Un produs Blogger.

vineri, august 13, 2021

Fals în declarații sau operațiune de revigorat penele cîțului și vizibilitatea site-lui pentru legalizarea drogurilor.

60 comments

Din dosarul autorităților americane

Acestea sunt întrebări din Formularul pentru ORNIS la care cîțul ghionoaiei a răspuns.

Secret de serviciu după completare.

La cât de superficial privește Cîțu realitatea, nu este exclus să fii răspuns NU la întrebările din formular.

Dacă a răspuns DA, trebuia să detalieze evenimentul... astfel că mai multe persoane au aflat de acesta. In această eventualitate operațiunea este una de PR pentru Cîțu și de publicitate pentru site-ul de legalizare a drogurilor în România.





60 de comentarii:

Leon spunea...

Si daca a raspuns cu NU( mai mult ca sigur..!) aceasta nu este fapta penala pedepsita de CP..??

Huhu Rezea spunea...

Daca a raspuns Nu automat i se retrage Certificatul ORNIS, cu consecinta plecarii din functia de demnitar.

M spunea...

Vedeți că a demonstrat cineva că la demnitari certificatul de acordă din oficiu, fără formulare (așa am înțeles eu).

Mi se pare că dă o declarație pe proprie răspundere în dosarul ce se trimite la Cotroceni pentru numirea ca ministru cum că nu are cazier.

Mai sunt demnitari condamnați care în virtutea funcției și acces la informații clasificate.

Întrebarea este: ce facem cu LEGEA nr.90 din 26 martie 2001
privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor care zice la Art. 2. - Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au numai cetăţenia română şi domiciliul în ţară, se bucură de exerciţiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale şi nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute la art. 4 alin. (1).

Alexandru spunea...

Cine mai respecta legile in Românica ��. Suntem o provincie vândută de acești contrabandiștii parlamentari și nu numai, pe care nu-i mai satura decât pământul!😞

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca ciobanul spânzurat al Romanistanului are o bibliotecă de dosare penale, atunci si jegurile guvernamentale si parlamentar chiriașe pot fi pușcăriașe! Majoritatea din dreapta sunt șantajabili, compromiși si incompatibili, fiind ipocriții cu rachatul înțepenit in gârleje si intre fese: ,,PEEE SEEE DEEE, PEEE SEEE DEEE, PEEE SEEE DEEE, beheheee, beheheee, beheheee, penalul Ixulescu, penalul Cutărescu,'' etc! Ipocriților ordinari si găgănari, cu tot cu spanzuratul penal si ciudos si pușcăriașul Flocea Călțos, dati-va demisiile si eliberați locurile pana ce boborul nu vă alunga cu șuturile si ghioagele!

Liviu PO spunea...

Si ornis-ul asta e un mijloc de control si intimidare asupra demnitarilor.Chiar daca a avut ghinionul sa fie prins baut,intreb oare cati demnitari nu au condus sub influenta alcoolului si nu au fost prinsi?Problema la dl.CATU nu e ca a facut doua zile de puscarie in America si a intervenit reabilitarea ,ci problema e ca la 28 de ani era in facultate (concluzie trasa din faptul ca locuia aproape de campusul universitatii)...Prin urmare, nu e o somitate in domeniul economic gen Anghel RUGINA,asa ca nu prea il consider calificat pentru aceasta functie, doar din acest punct de vedere.Contrar opiniilor,aceasta "devoalare" ii va consolida pozitia in lupta pentru putere in PNL,pentru ca va candidada sub logo-ul "asta-i de-al nostru"...

Mihai spunea...

@ Leon
Bateti fierul cat aveti apă la moară.
Ce va faceti daca seaca izvorul ?
Si dacă Voiculescu il contrazice pe Huhurez 🤣🤣🤣inseamna ca Romania se poate dezvolta numai prin corupție, minciuna si prostie🐒🐒🐒🐒🥳
Parca-l vad pe Huhurez fara subvenție si pe Gadea si Badea trași de urechi.

monteoru spunea...

