie [=4554 lei], + Cuantum aferent OMM/SOSP [= 911 lei], TOTAL PENSIE BRUTA [= 5465 lei ].
Diferența este aproape dublu față de 31.12.2015.

valy spunea...

În sistemul civil pe principiul contribuției la grupa II de muncă, (condiții deosebite se acordă un supliment de 4 luni la an).
Normal ar fi și pensionarilor din sistemul militar să le fie aplicat același principiu
În această grupă am lucrat 19 ani și 7 luni.

Leon spunea...

Leo, ma uitai acum:
Politist local Craiova, in 2020 a primit pe card aprox.5000 lei/luna(inclusiv Norma de hrana), sotia are cu 25% mai mult (asistent medical la Spital)..!

Huhu Rezea spunea...

Altfel spus, ce pensie contributivă ar avea în prezent un militar care in 2016 avea suma puntajelor anuale 56,666653 și PMA=2.833333.
In prezent, daca a rămas in plată cu cuantumul mai avantajos, ar avea o pensie militară,cu indexările din anii 2016-2020. de:
2776 +5% +5,25% + 1,3% +4,6%= 3251 lei
Dacă pensia din 2015 se mărea cu creșterea valorii punctului de pensie, acum ar avea o pensie de 4903 lei.

valy spunea...

Da în 2016 pe noua decizie am pierdut 15 lei, dar am rămas în plată cu cuantumul mai avantajos.

Leon spunea...

@valy, a zburat puiul cu ata, militarii n-o sa mai revina pe contributivitatea prevazuta de Legea 263/2010; nu vezi ca si pensiile civile vor fi recalculate cf.L.127/2019, unde actuala Guvernare o sa micsoreze VRS de la 75 spre 50 ?
Si DA, este posibil sa fim si noi Recalculati pe contributivitate( sa avem un capitol separat in L.127, modificata..!).
Dar, cu siguranta majoritatea pensiilor militare vor creste si va fi nevoie de un buget mai mare, cel putin la MApN.
Deci refacem calculul: 63,16162 x 58 lei( 1442:25) = 3663 lei + 732 lei(OMM) = 4396 lei, probabil pensia bruta la 01.01.2023 !!

Leon spunea...

Legea n.215/2019 modifica Art.18 si Art.55 din Legea 263/2010 din care MILITARII NU MAI FAC PARTE ( a se vedea OuG.nr.103/2017)..!

Huhu Rezea spunea...

Daca pica L 223/2015 vor face parte si militarii din viitoarea lege cadru a pensiilor din sistemul public.

valy spunea...

Deci refăcând calculul: 63,16162 x 75 lei( 1875:25) = 4737 lei + 947 lei(OMM) = 5685 lei, probabil pensia bruta la 01.01.2023 - 2024, cu condiția ca valoarea punctului de pensie în sistemul public să crească la 1875 lei!!

M spunea...

@Leon

Dacă vom avea un capitol separat în L127 atunci trecem la bugetul asigurărilor sociale de stat.
MApN va avea mai mulți bani pentru rachete (că doar bugetul va rămâne 2%).

Guvernul va descoperi un și mai mare deficit la bugetul de pensii (pentru că ne racordăm și noi la o țâță).😁 Și atunci guvernul va putea face două lucruri pentru echilibrarea bugetului: mărirea vârstei de pensionare sau amânarea creșterii punctului de pensie!

Iulian Mareș spunea...

Capra!
Eu le-am foarte ONORAT invatand, nu am fost primul, dar nici la mijloc, undeva in cei 10-15%, dar tu, un nimeni pe drum, ...ai fost la numar peste tot, un trol purtat de val...un moș Teaca contemporan! Cititor de net si FB dar nu de carti, manuale, regulamente! Kiar o sa-l sun pe Ștefan....

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
am intrat intrucat un skizofrenic, unul Alecu, calculatorist de pensii nu mai poate de persoana mea si se face mizerabilul ca nu intelege cum elevii pot Onora scolile! Probabil ca pe timpul lui onora facand curat prin curtile profesorilor, plateau acatiste pentru vii! Curios ca prostul blogului preia damblageala cretinului si posteaza! Mizerii umane!
Daca voiau sa fie in locul meu de ce nu au facut-o? Cine i-a oprit sa puna mana pe carti, multe carti? ... hai sa reduc, numai militare!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
poti sa ne spui cati au avut curiozitatea sa deskida inregistrarea emisiunii Tuca-Stan?
Eu, asa am inteles cine este ”Nimeni” in Romania ... :))

Huhu Rezea spunea...

2500 accesări ale topicului.
Am decupat special doar fragmentul în care Cîțu povestește ceva despre fiica sa, știut fiind că este peste puterile de rabdare ale multor cititori să asculte o inregistrare de 50 de minute cu Tucă și Stan.

S-ar părea că acestui Agamiță Cîțulescu îi vor zbura PeNeLe inainte de Congres, dacă nu-l devansează.
In primele zile ale lunii septembrie, PEE SEE DEE va introduce moțiune de cenzură sperând că va fi votattă și de cei din aripa Orban, adică vechii liberali. Cu Cîțulescu sunt pedeliștii.

Viorel spunea...

Domnule M. La primul pct. vă contrazic. Bugetul M.Ap.N. va fi tot de 2% din P.I.B. iar banii pentru rachete nu vor fi mai mulți pentru că la rectificarea bugetară de sfârșit de an ministerul nu va returna doar 2 miliarde ca în 2019-2020 ci poate 2,5-3 pentru Guvern și fondul de rezervă al primului ministru, bani cu care vor mitui din nou baronii PNL din teritoriu pentru susținere.
Cât despre mărirea vârstei de pensionare sau amânarea pct. De pensie prea puțin îi interesează pentru că la alegeri voturile le numără tot ei.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Kiar 1 h și 43 min, pe YouTube!
În rare cazuri am mai auzit, în timpurile moderne, sa stai conserva aproximativ 30 de ani!
Cândva, serviciile racolau varfuri (din cei ce ONORAU ȘCOLILE,
NU BOI DE GAZ) acum au scăzut nivelul la repetenți și picați la treaptă...rusinica!
Cat de prost sa fii încât sa spui presei xa ai obținut 2 burse în US, spălat și vase și...scriai și "ESEE"...!
Pai poți fi mai deștept xa Cezar sau Alecu?...imposibil! 🤪🤣 ...ăștia cu iQ-ul din 2 cifre, puțin mai mic decât limita de viteza în localitate!

Huhu Rezea spunea...

Cum să stea conservă 30 de ani?
După șantajul cu anii de închisoare, pentru conducere mangă de automobil la yankei, omul a avut activitate serioasă. Altfel cum ajungea consilier la Banca Noii Zeelande sau trezorier pe la ING Bank, trzorier ca si Isar, aoțul Alinei?
Maica-sa, iertată fie, știa că e la pregătire în SUA pentru funcții guvernamentale.
Toate serviciile noastre nu zic nici pâs în fața celor subordonate Deep State.

Iulian Mareș spunea...

Conserva în sensul ca lui i s-a croit o aură de profesuonist, de mare tehnocrat...Acest asasin economic autohton îl va vinde și pe Kelner cât de curând!

Iulian Mareș spunea...

Despre hotii si tradatorii ”Patrioti” din ROU, arc peste timp, in lumea interbelica:

https://www.activenews.ro/cultura-istorie/Portretul-real-al-lui-Iuliu-„Tom-Maniu-„spionul-patriotic-.-Caracterizarea-necrutatoare-pe-care-i-a-facut-o-Patriarhul-Miron-Cristea-156918

*Istoria se repeta!?