Un produs Blogger.

sâmbătă, august 18, 2018

Bătăuș din Piata Victoriei care se dă victimă. De fapt, avem reclamanți care se autodenunță la Parchet ca participanți la un miting violent

24 comments
Dințarul bătrân care agresa jandarmii .

Doctorul din Piața Victoriei, în vârstă de 70 de ani, ale cărui fotografii au devenit virale pe Facebook, a fost surprins la protestul din 10 august din Piața Victoriei. 


24 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Eu cred că tataie ăsta voia să-i trateze pe jandarmi după ce-i lovea! Își asigura și el clienții! O fi fost kiar stomatolog?
Sau gazele lacrimogene i-au "modificat rapid ADN" cat și neuronii?
Ba nu! Era un venerabil jandarm pensionar și acționa cf. unei regii de comun acord cu jandarmii!
Ce, eu nu pot fi #REZIST?
...unora le-a căzut pielea, altora parul, unii au rămas fără dinți, fără vedere....femeile avortează instant, kiar dacă nu sunt gravide, altele rămân grele, le cresc dinți de rekin și creier de știucă! Mutații clare...

Leo spunea...

Macar si din solidaritate "de generatie" MAESTRE , ar fi trebuit sa alegi pe altcineva mai tinerel si mai rezistent la "lavaj".... Trebuie oleaca de indulgenta vis-a-vis de colegii de generatie , pt. ca nu ei sunt pericolul. Apoi forma de dispret nemeritat la adresa profesiei prin apelativul "dintar" nu este tocmai potrivita pt. un AMABIL , erudit si uns cu toate alifiile.....

CEZAR spunea...

Slabi jandarmii:
Trebuia indoit malakul slinos ..apoi scos dintii..si apoi dat cu gaz sa se ..vindece si sa i se modifice ADM-ul...

Leon spunea...

Leonard, parca suna mai romaneste, "Dintarul..." decat "Dentarul.." !

Huhu Rezea spunea...

@leonard
L-am ales pe acest plângăcios #rezit, Liciniu Miculeanu din București, pentru că este reprezentativ, ca gândire, comportament și caracter, și cu frații lui #rezist din rândul rezerviștilor.
Cum să te mai duci să reclami când tu transformi jandarmii în saci de antrenament pentru box?

Ein Stein spunea...

O prima reactie mai ferma a unui oficial. Darius Valcov spune ca cine ar incerca sa modifice legea offshore va trebui judecat pentru tradare. De acord 100%, inseamna ca stiu despre ce e vorba dar intreb eu cei care stiu despre asta si nu actioneaza nu ar trebui judecati pentru tradare?
https://www.stiripesurse.ro/valcov-oricat-de-mult-ar-ipa-ambasade-europene-sau-al-i-ha-tagi-ti-prin-pia-a-cine-ar-indrazni-sa-modifice-legea-offshore-va-trebui-judecat-pentru-tradare_1284085.html

Am mai scris Romania se afla intr-o situatie limita, sa nu creada cineva ca 'investitorii' plus cei care ii sutin din umbra vor inceta asaltul asupra statului pana nu vor obtine ce doresc. Riscul de a ajunge Venezuela Europei este urias, neispravitii se vor intinde cat li se permite si acum li se permie prea mult.
Pana acum nu am vazut absolut nicio reactie ferma din partea aliantei de guvernare sau din partea guvernului. Dorm pe ei sau sunt prosti gramada.
Trebuie lansata de urgenta o ofensiva in presa din Austria sa ne ajute sa limpezim lucrurile din Romania. De asemenea europarlamentarii sa puna intrebari articulate despre atacul asupra partidelor de guvernamant generate de europarlamentarii austrieci. De asemenea trebuie ceruta o ancheta la Parlamentul European despre situatia din Romania. Astea sunt masurile imediate pe care trebuie sa le ia cei care se dau resposabili de soarta tarii.
Nu e de gluma, suntem in plin razboi hibrid din pacate noi nu prea am aflat.

Cezar spunea...

Armata Trebuie să se miște..!

Huhu Rezea spunea...

Ein Stein
Legea offshore este deja votată în Camera Deputaților, așa cum a cerut Dragnea și așa cum a reușit să enerveze operatorii de extracție de gaze naturale din Marea Neagră și să atragă asupra sa toate atacurile propagandei aservite multinaționalelor. Miza o reprezintă 5-6 miliarde euro care ar trebui să intre în plus în avuția națională în următorii ani.
Emisari de la Viena, Budapesta și Washinton au venit deja la București pentru a face presiuni. Nu au reușit decât să-l convingă pe Iohannis să reîntoarcă Pegea la Parlament.
Fără o susținere politică, civică sau populară, crezi că Dragnea va putea să reziste acestei presiuni externe și manipulării ordinare a populației?

Iulian Mareș spunea...

