Un produs Blogger.

duminică, august 08, 2021

Franțujii și-au extras omul infiltrat în administrația din Romania

28 comments

 Eu sunt mai mult ca sigur că în viitor vom vorbi de un nou demnitar lăsat să fugă din țară pentru că era iminentă arestare lui. Asa cum a fost situațiile cu Ghițâ, cu Udrea, cu Bica, cu.....

Cu o zi înainte de difuzarea imaginilor de la Sectorul 1 cu ciorditorii de voturi, la doua zile după încheierea procesului de numararte a voturilor in sectiile de votare, Primărița Clotilde Armand a plecat din țară, delegând  funcția viceprimarului Oliver Păiuși, și el implicat serios în frauda electorală de la Sect. 1.

Pentru cei care se mai îndoiesc din motive de orientare politică de prezenta lui Clotilde Armand in ziua de 29 09 2011 in clădirea în care a funcționat Biroul electoral al Sect. 1,  îi rog să urmărească această emisiune

https://www.antena3.ro/politica/imagini-clotilde-armand-alegeri-voturi-610363.html 




28 de comentarii:

M spunea...

Nu am nici cea mai mica indoiala ca totul va fi ingropat!

Pe de alta parte pe spalatii pe creier nu poti sa ii convingi INDIFERENT de dovezi!!!! 😂

Pe Dragnea l-au condamnat pentru ca aveau un software in care centralizau prezenta si rezultatele (lucru care, dupa mintea mea, nu avea cum sa influenteze rezultatul scrutinului). Va dati seama cum ar fi fost sa fi intrat Dragnea in sectia de vot si sa caute prin saci sau sa primeasca direct hartii? 😂😂😂😂

Iulian Mareș spunea...

Nici la brutărie nu mai ajungea...

reddog spunea...

Gasca Vesela este iar pe aratura.
Cum da Huhu semnalul apare gasca de chihuahua. 😂
Huhurezului i s-a pus pata pe bebelusa alba din Guadelupe.
Dom'le cum sa va zic, eu sunt mai atent la infiltratii aia de la Moscova.
Franta cu toate pacatele sale ne-a ajutat in istorie.
Sa nu uitam de Napoleon lll si aportul sau la Unirea Principatelor.
Apoi ajutorul in primul razboi mondial. Au mai fost si altele.
Huhu si Gasca Vesela sunt cu ale lor: Lumina vine de la Rasarit, Stalin si poporul rus libertate ne-au adus etc. Balarii din astea cum ar veni.

M spunea...

E simplu!

În mințile celor spălați și apretați de propagandă ecuația e așa: "dacă nu iubești neo-marxismul e clar că ești cu Moscova."

😂😂😂 Săracii!!! Cum spuneam... Indiferent de dovezi ei nu mai gândesc cu creierașele lor. Repetă obsesiv, ca un disc stricat, aceleași lozinci.

@Reddog - vă apreciam pentru intransigența dumneavoastră față de infractori. Cum naiba de nu vă revoltă imaginile de la sectorul 1????

Mihai spunea...

Nu o simpatizez dar parca totusi Primaria Sector 1 este in instanta cu gașca care patroneaza Realitatea Tv si Romprest.
Poate se intoarce si aduce spre implementare Codul Penal din Franta si Sistemul sanitar francez (prin care se mai tranteaza si grangurii din Ro ).

reddog spunea...

Nu e in mintile celor spalati pe creier, dvs spuneati ca vreti sa luati un avion spre Moscova la o adica.
Sper ca stiti ce comentati pe aici. 😀

In sectorul l e razboi fratricid, clanurile de la pesedea si clanurile neomarxiste.
Ala care a pierdut alegerile parca isi ascundea diamantele prin borcane.
De #stanga asa ca amarastenii. Se stie ca aia care voteaza pesedeaua au toti cateva borcane cu diamante prin bucatarie.
De asta nici nu ii mira.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

S-a hotarat ferm in coalitie desfiintarea pensiilor militare, ministrul userist, Nasui, fiind hotarat s-o faca, daca are nr de voturi in Parlament! Pe mine m-ar avantaja si, vorba @Onorabilui: ,,Mai bine asa decat cu ele inghetate la infinit!''

Mihai spunea...

USR nu poate ramane in viata politica decat printr-o astfel de magarie. Ca de altfel si altii care au speculat ura civililor pe ”speciali”.
Numai ca militarii au cu totul alt regim . Sper ca cineva sa le dea peste labe.
Ce l-aș duce eu pe asta de nas.. să stinga putin focul prin Grecia sau sa stea 24 intr-o statie de radiolocatie.
Azi a plecat la ceruri ultimul comandant al unitatii de elicoptere la Alexeni. Sa-i fie tarana usoara . Ne incanta pe fb cu poeziile sale de un farmec deosebit si rubrica de proza ”Stiri crocante”.

