Un produs Blogger.

miercuri, august 18, 2021

Liga TV, altfel despre gulerați

26 comments


 

26 de comentarii:

M spunea...

Corect!!!

Noi suntem mereu atacati ca avem "pensii speciale". Concomitent, actuala putere mai face doua categorii de pensii speciale:
1. cei care au lucrat cel puţin 25 de ani în industria de producţie de energie termică şi electrică vor beneficia de pensie pentru limită de vârstă, cu reducerea vârstei standard de pensionare cu 13 ani,
2. functionarii UE care vor primi o pensie de 75% din ultimul salariu. Un exemplu:
4.883 euro x 75% = 3.662,25 euro.

Sigur, astia nu mai sunt niste "imbuibati"!

Periamu lucica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gigi spunea...

Da,le zice bine,dar credeţi cã aceşti imbuibati din fruncea ţarii la vizionarea şi ascultarea acestui videoclip devin mai intelegatori? Îi doare direct la bascã. Câinii latrã ursul merge!
O sã curga lapte şi miere,PM a anuntat o creştere economica de 13,6%.
Stiţi cum e cu creşterea asta? Este ca şi cum ai cade intr-o prãpastie de 1000 de metri,iar la urmã dai zvon cã ai urcat 13 metri,intr-un an.😂

monteoru spunea...

Lucica@ Dece crezi ca poate?Daca putea facea de mult.E baiat bun.Face propaganda gratuita.
Ma curand ai tu succes.Femeile au atuul lor.Daca esti relativ tanara si frumoasa garantat ii bagi sub masa.

Petrut spunea...

Si eu sant "pentru" --sa o trimitem si lui Ciuca..!

Petrut spunea...

si lui Iohanis...!

Iulian Mareș spunea...

Dacă și guristul Kirilă, în rarele momente de luciditate (negustat și neprizat) a ajuns să înjure guvernarea progresista și neomarxista ... înseamnă că guvernul mău este precum cel taliban? Însă, eu știu ca fundamentaliști musulmani sunt și naționaliști...
Atunci ce mai rămâne? Procentul de 15-17% al unora și al celorlalți ...
*Era sa uit...majoritatea celor din conducerea talibanilor au studii superioare solide, pe când...ăștilanți au serioase probleme și la examenul de treaptă,

Iulian Mareș spunea...

Umbla vorba prin târg ca onorabilul Premier Cîțu Țepari Cătușe a promis ca nu se lasă pana nu împrumută 150 mld € și apoi le da băncilor impumutatoare cea mai mocănească PUIE Suedeză ca să știe pt ce-i vor deskide noi dosare penale. Și pe el îl doare în cur ca nu își va mai aduce aminte de acele dosare... Fuge și ne lasă cu ES Nou Numitul Vâlceanu!

Gigi spunea...

Citiţi ce spune col.Dogaru pe blog,ce condiţii a pus Stapânirea pt.desf.mitingului de pe 16.09.2021!
Citiţi şi va Cruciti,dacã e adevãrat!

Leon spunea...

@Gigi, cresterea este Zero lei si Zero bani !
PIB 'ul Romaniei a scazut in anul 2020 cu 2,76%, de la 223 miliarde Euro in anul 2019, la 217,8 miliarde Euro !
"Magicianul" Câțu a prevazut in Bugetul acestui an o crestere de 7% fata de 2020, adica 4,5% fata de anul 2019; si cum Inflatia acestui an va fi de minim 5,5%, puterea de cumparare scade cu cel putin 1%, asta pe hartie, in Realitate, scaderea va fi DRAMATICA...!!

Calugarul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

Iar se face ca munceste ..Daogaru....pfoaa..!!

Gigi spunea...

Corect,d-le Leon! Eu am dat un ex.babeste,cã sã înţeleagã tot boborul,am fost cam indulgent,am zis cã cel din prãpastie a urcat 13 metri,dar se pare cã a coborât😂😂😂

Periamu lucica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
dora spunea...

Dna Periamu Lucica,
Înțeleg că nu sunteți militar. Sunteți soție de fost militar și, conform unor declarații de ale domniei voastre (cu mult timp în urmă), soțul dvs., a lucrat în vechile structuri ale securității. Nimic rău în asta, înțeleg că vă bucurați, de pensia de moștenitor.
Vă solicit, mai mult respect față de cei care postează. Să nu uit, nu ar strica să previzualizați ceea ce postați.

Spulber spunea...