Stein,
Știm și noi astea!
Eu as face așa...pt Exon, cf legii, pt Austria as plusa cu inca 10%!
Să se învețe minte...

Ein Stein spunea...

Ai perfecta dreptate, legea e intoarsa in Parlament, probabil se va incerca o modificare si poate despre asta vorbeste Valcov sau poate va intra in vigoare asa cum e. Problema e alta, daca legea ramane asa, crezi ca investitorii nu au luat in calcul posibilitatea? De ce crezi ca s-a incercat rasturnarea guvernului cand se striga jos Dragnea, PSD, etc. Nu era normal sa se mearga la Parlament si sa ceara asta? S-a incercat inlocuirea guvernului cu unul de tehnocrati 2, asa pot modifica legea offshore prin ordonanta de urgenta, cred ca nu ai uitata ce a facut Pruna cu Codul Penal. Reteta e identica. De data asta eu cred ca Alifie era propozabil pentru functia de Prim Ministru. Instalarea unui nou guvern "apolitic" a fost sadita inca de cand Iohanis a spus ca nu va mai numi alt Prim Ministru de la PSD, si-a creat un alibi pentru ce urma sa faca.
Nu stiu daca Dragnea va rezista sau nu iar sustinerea politica dupa cum vezi a inceput sa se erodeze prin atacuri din interiorul partidului, civica nici vorba cu atatea atacuri ale unor retardati. Stii ce se spune, o minciuna spusa de multe ori ajunge adevar. Eu le-am dat solutiile cele mai eficiente de raspuns imediat, daca inteleg ce si cum e bine daca nu iar e bine. Nu trebuie ignorata puterea presei din Austria, e mult mai puternica ca in Romania si mai independenta iar cititorii de presa sunt mult mai rationali.

Ein Stein spunea...

@huhurez
Miza nu sunt doar miliardele in plus pe care oricum le vor fura, ci una care chiar conteaza, influenta.

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Influența fara bani nu se poate! Influența politică este data data de valoarea contului! Familiile mafiote din Italia și Japonia fac acum mastere la noi! Examenul constă numai în proba practică.
Replica românească a cărții "Sfidarea mondială" se numește "Cum să furi o industrie!
Cineva ne antrenează să înfrângem!

Mihai spunea...

V-ați pus întrebarea de unde bani pentru majorarile de 25% bani cash de la 1ian 2019pentru bugetari.
?
Dar pentru pensiile speciale ale primarilor, viceprimarilor, șefi de județe, etc.
Plus majorări pentru pensionari dacă inflația o ține așa.
Le-a ajuns cuțitul la os și nefiind bani au dat legea asta.
Altfel dormeau liniștiți prin paradisurile turistice.
Și dacă nu vor ajunge nici așa se vor atinge și de profitul companiilor de stat.
Orice scumpire de gaz, curent, benzina, etc înseamnă bani mai mulți la buget prin tva și alte taxe.
Lucru convenabil pentru guvern.
Prin zona asta sunt problemele guvernării care a făcut haos și discrepanțe majore în salarizare intre mediul privat și bugetar plus salarizare autonomă în administrația publica locala.
Toate astea înseamnă bani mulți fără feedback eficient.

Mihai spunea...

Dacă ăsta la 70 cotonogea jandarii, să spună cineva ca nu sunt eficiente sălile de forță.
Dentist =fost tehnician dentar, acum cu trei ani studii superioare.
Medic stomatolog =stomatolog cu șase ani studii superioare.
Eu cred că stomatologul a trimis dentistul în piața pentru a lua amprenta dentara jandarmilor din ring, ca apoi să le facă o lucrare "dentara "gratuită.
Numai că luând-o pe cocoașă a renunțat.

radu spunea...

Are cineva informatii care este castigul financiar al elementelor #/ sedinta de participare?

Iulian Mareș spunea...