Viorel spunea...

Cornele, e bina așa cum e pentru că dacă „ele” rămân înghețate, se bucură nevestele. Iar Năsui, să-și folosească nasul.

M spunea...

@Reddog

Se pare că și ironia vă este un subiect abscons!

Cum spuneam: candidatul PNL USR este prins furând iar pe domnia ta nu te revoltă asta, ci bați câmpii cu lozincile.
Stilul specific minorității rrome prinse la furat:"De ce te iei de mine, domn' șef, da' a lu' Friptu' care a furat o găină acum 4 ani?" 😂 Patetic! Mai schimbați placa!!!

Păcat! Pe mine nu mă interesează de la ce partid e hoțul!! A furat - la pușcărie!

Huhu Rezea spunea...

M
Nu peste mult timp pe Clotilde o vor păzi colegii paznici ai câțelului roșu.

M spunea...

@Huhu Rezea

Nu cred! O să o scape!
Văd că Ciolacu, pe Antena 3, vorbește de mobilizarea partidului.

Știți cum e cu iubirea asta oarbă?
Sunt oameni care:
- simpatizează cu Steaua,
- țin cu Steaua,
- sunt fani ai echipei Steaua,
- sunt membrii ai galeriei lui Steaua,
- sunt ultrași Steaua.

Cu ultimii nu ai dialog. Și dacă unul de la Steaua îi dă un cap în gură unui dinamovist ăla o să zbiere că nu e așa, că oricum e vina dinamovistului și că acum 3 ani nici Steaua nu a luat un penalty! 😂

Eu cu USR nu am trecut de faza de "simpatizant"😂 Am văzut că sunt idioți și le-am zis: "Pa!"

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dragii mei, Nu stiu ce fac ei, sau daca ce vor face va fi si bine, dar ceva se va face, mai ale ca au promis. Rau este ca trebuia sa se tina de cuvant sa scoata pe cele speciale, nu sa se repeada la noi. De ce? Stiu ca suntem o masa amorfa, dezinteresata, in general, aproape neputincioasa, cu un Ciuca tradator si fricos de-i tremura izmenele in fund sa nu-si piarda functia sau stapanul de la Cotroceni... Suntem ai nimanui.

Gigi spunea...

Se pare cã intr-un anumit domeniu suntem sigur pe locul 1. Garantez asta! In schimb la betie suntem pe locul 2. Asta e,alţii ne-au intrecut,dar....şi locul 2 este destul de "onorabil"!😀
La ce suntem pe locul întâi? Uite cã nu va spun,ghiciti d-voastra.

PS/ Pe TVR2,în aceastã seara a rulat filmul românesc,"INTOARCEREA VLASINILOR",interesant filmul,spre aducere aminte a unor timpuri de mult apuse.Actiunea fimului se produce undeva prin Transivania in timpul ocupatiei hasburgice,a iobagiei,şi a pedepsei cu tragerea pe roata. Deasemenea,filmul mai scoate in evidenta avaria şi trãdarea semenilor,pt.functii şi bani.
Pentru luat aminte,în special pt.cei spalati pe Cerebel,ci nu numai.
Vizionsre placuta va doresc!

M spunea...

