Un produs Blogger.

luni, august 06, 2018

Iohannis continuă să se joace de-a presedintele

42 comments


Liviu Dragnea recunoaște că în PSD se lucrează la un document prin care Klaus Iohannis poate fi acuzat de înaltă trădare! Liderul PSD nu exclude ca documentul să se transforme în sesizare către Parlament.
”Există acel document. Unii colegi din partid l-au lucrat. Am știut că îl lucrează. Nu este finalizat și nu s-a ajuns la o discuție finală ca să luăm o decizie. Nu am discutat nici cu domnul Tăriceanu despre asta, dar opinia mea este că sunt multe acțiuni care pot îmbrăca forma trădării, dacă ne uităm cu atenție pe Codul Penal și pe definiția articolului respective. Nu am ajuns acolo încă, nu mi-aș dori să ajung acolo, dar nu este imposibil. Sunt acțiuni care au adus deserviciu României, economic, strategic. Întrebi guvernul dacă mai are bani de pensii și salarii. Când pui o astfel de întrebare toate piețele reacționează. Poate influența cursul leu-euro.
De asemenea, toate ieșirile, incitările, atacurile la Guvern, premier și la alții în mod frecvent, dublate de alte informații mincinoase, că nu se face aia sau aia, au creat impresia în afara țării că aici există instabilitate economică. Dacă investitorii l-ar fi luat în serios bloca orice fel de investiție în România. Incitarea la schimbarea ordinii constituționale, când vrei să dărâmi un guvern, nu prin mijloace parlamentare, este o incitare la schimbarea ordinii constituționale.”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Cadrul Juridic

Art. 397
Acţiuni împotriva ordinii constituţionale
(1) Acţiunea armată întreprinsă în scopul schimbării ordinii constituţionale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat se pedepseşte cu închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
(2) Întreprinderea de acţiuni violente împotriva persoanelor sau bunurilor săvârşite de mai multe persoane împreună, în scopul schimbării ordinii constituţionale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, dacă se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Art. 398
Înalta trădare
Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârşite de către Preşedintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, constituie infracţiunea de înaltă trădare şi se pedepsesc cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
Punerea sub acuzare se exercită de către Parlament, nu de către procurori
Conform articolului 96 din Constituţie, Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, (66,33%) pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare. Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută. De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele este demis de drept la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare.

42 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Deaftul documentului circulă deja de aproximativ 10 zile...
Această tehnică procedurală la îndemâna Parlamentului a funcționat ca unsă, parcă în Cehia..., acum câțiva ani!
Oare se impune aprofundarea? Râurile curg totdeauna la vale, aluviunile sunt cărate spre vărsare,iar eroziunea începe de la izvor!

Iulian Mareș spunea...

Draftul documentului aici:

https://t.dcnews.ro/plan-eliminare-iohannis-document-zguduitor_605380.html

Mihai spunea...

Geniul momentului : în plină amenințare a pestei, s-a ordonat eliminarea controlului veterinar din primăvară, economisind 6 milioane de euro și pierzând aproape un miliard!

Geronimo Brănescu, şeful ANSVSA, a oprit medicii veterinari să facă obişnuita inspecţie a animalelor în gospodării!

• În fiecare an, medicii veterinari merg în bătăturile oamenilor în februarie-mai.

• Însă anul acesta, pe 13 februarie 2018, când deja existau mai multe focare confirmate de pestă africană, Geronimo Brănescu a înlocuit inspecția cu o analiză din birou!

• Ordinul pe care-l publicăm este un simbol pentru genul de guvernare ”din vorbe”.

• Invocând probleme financiare, Geronimo Brănescu dă Ordinul 17/2018 în care hotărăște că verificarea animalelor din februarie – mai se înlocuiește cu ”o analiză în detaliu” a trecutului!

• Veterinarii protestează și îl avertizează pe Brănescu despre iminența izbucnirii molimei!

• Iar estimările medicilor s-au împlinit, pentru că ele nu erau profeții, ci concluzii științifice.

• Aceleași modele științifice susțin că pesta va continua acum să se extindă.

Parcă văd că mâine o sa-l acuze pe președinte de "înaltă trădare "deoarece pesta nu a dat și peste ferma pe "bani europeni " din Tiliorman.

CEZAR spunea...

T-3 zice......"atunci când v-a legifera ca..."
ANAL..fabetuleee..:D...:D

Mihai spunea...

