Un produs Blogger.

joi, august 26, 2021

Fostul șef al spionilor a jumulit PeNeLe de pe bibilica beată care va conduce partidul brătienilor

14 comments

11 ani a fost Silviu Predoiu șeful profesional al spionilor români. Astăzi, generalul s-a retras la vatră în partidulețul combatantului Ponta.

Despre posibilitatea ca Cîțu să se fi intersectat cu cerințele vreunui serviciu de informații din România Predoiu Silviu în consideră inapt pe Bibilică. 

 "Am aflat şi eu, astăzi - mi-a zis cineva - că eu sunt cel responsabil de această deconspirare, că eu am transmis către domnul Orban această informaţie. Cu tot respectul pentru funcţia ocupată de domnul Cîțu, nu reprezenta niciun fel de interes pentru nimeni atunci când era un student... mediu în SUA. Nu interesa pe nimeni. Cine să stea, din servicii, după el? Dacă cineva îşi propunea să urmărească pe cineva, alegeau nişte ţinte serioase, care puteau să prezinte interes pentru România", a spus Silviu Predoiu.


Cât despre posibilitatea ca Florin Cîțu să fi fost trimis de nişte instituţii ale statului român la studii în străinătate, acesta a mai spus: 

"Cred că instituţiile statului român, dacă trimiteau, trimiteau pe cineva care nu a picat examenul de treaptă şi care nu a picat la facultate. Alegeau pe cineva capabil, care trecuse prin nişte olimpiade, cineva care chiar promitea ceva".

Păcat! Pâcat! Cat!Cat.... 


Eu nu exclud ca nepotul lui Ghionoiu din Tulei să fi fost lansat de aceleași structuri care au format-o pe    d-na  Gorghiu, cea care l-a lansat în marea politică  liberală pe Cîțu Florin. Ciucă al nost' s-a executat indicațiilor primite.

14 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Huhu
Deci asistăm la Filera Franceză III! 🤣🤪👍

Leon spunea...

"CÂȚĂ = Bibilică."
CÂȚU,...la masculin..!

Calinmihaib12 spunea...

..filiera..RUSĂ..prin.."mișcări"..de tip.."EXTERNALIZARE" a.."investiții lor și afacerilor".."noastre"..prin "firme" de apartament create (sic.!) în "țările serioase" ="ACOPERITOARE" și.."CREATOARE" de.."pedegree"(..!?) ..unor indivizi din..lumea bună... "cominternistă"..!,..INDIFERENT..de ce vor.."sări"..trolii din aceeași "șușă"..să nege..!!

Huhu Rezea spunea...

Ardelenii și moldovenii nu știau de ce îi zic eu bibilică lu' Cîțu- Cîțoi.
Si am explicat:
barză- bărzoi,
ghionoaie- ghionoi,
ciocănitoare-ciocănitor,
rața-rățoi
curcă-curcan
gâscă-gâscan

ifrim spunea...

La cetățenii care mă conduc nu mă interesează numele ci creierul,dacă este tot de bibilică...ce-ai făcut Bobiță?Ce-ai votat inginere!

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

Lăsați-l pe Woody că nu asta arde acum. Mai bine rugați-vă să-și rupă gâtu' pe 25. sept. ca să scăpăm cu ocazia asta de sinecuristul politrucizat.
Mai bine vedeți că tocmai s-a întărit echipa croitoresei cu un savant nou.
https://cps.mapn.ro/pages/view/138

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sunt un om rational, incă, si nu cred ca tot ce la malaxorul de gonoi se aruncă poate fi apt pentru muncă de spionare, filare si cercetare, ci de dat la reformă si reciclare, asa ca penele si fulgii Cîței intra la pături termice si perne, maldarul de ciolane la rasoalele națoale, numai bune pentru padocurile canine dihăinate de foame, aerodromul de chelie pentru membrană de baterie, țuțurică, pentru inzvăpăiatul Țăndărică, cele două țurloaie fuioare numai bune pentru targă de carat răposații la morgă, iar din borhaie o ciobă penală pentru toata cloaca lăbărala, de foamete sa nu moara, saracii, de i-ar hali dalacii si carcalacii! Pariem pe o zgrumbie ca, dupa 27 septemvrie, aceasta specie iharipată, urata ca o vedenie si avidă de vin ghiurghiuliu, va disparea sub catrafusele Alunei Burghiu sa nu hie luat la omor si belit de bobor, si in loc de chirie sa-i ia răspărul la giucărie!? Daca cumva a fost inhaitat in zerviciile zecrete hamerecane, hiți siguri ca, dupa dezvaluirile betoane si deconspiratoare, ce au fost niste bomboane pe colivele presei de panaramă si pizmă, i-au tras deja in borta de clismă a trei-a cizmă!

