Un produs Blogger.

marți, august 07, 2018

MAI sfârșise banii pentru plata salariilor și pensiilor

11 comments
La rectificarea bugetară din luna august: 

Ministerul de Interne primeşte 366,3 milioane de lei pentru cheltuieli de personal (100 milioane lei), plata pensiilor militare de stat (100 milioane lei) şi asigurarea mobilităţii terestre şi înzestrarea cu echipamente şi mijloace pentru combaterea criminalităţii (150 milioane lei).

SRI și alte servicii aveau prea mulți bani alocați, asffel ca l-i s-au luat:
-SRI - 113 milioane lei
-Serviciul de Informaţii Externe (-16,5 milioane de lei),
-Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (-16,2 milioane lei)
Serviciul de Protecţie şi Pază (-22,6 milioane de lei), 

11 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E bine, ca-i necesar. Sa nu uitam ca la ei se intocmesc aproximativ corect actualizarile si e normal sa creasca bugetul. La MApN, daca vine un prostan si rage ca magarul in pustie ,,taiati, bai!,'' slugile imediat baga iataganul orbeste! Taie de sare sangele si improasca toti peretii Casei Sectoriale! Politaii sunt uniti si suverani, si imediat le sar in cap ca scorpiile la asa ceva. Au sange in instalatie si cofragul doldora! Apropo de apararea drepturilor: Seful Statului Major, cand naiba mai repara fermoarul de la cort sa iasa din el?, ca se face anul de cand a promis ca va iesi de acolo sa ne scoata din mocirla (sic)! Alo, cei de la Logistica, trimiteti, domnuilor, acolo un mecanic sa destepeneasca fermoarul, ca moare seful sufocat acolo!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am avut un vis ciudat si hazliu asta noapte: Se facea ca ne aflam in data de 10 August, in miez de noapte, si batjocoritorii pensiilor noastre, militare, fugeau rupand pamantul crapandu-le calcaiele, doar in izmene cu clopotei de oi si la chielea goala, desculti, cu parul valvoi, cu ochii iesindu-le bulbucati din orbite, disperati pe strazile Bucurestilor, care incotro precum oile bete si fugind de ghiogareala celor nemultumiti si furiosi ca le-au batjocorit pensiile militare! Vis, vis, si daca visul meu premonitor se va intampla?, ca eu cam sunt pocit la gura!

CEZAR spunea...

FRP a informat Primăria Capitalei că nu va mai organiza miting în data de 10 august.

Primăria Municipiului Bucureşti a înregistrat, în data de 1 august 2018, o adresă transmisă prin e-mail, prin care Federaţia Românilor de Pretutindeni informează că renunţă la organizarea mitingului din data de 10 august, din Piaţa Victoriei.

Prin această scrisoare, Federaţia ignoră cu bună-ştiinţă faptul că protestul a fost autorizat, aşa cum s-a comunicat public, şi încearcă să inducă ideea că a primit doar o negaţie la solicitarea de a organiza aceasta manifestaţie. Primăria Capitalei a comunicat oficial că mitingul a fost autorizat imediat după întâlnirea Primarului General cu toate instituţiile implicate în desfăşurarea adunărilor publice, în data de 23 iulie - Prefectura Capitalei, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada de Poliţie Rutieră, Poliţia Locală, Jandarmeria, S.R.I., R.A.T.B., Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi reprezentanţi ai Direcţiilor din Primăria Capitalei cu atribuţii în acest domeniu.

CEZAR spunea...

Ai draku ..credeam ca macar cate un brad planteaza si ei..

Leon spunea...

Necesarul lunar pentru plata pensiilor la MAI este de aprox.250 milioane lei..!
Cele 100 milioane lei acordate in plus dupa rectificare, reprezinta, probabil, sumele ce trebuie platite de la data de 30.06.2017 pensionarilor care in urma actualizarii le-au fost majorate pensiile militare, si nu puteau fi cuprinse in bugetul de stat aprobat pentru anul 2018.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

S-a format un nucleu ultras, care chiar ca vor sa raneasca si sa ucida pe bune, considerand acest miting o Revolutie care, conform unor normative internationale, zic ei, au voie sa ucida politisti si alti adversari politici, ca asa este la Revolutie! Cand au vazut organizatorii cu scaun la cap ce au astia de gand au dat-o la intors si se retrag cu smecherii, nici sa fie acuzati de lasitate, nici sa raspunda in fata legii, in caz de violente si decese. Unii s-au fotografiat cu sabii, altii cu pistoale si nu prea-i de gluma cu ce vor sa faca. Totusi se trage o concluzie: Clasa politica sa traga un semnal de alarma si sa-si revizuie atitudinea fata de popor, nu sa-ti dubezi si triplezi tie salariile in Iunie 2017, dupa care sa-i bulesti si ingheti pe militari la pensii, ori la civili sa le dai de-o lada de marmelada sau una de halva, dupa scumpiri per total la toate de 38% si astia sa nu simta nimic in pensii! O poceala si-o scarchinare pe schinare nu le-ar strica, daca n-ar fi chestia ca vor sa faca si mortaciuni, si unde mai pui ca politicienii acum au fugit cu totii, care incotro, in tarile exotice, fiind vacanta parlamentara, asa ca lasati-o balta, bai si mancati-va jumarile si carnatii de la borcan, sau micii, si beti-va tonele de bere in linistea familiei, ca ceea ce vreti voi sa faceti e caca!

Cifff1967 spunea...

Credeti ca pensiile de la M AI sunt acoperite de 100 000 000 lei? Inmultiti 50000 de pensionari cu pensia medie de 3000 lei,ori 5 luni ramase si atunci mai vorbim

M spunea...

Se asteptau sa iasa mai multi din sistem pe cale naturala! :)

valica spunea...

Am primit plicul cu decicizia de pensie actualizata de la MAI si incepind cu 29.06.2017, pensia este marita cu 227 lei brut si 205 lei net, sume ce vor intra in cont pe data de 10 septembrie 2018.

Huhu Rezea spunea...

@Valica
Probabil...te-ai pensionar prin anul 2016.
Poate ne trimiți și nouă nota de calcul că sa analizeze băieții dacă ți-ai actualizat-o bine.
Atașament pe e mail huhurez2013@gmail.com