@Cezar
Tuie capritelor......ca să nu mai facă pui și puicuțe angajate apoi peste tot și doar unde primești banii de salariu cu roaba.
Va fi ceva și un mare pas spre progres.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

,,Faca-se voia Ta'' Hai, mai, Dragneo! Hai, mai la sanki: Ai auzit tu ca se pregateste ceva, ca se vorbeste de-o debarcare a lui Malai Mare din prepeleacul Cotroceniului, ca aia, ca ceea, ca cealalata, cand tu ordoni si mustelor sa zboare prin pensiile militare! Ma doare la basca de acest personaj inutil, lacom, perfid, penal si ignoranht cu intregul Romanistan, Ciolanus, dar nici asa ca orice intreprinde PSD, Dragnea nu stie, ca afla pe cai ocolite de pe la radio-sant, etc, samd... Dragneao, las-o moarta cu nestiintele astea, si ordona dreptate si la pensiile militare, unde cu zgarbaciul tau si ,,nestiintele'' astea ale tale, ca ai savarsit lucid, direct si cu buna stiinta o catastrofa de proportii in pensiile militare, prin slugile inepte, Lola Fiola si Malai Viscol, si toti stim ca un sef de partid emana tot ce se infaptuieste intr-un partid, sau de catre partid, si urmareste cu tenacitete de aproape pana la finalizarea totala a tuturor ordinilor poruncite! Sa-l dea jos Ciolanul, dar cunoscadu-l pe Dragnea ca un politician de o rara lasitate perfida, ca in cazul pensiilor militare, nu o va face, cu siguranta!

Dan B. spunea...

Cândva, pe vremea în care propovăduiam minciuna PSD privind cresterea punctului de pensie in oct 2020 (in preajma alegerilor legislative) la 1775 lei, in conditiile in care salariul mediu brut pe economie va creste, tot atunci, la peste 1.000 euro, atotștiutorul mi-a replicat că punctul de pensie este si va rămâne oricum la 45% din salariul mediu NET pe economie.
Inclin să cred că,fiind PSD-ist convins, a încercat să strecoare mica „șopârliță” cu NET, în loc de BRUT.

Dacă actualul buget de stat a fost ctitorit pentru un salariu mediu brut de 4216 lei, ar trebui să presupun ca acest indicator nu va fi majorat mai deloc in 2019 si 2020? Până una-alta, este evident cum că majorarea punctului de pensie nu va mai atinge nicicând pragul de 45% din vremea guvernării Tariceanu!
Așadar, conf. previziunilor „trompetei” LOV, chiar dacă SMBE va rămâne doar la 4600 lei in 2020, pct de pensie nu va depăși 38,5% din respectivul indicator (dacă SMBE creste ca până acum, va ajunge, chiar din 2019, la 5.000 lei, ceea ce va induce reducerea procentajului 38,5).

Leon spunea...

Nu este nevoie sa inceapa aceasta procedura constitutionala; prin actiunile personale ( ce fac consilierii presedintelui ..?), se duce sigur la vale.
Se vede si din avion cine l-a pus pe Trubadur sa faca plangere penala Premierului Romaniei..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Azi au fost convocati 37 de admini bloguri la Malai Viscol sa li se puna botnita si sa-l anihileze pe cel mai inrait postator, adicalea mandea subsemnatul! Pe Dv v-au convocat Onorabile? Stiu ca nu va pot pune capastrul si de aia rad pe infundate de marea prostie a unui ministres urmarit in Israel pentru ca...daca vrea adminul, poate sa va informeze pe materialul din ziarul National, da ca sa stiti: In Ministresul Hapararii se pleaca pe sushtachi dupa contracte subterane din care sa iasa sfanta shpaga! Eu am informat de mult augustinii de acest joc periculos, poate ca acum trimitandu-le un nou material il inhata pe vinovat la audieri din oficiu! Trebuie sa-l recompensez cumva pe malaios pentru ca mi-a distrus pensia!

IAR99Army spunea...

