Un produs Blogger.

sâmbătă, august 25, 2018

TT-ul l-a luat în cătare şi pe moş Lazăr.

8 comments
Paharul a fost umplut de recentul protocol dezvăluit de Vâlcov, protocol pe care Lazăr Augustin l-a semnat,  în anul 2016, la 9 luni după ce CCR declarase neconstituşionale astfel de protocoale, cu actualul director SRI, liberalul iohanist cu nume foarte neaoş, Eduard Hellvig .
Ambii au ascuns existenţa acestui protocol.
Lazăr mai şi minte că protocolul ar viza  cooperarea cu SRI doar pentru cercetarea infracţiunilor din capitolul siguranţă naşională din Codul Penal. Dacă citim noul procuror vedem că el este general, la fel ca şi protocoalele anterioare pe care se lauda că le-a denunţat. Prevede, în continuare, cursuri de instruire comună între procurori şi cadrele SRI.
Asociaţia Magistraţilor din România il desfiinţează, pur şi simplu, astăzi pe Augustin Lazăr. Tudorel nici nu trebuie să se forţeze să găsească alte motive pentru a propune revocarea. 
Sunt mari şanse să avem o nouă procedură de revocare...în stilul bravului ministru al Justiţiei.
Declanșez procedura legală pentru evaluarea activității manageriale desfășurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție !
Preambul:
În urmă cu câteva săptămâni afirmam faptul că vine vremea când fiecare trebuie evaluat.
În urmă cu câteva luni apreciam disponibilitatea procurorului general al PÎCCJ pentru desecretizarea Protocolului din 2009.
Zilele acestea aflăm că în realitate a fost "desecretizat" un protocol "abrogat" încă din 2016. Aceasta deoarece, potrivit art. 27 al Protocolului din decembrie 2016, "La data intrării în vigoare a prezentului Protocol se abrogă Protocolul de cooperare între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Serviciul Român de Informații pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin în domeniul securității naționale nr.....din 04.02.2009".
Folosirea sintagmei "se abrogă", arată și faptul că semnatarii respectivelor Protocoale au înțeles să le confere acestora valențe normative.
Rezultatele evaluării, însoțite de eventuale propuneri, vor fi făcute publice în termen de cel mult 30 de zile!


Iata varianta protocolului publicata de Valcov








8 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Mai bine l-ar lua în scala lunetei LOTA, de pe TAB, că să vadă mai bine porcăriile făcute de vopsitul asta și cu o floare să-l iubească! :))

Iulian Mareș spunea...

63%/Judecători și 60%/procurori sunt urmăriți penal prin grija DNA și SRI!
Timpul când aceștia din urmă vor fi 100% urmariti și cercetați penal, pt ceea ce au făcut, curge ireversibil in defavoarea lor!
Asta-i justiția statului de drept, clamat de bețiv și leneș?

Iulian Mareș spunea...

Cititi si concluzionati singuri, dar nu mai mult de 30 de zile!
Ce puteti spune la final?

https://t.dcnews.ro/iohannis-rectificare-bugetara-ministrul-teodorovici-raspunde-atacului-pre-edintelui_609747.html

CEZAR spunea...

@/m-Al
Pe care parte ?
Cea cu 7.62 sau 14.5..??

Iulian Mareș spunea...

Prefer BZT, așa că înțelege singur!

Iulian Mareș spunea...

Cristoiu trage concluzia pt acest personagiu, la fel de sinistru precum Kovesi!
Domnul Lazăr trebuia să-și dea demisia din două motive. Felul în care răspunde.. e o deraiere la el. Tema era: ai semnat sau nu ai semnat protocolul? El a început să o ia razna.. că e penal, că e.. Parcă e un politician român, slab, prost. După a avut o altă teorie care arată că e ceva în neregulă. Cu dosarele Revoluției.. ce treabă are una cu alta.

Când a fost vorba despre protocolul din 2009, am spus, am demonstrat că e o gravă încălcare a Constituției. Dacă domnul Helvig mai poate avea o justificare și spune că e legal, deși din punct de vedere moral și politic nu mai are justificare. Din punct de vedere legal, domnul Lazăr nu mai are. Cele două instituții nu ai nicio legătură, nu pot colabora”.

Leo spunea...

De aici i se va "trage" TT-ului.

Leon spunea...

Leonard, anul acesta ai mai pierdut un pariu..cu Luluta..!
Vrei sa-l pierzi si pe cel de-al doilea,...cu Lazarel..??