Cred ca incercati marea cu degetul.Sunteti prea mici pentru un razboi asa de mare.Tot ce faceti va fi trecut la maculatura.Nici in PSD nu aveti manere ca daca aveati cat a fost la putere revenea la forma initiala a legii 223/2015.
Sa va intre bine in cap.La ora asta jupan in Romania este Iohannis.
Ma repet.Terminati cu globalizarea ca va rad curcile.Tarile bogate nu vor accepta ca Romania sa iasa din saracie pe spinarea lor.Nici macar rusii nu ne vor ca daca ne ar vrea in 24 ore ar fi instalati la Bucuresti si toti politruci ar vorbi ruseste si juca cazanciocul.Degeaba ati mers cu maimuta la englez ca unchiul Sam nu va scoate castanele din foc cu propriile maini.

BatistaPeTambal spunea...

Adică trebuie menționate și incidentele cu Poliții din alte state (SUA)? Cu Poliții din state nedemocratice (Rusia, Coreea de Nord, Iran)? Se poate extrapola și la Miliții (Belarus, Tajikistan, Uzbekistan, Transnistria)? Pe ce vă bazați? E menționat explicit în lege?

Leon spunea...

@Avianyc, nu vezi ca ne apropiem cu pasi repezi de epoca B&B ..??
PS.Am vorbit cu un Consilier local PNL, care mi-spus raspicat ca la Congres nu-l va vota pe "zapacitul" de Câțu, chiar daca Doljul il sprijina ..!
PS 2, acum sincer, daca ai merge la Vot, te-ar lasa Inima sa-l votezi pe Câțoi..??

Cezar spunea...

Stati linistiti...e bine!
Domnul Ciuca premier...!!!!
Vin ai nostrii....Plx.199..e pe tava ..!!
Ca vrea sau ca nu vrea Mares.puiul de legionar sau Viurel ..majurul de la CI..
🤣🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛😛😛

M spunea...

@Liviu PO

NU a intervenit reabilitarea!!! "Reabilitarea" se face dupa legea din tara care a dat si condamnarea.

M spunea...

@BatistaPeTambal

Da, e vorba de Tratatele de recunoaștere și punere în executare a sancțiunilor de drept penal și administrative aplicate de organele judiciare străine. Cu SUA avem un astfel de tratat (este cerut si ca parte din mecanismul Visa Waiver).

Este posibil ca cu Coreea de Nord de exmplu sa NU avem asa ceva.

Spun ce am spus si cand psd-eii erau indignati ca Dragnea nu poate fi prim-ministru pentru ca avea o condamnare: ASTA E LEGEA! VREM STAT DE DREPT? RESPECTAM LEGEA SI ATUNCI CAND NU NE CONVINE!

De ce am avea o alta pozitie daca e vorba de Citu?

M spunea...

Stati sa vedeti cand apare poza cu fata si profil, cu numarul de puscarias pe piept!!! 😂😂😂

Trebuie sa fie la dosar. Apropos, astia cu "reabilitarea" - daca a survenit "reabilitarea" dosarul este "sigilat" si nu mai e public!

Viorel spunea...

Și uite așa, când domnul Ciucă ajunge prim ministru (nu premier domnule Cdt. B.I.Mc. / în România premier nu există decât în capul dumneavoastră), domnul Cezar, fost mare Cdt. de oști ajunge consilierul dânsului că prea îl vorbește de bine deși are limba foarte aspră și zgârie rău. Afirmând pui de legionar vă luați și de tatăl domnului Iulian Mareș. V-a făcut dânsul ceva ? Dacă dumneavoastră sunteți prost și copiii dumneavoastră sunt la fel ? Să vină PLx 199/2020 pentru că-l aștept cu nerăbdare. Care e problema ?

Iulian Mareș spunea...

Nicu Avia...,
Cu dragoste îți spun că eu nu am o problema cu nimeni în drum, adică Cîțu! Eu am cu garanții lui și dacă ești ing poți gândi de ce l-au girat de la cel mai înalt nivel?
O țară condusă de Partidul Național Democrat Liberal și de CURcubeii neomarxiști, neocomuniști USR + un mutoman un im be cil notoriu...

Iulian Mareș spunea...

Eu postasem o * pt certificate NATO/UE...

Iulian Mareș spunea...