"Câtă vrăjeală! Planuri, forumuri, chestii, socoteli… Că Băhnăreanu, că Gropan, alte chestii, alte socoteli… Bă, nene, vorba lu’ Guica lu’ Moromete, ” da’ cu pensiile cum rămâne, tot ca-n tren?” Ce tot o frecăm atâta! Pe pensionarul militar, retras pe la țară, să muncească, de plăcere, pământul patriei, îl doare în cot de Băhnăreni, Gropani, Dogari, Pricinei…șefi ș-acu’, așa de-ai dracu’, până crapă, pupe ei mâna stăpânului…Pensiile militare devin mai mici decât ale civililor cu noua lege deși pe principiul așa de mult clamat al contributivității, militarii au contribuit și ei, plus suplimentară de 2%, plus contribuția celor care au mai lucrat și după pensionare. Astea sunt subiectele și predicatele adevărate! Nu vrăjeli cu planuri de măsuri, plimbări, activități de tocat bani aiurea de foști șefi, coadă la pomeni, băgat în seamă și litere aurii pe cruci. Viața e una. Zi de zi, mâncarea costă, medicamentele chiar costă, serviciile medicale o catastrofă, deși sunt legi și ordine…După o viață plină de interdicții și stress familial, normal pentru un militar, cu pensia de azi un militar nu poate sta cu curul pe nisipul Antaliei…De ce? Pentru că militarii, până mor, ori în teatre, ori la pensie, sunt bătaia de joc a tuturor politicienilor din toate timpurile. De ce? Din impotență mentală, din invidie și incapacitatea de a înțelege această meserie sfântă dintotdeauna, cea a armelor care ucid oameni. Aberația CCR-ului de a asimila magistrații condiției vieții de militar e o stupizenie frizând orice logică, o făcătură dizgrațioasă și ruptă de orice realitate trecută printr-un conștient elevat al pretențiilor culte. De unde cultură la politicieni? Ar fi un pleonasm. Dovezile sunt atât de evidente încât nici fosta Urzica ar avea bunul simț să nu le pomenească. A fi general nu înseamnă că ești cult, moral sau cinstit. Nu e o condiție, e o oportunitate finalizată prin oareșce mișmașuri. Rușii au colonei cu patru stele. De ce? De proști? Nu, recunosc valorile, dar au un deficit de funcții de generali. Așa că, la pensie, când devii un simplu om, galoanele se oxidează prin debarale și putrezesc în amintiri. Omul, el omul militar, demn și neinteresat de sine dar pentru alții, colegi, camarazi și luptători în același crez, nu poate rămâne om adevărat în lupta cu inepțiile politicienilor decât dacă e demn, cu onoare și dragoste de oameni, fără a cerși nu ș’ ce merite utopice. Pensia, indiferent de grad, insignifiant azi, înseamnă viață, adică burta, sănătatea și spirit, nimic altceva. Tata, și el militar, acum dincolo de griji, îmi spunea ” ca să fi militar trebuie să-ți meargă bine, gura, curul și picioarele” adică, să mănânci orice, să defectezi la comandă și să mergi, pe jos bineînțeles. Nu cred că magistrații de azi, în vile de nu le pot încălzi și cu lefuri și pensii astronomice, au avut cele trei condiții organice propuse de tata. Așa că, orice asociere, forumiere sau adunătură de pensionari sub stindard politic, dacă nu rezolvă percepția reală a militarilor în creierașul politicienilor, nu ne reprezintă și-i vom repudia din rândul nostru, prin judecată în Consiliul de Onoare"
Imi cer scuze ca am plagiat un coleg care a postat pe un alt blog al altui coleg rezervist dar m-a uns la ....inima acest articol al sau si de aceea mi-am permis sa il copiez si sa il postez si pe blogul acesta care este monitorizat... si de cei impricinti... sa va unga si pe VOI si sa luati aminte ca v-am spus mereu ca politicienii de orice culoare ne vor considera rezervisti militari si ne vor baga si pe noi in seama numai in momentul cind rezervistii SNOPASN vor atinge perioada 2009-2012 a SCMD-ului ca organizare, unire, actiune, fapte, spirit, lupta,etc a SNOPASN. deocamdata doar vorbe, vorbe, vorbe....

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Vorbești din basme de cârciumă! Și cu păcat! În toată lumea se poarta avantajele contractelor mai gri!
Ai auzit ce poate produce Elbit?
I ar crezi că a fost o întâlnire pt neutralizarea ta? Eu cred că te lustruiești la greu!

Leon spunea...