UN „BEBELUȘ ALBĂ DIN GUADELUPE” DE-O SINCERITATE DEZARMANTĂ
1. Clotilde Armand: „Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărarea. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES 1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați.” (FACEBOOK, 30 septembrie 2020)
Întrebare: Ce proces de numărare se desfășura în camera de depozitare a sacilor cu voturi? Cine și ce anume număra, când sacii erau deja aduși de la secții și procesele verbale la fel? Iar dacă era „renumărare”, cine a decis „renumărarea” din moment ce alți membri din Biroul Electoral al Sectorului 1 nu au avut cunoștință de așa ceva?
2. Clotilde Armand: „PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES 1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Sper ca procurorii să-și facă treaba și le solicit să ne explice cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu.(FACEBOOK, 30 septembrie 2020)
Întrebare: Cum își imagina Clotilde Armand că ar fi putut fi „măsluite” procesele -verbale când acestea fuseseră deja predate și înregistrate la BEC? Când, de fapt, buba era: cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3? căci, în realitate, doar „aceste lucruri ne-a durut”...
3.„... «Curierul» prins de noi este de fapt Sorin Cătălin Tomescu -candidat la funcția de consilier din partea PSD; «Curierul» nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473. Tot ce ați citit mai sus se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției.” (29 septembrie 2020)
Lămurire: „Procesele verbale care se întocmesc în fiecare secție după numărarea voturilor sunt emise în mai multe exemplare completate în original: două ajung la biroul electoral, restul sunt înmânate reprezentanților pe care partidele îi au în secții și care își pun semnătura pe aceste procese verbale, confirmând că voturile au fost numărate corect. Fiecare pleacă acasă cu un exemplar în original, pe care de obicei îl înmânează la partid pentru efectuarea unei numărători paralele. Așadar, un teanc de procese-verbale în original aflat în mâna unui membru de partid nu reprezintă în mod obligatoriu o fraudă.” ( RECORDER.ro 29 septembrie 2020)
4. Clotilde Armand: „Anul acesta au vrut să ne fure din nou voturile. Și i-am prins în flagrant. Am stat și am păzit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi și noapte. Am păzit fiecare vot. Și am ieșit învingători. V-am spus că matematica învinge. Acum, vă promit că voi lupta cu toată forța mea să fie pedepsiți toți cei responsabili de tentativa de fraudare a alegerilor. Lucrurile nu vor rămâne așa.” (FACEBOOK, 29 septembrie 2020)
Lămurire: „Potrivit unor surse din ancheta desfăşurată de poliţie sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, au fost analizate până acum 450 de procese verbale din cele 473 găsite asupra candidatului PSD şi toate sunt identice cu datele de la BEC.”(STIRI PE SURSE.ro, 30 septembrie 2020)

M spunea...

-continuare-
5. Clotilde Armand: „Tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Istrate, șoferul DGASPC - instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic. Nici nu știu cei de la PSD ce îi așteaptă.... Antena 3 e aici? Persoana care urcă un sac de procese verbale pe dulap prezentat în înregistrările de la A3 drept userist este Gâlcă Mihai Florentin, reprezentantul în BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea să scape de anchetarea pentru tentativa de fraudare. Nu o să îi reușească.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)
Întrebare: Ei, cam ce-i așteaptă? Și dacă ăla e „omul lui Tudorache” și celălalt e „omul” lui Piedone, oare cei 22 de cetățeni care umblă în sacii cu voturi și pot fi numărați în înregistrarea difuzată de ANTENA 3 și ROMÂNIA TV, pe 6 august 2021, ai cui sunt?
6. Clotilde Armand: „Poate vreți să auziți adevărul și ce căutau colegii mei în sala BES 1: în imaginile prezentate publicului la A3 apare și președintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae; Președintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanților de pe listele electorale permanente, complementare și suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanților scris în Procesul Electoral; - Președintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidați - observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent și nu se produc fraude PRIN MANIPULAREA SACILOR.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)
Întrebare: Cam câți „colegi”, Clotilde? Cam câți? Vreo 20, să zicem, că restul până la 22 purtau numele generic de Clotilde&Sprîncu? Sau ați vrut să vedeți câți „băieți” încap într-o cameră cu saci, exact ca-n bancul cu „Câți elefanți încap într-un TRABANT”? Și cine altcineva „manipula” sacii, dragă, în afară de „colegii” tăi? Oricum , i-au trebuit Clotildei câteva zile ca să se pună de acord cu Sprîncu asupra scopului și duratei vizitei „băieților” cu ghiozdănele în camera cu saci...
6. Clotilde Armand: „Ce-au făcut autoritățile în acești ani? Și-au bătut joc de sănătatea acestor micuți. Anul trecut, în loc să investească în infrastructura din spitale Primăria Capitalei a plătit două milioane de euro pentru a-și face reclamă la TV.(...) O spun foarte clar: intrăm în primărie și schimbăm această mentalitate criminală pentru comunitate. Fondurile pentru Sănătate trebuie să ajungă la Sănătate. Nu la TV. Iar toți cei responsabili pentru căpușarea bugetului celei mai bogate primării din România vor plăti.” (Facebook, 16 octombrie 2020)
Lămurire: și așa a și procedat, exact, dar EXACT! cum a promis, de aceea:
„... vicepreședintele PNL Sector 1, Dragoș Preda, avertizează că sectorul 1 nu are numai problema șobolanilor și a gunoaielor neridicate, din cauză că primarul ales nu vrea să plătească facturile dintr-un contract legal, ci și Spitalul Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu ESTE DEPOSEDAT DE FINANȚĂRILE CONVENITE în anii trecuți.”
(ROMÂNIA LIBERĂ. ro, 26 iunie 2021)
7.Clotilde Armand: „Vom facem un audit. Și facem acest lucru să știm de unde începem și unde ne situăm. Știți foarte bine că o curățenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preș, GUNOIUL TREBUIE ARUNCAT LA TOMBERON!!!! (FACEBOOK, 29 octombrie 2020)
Întrebare: Hei, locuitori din Sectorul 1... e sigur că gunoiul din sector nu este ascuns sub preș... dar, după ce s-a ridicat preșul de deasupra, oare ați observat cam pe unde a poposit?
8.Clotilde Armand: „Dați mai departe să știe toată lumea cât de mizerabili sunt pesediștii și trompetele lor.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)
Concluzie: Am dat, Clotilde, am dat... fii liniștită, m-am ocupat personal să dau mai departe producțiile tale literare

Luiminita Arhire via FB

Leon spunea...

