Un produs Blogger.

joi, decembrie 01, 2016

Unde dispăruse generalul Gabriel Oprea în perioada 1993-1999

4 comments

Ce spunea insa acelasi Cozma in 2011?
„Gabi Oprea a fost cu mine la Campionatul European de fotbal din 1996. Era sluga mea atunci. (…) Imi cara geamantanul, pentru ca se pricepea la asa ceva. Imi fusese prezentat ca un tanar viguros si de incredere. Mi-am dat seama imediat, dupa moaca lui, ca nu e de incredere”, afirma liderul minerilor intr-un interviu citat de dcnews.ro.
Tot atunci, Cozma ameninta ca detine inregistrari compromitatoare despre Gabriel Oprea. „Daca continua sa mai zica un singur cuvant despre Miron Cozma, am sa fac publice fotografiile si casetele video. Nu mai zic de oamenii care erau, la momentul ala, in jurul lui, cine sunt. Daca o sa vorbesc, o sa-l duc intr-o situatie penala, periculoasa„.
Iar zilele trecute, acelasi Cozma recunostea ca Gabriel Oprea a avut si rol de bodyguard in perioada in care a lucrat pentru el.
„Domnul Oprea a avut mai mult decat calitatea asta (bodyguard-n.r.), a fost vicepresedinte al Clubului Jiul, angajat al Clubului Jiul si bineinteles ca mai facea si alte servicii, nu neaparat bodyguard. E posibil sa-l fi infitrat si serviciile, dar din pacate in 97 am fost arestat”, spunea Cozma intr-un interviu acordat unei publicatii din Petrosani, Gazeta de Dimineata.




4 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Doi nefrecventabili! Stiu ca voi atrage reactii, dar ceea ce a facut Oprea in plan militar a fost ca forma OK, ca fond si mod de executie ...execrabil! Nu este locul unei dezvoltari...dar...pe scurt a dorit sa faca ceva in domeniul politico-militar gen US si Israel!
Repet..forma buna...modalitatea execrabila. Cauzele? Multe....

Amoniac spunea...

Nu mai sti ce sa crezi.

Andrei Sorin spunea...

Pentru militari, pentru pensionarii militari... OPREA a facut enorm...sa nu uitati ca daca aveti actualele pensii militare, aceasta se datoreaza si lui OPREA... Asa ca...pentru unii ..."ciocu mic".. In rest, viata lui este numai a lui si nu sintem noi in masura sa judecam...Si daca "a fost la Cosma" .....cine este Cosma???Ce "brazde adinci" a tras Cosma in istoria Romaniei????? in societatea romaneasca.............

Iulian Mareș spunea...

Andrei S
Cu atat mai mult!.....nici nu merita osteneal! Cu bune si rele....doi mascarici!