Iulica, despre Elbit si Soim poate-i spune cate ceva, lui Conel, IAR99..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, e grele cu astia cu contractele, caci metastza, ca orice cancer, este intinsa si se protejeaza unul pe altul, mai ales ca sumele fiind imense prada se imparte, dar regret ca-s bani din buzunarele romanilor, chiar din fondurile de pensii ce au fost redirijati in fondul de inarmare. Nimic nu se da fara spaga legala, in acte comision, da mai sunt si cei negrii, pe sub mana, care greu, foarte greu pot fi prinsi in hentz careu de asi cu popa-n coada, nu ca pe Olguta cand era urmarita in dormitor si baie, ceea ce, cu toata ura mea pentru oug59, m-a infuriat si m-a degustat prin golania interceptarilor in intimitatea caminului! Cat chestia ceea cu cei 39, nu 37, voi reveni cu informatii, cand le voi primi. Pe un blog sindical este expus la vedere enuntul cu nr 39, de mine stiu, in particular si vag de la cineva ca sa fiu exclus de la trancaneli potrivnice lor!

Mihai spunea...

@Leon
Cinci ani i-au trebuit colegului de studenție atm,lt col îng P.C.,director general la Iav Craiova și proiectant al scaunului de catapultare , șef al lui Berceanu înainte de a deveni dir gen, pentru a își dovedi nevinovăția în cazul pe care menționezi.
Detalii doar în particular.

Mihai spunea...

@ Leon
Notează în agenda.
Ne întâlnim de 1. Dec 2018 să sărbătorim centenarul pe "Câmpia Libertății "de la Alba Carolina.
Se pare că, capsunica băută de tine le afectează atât pe "doamnele care taie felia "cât și prin influența pe Huhurez.

IAR99Army spunea...

LEON
iti spun eu despre SUPER SOIMUL pe care VIFOR vrea sa-l modernizeze la Uzina de Avioane Craiova adica sa ii modifice cabinele incit sa fie leite F16 si astfel pilotii sa poata trece apoi mai usor pe simpla comanda a F16. Numai ca ultimul director al fabricii pe timpul cind aceasta mai facea cite ceva in domeniul aviatiei mi-a spus ca in acest moment este imposibil ca acest lucru sa se poata realiza. In acest moment Fabrica este falimentara si are datorii uriase la bugetul de stat, mai are vreo 200 de angajati care se ocupa doar cu vopsitul si repararea scaunelor la niste avioane de transport pasageri pe care le mai gaseste ministresa LOV si acolitul ei PETA careia i-a nasit fata(in acest moment este parlamentara de Dolj), care este liderul sindicatului si care de fapt conduce aceasta uzina. Si VIFOR vrea sa modernizeze 20 de SOIMURI cu niste vopsitori, niste lacatusi si un lider de sindicat. Cei mai multi si mai buni specialisti in domeniul aviatiei au iesit la pensie ori mai lucreaza pe la firme de profil de prin Italia, Israel ori Franta. Pentru acest lucru fabricii i-ar trebui minim 1500 de specialisti in domeniul aviatiei militare(INGINERI, MAISTRII, TEHNICIENI, MUNCITORI, ETC), retehnologizarea in totalitate, contracte cu un institut de cercetare in domeniul aviatiei pentru SDV-uri si calibre, etc. Deci multi bani si multe visuri desarte a la marca VIFOR/LOV/Dragnea -PSD care MINT si FURA mai abitir si mai rafinat in comparatie cu regimul lui Chioru.

Leon spunea...

tigri 3, eu mi-am propus sa ajung la Alba iulia (nu la Blaj), in data de 1 Decembrie 2018; ne putem intalni la statuia lui Mihai Viteazul si mergem impreuna la Parada Militara..!
PS. Posibil sa ajung, in recunoastere, la sfarsitul acestei luni la Cetatea Alba Carolina, urcand pe Transalpina si coborand pe Valea Oltului.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Foarte interesant articolul si mai ales primele doua comentarii. Sa le luam pe rind:
"(1) Acţiunea armată...." Ce actiuni ARMATE a intreprins presedintele ?
"(2) Întreprinderea de acţiuni violente impotriva..." Cunoasteti definitia asa ca va rog sa ne explicati ce actiuni violente a intreprins (a faptuit) KWI pe care il faceti zilnic mototol sau moliu ? Mai nou am auzit ca a strigat de mai multe ori la doamna premier.
Nu vi se pare hazliu ? In ce priveste documentul obtinut "pe surse" e foarte credibil si complet in afara unor incadrari juridice. Ma abtin sa comentez asa ceva dar astept precizarile dvs.

Leon spunea...

