Un produs Blogger.

joi, mai 10, 2018

Uncheselu, ocaua mica a presedintelui Johannis

12 comments
După achitarea fostului premier Ponta în prima instanță, este de actualitate ce scriam în urma cu trei ani, când nefericitul fotbalist amator, devenit procuror, Jean de la  Craiova, adus parchetar de Luluța la DNA, îl acuza  pe Ponta că a spălat banii lui Sova.

Așa comentam pe 10 06 2015:


Ca sa intelegi un eveniment politic nu trebuie decât sa te intrebi: cui foloseste?
Raspunsul vine simplu, de la sine, ar zice prezidelul nostru.

In vremurile de glorie ale guvernarii Boc, Ion Oltean de la Bistrita, cel cu broscoiul in gât, si cu infuzia de Miss-uri pe la Retrocedari, facea celebra propunere ca unitatea de masura in PDL sa fie BOCUL.
Acum, când pedelistii se ascund pe sub fustele prospaturilor care au mai ramas din istoricul PNL, vechea unitate de masura, BOCUL, a fost asimilata de cei care vor sa defineasca incompetenta in politica. 
Noii conducatori ai fostului PDL s-au straduit, s-au perpelit, s-au ...etc, etc,  pentru a-i face pe plac Wernerului ales,  sa-i  daruiasca in prima parte a anului 2015 un guvern pe care sa-l poata nominaliza ca fiind al sau - guvernul român al neamtului Werner. Nu s-a putut pentru ca tânarul Cârlan social-democrat s-a imbatosat dupa pierderea alegerilor prezidentiale, aruncând pe piata cu masuri liberale, sprijinit de cel care pastreaza marca originala a fostului PNL. Ce program liberal alternativa la programul Micului Titulescu sa mai propuna Vasile, Alina si Catalin- candidat al presedintelui tacut?
Domnului presedinte nu i-a mai ramas decât posibilitatea sa masluiasca, „Pas cu Pas”, unitatea de masura a competitiei politice, delegând-o, in „Primul pas” pe Codruta sa gaseasca o masura cu care sa-l scoata de pe circuit pe copilotul Ponta.
Baschetbalista la origine, Codruta s-a executat si a gasit tot un sportiv, pe Uncheselu. E drept ca a fost doar profesor de sport prin câteva comune de pe lânga Craiova, inainte de a studia Dreptul de la distanta. 
Profesorul de sport s-a rascracanat pe Noul Cod Penal si pe Noul Cod de Procedura Penala, asemenea vecinului sau Mircea Badea in emisiunile TV, si i-a trântit lui Ponta o Comanda(Ordonanta) de „stânga'mprejur” prin care l-a pus in disputa de interese cu avocatul Sova.
Dupa buimaceala din primele momente ale zilei in care Vasile si Alina se  potrivisera in pasul Motiune cu Uncheselu, fostul procuror Ponta a rupt frontul si a iesit la contraatac. Zice ca o sa conteste la procurorul ierarhic ocaua mica cu care umbla Iohannis. Cam riscant! Daca se alege cu o noua invinuire de conflict de interese, de data asta cu ierarhica Codruta, pe care el a propus-o ca sefa la organul devenit anexa la noul PNL?
Sa urmarim Pasii urmatori ai competitorilor politici!


 Contul de Facebook
Jean Uncheselu
Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova

12 comentarii:

fiducuis52blogspot.com spunea...

Ordinea de zi
Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională Data 16-06-2015
Corp B3, parter, camera nr.9 11:00
L212/2015 Proiect de lege privind pensiile militare de stat Raport comun
( Comisia pentru muncă) 17.6.2015

Unknown spunea...

va intrebati sa sa ne intrebam cui foloseste/? , PAI LUI IOHANIS SI AI LUI CARE L-AU PROPULSAT INSCAUN . NU AU BANI SA CUMPERE VOTURILE DE ANUL VIITOR , AU DATORII DE LA ALEGEREA LUI IOHANIS ,SANT CA HOTII PRINSI LA FURAT , SI ITI DAU IN CAP/asta e asa ca e bine ca comisiile se aduna pe 16 sa dea vot pentru legea pensiilor ,ca si asa o tot taraganeaza de 3 ani ,dupa cum vedeti si civilii au o problema ca azi 11 iunie ies in strada fiindca si pensiile lor au o problema . ponta asta trebuie sa vada , sa faca ceva sa nu se mai fofileze . sa vedem sa speram ca le va veni mintea la cap ca hienele stau la panda

