Un produs Blogger.

vineri, iunie 02, 2023

Maia nu l-a lăsat pe Orban să-i pupe mâna la Castelul Mimi

17 comments
Maia și-a retras mâna  când premierul ungar s-a aplecat s-o sărute, obicei destul de des întâlnit la români.
Jurnalistele moldave au rămas entuziasmate de intenția premierului.



17 comentarii:

Viorel spunea...

O adevărată doamnă. Nici Orban nu e mai prejos prin gestul său. Nu-l agreez pentru că este arogant, mai ales când face vizite în România pe șustache.

csej spunea...

Maia este mai întâi femeie si mai apoi președinte.Un gest frumos de ai săruta mâna.
6700 lei e o pensie suficienta.Unii o vor si groasă și lungă.Multumiti-va cu lungă.Impozitarea cu 30% ce trece de 6700 lei nu face gaura in cer grasilor.In plus se mai reduce decalajul între pensionatii inainte de 2010 si dupa.

Leo spunea...

Nu i-a convenit lui Orban că nu i-a dat cazmaua la sărutat.

Cezar spunea...

Nu se saruta cazmaua
in afara unei..locatii..incaperi!

GG spunea...

Nu pot spune dacă d-na care ocupa o funcție în stat,de presedinte, a unei provincii românești smulsă cu forța de bolșevici. Orban,se știe,este un impertinent,cu un tupeu pornesc.Concluzia:Bine i w făcut👍👋👋👋

Viorel spunea...

Leo. Ce faci colega. Un Of. citit ca dumitale are o părere atât de proasă despre corpul unei femei ? Pe Don Cezare îl cred că dădea cu cazmaua la GAZ și i-a rămas în vocabular, dar și tu Brutus ? Nu l-a lăsat să-i sărute mâna pentru că avea gripă porcină.

Leo spunea...

Victoraș are o privire plină de pofte , de prădător din vârful lanțului trofic.
https://www.libertatea.ro/stiri/presedinta-maia-sandu-nu-l-a-lasat-pe-viktor-orban-sa-i-pupe-mana-alte-trei-momente-inedite-de-la-summit-ul-desfasurat-in-republica-moldova-4565128

micutzul spunea...

Mooamă ce l-a supărat pe Attila.... Acum o să vrea și Moldova! Ioi tuuu ..da' ce burtică ...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Honvedul dulău, lătrău si dilău i-ar pune-o cașto baro caro acolo la găoaca pentru acte din torpedou, gafâind in maieu ca un bou, doar sa-i soptească in ritm de tangou si legănat de landou, in urechea adaptată la euro si Europa, ca-i mai misto de Moldova, sireapa, sereaca si stearpa, sa-si sape adânc groapa ca sa tragă cu kakaia rubla, tătuca Putina si maica balșaia, RoSSia, asa cum fac si ale sale slugi si vasale cocoșate din șale, Buda cu papa caca maka si Pesta cu porcina in cocina chișălaia si băligaia pentru petrolul si gazele din Siberia, incat întreaga Honvezia si-a pus pe cap SUA, NATO si toată Europa!... Pune frâna cu piciorul si mâna, talan de pustă cu mintea îngustă! Nu vezi ca silfida e cat o lăcustă scăpată-n zacuscă?

GO spunea...

Din toata povestea, mie mi-a atras atentia acel castel Mimi. Nu ma asteptam sa existe asa ceva in R. Moldova. Pare sa nu aiba echivalent in Romania. Na,ca pana si moldovenii de dincolo sunt mai artisti ca noi.

Huhu Rezea spunea...

Go
L-am vizitat in urma cu 4 ani. Am mai reținut că a fost prima cladire din zona la construirea căreia s-a folosit betonul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@GO, apăi e tare molto mișto acolo, la ,,Mimi,'' stiu bine, si sa nu ne inchipuim ca ,,Mimi'' e o țoapă cu bikinii in vine ce-si oferă serviciile utile pentru capricii erectile, caci au o Cramă si o Vinacotecă la cataramă, cu asistente pentru servire si pentru reclamă, unice in Europa si pe Mapamond, cu vinuri detinand medalii record, cu gustari gastronomice adecvate vinurilor atent selectate, de fapt fiind un fel de muzeu functional pe un sistem diplomatico protocolar si selectiv clientelar, si un alde păduche si mucea ca mine, cu 1400 lei pensie in ruine si cu budigăii in vine, ca dupa bătăliile de la Rovine, facandu-se de rusine, neavand acces la aceste servicii si produse divine, unde cardurile bancare ale potentatilor pe merțane sigipane călare, care le trec pragurile pentru cate o degustare, intrec in valoare de potente financiare cateva garnituri de marfare milionare sau, tot ca valoare, toate mărfurile din docurile portuare... Sa le fie cu cinste si onoare si, la mai mare, pe mai departe, dar fara intruziunile politico oligarhe!

Brenda spunea...

Ele Nu comentați art 31 din legea pensiilor militare din 2015.poate fi folositor

Huhu Rezea spunea...

@Brenda
Art. 31 stabilește obligația activilor de a se asigura pentru pensii. Nu este așa cum spun unii pe aici, că pensia militară este un drept care derivă numai din calitatea de militar.
Ca să te asiguri de pensie militară mai trebuie să plătești și o contribuție egală cu CAS-ul civililor.

Mirelaperianu spunea...

Se intelege ca se plstesc acele contrubutii ca la civili??

Inginerul spunea...

Ca nu l-a lasat e efectul. Cauza ar fi mult mai interesanta de stiut dar n-avem decat sa speculam. Ori a fost o reactie de moment, poate nici nu se astepta la asta, ori a vrut sa il puna in situatie jenanta, data fiind simpatia (putin spus) lui Orban pt Putin, sau a vrut sa stearga diferenta femeie/barbat, poate ea insasi in postura de presedinte si-ar fi dorit sa fie barbat. Cine stie. Se vede ca Orban a fost deranjat, si oricare barbat cred ca ar fi fost, sper sa nu ramana deranjat si sa i-o .... cand o prinde-o la stransoare desi cam greu, ca Maia se pare ca are priza la UE.
Relativ la pensiile militare, ce nu inteleg este sustinerea inechitatilor de catre cei din sistem. Poate ca vor sa dea coltul repede dupa pensionare, altfel vor deveni si ei victimele a ceea ce sustin azi. Asta ca sa nu ii suspectez de ceva subversiv. In ultimii ani am descoperit o noua trasatura romaneasca pe langa cea de hot, cea de tradator ieftin, vanzator de tara si de orice, bani sa iasa, cat de putin.

Calinmihaib12 spunea...

Tehnocrat:

..la cele scrise, se mai adaugă..și decalajul în timp..de peste 400 de ani, de la "venirea" în EUROPA a triburilor maghiare.., "peste" cea a..slavilor din centrul și "sud-estul"
european, "ceva" mai.."timpurie"..!