Un produs Blogger.

luni, august 09, 2021

Victor Orban, despre rezistența Ungariei în fața progresiștilor

21 comments

De urmărit interviul acordat de Victor Orban realizatorului american de televiziune, Tucker Carlson

"Occidentalii vor lua a doua reședință în Europa de Est
Cu același prilej, premierul maghiar a spus că el crede că mulți occidentali se tem de insecuritatea socială, de atacurile asupra religiei și a familiei și vor găsi în viitor un adăpost în țările est-europene." declară premierul maghiar

Omul de televiziune american conservator Tucker Carlson petrece mai multe zile în Ungaria. Din cauza vizitei sale în Ungaria, zilele trecute moderatorul TV a fost atacat de nenumărate ori de către presa liberală

21 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Viktor Orban, e tare in organ si i-o trage peste bot Occidentului idiot, pentru ca nu este o sculă de fanariot cu glugă cum este Ciolannus o iudă si-o slugă in fata stapalnilor cu gheare din puterile si ocultele mondiale! Are dreptate ca, daca in Occident curentul anti democratic si religios, dement, locuitorii din Vest se vor stabili in Est, care de mai care sa-si apere credintele si libertatile seculare! Pentru tot ce face si ce zice eu ii acord nota 10, iar lui dobitocul spanzurat din inaltul prepeleac ii dau un doi de rachat! Lustruitorii de dosuri liberale, ia dati-i si voi la gaoz Plăvanului niste tarcoale cu limbareli in rotocoale, sa-i leorbăiți crăpelnița cu țârtița și jântița să nu i se piardă sămânța!

Niky spunea...

SUA este principalul vector al globalizarii cu acest Biden la “conducere”. Cine știe, cunoaște. Normal că nu le convine nimeni care are accente suveraniste de demnitate națională si respingere a imoralității sexuale sau de altă natură. Asa cred ei ca vor cuceri pământul ăsta, prin globalizare, dar pentru asta trebuie să distrugă valorile națiunilor, familia, bisericile naționale,educația și prin astea morala individului, acesta devenind dezorientat și ușor de manipulat.

Gigi spunea...

Da,vor incerca,nu stiu dacã vor reusi,vom vedea,sunt multi adulatori,iar prostime cu gramada,care habar nu au ce inseamna asta,mai sunt şi cei dezinteresati,care iarãşi sunt destui.

Niky spunea...

@Gigi, așa este, mulți oameni nu au citit o carte de nonficțiune în viața lor, nu mai zic de semianalfabeții care nu au habar de multe.

y spunea...

Este interesant ce spune Orban (atenție, este vorba de Viktor Orban, prim ministrul Ungariei, a nu se face cumva greșeala de a se confunda cu lucovid orban din românia) în această parte de interviu, dar să nu treceți prea ușor nici peste ce spune Carlson despre ceea ce se întâmplă în america. Cei care au cunoștințe mai solide istorie, ar putea confirma (sau nu) dacă există (sau nu) vreo asemănare cu niște perioade întunecate din istorie ... stalinism, maoism, pol-potism, paukerism, etc.
https://anonimus.ro/2021/08/fiinta-nevrotica-rasial-noua-fata-a-visului-american-discriminarea-rasiala-folosita-impotriva-albilor/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=ultimele-articole-de-pe-anonimus-ro_1
Îmi permit să vă recomand și articolul de mai jos:
https://anonimus.ro/2021/07/falsul-paradis/
P.S. Nu trebuie să vă placă autorul sau site-ul, încercați să vă detașați și să vedeți informația.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

A disparut patriotismul din caracterul cadrelor militare, si se poate vedea si din aceasta postare, cu pareri foarte rare, din care se poate vedea de catre toti cam cati dintre noi sunt patrioti, iar cei care evită sa-si dea cu parerea sunt tocmai aceia inrăiți si triști ca nu se pot dezvolta cu ură sa-i rupa pe patrioti in dantură, ca anti romani basănisti si anti hristi, asa cum i-au invatat dogmele liberal-userist si reziste ca Romania sa nu mai existe, pentru ei destrabalarile sexuale fiind acte profund normale, ca si discriminarile de la pensiile militare, resursele lor bogat financiare facandu-i sa nu dea doi bani pe aceste venituri minimale, care nu le afecteaza vietile personale...