Liviu Po,
Maine îl scoți și înger...😂🤣😇

Iulian Mareș spunea...

Viorel,
Ai dori sa fii Mezar? ...măcar o ora! Nu cred ...nimeni nu vrea!
Din 3 enunțuri făcute de ăsta, mai sus, eu nu știu încă pe care sa-l trec pe primul loc, întrucât unul este mai idiot decât altul și nelegate logic!

monteoru spunea...

Ascultati la batranul.Cand eram mic aveam un comandant de regiment pe care il porecleam "cel groasnic".Acesta zilnic imprastia cel putin 10 zile de arest pe care nu le facea nimeni.Tare imi doream sa plece dela comanda lucru care s-a si intamplat.Ce sa vezi.Dupa acesta a venit unul si mai al naibii.Atunci am inteles vorba din batrani:schimbarea domniilor bucuria nebunilor.Ce ziceti de prim-ministru unul dela USR sau Batistuta?Asa-i ca o sa dati maimuta la englez?Intreb si eu nu dau cu buzduganul.
Cezar@e posibil cu Ciuca premier dar PLX.199 s-a nascut mort.Pe seceta asta de euroi ramanem fiecare cu ce are.Problema e ca unii raman cu prea mult si altii cu prea putin.
Pui de legionar?!.Din cate am citit am dedus ca era mai mult o miscare decat un partid.Adevarul si dreptatea sunt de partea invingatorului.Culmea ironiei.Horia Sima a trait mai mult decat dusmanii lui si a murit de cauze naturale.
Subofiter ceist?!Nu-l bagau ofiterii in seama.Sintetizatorul era cu painea si cutitul nu un pulica de subofiter.Daca erai curat un ceist nu putea sa-ti faca decat sa-ti ia caii dela bicicleta.Acum fie vorba intre noi,ceistii in marea lor majoritate nu erau niste prosti.Am dat ceistilor 5 ofiteri si nu m-au facut de ras.

Gigi spunea...

Eşti comic,omule de la munte😂
Deci,cum spui d-ta:tarile bogate nu accepta ca România sã iasã din sãrãcie pe spinarea lor".
Întreb:Ele,tarile ãştia bogate,accepta sã se inbogateasca pe spinarea ROU? Vezi Bancile,Petrom etc,etc,etc.
In ce priveşte"mânerele" la PSD,cam ai dreptate!

Spulber spunea...

Nu te-au facut de ris fiindca erau gramada. Unde-l pui acolo sta. Nu am auzit în 34 de ani nimic special despre acesti,, spirache,,

Cezar spunea...

@/ Ice
CI..=..camasi izmene !🤣🤣🤣😛😛😛😛😛

Huhu Rezea spunea...

Avalanșs de materiale care alimentează mass media în cazurile Clotilde și Florin Cîțu pare a fi o operațiune coordonată de neutralizare a unor agenți de influență, trădători în limbajul Codului Penal, Art. 394, cu care serviciile străine au invadat administrația țării la nivelurile cele mai înalte.

M spunea...

@Iulian Mareș

Sigur nu era Dragnea la volan? 😂😂😂

Mihai spunea...

"Am dat ceistilor 5 ofițeri și nu m-au făcut de ras"!!!!
Cu asta l-ai lovit rău pe Huhurez 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Spulber spunea...

Aveti dreptate sar putea sa nu avem forta de a contracara aceste actiuni ale celor ce detin astfel de informatii si cite or mai fi. Toate auun scop de a ne adinci tot mai mult in aceasta criza.

Gigi spunea...

Ar cam fi cazul! Timpul "deratizarii"a sosit?

M spunea...

@Huhurez

Interesant! Nu m-am gândit la asta.

Mă gândisem că scandalul cu Cîțu este făcut să acopere scandalul cu Clotilde.

Viorel spunea...