LUCICA a devenit asa pudica. Curaj un pic de rosu in obraz si spre Ciucalau înainte marș.

Leo spunea...

Nu numai pt. HUOnorius , ci și pt. scârbu și ciripu cu tot clanul lor.
Niste LICHELE PREMIUM
Să aibe parte de Pătrașcu şi Gheorghiţă

Periamu lucica spunea...

Va inselati .dar aveti dreptate in legatura cu postarea.

Periamu lucica spunea...

Se vede ca ai ceva scrantit la cap.

Iulian Mareș spunea...

„Nu mă îngrijorează că un prost a condus beat în America si a țepui o banca.
Mă îngrozește câț' l-au votat treji în România..." Sa conduca ”euforic” si sa țepuiasca o țara!”
...tu-va mama voastra de 15%, idioți perfecți!

M spunea...

@Iulian Mares

Chirila intai sa stea in genunchi pe scena si sa isi ceara iertare!

Eu nu o uit pe mamica lui, Iarina Demian, cum plângea pe holurile procuraturii sa il scape pe handralau dupa ce acesta omorâse o batrană în accident de circulație. Mă rog... un infractor ordinar scăpat de mămica de la pușcărie!

Eu am mai zis: să nu ne facă ăștia ai dracului să dăm din casă tot ce știm!!!

Gigi spunea...

L-au votat 15% din 30% votanti.Adica: 5,4 mil. votanti,dintre care 1 milion au pus stampila(cu aptoximatie,datele reale la BEC). Restul de voturi au venit din redistribution)

Sã fim serioşi,cum sã mai vina lumea la vot dacã voteazã ceva,iar dupã 1 an,doi,îi gasesti pe cei votati de tine in alt partid,sau tu partid aflandu-te la guv.ai toate parghiile puterii in mânã şi nu esti in stare sã ramâi acolo pentru aţi duce mandatul la bun sfârsit şi pt.faptul cã cei aflaţi în coalition te tradeaza şi trec in cealaltã tabara(Ponta&Tariceanu)
Cã,sã fim serioşi,fãrã trãdarea celor doi nu se producea ruperea guv.
Ce au primit cei doi tradatori? Nu a mai intrat în parlamentul actual,cã... tradatorii,mai devreme sau mai târziu platesc!😁😁😁

M spunea...

@Iulian Mares

In Romania nu se voteaza "pentru" se voteaza "contra". Si ca sa mai spun una: da, unii au votat PNL si USR dar nu uitati cati oameni care aveau alta parere au stat acasa si nu s-au dus la vot!

😂 Azi Porumbaca de la Antena 3 a început cu subiectul care o gâdila: Politia. Cum politia a pus mana pe unul care amenința online, au descoperit arme, pistoale si macete si a doua zi i-au dat drumul. Evident, balonase de spuma la coltul gurii înjurând polițiștii. A intrat in direct un politist: "Hooooooo matracucă vopsită!!! Poliția l-a prins, l-a prezentat Parchetului care nu a dispus măsuri!" Porumbita a dat din cioc de două ori clipind des din ochii exoftalmici, a bâguit ceva cum că "oricum polițiștii sunt vinovați, au făcut ei ceva rău" și a trecut la subiectul următor! Dacă nu poate să arunce cu kkt, subiectul nu mai e de interes!

Gigi spunea...

Dacã va uitati la ãştia care nu fac altceva decat sã stea cu fundul pe scaun şi sã debiteze prostii.Eu,m-am videcat,am blocat toate posturile de stiri încã de pe timpul LOV, când acea fatuca care vorbeşte printre dinti spunea cã avem pensii nesimtite,când P.med.era de numai 3200 lei.
Stiu pe cineva,care se uità şi înjurã ca la
uşa cortului,de a speriat toţi vecinii😂
"Cu tembelizoru'ati mintit poporul",spuneau unii dupã rascoalã,spun cã nu numai iau mintit,dar iau şi turmentat de cap😂
Fãrã niciun Apropo,la cineva de pe aici!

M spunea...

@Gigi


Domnu' Huhurez m-a certat ca nu ma uit la Antena 3. Mie nu imi place sa fiu certat asa ca ma uit cu religiozitate! Nu stiu cat de bine este asta pentru ca am trecut de la a le zice "Antena 3" la a le zice "Haznaua 3" si de la a apara dreptul la opinie la a o scarba fata de tot ce reprezinta acest post dedicat infractorilor!