IAR99, In mare parte cam ai dreptate, cu unele mici observatii:
1. In anul 2017 la Avioane Craiova lucrau 330 de persoane, cu o varsta medie de 57 de ani.
2. Se colaboreaza cu INCAS Bucuresti pentru realizarea noului avion Super Soim.
3. Avioane Craiova nu este falimentara, deoarece este protejata de legi speciale, activand in domeniul strategic al productiei de armament.
PS. Cred ca te-ai intalnit cu Leonard,.. ai inceput sa-i imprumuti modul de exprimare..!

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
Vezi că alea nu sunt comentarii. Sunt articole din codul penal încălcate zilnic de Werner și de liota de onegeuri și pe care justiția statului paralel nu le aplică.
Nu ți se pare că #rezist si werner împiedică sau îngreunează exercitarea puterii de stat de către puterea administrativa și cea legislativa?
PSD nu are majoritate de 2/3 pentru a-l inculpa pe președintele incitator, dar are majoritate să-l suspende in vederea demiterii prin referendum.

Leo spunea...

Cu cat il suspenda mai curând , cu atat RO va scapa de F&M mai curând.
Prin urmare , asa sa fie Amabilule , sa-l suspende cat mai grabnic.

Leo spunea...

Leon , Leon , prietene
Cum poti tu Romanie jefuita sistematic de politruci , ca sa faci de una singura AVIOANE , când tu singura nu poti face nici macar biciclete.
Eu nu ma pot întâlni cu YAR , deoarece mi-a dat de inteles cu ceva timp in urma ca nu ma pot ridica la nivelul lui.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Eu cred ca MUTU' a sarit prea rau capra. El este garantul stabilitatii statale, nu sa incite la dusmanie grupurile intre ele, nu sa incite la violenta, sa se duca la un partid si sa le traseze directia si doctrina. Indiferent cat as uri PSD pentru tot ce-mi face din 2014 incoace la pensia militara batjocorita de patru ori, eu sunt fidel statului de drept, in pace si liniste sociala! Este foarte clar ca a incalcat grav Constitutia, iar daca pe 10 August manifestatiile cu iz nazist degenereaza ca la mineriade, o va sfarsi penal! Ori este inconstient, dar ma indoiesc de asta, ori i se porunceste extern, si asta este clar TRADARE DE TARA! La inceput am zis si eu ca este timid si chiar prost, dar nu este asa. El este constient de ceea ce face, si doza de nazism capatata dintr-o educatie familiala subterana iese la suprafata prin comportament. Sediul germanilor doar se afla in fostul sediu al fascistilor din vremurile negre ale Istoriei. Prin porii zidurilr inca se emana ura, dusmania, provocarile scandaloase si alte sentimente anti umane. El nu-i nici liberal, nu-i nici neamt, nu-i nici roman ci un provocator ordinar la acte anti statale si anti romanesti! Din cauza lui zeci de mii de hectare de paduri au foast rase de pe suprafata pamantului prin sustinerea austriecilor, si, prin tot comportamentul pe care-l are, este intruchiparea unui penal pe toata linia, caci insasi Hotararea unei instantei l-a catalogat ca un infractor de drept comun prin fraude dovedite! Va mai dau si un sfat, stimati camarazi: Incetati sa-i mai scrieti petitii: Eu i-am trimis in jur de 700 si absolut niciodata nu s-a implicat sa se decida ceva cu pensiile militare, desi doar o singura data mi-a raspuns la o singura petie ca a aluat act de problemele de la pensiile militare si ca sa vor lua masuri, care masuri, de peste un an de cand tot ii scriu, n-au fost si nici nu vor fi vreodata luate! ACESTA-I MUTU' CARE FRUTTY PAMANTUL!

Huhu Rezea spunea...

Priviti ce poate să gândească fascistoidul de @tehnocrat.
Du-te măi, necruțătorule, in m...a lui werner!

@HUHUREZEA, stiu ca n-ai sa publici, dar ,indiferent de atitudinea voastra de lasi si sperjuri, latul vi se apropie de gat si vom fi necrutatori

Leon spunea...

Huhule, lasa-l in plata Domnului ! S-au copt deja Prunele..!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Nu mi se pare ci sunt convins ca KWI intirzie cit poate intrarea in vigoare a unor legi. Dar dvs. nu vi se pare ca face acest lucru in virtutea drepturilor pe care le are (inca) ?

Leo spunea...

Draga MAESTRE,
Sa nu fie o eroare cum ca @tehno a scis ceea ce mentionezi.
@tehno nu cred ca ti-a "SOPTIT" asa.
El când "SOPTESTE" , razi , nu te superi.