Domnule monteoru. Ați început bine. „Ascultati la batranul”. Vă sugerez dacă o să vizitați Maramureșul / Baia Mare, treceți și prin fața Palatului Administrativ unde se găsește un grup de statui. Pe o plăcuță o să vedeți scris Grupul Statuar Sfatul Bătrânilor. Încă din antichitate, fiecare comunitate avea un grup de înțelepți numit Sfatul Bătrânilor care judecau și decideau viitoarele acțiuni pentru binele comunității. Mă așteptam (conform începutului) ca din comentariul dumneavoastră să reiasă numai cuvinte înțelepte (doar sunteți bătrânul înțelept). Când colo ce să citesc și să înțeleg. După dv. indiferent de arma și specialitatea militară avută, M.M. și Sof. sunt niște pulici. Oare medicul chirurg la fel spune despre asistentul ce-l ajută în sala de operații ? Că este un pulică iar el este Dumnezeu care salvează vieți ? Nu mai dau și alte ex. Ați dat C.I.-tilor 5 Of. Depinde pe ce domenii. La noi (responsabil în garnizoană) spre ex. Of. respectiv avea funcția în stat (încadrat în altă structură din altă garnizoană) Of. cu Protecția și Siguranța Militară (P.S.M.). Numai că de protecția și siguranța cadrelor militare nu se ocupa. Am greșit cu ceva, am ieșit din tiparul R.D.M. ia frumos și mă cheamă, întreabă-mă, avertizează-mă, instruiește-mă, dar nu-mi impune în momentul când am greșit să dau în gât pe unul și pe altul ca să-ți iasă planul. Unii o făceau de plăcere (lingăii). A murit săracul din cauza diabetului cu ambele picioare tăiate (au fost colegi care după pensionarea Of. au spus ce și cum / noi îi știam pe toți cei ce dădeau cu ciocul pentru că aveau vizite săptămânale „fără scop” în biroul acestuia). În plus domnule monteoru, cum a ieșit de pe băncile școlii, instituția respectivă (ce l-a format / au fost mulți, hai să-i spunem și pe „Filieră indirectă”) a avut grijă ca Of. de C.I. cu grad de Slt. să aibă funcția asigurată de Col. și încadrarea în grupa de muncă „alte condiții / 2 ani / 1 an”. La fel ca minerul din subteran, nu ?

monteoru spunea...

Sa o crezi tu.Cam toti au fost preluati de regimul Iliescu .Numai 3 luni au stat pe bara.Daca vrei pe 1/3 tii si numesc.Unul dintre ei care gestiona intreaga Moldova,Dobrogea si parte din Muntenia este sefulet la ANCMRR din SRI.Cum sa auzi ceva special de ei cand fiecare hartiuta era la strict secret.Te intrebi de unde stiu?Uite ca stiu.



y spunea...

Trudeau, a recunoscut că, pe când era membru al parlamentului canadian, a consumat canabis.
Sarkozy, președinte în funcție la acea dată, beat rangă la o conferință de presă. El susține că nu.
Hollande, de asemenea pe când era președinte în funcție, fugea noaptea de la palat și se ducea la amantă.
Berlusconi, prim ministru, organiza petreceri de-a „baba-oarba”. Dar de elțîn ne mai amintim, că era mai aproape de noi. Sau de „trabucul” pierdut de președintele bill clinton și găsit de o stagiară?
Mai vorbim de pe la noi, emilică&rona, băse, vodcăroiu, sică,...
Ați avut ocazia să citiți biografia lui anhelika sau a lui obama? Dar nu aia coafată de pe wikipedia.
De bidineaua ramolită din marea colibă albă, ce mai știți, ce mai face este ok, sănătos, că eu am auzit că nu mai știe nici ce e ăla un elicopter când îl are în față.
În iunie, în nemția au fost alegeri în landuri. Întrun land, a câștigat un membru AfD. Fraureihsmarșall s-a dus personal acolo, i-a aliniat pe toți, s-au reluat alegerile, a câștigat cine trebuie. În septembrie, vor fi alegeri parlamentare. Știți cum este? SUMBRU. Nu sunt dezbateri, afișe electorale, reclame electorale, absolut nimic. Se știu câștigătorii de pe acum.
Tot în iunie, în măreața franță, la alegerile locale, s-au prezentat la vot, doar vreo 32,5% din alegători.
La noi, în decembrie 2020 la parlamentare, doar 30%. Unde este legitimitatea aici? Pe cine reprezintă ei. „aleșii” și numiții?

