Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 29, 2023

Primarul Chereches, ANCMRR-ist MAI

1 comments

 Legitimatie gasita de politistii germani la retinerea din Ausburg, Bavaria, a primarului.

Sa citim justificarea Filialei Maramures a ANCMRR intr-un comunicat, asa cum a fost  citat de PRO Tv, cu suparatoare greseli gramaticale de redactare.

Legat de legitimația acordată fostului primar CHERECHEȘ CĂTĂLIN, Asociatia din Maramures informează că, în conformitate cu statutul ANCMRR și al Filialei, PINTEA VITEAZU Maramureș se pot face membrii onorifici, care nu plătesc cotizație, persoanele din administrația publică locală și județeană care și-au adus un aport în sprijinirea asociației cu diferite probleme.

El este membru onorific în urma acordării spațiului actual de pe B-dul. Republicii nr. 62 unde Asociația își desfășoară activitatea și în prezent. A fost obținut prin HCL.

Pe legitimație este trecut,,Pc."-personal civil”

Având în vedere sentința definitivă, mâine fiind program la asociație, Biroul Executiv va lua act și se v-a proceda la excluderea lui Cherecheș Cătălin ca membru onorific al filialei se mai arată în comunicat.

 

Un comentariu:

Claudiu Marin spunea...

Intîmplari din vremea copilariei mele

By Comandor VIOREL KIȘ
Dimineața dupa noaptea de Sînt Andrei la Mihaiești
Este ora 4 și mă pregătesc sa mărg la munca iar dintre cîțiva vălătuci de ceață apare badea Gașpar,haităul satului(paznic de noapte pe camp) iar la colțu ulițî vine si Jeni.
-Ioreghel Jeni,da die undie vii așe die cu noaptie?
-No,păi die la Învieare(el venea de la o partida de pocher).
-Nu tie temi că am auzît că lu ăla lu Bubulici și la Șeamșela le-o intrat lupchii în saivanie și le-o luat cîteva oi iar pe cîteva tăt le-o sfîrticat de-i numa sînje păste tăt.
-No mă io am auzît văietîndi-să pă aia lu Găborici că az noaptie le-o batut strîgoii la fereastă și așe so spăriet Moari că o luat-o la fuga cătă dealuri numa-n chemeșe de noaptie șo vinit amu tăta plina die stini și die glod,zgărieată pă obraz și mușcată die țîță.
Apoi dau cu uătii die minie și-mi zăîc
-Ioreghel Andraș,să trăiești,da undie meri așe die cu noaptie?
-No pi mă duc să prind ghezășu de 5 că mărg la slujbă la Dej
-Da ce lucri acolo,văd ca vo dat si pistol?
-No ,pi lucru la paza contractuala(paznic de noapte pe strada) și astăz vinie on mahăr di la Coloșvar să nie faca inștrucțîe.
-Bagă die sama că să audie cum zdiară lupchii die bărc(padurice de pe malul Someșului)
-No ,nu mă tiem că am bota și feștila cu minie,am făcut o feștila dintr-un șomoiog die paie unsă cu smoală și le aprind dacă-ceva.
O iau io cătinel pă cărarea cătra gara și abdie dacă să vedea la cîțva pași îin fața,numa vălatuci de ceața păstie tăt cînd aud ceva mîraituri mai îincolo.Mă dau și aprind feștila,de-o partie și die alta a cărarii numa păreti die uăti roșii,mîrîituri și clănțăneli.Așe mo urmarit pîna aproape de gară cînd o șuierat ghezășu și am apucat să ma sui in el...