Gigi spunea...

@Huhurez
Bine,d-voastră știți mai bine,doar sunteți la butoanele Blogului.
Să nu fie altcineva care se dă drept "tehno.."
E o părere!

Iulian Mareș spunea...

Azi am rămas perplex cum au ajuns unii scelerați sa afirme, cu subiect și predicat, că vor lua pistolul jandarmului și-l vor împușca în cap!
Să fie asta noua ordine socială, noua "revoluție" dorită de #-iștii noștri?
Când mai și văd că sunt și pe aici cateva "gloabe" ce susțin din prostie anarhia străzii, mai că-mi vine sa cred că trăim în matriarhatul antic!
Și, culmea, au tupeul sa posteze iar și iar....
Inscrieti-va tata la federația/frontul desemnat legal continuatorul.....(va las pe voi să aflați care-i structura...)

IAR99Army spunea...

Leoane, Leoane cum bagi tu batul printre uluci..
Cu unul care a slavit PDL-ul in regimul de trista amintire BASE/BOC si continua sa il regrete in mod fraudulos si sa il proslaveasca in continuare nu am ce discuta sa zica mersi sistemului creat de BASE ca legea i-a ocolit. Acel regim sprijinit din pacate si de multi rezervisti care au primit din partea stapinului functii bine platite din bugetele locale ori centrale iarasi nu am ce discuta ca in afara de fripturisti nu au aratat alte calitati. Acestia regreta privilegiile si puterea pe care le-au avut iar pe mine m-au umilit de parca as fi facut crima in Romania si m-au afectat de 2 ori : mi-au ciuntit pensia si mi-au interzis si dreptul la munca iar EI furau acesti bani cu valizele. Regretabil este ca PSD/FUR si MINT+ALDE dupa ce au mimat ca ne fac dreptate au preluat si perfectat metodele acestora, actionind si mai perfid decit partidul lui chioru. In acest moment ma mindresc ca nu sunt afiliat si pot sa observ mult mai bine decit unul ca LEONARD ori ca unul care linge pe piine PSD-ul ca sunt doar citeva mici deosebiri intre acesti politruci si gastile lor fie de dreapta fie de stinga.TOTI/MAJORITATEA SUNT MINCINOSI, PERFIZI, INVIDIOSI, HRAPARETI, CORUPTI, SPAGARI, FARA CARACTER, FARA DUMNEZEU, FARA A RESPECTA CONSTITUTIA ORI LEGILE TARII intr-un cuvint. Regretabil este ca in aceste momente nu avem nici o forta politica ori vreun lider politic care sa dovedeasca patriotism, nationalism si care sa urmareasca prosperitatea si binele poporului sau.
Cit despre Uzina de Avioane eu o consider in continuare un obiectiv falimentar care papa bani de la bugetul de stat(adica banii romanilor), care nu a platit contributii la acest buget si care mai are de plata si penalitati, acestea fiind sterse de politrucii vremelnici fie de dreapta fie de stinga.
Pai Leoane in caz de razboi ce dracu sa produca aceasta uzina cu 200 de oameni(nu specialisti), care au vindut si din utilaje iar care mai exista sunt depasite tehnologic, cu INCASUL or sa faca mai nimic astia doar proiecteaza nu si executa, probabil vor produce VUVUZELE care sa imite motoarele avioanelor SUPER SOIM...
Poate daca il angajeaza pe LEONARD or sa faca ceva mai performant NISTE TROMPETE ...!!!???

Leo spunea...

Ca sa ma angajez acolo pe sinecura ca sa ma deprofesionalizez , imi trebuie carnet de F&M. In plus mi-ar fi greu cu naveta IF - DJ iar eu sunt obisnuit cu program flexibil. Deocamdata nu ma vait , ca multinationalele "are" grija de mine bine, iar eu am grija de QA-ul lor. Totusi, cred ca mi-ar placea ceva ca hobby , in domeniul patrioatelor balistice de raza lunga sau pe la flota de submarine galbene locata in delta Vacaresti , cu lansatoare de de balistice de raza lunga.

Leon spunea...