Chiar nu se întreabă nimeni, de ce TOCMAI ACUM, a apărut informația asta despre cîțu, cine a scos-o din arhivă, în ce scop, ce se urmărește, ce urmează? Să lăsăm serviciile să danseze, pentru că tot ei au plătit și muzicanții, iar noi stăm în fotolii și rămânem tot săraci și furați și mințiți, indiferent cine vine, este sau pleacă dintrun scaun.

P.S. NU este o operațiune a „alor noștrii”. Ăștia puteau să-i facă din prima, nu-i lăsau să ajungă până aici. Sau poate i-au lăsat, ca să vadă românii ce-au votat? Păi eu zic că 90% se cam știa.
P.P.S. Era rău înainte de 1989? Foame, frig, lipsuri, ideologie, etc.? N-O SĂ VĂ RĂMÂNĂ NICI LACRIMI SĂ PLÂNGEȚI ÎN VREMURILE CE VOR VENI!!!

spiritul lui Haret spunea...

Avianyc@huhu uraste ceistiii fiindca si ei la securitate aveau ceist.La ei era haios.Ei,securistii urmareau civiliii iar civiliii ii turna la ceist.Si incepand cu mai 1990 aveau ceist .Militia avea ceistul ei.
Viorele tata@cand m-am referit la pulica era vorba de subofiterii dela C.I care erau in nr. de doi.Unul era cu DS si celalalt se falea ca este specialist in bombe artizanale.
Nu m-am referit la of. cu protectia si siguranta militara care este alta gasca in alta traista.Initial functia era de lt.col.Nu stiu ca pe asemenea functie sa fie cu gradul de slt.Tu te asteptai ca dosarul ofiterului cu protectia si siguranta militara sa fie la tine?
Eu vorbesc de trecut nu de prezent.DGIA ma depaseste.

Iulian Mareș spunea...

Clotilda îl apară pe Betivanul Câțu, în condițiile în care cu ceva timp în urma, fata ei a fost ucisa pe zebra de un motociclist beat ce rula cu 100Km/h! Voi va dați seama de profilul moral?....

Iulian Mareș spunea...

Ia lumineza-ne, pls!

Viorel spunea...

Domnule monteoru. De curiozitate, cum puteți calcula 1/3 din 5 din punct de vedere uman și nu numeric pentru că eu nu prea înțeleg.

Ein Stein spunea...

E posibil ca deteriorarea relatilor dintre SUA si Polonia, Nea Sam sa se orienteze catre Romania, ca viitor partener strategic. Asta e posibil sa fie resortul acestor dezvaluiri, americanii pana cand nu curata administratia de panarame si agenti straini nu se apuca de treaba. Sper sa fie asa! Romania este paralizata de tradatori si jigodii, de fapt Romania apartine Austriei si in mai mica masura Ungariei. Daca nu reusim sa scapam de loaze, Romania nu are absolut nicio sansa, speranta vine de la SUA, sa speram ca sunt bine intentionati si sa faca aceleasi lucruri si pentru noi ce au facut cu Koreea, Japonia, Taiwan, etc. Doamne ajuta.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca era un pesedist, arestau in 24 de ore tot PSD, inclusiv câinii in lanț din cotețe!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Canci Flocea premier, va fi Ciuca, cat si sef PNL! A PARIAT NORICA NICOLAI!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Spirache... Asa-i nume de CI-st brailean...

y spunea...

Păi ... nu știu, asta vreau și eu să aflu, de aceea îmi pun aceste întrebări. Mi s-ar părea prea frivol ca dezvăluirea să fi apărut ca urmare a luptei interne pentru șefia partidului, trebuie să fie mai mult. Pentru că trebuie să recunoaștem, nu numai că fapta a avut loc acum 20 de ani (se pare totuși că mai are un dosar, tot în sua dar în 2008, nu știu sigur, dar umblă niște zvonuri prin târg), dar câțu a prestat foarte bine. NUUUU, nu pentru noi, țară și popor. Saaaau, a călcat pe bec și s-a calicit la comision, ori n-a vrut să-l împartă ... nu știm deocamdată.

Calinmihaib12 spunea...