Iulian Mareș spunea...

Biden? vai de capul lui! El, saracul este papusat! Lobii cerebrali de gandire si executie sunt la pentagon, CIA, FBI, NSA, Comunitatea de informatii integrata, Departamentul de Stat si la cel al Justitiei!

Iulian Mareș spunea...

Filozofia Istoriei consta in ciclicitatea ei!

Mirelaperianu spunea...

pana la urma avem problema pensiilor militare , apar informatii peste tot ca din 2022 se desfinteaza pensiile militare si ca fac ei un calcul .asa ca intrebarea este ., avem o trecere pe contributie in 2010 cum vor face nebunii astia :? ca civilii nu au grade si nu au patru grupr de munca , si nu au avut program dev8 ore .CHIAR ii lasati pe scrantitii astia sa isi bata joc? ce zic actualii militari ? nu reactioneaza in niciun fel :?SRI este inexistent , dar totusi cineva trebuie sa vorbeasca cu DL CIUCA....dar pentru cei cu vechime mica si cu contributie in sesctorul public este ceva ca la o recalculare vor castiga . . eu zic ca ar trebui sa se faca deja putina miscare....
ca

monteoru spunea...

S-a urcat scroafa in copac.Faceti teoria chibritului nescaparat dar in afara de manualul de filosofie din liceu nu va mai intrat nimic in cap.Cititi de pe internet si va insusiti ce isi da cu parerea diversi gen Petrache Lupu de la Maglavit.

Stefanstefan spunea...

Subscriu in totalitate.Sunt sigur ca vor apare si pe aici cativa orbeti hastgisti ca vajnici adulatori ai puturosului din deal!Aprecieri pt talentul cu care surprinzi mocirla politica de la noi...

Mirelaperianu spunea...

dle eu zic sa vezi cum te exprimi se pare ca dta ai ai si scroafa...si porc, te vad eu cand o sa te tavaleasca boii si atuci o sa ramai....bou.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca era Generalul Gabriel Oprea ales in Parlament, azi eram deja aproape solutionati, dar s-a preferat sa se aplece urechea la detractorii si Generalii de paie, care ajunsi in Parlament au si uitat de prostii care i-au votat! Daca Oprea a mai facut-o, era clar ca putea s-o mai faca, dar nu poti opri masochistii sa se autoflageleze! Cata ratiune trebuie sa ai ca sa crezi ca doar Oprea este ultima sansa la pensiile militare, FIIND UNICUL GENERAL CARE AR MURI DE GAT CU EI PENTRU DREPTATEA NOASTRA? II TREBUIA DOAR INTRAREA IN PARLAMENT, RESTUL STIA CE SI CUM S-O FACA! Daca l-a invins pe Basescu si haita pedelista, fiti siguri ca pe astia ii facea muci! Avea dreptate ca o sa murim si dreptate la pensiile militare nu le vom mai vedea, NICIODATA!

Stefanstefan spunea...

Subscriu in totalitate!Ai surorins corect si cu umor cum sta treaba cu mocirla politica actuala.Unde s-au ascuns vajnicii nostri tucalari hastagisti?Nu prea se mai aude mieunatul lor libidinos!Poare realizeaza macar acum cat de dobitoken au fost avand asemenea afinitati""pidosnice".Sa se uite mereu in"spate",pot avea surprize...

Iulian Mareș spunea...

Gura păcătosului numai adevăr grăiește!

Leon spunea...

Bine ce militarii romani s-au retras la timp din Kandahar si au trecut pe sub Arcul de Triumf din Bucuresti, altfel pe langa raniti si morti adaugam si prizonieri de razboi in Afganistan..!