Soimule, ce repede te-ai radicalizat fata de PSD, in comparatie cu anii trecuti..!
Si eu am fost furat la pensie in 2011 cu 17% de Basescu-Boc-Oprea, si a trebuit sa vina PSD si ALDE la Guvernare ca sa-mi puna in plata pensia mai avantajoasa si s-o majoreze cu 5% in 2016 si 5,25% in 2017, chiar daca in urma recalcularii, cf.L.223/201, a scazut cu 1%. Iar in acest an recunoaste ca ai mai castigat inca 3% la pensia NETA, prin diminuarea impozitului la 10% !
Si noi ce facem, injuram tot pe cei care de bine de rau au mai dat cate ceva in fiecare an!
Sunt convins ca cele doua Ordonante, OuG 57/2015 si OuG 59/2017, vor fi finalizate in sesiunea din toamna a Camerei Deputatilor, si pentru anul viitor pensiile militare vor fi majorate nu numai cu inflatia de 1,3% din anul 2017 ci cu ceva procente in plus.
Dar pentru noi militarii in rezerva si retragere numai Pensia conteaza..? Dar de ONOARE si DEMNITATE am uitat chiar de tot ?
PS. Astazi in Craiova se afla ministul M.Fifor impreuna cu Generalul N.Ciuca, in vizita de lucru. Poate reusesti sa-i intalnesti..!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Că Emanuel Cioacă din Londra, fost in partidul lui Ghiță fugaru,acum intr-o anonimă Federație a Diasporei, spune ce spune si aberează ca poate aduce la un miting 1 milion de anarhiști, este de discutat, dar ce ne facem cu imbecilitatea politică a unor rezervisti, care chiar spera că #rezist si nebuni ca Cioacă vor rasturna actuala guvernare? Nu le public comentariile, care nu difera cu nimic de bazaconiile extremiste ale lui Cioacă. In rătutirea lor muiată in lozinca muistă validată de Werner, nici nu se întreabă dacă un guvern #rezist sau de cioacă le-ar mai da pensii.

IAR99Army spunea...

Leon
De acord ca PSD ne-a reparat ce spui tu, dar ce ne- au dat de la EI ? dar umilirea la care ne-au supus permanent in fata poporului, in media, de cind sunt la putere ca suntem nesimiti, ca suntem niste milogi, ca nu ne-am luptat cu nimeni, ca stam numai pe la popote si mincam banii tarii degeaba, etc, asta nu am suportat nici pe vremea ciumei portocalii astazi galbene cum spune LEONARD si nu voi suporta nici pe vremea ciumei rosii mai ales ca stiu cum ne curtau, ce vorbe mieroase si cum ne promiteau marea cu sarea pe vremea USL-ului. Si am mai crezut si in programul lor de guvernare si i-am votat, dar cind sunt intrebati ca ce ne-au facut si moral si pecuniar militarilor nu erau trecute in acest program se fac ca ploua si ne indeamna sa ne adresam ministerelor de care apartinem ca si cum acesta conduc tara. Tu nu vezi atitudinea uneltei lui Dragnea , LOV care in continuare ne jigneste, ne ride in nas, ne spune franc ca ea ne-a decuplat de activi ca ni se triplau veniturile si apoi spune sa ne adresam ministerului ca acolo este buba de parca ministerele acestea sunt conduse de independenti nu tot de EI, politic. De la cei care FURA, MINT, PERSIFLEAZA,JIGNESC, UMILESC la ce te poti atepta ? Eu te asigur ca nu se va intimpla nimic din ce spui tu. Da VIFOR RAZA LUNGA DE SUBMARINE si CIUCA INEXISTENUL si NEMILITAR vin la Craiova dar VIFOR are ordin de la stapin sa nu se intilneasca cu Romil Craiova , doar cind vor fi alegeri ca atunci are nevoie de voturi. Deci incerc sa repar ce am stricat si imi cer scuze ca am fost credul dar este dreptul meu sa analizez si bunele si relele si sa ma pozitionez fata de NEONOAREA si BATAIA DE JOC a LOR.

Leo spunea...

Draga @ Leon,
Mi-a placut treaba cu "onoare si demnitate" de care nu trebuie uitat. Te rog , mai pune oleaca de interes national si sa mergem cu Gabita care sa-i struneasca oleca pe guleratii care zburda fara control intr-o lume paralela cu cea a legilor ,creata de ei.
Privitor la balistica de raza lunga impreuna & CO , au iesit la vanatore de mistreti prin codrii Podariului pt. oleaca de "vizibilitate".In legatura cu OUG-urile de care pomenesti , nimic nu se va schimba pana in "20-20" când vor fi parlamentarele. Atunci vor vinde ceva gogosi gen "majorari de 25% a salariilor" . Asta daca Romania nu va ajunge pana atunci o anexa a Balaton-ului.
TRAIASCA ROMANIA LU' "Da-i Turcine ca te fac ministru!"