EinSTEIN:..si "cât la..sută".., România aparține și..RUSSIEI, ..care.."soarele"..ni
l-a sdus..DIRECT: de 2 ori: în 1944-1945 și în 1989,..și.. INDIRECT..prin INTERPUȘII/("reprezen tanții"..)..pe care i-ai amintit..!!

Iulian Mareș spunea...

Certificat NATO/UE!!!! Aici pare a fi ”un problems”:
”(3) Accesul la informațiile clasificate NATO se face în baza eliberării de către Autoritatea Națională de Securitate a autorizațiilor și certificatelor de securitate, *****după efectuarea verificărilor de securitate de către instituțiile abilitate.”

Iulian Mareș spunea...

Viorele....
Cand esti doar Mezar, viata este grea... ”tatal meu” a fost profesorul universitar Buzatu! Specialistul asta fara scoala nici macar nu stie ca organele de represiune interbelice au infaptuit inzecit, mult mai multe crime decat niste exaltati sau dubli agenti din MLR!
****In skimb el a urât de moarte toata viata culegerile de matematica ale gl. Gheba! Acest lucru il poti lesne constata urmarind argumentele lui deslanate...

Iulian Mareș spunea...

Prăbuşirea casei Cîţu
Prin scandalul „Florin Cîţu penal”, provocat, după părerea majorităţii, de Ludovic Orban şi asociaţii săi, „gaşca”, PNL şi Klaus Iohannis au încasat o măciucă năucitoare în moalele capului.
Forin Cîţu a apărut în PNL şi în politică doar în 2016, adus de Alina Gorghiu, preşedinte PNL atunci, şi Lucian Isar, aparent cei doi fiind soţ şi soţie. În 2016 Cîţu a devenit senator PNL. În decembrie 2020 şi-a început al 2-lea mandate. A fost un M. Fi. Contestat, din 23 decembrie 2020 a devenit un prim-ministru total atipic pentru România ultimilor 30 de ani, mai mult amator decât tehnocrat, un fel de hipster într-un important job public. O carieră politică fulgerătoare, bazată pe cumetrii, pe interese inavuabile. Prăbuşirea violentă de azi se poate explica şi prin totala improvizaţie care stă la baza carierei sale politice.
Circulă deja în media şi în presă mai multe nume de candidaţi cu şanse pentru 2024. Ultimul venit în ciudata (intoxicanta?) competiţie de presă este chiar Emil Boc, propus şi de fostul preşedinte Traian Băsescu. Să-i mai cităm pe posibilii contracandidaţi ai lui Emil Boc la preşedinţia României? Dacian Cioloş, Laura Codruţa Kövesi, Maia Sandu, Mircea Geoană. Nici unul dintre aceştia din urmă însă nu are susţinerea statului subteran din România, şi deci şansele lor sunt aproape de zero. Nici SUA şi NATO (pentru Mircea Geoană), nici Soros (pentru Laura Codruţa Kövesi), nici Germania (pentru Maia Sandu) şi nici Franţa sau Emmanuel Macron (pentru Dacian Cioloş) nu vor putea să-şi impună preşedintele în România împotriva statului subteran român. Iar Emil Boc, la fel ca Traian Băsescu şi (ciudat!) Klaus Iohannis, are susţinerea totală a acestui faimos stat subteran, compus într-o bună măsură din factorul intern dar nu numai. Mai trebuie luat în calcul şi capitalul românesc, atâta cât există.
Se avansează două nume: Rareş Bogdan şi Emil Boc. Dar Rareş Bogdan nu poate presta decât în rolul de bufon al regelui. Deci, de fapt, al treilea om e gata găsit. Nu poate fi decât viitorul candidat la preşedinţie al PNL. Iar acesta, aparent, nu poate fi decât Emil Boc. Care şi-a şi deschis cursa pentru Cotroceni prin proiectul regionalizării ţării, relansat cu ceva vreme în urmă. Proiect care cuprinde şi reorganizarea marilor oraşe, printre care cele din vestul României: Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Oradea. Acesta e un program prezidenţial de fapt.