Leon spunea...

Daca a plecat de jos, comandant pluton( infanterie) timp de 8 ani, musai va tine cu pensionarii militari !

Iulian Mareș spunea...

Leon,
daca in vremurile astea a stat Cdt.Pl.I. doar 8 ani, personajul ma intristeaza si-mi aduce aminte de unul cu mintea brici de pe aici...., persoana cunoscuta, cu o mare realizare: obtinerea Brevetului de MC pe TAB!

Leon spunea...

Felicitarile noastre Domnule ministru NOVAK !
"Vă doresc să luați dvs aurul pe care nu l-am luat eu”, a clamat Ana Maria Popescu la sosirea în România, după medalia de argint câștigată la Tokyo. Ministrul Novak n-a putut lua aurul, dar a adus și el o medalie de argint României.

Eduard Novak e cel mai titrat sportiv român la Jocurile Paralimpice. El a câștigat aurul la Londra, în 2012, plus încă două medalii de argint la Londra și la Beijing (2008)."(ziare.com) !

Calinmihaib12 spunea...

Șacale..ai devenit.. "trol"..?
."ăia"..și.."ăilalți"=de la VEST..sau EST/ NORD/SUD.."VIN"= CHEMAȚI de"ai noștri" =..VOTAȚI..de noi.. "patrioții",..și fac afaceri,obținând profit..(!)= în baza LEGISLAȚIEI.."create"
..de "POLITICIENII"= "AFACERIȘTII" noștri, MULT IUBIȚI..de mulți români, inclusiv din cei.."scriitori"..de pe acest blog..!
..așa că..nu prea ..mai e ceva..BUN..de făcut..!,atât timp cât "RĂUL"..ai noștri ..L-au FĂCUT, VOTAT, ȘTAMPILAT..și..CERTIFICAT de..CCR..!
..și..așa = ca fapt divers:..nu prea sunt multe firme.. "ameri cane"..pe la noi,nici măcar..mărfuri "ameri cane","franceze","engleze",..etc..CI numai niște"surogate"..fabricate:.."pe vapoare", ..subsoluri,..prin.."orientul"apropiat"sau "mijlociu", culminând cu cele chinezești..!(cele "necertificate" de..calitate..!).

Alexandru spunea...

👏👏👏👍👍👍

Calinmihaib12 spunea...

"Șacale":
..glumești sau "chiar ..nu știi"..(?):
..Pe Ceaușescu și MORȚII..din decembrie '89..:ai nostri/rușii (ÎN CO-OPERARE)..I-AU UCIS..!
Citește ziarul "SCÂNTEIA"( sau alte ziare din 1987 în care sunt date discur surile "tovilor" Ciau ..și GORBI (cu ocazia vizitei ucraineanului Gorbi..în ROMANIA), discursuri în care GORBI ÎL AMENINȚĂ.. "mai voalat"..pe CIAU..că dacă nu ține cont de.."mersul istoriei"..,"ea" îl va înlătura..!..și BOUL..nu a înțeles.., nici măcar în..21 dec.'89..când..: la mitingul.."montat" ..A RAMAS "NĂUC"..la reacția românilor din piață,..dând alene din mână și mușcându-și buza..ca
( un).."tâmpit"..de ceea ce nu-i venea să creadă !,.și scoțând DIN NOU..armata în stradă, ORDONÂND UCIDEREA OAMENILOR care demonstrau..!
.."Soarta" ASASINILOR ..E CAM ACEEAȘI..CU A VICTIMELOR LOR..!