Un produs Blogger.

miercuri, august 18, 2021

Edy, a primit mână liberă să instruiască plutonul vedetelor rebele ale Stelei

7 comments

 Vedetele Stelei erau atât de neinstruite că... până și noua promovată din Giulești le-a bătut. In campionatul trecut fuseseră ridiculizate de echipele comunale din Voluntari și Clinceni. Becali și-a dat seama că lipsa de performanță din ultimii 5 ani a fost cauzată de improvizațiile sale pe banca antrenorilor, după izgonirea lui Gâlcă, cu toate că acesta câștigase Campionatul și Cupa, dar nu respectase sfaturile neprofesioniste ale patronului.

Becali a aflat de ce jucătorii săi  joacă fiecare ce vrea pe teren. Nu ascultă de antrenorii a căror autoritate fusese făcută praf chiar de el.

Sunt sigur că băiatul generalului Cașchetă va face instrucție cu alde Coman, Tănase, Moruțan și restul plutonului din Berceni... ca să nu se mai sufoce pe teren. Inceputul a fost făcut astăzi. Priviți!

Imi pare rău că primele victime vor fi jucătorii finanțați de Victor Orban.


7 comentarii:

gigi 2 spunea...

Succes

spiritul lui Haret spunea...

Succes cui?Asta nu e Steaua.E o echipa a unui analfabet care intamplator a mostenit o avere.Iti place o caricatura?

Gigi spunea...

Edy,a ajuns la Steaua,in "B"? Vaide capul lui de la echipa campioană,la Steaua in B,doar că se numește Steaua? Macar sa se fi dus la FCSB,dar uitai că acolo este patronul antrenor!!!FC FCSB=Faceți Ce Spune Beeecali😁🐏

Huhu Rezea spunea...

Ba, asta este Steaua, dar rebotezată.
Analfabetul, cum zici d-ta, s-a dovedit a fi mai deștept decât pleiada de generali care se învârteau pe lângă fosta Steaua. Fără banii lui Becali Steaua generalilor dădea faliment din primii ani de după revoluție, inaintea Rapidului, CFR-ului Cluj, Universității Craiova, Dinamo.
Echipa Steaua a rămas în Divizia A, n-a retrogradat niciodata, n-a falimentat niciodată, fiind obligata să-si schimbe doar numele.
Marca Steaua , fără echipa Steaua, nu face 2 cepe.
Atentie!
Clubul Sportiv al Armatei deține palmaresul fostelor echipe CCA și Steaua până în 1998, dar actuala echipă CSA Steaua, înființată in anul 2017,nu este continuatoarea sportivă a fostei Divizionare A, FC Steaua.
Ca să promoveze in DIvizia Națională, CSA Steaua trebuie privatizată, pentru ca o instituție de stat nu poate manageria singură o echipă profesionistă.
Nu mai gpsesc generalii un prost ca Becalii care să-i salveze de la faliment fără să cedeze și marca Steaua.

Iulian Mareș spunea...

Ca sa lamurim lucruri............
*ceea ce a spus huhu este f adevarat! Fara Gigi Steaua era istorie prafuita!
*Nici Galga nu a confirmat ca mare antrenor, norocul lui a fost ca Gigi era la ”studii”.
*Nici Edy nu are mare palmares in spate, dar fata de inocentii de pana acum pare altceva.
*Fotbalul este o industrie, o afacere si banii patronului conteaza, pe cale de consecinta el face legea!
*Sa fim seriosi...si la alte cluburi dicteaza patronul, dar asta nu inseamna ca si dicteaza bine! In fefinitiv, cum am scris mai sus, sunt banii lui.
*Acum Gigi (Becali, nu camaradul nostru.. :))....) a inteles ca odata cu caderea ekipei in cap pe propria-i mana si cota jucatorilor se sparge rapid, caci cei de la www.transfermarkt.com nu sunt prosti.
*Daca voi va inkipuiti ca in lumea sportului profesionist patronatul da ...asa, milioane de Euro pe ”proiectele” unui antrenor, fara sa dicteze in detaliu managementul si actiunile sportive ale clubului, va inselati amarnic! Nimeni nu da un Cent moka sau fara profit!
*Fara bani totul se naruie! Aveti exemple de palmares fara motivatie financiara?

Gigi spunea...

Scuze,deci la fcsb a ajuns!M-am luat dupã titlul art.Sa fie sãnãtos,dar nu cred cã îl apucã Craciunul in functie,mai ales ca acolo sunt mulţi conducãtori cu patron antrenor.Daca sunt rezultate,poate cã îl apucã,dar vã fi umilit de cioban şi va pleca de urgenţã. Nu mã intereseazã,vazand rezultatele echipelor noastre in Europa,mã apucã lehamitea.Fotbalul nostru este zero şi datoritã acestor imbecili de conducãtori,
Liga,federatie,arbitrajeetc.Cand te bat echipe din Kazastan,
Azerbaigean,Albania etc,ce sã mai discutãm.
Fotbalul,cã şi celelalte sporturi,sunt la pãmânt.
Sã revenim la oile noastre,pentru a nu devia de la subiectul propus,vrea sà mai arãt un singur aspect in ce priveşte Fcsb şi întreb pe cunoscatori,cînd a cumparat Jiji Steaua de la armatã, nu s-a încheiat niciun Act? Dacã da,cum a ajuns armatã sã castige atâtea procese?. Stema,palmaresul pânã in 1998,i-au revenit fostei Steaua,insena cã ceva a fost la mijloc,cã nu erau atâtia judecatori tâmpiti sã nu vadã adevãrul!

Laleaua neagră spunea...

O elita instruita de colonizator lucreaza impotriva propriului popor...