Cine ar trebui să fie deci viitorul preşedinte PNL? După prăbuşirea lui Florin Câţu (odată cu Orban), lucrurile se pot simplifica în PNL. Vom şti mai multe despre prăbuşirea mult prea fragilului politician Florin Cîţu când vom afla cui îi foloseşte cu adevărat acest scandal. Care, la prima vedere, nu le e de nici un folos lui Orban, PNL-ului sau lui Iohannis. Cu toţii ies foarte şifonaţi din paranghelia americană a lui Cîţu. Dar dacă totuşi îi foloseşte celui de-al doilea partid din PNL, adică PDL-ului, fost PD? Dacă foştii membri importanţi ai PDL (Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Roberta Anastase…), azi ţinuţi în umbră, vor face un mare pas în faţă în timp ce tradiţionalii PNL vor fi împinşi să facă un pas în spate? Dacă Emil Boc va deveni noul preşedinte PNL, partidul îşi poate schimba sigla şi numele şi readuce în prim-planul politic vechea marcă a liberal democraţilor, PDL. Oricum, „naţional” (din sigla PNL) nu mai e la modă în UE.
Vom avea din toamnă şi un nou prim-ministru cu o întinsă experienţă administrativă tot în persoana lui Boc? În orice caz, Klaus Iohannis, cu premierii „săi” (Dacian Cioloş, Ludovic Orban şi, mai ales, Florin Cîţu), „guvernul meu”, s-a cam făcut de râs. Şi a adus mari prejudicii României. Angela Merkel, care va părăsi curând postul de cancelar, nu l-a ajutat mai deloc pe „neamţul” din Sibiu. „Statul subteran” îşi asumă vreo răspundere?
Poate că titlul cel mai bun al acestui articol ar fi fost „Prăbuşirea casei Iohannis”. De Petru Romoşan

M spunea...

@Iulian Mares

Pentru mine ecuatia e simpla: un PNL slab face ca USR sa fie mai puternic. Ori USR este dusmanul declarat al militarilor.

Emil Boc este pe placul celor din Transilvania pentru politica lui "in genunchi", pentru obedienta lui oarba. Socio-cultural si temperamental se potriveste trasaturilor specifice transilvanenilor si ma indoiesc ca romanii, dupa experienta cu Johannis (care provine din acelasi spatiu cultural) or sa doreasca repetarea experientei.

M spunea...

@Cornelius Flavius Ifrim

😂😂😂 Chiar asa!!!

Iulian Mareș spunea...

M,
Am aceeași părere cu dv!

Iulian Mareș spunea...

Despre AN-2
Japonezii n-au tras nici dupa ENOLA GAY si noi sa tragem dupa un amarat de AN-2 care nici macar nu are variante de inarmare??? Poate pilotul sa aibă un briceag la el! Hai, Pol.Frontiera la treaba ca noi nu punem botul...Trageți cu AKM...

valy spunea...

Viorica Dăncilă a studiat dosarul în care Florin Câțu a mâncat alcool în America, la dat la presa de scandal, pentru ca acesta să nu poată să acceadă la funcția (postul) de la Banca Națională CARE RĂMÂNE LIBER prin plecarea GUVERNATORULUI.

Iulian Mareș spunea...

Perfect, numai xa te rog sa ne faci 2 precizări:
-te referi la buletinul de analize toxicologice al Premierului?
-te referi la dosarul deskis și în 2008, al 2-lea?

*Participați cumva la licitația catuselir americane cu care a fost plimbat Premierul României?...nicio șansă să câștigați, întrucât vor fi câștigate de un român pentru ROU: Iohanis!

M spunea...

@Valy

Mereu am zis ca psd e vinovat!
I-au turnat nenorocitii alcohol pe gatlejul imberb de numai 28 de anisori ca sa il prinda Jandarmeria americana pe junele cu potential liberal!😂

M spunea...

@Iulian Mares

Ținta nu poate sa fie Citu, un personaj minor si care nu a dat pana acum semne de mare independenta si vitejie politica.
Ținta este in primul rând Comandantul Suprem al carui pupil este și care s-a aruncat cu totul în sprijinirea lui Cîțu. Cine a lansat "bomba" a mizat pe faptul ca Johannis nu o sa il lase din brate (cunoscuta fiind incapatanarea si incrancenarea sasului). Si, se pare ca a avut dreptate!

