Un produs Blogger.

sâmbătă, decembrie 17, 2011

Grafologie-Scrisul de mana va caracterizeaza!

6 comments
 Grafologia este stiinta empirica care caracterizeaza o persoana dupa scrisul sau de mana.
 Grafoscopia este stiinta exacta prin care este identificat cel care a scris un text de mana.


Scrierea de mana are trei zone, şi anume:
- superioară, formată de "crestele" unor litere cu 1, t, b, f etc (depasantele, prelungirile literelor spre în sus) ea simbolizează spiritul, cerul ideea, intelectul, imaginaţia;
- medie, cuprinsă între "crestele" literelor şi "picioarele" lor, dt exemplu vocalele şi consoanele a, c, m, n,etc, care simbolizeaz; sentimentul eului, adaptarea, activitatea;
- inferioară, reprezentată de "picioarele" literelor g, p, (depasantele, prelungirile literelor spre în jos), care simbolizează materia impulsurile instinctive, activitatea fizică şi sexuală.


Marimea scrisului
In functie de marimea literelor, putem determina urmatoarele tipuri:
1. Scris foarte mic: Scrisul foarte mic indica o perosnalitate artistica. Oamenii cu acest tip de scris intra in detalii in orice fac. In general se specializeaza intr-un singur domeniu. Au un singur scop in viata si nu isi irosesc timpul sau energia in alte activitati.
2. Scris mic: Scrisul mic indica un intelectual si o persoana educata cu un simt ascutit al observatiei. Acesti oameni sunt meticulosi si metodici si se descurca bine in viata.
3. Scris mediu: Aceasta este caracteristica persoanelor metodice si echilibrate cu o minte sanatoasa. Sunt mai potrivite in afaceri decat in acordarea unor servicii. Au capacitatea de a retine mai rapid si se pot descurca mai usor, desi pot avea deficiente educationale.
4. Scris mare: Au o minte activa. Oamenii cu acet tip de scris sunt afectuosi, de incredere si ii pot influenta pe cei din jur. Foarte vorbareti, daca se concentreaza mai mult asupra propriilor actiuni, pot excela usor.
5. Scris foarte mare: Acesti oameni se simt importanti. Nu pot suporta criticile, de aceea au succes intotdeauna.
6. Scris constant, cu litere de aceeasi marime: Este indicatorul unei minti metodice.
7. Marimea literelor descreste: Arata o persoana indemanatica si chiar sireata.
8. Marimea literelor creste: Indica o mare sinceritate a persoanei respective.
 
 
Cuvintele scrise pot spune ce fel de temperament ai, dar şi ce tip de persoană eşti în dormitor.

Astfel, fiţi atenţi atunci când scrieţi o felicitare,  pentru că cineva s-ar putea să vă afle şi cele mai intime secrete.


TIPUL DE PERSOANĂ: FRUSTRAT SEXUAL



Cei care nu termină bucla de la literele "g" sau "y", înseamnă că şi viaţa lor sexuală este incompletă. De multe ori, persoana se confruntă cu un handicap la nivelul fizic, suferă de o boală, însă de cele mai multe ori este vorba de insatisfacţie pe plan sexual.

TIPUL DE PERSOANĂ: VORBĂREŢUL



Acesta este tipul de persoană care adoră să vorbească despre viaţa lui sexuală. Cu cât buclele de jos ale literelor sunt mai ample, cu atât mai bogată este şi imaginaţia acestor persoane. Mai mult, aceste persoane adoră să exagereze lucrurile, şi să adauge puţină sare şi piper detaliilor insignifiante. Exagerarea aceasta se aplică şi la nivelul vieţii de zi cu zi.

TIPUL DE PERSOANĂ: SINGURATICUL



Atunci când vezi că cineva nu termină codiţele de la literele "g" sau "y", înseamnă că este un singuratic şi este în căutarea unei stabilităţi emoţionale. Dacă este implicat într-o relaţie, această persoană are nevoie de spaţiu şi nu este co-dependentă.

6 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

De ce ai scris mic de tot la capitolul „Mărimea scrisului„? că doar sunt litere de tipar.

Plano10 spunea...

@INCERTITUDINI
Caracterizarea dupa marime este valabila si la scrisul de tipar! :):)

INCERTITUDINI spunea...

Scrisul meu este mare..

Plano10 spunea...

Inseamna ca-ti scapa amanuntele.

INCERTITUDINI spunea...

Înseamnă că sunt de încredere!

INCERTITUDINI spunea...

Chestia este că mi se reproșează că țin prea mult la amănunte..ce să zic?