Si Pompierii militari Romani sunt pe primul loc in Grecia:
https://m.ziare.com/international/incendii-grecia-pompieri-romani-insula-evia-articol-presa-1694195

M spunea...

@Leon

Multumesc frumos, camarade! Am luat articolul din presa greacca si prin amabilitatea domnului Huhurez l-am publicat aici.

Iulian Mareș spunea...

În primul rand trebuie sa și crezi ceea ce scrii, nu?
Apoi, ...numai dacă și crezi...in credință, problema devine acuta! Poate și contagioasă...
Insolventa televiziune de unde își sugea produsul, pensat revolut, marele om politic cu batistuța la buzunar, marele europarlamentar ce își vede îngropat visul de accedere spre Palatul Cotrocenilor!
..Ah, sa nu îl uitam pe un alt mare fiu al Ardealului...sensei Gușă, liber cugetător!

Iulian Mareș spunea...

Nicu T Avia,
Sa-i fie drumul lin spre Escadrila LUI!
Dar, de cine este vorba, pt că și eu am avut Comandant un fost Cdt.R.El.?

Iulian Mareș spunea...

Mai ieri am văzut pe unul Albul Ca Zăpadu...mestecând cuvinte. Se poarta alb, contrar cu inima neagra...

Iulian Mareș spunea...

Sa vedem cine a impins-o pe maimuță în politică...căci în afaceri cunoaștem de pe timpul când monitoriza "realizările" la autostrada Bechtel, via Năstase! Sugea milioane de $ US!

M spunea...

@Iulian Mares

Am mari dubii... Cine? Presa? E vanduta! Procuratura? E "rezist"! Organizatiile civice? Hmmmm... Aici au lucrat frumos! USR si PNL au mers din ONG in ONG si le-au promis orice ca sa iasa in strada. Si uite asa, pe un subiect despre care 99% nu aveau habar (ordonanta 13) au iesit ca trepanatii in strada!

Acum au primit bucata lor de ciolan si tac ca porcii in papusoi!

Am mai vazut-o pe panarama aia de la PMP sughitand ca "vine 10 august, ziua in care cetatenii frumosi au fost haituti de dragnea si de jandarmi!!! Îhî, îhî.... băsesculeeeeeee ce ți-au făcut ăștia?!" 😂

Leon spunea...

Cine o fi scris deputatului Daniel Ghita , misiva de mai jos ?:
https://www.stiripesurse.ro/ghita-mesaj-pentru-armand-daca-erai-i-n-frant-a-s-i-i-t-i-ba-teai-joc-de-paris-i-n-halul-acesta_1935204.html

Mihai spunea...

# Mares
Cdor Trasca Puschin ,un om cult ,pe lângă pilot excepțional un bun scriitor ,poet si epigramist.
Ultima epistolă postata pe fb.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2937973013147593&id=100008047693501

Stefanstefan spunea...

Cu permisiunea dv as zice ca dv sunteti pe aratura,pe miriste,numai unde trebuie nu!Adica in realitate! Una-i una,alta alta!Nu ce a facut Franta pt Romania este in discutie,ci,ce a facut fratuzoaica.A adus apocalipsa cu ea,basca ca a comis niste ilegalitati grave in procesul de renumarare a voturilor.Sa va reamintesc cum la referendumul de demitere a lui Petrov,Codruta asmutise procurorii pe oamenii din sate sa dea cu subsemnatul pe capota masinii?!Dragniiia a fost ascuns pt fapte insignifiante in raport cu prezentele abuzuri...Va treziti intreb?Puteti sa mi intoarceti spatele mie,dar avet grija la...neomarxisti 1...

Iulian Mareș spunea...

Da, mulțam! M-a sunat cineva și mi-a dat lămuriri!
Eu îl cunosc pe cel care a fost la Tecuci

Leon spunea...

Numai pentru @Cezar:
https://m.ziare.com/stiri/mesaje-pompieri-romani-incendii-grecia-1694522