Cezar spunea...

Mare bou...
Nu ai inteles niciodata contextul in care Oprea..a facut
A facut in primul rînd pentru el...mizînd...pam..pam
Acum facea kk..praf si te punea sa.l lustruiesti...!!

Viorel spunea...

Ce ar trebui să spună politicienii poporului român, în special guvernanții din ultimii 2 ani. Și se mai întreabă de ce tineri sau bătrâni nu merg la vot. Pentru că nu-I mai vor. Vor Sfatul Bătrânilor.
Un TIR cu număr de Suceava face reclamă fostului dictator Nicolae Ceaușescu pe drumurile din Europa.
Pe pagina de facebook ”Make Suceava great again” a fost postat un clip în care apare autotrenul sucevean care rulează pe un drum din Italia, autotren care are pe ușile din spatele remorcii figura lui Ceaușescu cu mesajul ”Noi ce-am construit /Voi nu reușiți să dați cu var”.
„Să plângi după Ceaușescu e ca si cum ai fi in câine care plânge dupa stăpânul care l-a ținut în lanț, în ploaie și înfometat”.
„Nu plâng după el, sunt din generația născută în 87, din ceea ce am auzit, toată lumea muncea, toți aveau o casă, aveau bani. Acum încerc sa fac o rată la un amărât de apartament, știi tu cât e rata pe 30 ani? 1.600lei. Termin rata când încep pensia dacă o mai prind... De ce nu se mai produce nimic în țara asta? Așa te vrea UE prost și să fii slugă la ei...”
https://www.botosaneanul.ro/stiri/un-tir-de-pe-la-noi-umbla-prin-europa-cu-poza-lui-ceausescu-noi-ce-am-construit-voi-nu-reusiti-sa-dati-cu-var-fotogalerie/

Iulian Mareș spunea...

Corneliusson,
lasand la o parte postarile unora si ”mizînd” pe scenariul actual imi este tare teama ca exista destule sanse ca ultima ta afirmatie, din pastarea de mai sus, sa devina realitate!

Iulian Mareș spunea...

Ei....nu deveni defetist! Ei nu ataca decat structuri ANA (Armata Nationala Afganistan) care sunt un fel de ... GP. la capitolul pregatire, conducere si coeziune!
***Sa stii ca am citit si articole cu un alt pdv asupra acestei miscari, ”insurectii” si filozofii talibane! Culmea erau scrise de ocidentali si americani, constituind analize serioase!
Noi avem date numai din presa si din folclorul adus de cei care au fost si pe acolo, insa o analiza exhaustiva cam zdruncina tot ceea ce stiam!
La modul prezent stim sigur ca ei nu suporta bolsevismul si nici democratia impusa cu arma, kiar daca la unele elemente din cadrul acestora au aderat neconditionat!
Acolo este un fel de ”Jurassic Park” in carne si oase, un Timp oprit in loc!

Mariustomy72 spunea...

salutare
Oprea a facut in primul rand pt dansul si altii au avut noroc sa beneficieze concomitent
Acum ar trebui lucrat la eliminarea oskarului din pensie si de asemenea a orelor de noapte respectiv plata pt munca sambata si duminica.Plate pentru SSDL si oskar sunt pentru timpu efecftiv lucrat in acele conditii adica de noapte, sambata si duminica si sarbatori legale
iar oskar doar pentru 6 luni ca recompensa pentru lucrari de exceptie.La poensie pensionarul nu lucreaza de noapte si nici sambata si duminica respectiv sarbatori legale si nici nu mai efectueaza lucrari de exceptie (poate cu nevasta in pat din gand in gand).La calculul pensiei normal este sa se tina cont de functie, grad si vechime respectiv dupa caz de indemnizatia de conducere.Atat.Astfel ar fi eliminate inechitatile ce au produs atata ura si intr-adevar discrepante mari intre oameni din aceeasi generatie respectiv intre generatii.POate intr-o zi vom vedea problema rezolvata.In rest sa auzim de bine.