CEZAR spunea...

miercuri, august 08, 2018
Leon spunea...
Soimule, ce repede te-ai radicalizat fata de PSD, in comparatie cu anii trecuti..!
Si eu am fost furat la pensie in 2011 cu 17% de Basescu-Boc-Oprea, si a trebuit sa vina PSD si ALDE la Guvernare ca sa-mi puna in plata pensia mai avantajoasa si s-o majoreze cu 5% in 2016 si 5,25% in 2017, chiar daca in urma recalcularii, cf.L.223/201, a scazut cu 1%. Iar in acest an recunoaste ca ai mai castigat inca 3% la pensia NETA, prin diminuarea impozitului la 10% !
Si noi ce facem, injuram tot pe cei care de bine de rau au mai dat cate ceva in fiecare an!
*****
Cinste omule....asa-i...
******
Si uite si un NEHALIT GRETOS...in fapt un basist puturos

Blogger IAR99.Army spunea...
Leon
De acord ca PSD ne-a reparat ce spui tu, dar ce ne- au dat de la EI ? dar umilirea la care ne-au supus permanent in fata poporului, in media, de cind sunt la putere ca suntem nesimiti, ca suntem niste milogi, ca nu ne-am luptat cu nimeni, ca stam numai pe la popote
...................................................inti face greata sa citesti............
In fapt avem de a face cu un burta ALBASTRA...care se visase EL si numai El ..cu 5 cifre pe cupon
Astia ne-au bagat in RAHAT pana peste cap !!
Ma adresez TUTUROR organizatiilor de pensionari militari!
EXCLUDETI ACESTI HRAPARETI TUPEISTI DE LA ORICE FORMA DE NEGOCIERE ..DISCUTII ETC...

Iulian Mareș spunea...

Cei care împart oamenii în buni vs rai, deștepți vs fraieri....etc, comit păcate vinovate, îmbrățișând fără să-și de-a seama o ideologie periculoasă a anilor 30!
Că sunt naivi și neavizați..., asta este o altă poveste!
Da, Nero?

Stelian P. spunea...

@Iulian
Perfect de acord cu pacatele vinovate. Apropo:
"Când mai și văd că sunt și pe aici cateva "gloabe" ce susțin din prostie anarhia străzii, mai că-mi vine sa cred că trăim în matriarhatul antic!
Și, culmea, au tupeul sa posteze iar și iar....
Inscrieti-va tata la federația/frontul desemnat legal continuatorul.....(va las pe voi să aflați care-i structura...)"
Cred ca n-ar fi rau sa respectam ce scriem.

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Ideologia anilor 30 nu-i departe de anarhia propusa de unii corifei de acum....ex. O. Grosu.
Ți se pare că adepții fruntași din anii 30 erau sănătoși la cap?
Căci au fost în stare să-și omoare și proprii copii, parcă kiar 6 la număr!

Huhu Rezea spunea...

@Mares a comentat

Judecătorul Stan Mustață și-a găsit liniștea, în sfârșit! Daaa, au reușit! Judecătorul Stan Mustață a murit! Înainte cu 2 luni de a putea cere eliberarea condiționată "marele mafiot" a fost mutat de la Rahova la Giurgiu la ora 02.00, în "deplină siguranță! Huhurez, Suntem în anii 50 și noi nu am aflat încă? Trag concluzia că unii condamnați sunt mutați cu tancul, pt siguranță? Zile multe și sănătate Dnei Mirică, pt penitență îndelungă! PS-amintiti-va cum povestea alcoolistul nr 1 despre arestarea lui, din sala de judecată și înlocuirea cu onorabila Camelia Bogdan! Eliminat prin justiție! Hidos.... l

Iulian Mareș spunea...

ANP din subordinea MJ este stat în stat?
Este normal că deținutul bolnav sa urce în 4 labe si sa fie plimbat cu duba la spital și nu cu ambulanța?
Este normal că Mustață să împartă celula cu 2 condamnați pt crimă?
Tratamentul seamănă cu cel aplicat de comuniștii de import, în anii 50 intelectualilor, fruntașilor partidelor istorice și generalilor și coloneilor din armata, handarmerie și comisarilor de politie!
As solicita clasicul duel, dar cui mă pot adresa?
Nimeni nu trebuie sa moară așa, dezonorat!