Dar ce te faci când lumea-i plină de sofisme, iar sofiștii, kiar și ieftini, sunt precum ciupercile otrăvitoare!
De ani de zile, prețul energiei este controlat/reglementat pe piață de către ANRE; categoric, mai domol sau mai abrupt, funcție de fierbințeala/prostia/interesele conducerii politice vremelnice!
Mai pe scurt, în afară calității intelectuale și naționale, au reușit să țină pasul presiunilor externe de la UE, privind liberalizarea prețurilor energiei! Săraci fiind, orice creștere a prețurilor, într-o anumită marjă, aduce încasări mai mari prin TVA, dar duce și la un consum mai mic! Banii la MF nu cresc prin TVA plătit de cei 2-3% f bogați, ci prin banii plătiți de cei 80% de săraci, restul fiind așa zisa clasa de mijloc!
Singura soluție este creșterea numerică și calitativă a clasei mijlocii! Asta este România de azi, iar o altă abordare este doar de partid, kipurile liberal!
Restul este can-can și silogism abject!
Faptul că aproximativ 1,5-2 mil sunt acum in vacanta pe litoral sau la munte nu este edificator! Unii au strâns bani un an întreg, alții au vaucerele, au călătorii gratuite .... etc! Guvernul actual a tot ținut cu hotelierii, ajutandu-i in afacere, ce-i drept cam exagerat!
Asta pt că prin acțiuni premeditate și concertate capitalul românesc trage să moară, de mâna vânduților noștri și nu-i mai nominalizez!
Cred că știți că acele combinate de îngrășăminte kimice ale lui Niculae, cu energie subvenționată, s-au redeskis și duduie! ... Mop, sunt moarte, că și morții vii, ce le-au inkis! Și asta pt mulți ani! Importăm, la prețul și voința altora! Dar, dacă nu vor să ne mai vândă sau fermierul roman nu are parale? Ei, abia atunci conducerea # are soluții, dar numai pt ceapa Cioloș! Egalite, Fraternite,Mbappe! ..., ar zice câțiva hâtri! Și știu ei bine de ce.
Dar noi rămânem cu codrii noștri, tăiați de prietenii milenari ai biciclistului nr.1!...ciclismul este un sport greu, periculos, de anduranță, în care tricourile galbene au fost adesea retrase, pe motiv de doping!....proba de urină la analiză, dar abia la anul! Ketamina, bat-o vina!
Până atunci liber la aruncat cu pungi cu urină in forțele de ordine!

PS-oare, cat mai este până când aflăm că jandarmii s-au automutilat, își dădeau cu pietre în cap, se tăiau pe față și se izbeau cu dinții în pumnii nejuliți ai huliganilor fără de vârstă?

Ein Stein spunea...

@avianyc
Legea offshore este obligatorie, reglementeaza extragerea gazelor din perimetrele offshore d-aia nici nu s-a inceput exploatarea, investitorii o asteptau cu sufletul la gura ba chiar au facut presiuni mari pentru aparitia ei. Ca forma finala nu e aceasi cu aia pe care au ticluit-o ei impreuna cu anumiti indivizi strecurati la butoanele puterii e alta treaba.
Nu iti inteleg supararea pe aparitia legii. Este perfect normal si firesc ca banii proveniti din resursele naturale sa creasca nivelul de trai al romanilor inclusiv prin cresteri de pensii si salarii in loc sa-l creasca pe cel al austriecilor si cu atat mai rau pe cel al ungarilor. Esti de alta parere? Evident ca acei bani se pot folosi mult mai eficient in ivestitii dar in Romania zilelor noastre sansele ca acei bani sa fie furati de mafioti sunt mult mai mari.
O scumpire la gaze, combustibili, energie intr-adevar aduce mai multi bani la buget prin TVA, taxe dar si din redevente, Vilcov a spus clar cum s-au furat 2 mld de dolari prin faptul ca nu au fost reglementate pretul la gaze si energie, chestia e ca aceasta reglementare e obligatorie conform legislatiei comunitare si nu o inventie a guvernului pentru a-l chinui pe bietul roman. Tocmai prin incalcarea legislatiei comunitare bugetul a fost pagubit de 2 mld dolari care ar fi revenit din redevente bani care au luat drumul tarilor 'investitorului'. Daca era PNL-ul sau USR-ul la guvernare poti sa juri cu mana pe inima ca nu reglementau pretul la energie?

Ein Stein spunea...

@avianyc
Toate legile salarizarii de pana acum au produs discrepate si evident nici asta de acum nu face nota discordanta. Vina e acelora care au numit in functii de decizii analfabeti care iau ca principiu anumite frustrari personale si interese de grup. Lucrurile nu stau chiar asa cum le prezinti tu, stau mult mai rau. Insa pe tine ca om de dreapta nu ar trebui sa te deranjeze absolut deloc, intr-o piata concurentiala regula o face cererea si oferta inclusiv pe piata muncii, mediul privat daca are nevoie de angajati sa ridice stacheta la salarii ca doar se plang ca au cerere mare de forta de munca si oferta putina si ia sa vezi tu cum vor tabara muncitorii pe ei. Eu am inteles ce va doare pe voi autointitulati de dreapta, nu vor romanii sa munceasca pe doi lei cum v-ati dori voi si cum spunea o eminenta cenusie de dreapta. Repet voi nici nu ar trebui sa luati in calcul sau sa va plangeti de legea salarizarii bugetarilor, aveti la indemana o unealta mult mai puternica si eficienta, cererea si oferta unelata suprema a capitalismului, folosit-o cu incredere si din abundenta. Mie imi produce scarba politrucul de "dreapta" care toata viata a fost bugetar sau angajat fara sa aiba absolut nicio experienta despre afaceri sau capital.
Legea actuala a salarizarii bugetarilor este o catastrofa si va crea o gramada de probleme statului, deja de cateva luni Fifor se plange ca nu are de unde sa angajeze 10 000 de oameni. Legea este extrem de rigida, ea e facuta in special pentru amante, neveste, odrasle, rubedenii , acoliti si are ca principiu, fa si tu o facultate colea indiferent care si iti gasim un loc caldut si tie, nu te platim mult dar decat sa mori de foame e bine si asa. Asa s-a umfla numarul de bugetari si o sa creasca in continuare fara indoiala. Pe tine ca "privat" ar trebui sa te framante ca banii din taxe si impozite se duc pe salariile bugetarilor complet inutili nu ca-ti fura salariatii de pe piata care oricum nu ar ajuta mediul privat prea mult.