Unknown spunea...

scuzati cacofonia de mai sus , adica , comisiile vor lucra, nu cred ca maine va triumfa iohanis prin ai lui , sa speram ca tradarea sa nu fie ,, daca va ceda ponta ,poate altfel nu , totusi macar oprea decat nimic

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Toti sportivii astia, de Liga a patra, care au absolvit Dreptul la sanki prin cele particolere, sau chiar de stat facultati, la foarte rara frecventa, ioc, dupa ce ajung pe cate o functie bunicica, obtinuta la modul ,,nesportiv,'' exact ca aia din Ministresul Deandaratului incep cu atacuri in offsaid si faulturi la gioale! Ca gagancu' cand se ajunge fruntas si se scoala primul dimineata, impreuna cu piticul din dotare, mai intai i-o trage ma-sii...la gioale, apoi se pune pe taraboaie cu bulimea prin dormitoare! Cat rau poate sa mai faca cumetriile astea, mai ales politice, prin acesti semianalfabeti obscuri! Sarut mana dreapta, respectuos si cu plecaciune, tuturor judecatorilor cinstiti din Romania, care acum fac de ras niste magistrati-procurori incapabili, rau intentionati si paraleli cu magistratura! La, la, li, re, o, la: Voi canta, voi dansa si voi jubila pentru ce se va intampla ca se va schimba ceva in toata Justitia!

CEZAR spunea...

Jeguri nenorocite ..!!

Leo spunea...

La Puie Monta nu este definitiva.
De multe ori Apelul a rasturnat Fondul in astfel de spete.
On vera apres un annee ...

Huhu Rezea spunea...


@Leonard
Eu scriu de 3 ani ca Uncheselu este o
unealta proastă a statului paralel, care l-a adoptat și pe Mut, şi d-ta încă speri, precum spânul barbă, ca Ponta va fi condamnat peste un an.După ce intra în vigoare răspunderea magistraților nu-L văd bine pe cel cu dreptul de la distanță.

Leo spunea...

Adica pe
- Alta intrebare ? cu licenta "pe goana" la 40 de ani si cu doctoratul la Balti ?
sau pe Miculicea cu dreptul la 50 de ani la distanta la Spiru haret ?
Sau pe unul , lacatus mecanic ( si soferul lui cacalin ?)
Bine le mai zici MAESTE , cu dreptul la distanta....
PS
Mi-e indiferent daca Puie Monta in Apel pateste sau nu ceva , ca eu am si barba deasa cu chelie rara dar si par pe piept de tine cuiul de 20 de grame....

iceparu spunea...

Numarul jegurilor direct proportional cu marimea partidului.Jegurile au sperat ca daca saruta papucii Cucuvelei Mov aceasta ii iarta .Uite ca acest lucru a determinat-o sa-i arda si mai tare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iceparu, dar Fofoaia a fost in stare, precum insecta calugarita, sa-si asomeze partenerul de gioaca la pupazoi, porcusorul Ghita, singurul care i-a vazut-o si i-a dramaluit-o cu oua jumari, dupa ultimii o duzina de calugaroi de aiurea sacrificati in abatorul deneaului, daramite flecustetii de slugoi si linge blide, care-i aduceau osanale si o sprijineau in asasinatele ei ,,juridice!'' Cam toti au festelit-o, care i-au atins cu haripile ei morbide, crezand ca-s aparatori in fata opozantilor politici...Mooe Woodrea, Basinescu Martzafoi si alti natafleti si-au tras-o la meserie crezand ca fac parte din secta ei!

CEZAR spunea...

I"TEPARU
Ai putea sa precizezi pe cine A FRIPT CUCUVAIA ROZALIE...??
Asta ca sa realizeze toata lumea cat de idioti si fara o minima putere de a intelege niste ,,grozavii"...sunt unii fosti ,,mos teaca ".....
Nuu nu=i vorba despre tine...!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Uncheselu va fi dat in judecata de catre Ponta.