Un produs Blogger.

miercuri, mai 16, 2018

Câinii sunt mai simţiţi decât aceste scursuri umane!

6 comments
O haită de „câini până la moarte” se schelălăie pe stadionul din Voluntari, în timp ce oamenii inteligenți și care știu să aprecieze valorile țineau un moment de reculegere pentru comentatorul sportiv Cristian Țopescu.
Din cauza unor asemenea fanatici, în stare să și omoare, Cristian Topescu a refuzat să mai comenteze partide de fotbal după anul 1994, când sălbaticii mafiei  columbiene l-au împuscat pe fundașul naționalei, Escobar , pentru că a înscris un autogol în meciul cu SUA, după ce în primul meci Columbia pierduse cu 1-3 cu România.
Este că nesimțiții par a fi dintr-o instituție MAI?

6 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Din cauza acestor gunoaie umane, plus masinatiunile mafiote subterane pe munti de bani ale altor scursuri umane, m-am lepadat si eu de fotbal, ca de Satana!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Să citești ce au făcut tifossi lui Sporting Lisabona...au intrat peste fotbaliști și i-au bătut la rând!
Atacantul a avut nevoie de 6 puncte de sutură, la cap, plus vânătăi pe corp, brațe și picioare! Niște huligani maniaco-depresivi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am citit, onorabile si m-am oripilat de ce se poate intampla in statele europene...,,civilizate!'' Daca la aia se intampla, etaloane de asa zise ,,democratii'' vechi, europene, la noi, medievalii, poate fi si mai rau!

Dan B. spunea...

Sunt multe galerii violente, incl. la Steaua, dar asemenea derbedei, bătuți in cap, nu găsesti nicăieri!

Gigi spunea...

Acești indivizi,așa ziși suporteri,care se consideră mai dinamoviști decât dinamoviștii,nu fac altceva decât să ducă în derizoriu adevărată suflare dinamovistă.
Adevărații dinamoviști nu se confundă cu aceste elemente care nu știu să aprecieze adevăratele valori ale neamului românesc.
Respect,pentru cel mai mare comentator al tuturor timpurilor.
D-zeu să-l odihnească în pace!






reddog spunea...

FC Dinamo este un club de traditie cu suporteri loiali si nationalisti.


Doamna Monica Iagar a reprezentat cu onoare acest club.

@Cezar
Pe internet se spun multe. 😁


http://www.mai.gov.ro/index05_i.html

Ii puteti vedea ultima declaratie de avere.
De aici rezulta ca avea aprox 5000 de lei dar cred ca e pe anul precedent cand avea alta functie, la centrul cultural MAI.
Are si renta viagera, bravo ei. A reprezentat Romania.


https://m.prosport.ro/sport-life/special/confesiunile-unui-sef-cs-dinamo-monica-iagar-pensionarea-44-ani-mi-paralizat-mana-n-furat-banii-statului-n-fugit-stiu-pensie-avea-nici-vorba-12-000-oricum-n-cerut-nimic-mi-au-dat-toate-astea-16727530

Aici spune ca avea 6300 net.
La un brut de 8000 nu avea cum sa-i iasa o pensie de 12000, mai ales ca s-a pensionat la 44 de ani pe caz de boala.