Mihai spunea...

@
huhurez
Daca ai fi pus topicului titlul ”Dupa atata duie sdp” era nevoie de un ”dințar” în piață” erai tare de tot.

@ ein stein
Nu trebuie sa fii de stanga sau de dreapta sa vezi mai aproape de realitate cum se jmechereste peste tot ba de unii ba de altii.
In programul de guvernare intarit de declaratiile guvernantilor nu se prevad ”alte taxe” pentru populatie.
Ca atare din ce să faca bani pentru punerea in aplicare a programului.
Când ajunge cutitul la os faci si ce nu ai fi vrut sa faci ca sa nu superi votantul platitor de taxe la greu.
Atunci cand hotelierii fac profit din vaucherele de vacanta platite de la buget o fi o economie sanatoasa? Patronul daca da un bonus sunt ca merit si sunt bani munciti din greu. Dar doar daca patronul da ,ca in 95% nu da si nu da nici grupe de muncă pentru belit ochii in monitor ........ca la bugetari ,etc ,spor de antena desi lucreaza cu ele ,etc etc
Atunci cand patronii fac profit din sponsorizarile de la guvern (adica plata unei parti din salariu) pentru anumite categorii timp de un an , cu repetare an de an ,etc o fi economie sanatoasa? Adica din bani de la buget.
Cand guvernul plateste naveta la serviciu peste cei cu domiciliul la peste 50 km de locul de munca o fi economie sanatoasa ?
Am spicuit doar cateva din noianul prin care guvernul risipeste banii si face jocul unor privati care fac profit de la bugetul de stat prin aceste masuri inacceptabile unei economii de piata functionale.
Caand guvernul sponsorizeaza cumpararea unei masini noi de pe piata romaneasca in timp ce in tara se introduc toate rablele de 1 -doua mii de Euro pe cine ingrasa guvernul si-l scapă de poluare ?Și din bani de la buget . Oare nu ar trebui regandit putin prin partile daunatoare vietii sanatatii si bugetului ?
Si in fine nu era mai bine ca in loc de 5 zile libere in mijlocul saptamânii guvernul sa dea lunar o saptamana sau doua libere ca sa se faca economie la utilitati ,logistica etc si sa fie bani pentru salarizarea autonoma din administratie publica locala ,etc.
Ca oricum isi au ei libere dupa bunul plac de la cate o ora ,doua ,trei pe zi la zile intregi pe parcursul saptamanii.
mergeti in primariile comunala si o sa vedeti ce trai pe vatrai cand mai ai si gospodarie individuala sau te mai ocupi de afacerea familiei pe care o mai incurci cu contracte si lucrari date de primarii.
Sa fim sanatosi si sa nu asteptam lucruri domestice de la liotele politice , doar sperante pe ici pe colo ....

Ein Stein spunea...

https://www.dcnews.ro/hillerin-i-am-suparat-pe-austrieci_608626.html

https://ro.wikipedia.org/wiki/OMV

Mai e de mirare ca Putin a fost la nunta nu stiu carui ministru austriac plus intalnirile cu Merkel?
Mai pune cineva la indoiala mobilul incercarii de lovityra de stat din 10 august?
Situatia e complicata rau de tot, sa vedem cum iesim din ea.

Leon spunea...

Ce-ti este si cu Jandarmii astia, dle T3..!
Noaptea,ca hotii, dupa 5 ore de lupte cu Muntele au adus la Busteni 2 tineri Turisti Americani rataciti in Mtii Bucegi !
Culmea ar fi sa aflam ca pe 10 august s-au intalniit si in Piata Victoriei..:)).

ifrim spunea...

Tot culmea ar fi sa zica turistii ca au fost adusi cu forta in situatie de siguranta ca ei vroiau pe munte la aer curat iar jindarii i-au tratat si cu aerosoli!

Leon spunea...

Drept "recompensa" pentru meritele din 10 august, Presedintele Romaniei mai trimite in Afghanistan un detasament de 23 de jandarmi( 7 Ofiteri si 16 Subofiteri), printre care si Doua Femei..!