In plus a lasat "scurgerea" pe un site care promoveaza consumul de droguri. Intelegti unde bate....

Orice discutie despre "fara penali in functii publice" este deci terminata!

Deci si eu sustin articolul dumneavoastra si doar am adaugat nuante proprii!

Leon spunea...

"-Bulă, numeşte câteva penitenciare din România!
-Nu ştiu, doamna profesoară!
-Păi, unde ajung oamenii condamnaţi, cu dosare penale?
-Aaa… de ce nu spuneţi aşa?! Ştiu! Rahova, Jilava, Poarta Albă, Palatul Victoria, Palatul Parlamentului."(gazeta de sud)..!

Viorel spunea...

Având în vedere canicula de afară dar în special afirmația domnului prim ministru Cîțu precum că România înregistrează o creștere economică de 13% s-ar putea ca parte din prevederile OUG nr. 226/2020 să fie abrogate prin „dezghețare”.
VIDEO Florin Cîțu, 5 minute de promisiuni citite patetic de pe foaie: 13% creştere economică. Sună bine, nu? / Dragi români, nu aș fi reușit fără voi.
Premierul Florin Cîţu a susținut marți seară o declarație de presă din biroul său de la Palatul Victoria - pentru prima dată de la învestire -, iar timp ce 5 minute a citit de pe foaie promisiuni. În mesajul început cu formula "dragi români", folosit de mai multe ori în cele 5 minute, Cîțu s-a lăudat că "actualul guvern a dus România într-o nouă etapă de dezvoltare" și a promis o creștere economică de două cifre. "V-am promis veşti extraordinare din economie - 13% creştere economică. Sună bine, nu?", a spus Cîțu, care a ținut să dea asigurări că guvernarea nu este afectată de campania internă din PNL.

Viorel spunea...

Acest grâu va fi achiziționat de baștani, depozitat în silozuri apoi vândut în străinătate la momentul / prețul potrivit iar România guvernată de Cîțu cumpără pâine congelată din Polonia, Ungaria mai nou și Bulgaria. Suntem deștepți domnule Cîțu, nu ?
„Recolta de grâu RECORD în acest an, Botoșaniul e singurul județ din Moldova cu producții de top
România obţine în acest an o producţie de grâu de peste 11,33 milioane de tone, fiind cea mai mare recoltă de la aderarea ţării la Uniunea Europeană”.

M spunea...

@Viorel

Cu tot respectul, nu cumpara Citu paine din Polonia sau Ungaria. Cumpara antreprenorii romani declarati "eroi". Ei zic ca nu au capacitati de productie dar daca e sa isi cumpere Maybach sau elicoptere gasesc solutii.

Noi avem cea mai proasta combinatie: guvern prost si antreprenoriat idiot! Atat i-am pupat in kururile grase pe cei din "economia reala" ca au ajuns sa si creada ca sunt deosebiti. Majoritatea fac evaziune fiscala (o spun din proprie experienta: "O sa va platim cu salariul minim pe economie dar la asta se adauga, pe firma, telefon, abonament nelimitat, TV cablu si internet pe fibra acasa, masina pe firma cu 200 l benzina/luna, 4 "teambuilding" - 2 in tara 2 in strainatate")

Huhu Rezea spunea...

Sau, cum spun comuniștii, avem exploatatori, nu?

Gigi spunea...

Pãi cum sã nu cumparam aluat îngheţat când fabricile de pâine care pe timpul
"odiosului"alimenta un întreg judet cu pâine? Dar ce pâine se fãcea! Acum fabricã particularii pâine,o pâine" din aluat îngheţat,cã dacã strangi o pâine in mâna are numai aer,miez mai nimic. Cineva spunea cã anul acesta s-a achizitionat graul cu 0,40 bani/kg.Nu stiu cât este adevãrat,dar e posibil la cât Grau s-a fãcut.

Calinmihaib12 spunea...

..Antreprenorii= MAJORITATEA=..SUNT HOȚI..,de aceea plătesc..SALARII .. MINIME..!,iar..guvernanții..= sunt. "partenerii..lo..de afaceri"..în aceste ..condiții..!