Un produs Blogger.

vineri, septembrie 14, 2018

Acuzația de #rezist drogat este mai compromițătoare decât cea de complotist

23 comments
Desigur că, afirmația din titlu este valabilă dacă ne raportăm la impactul acuzației în opinia publică.
Activiștii #rezist s-au plimbat ca vodă prin lobodă și....  alte "ierburi" prin această țară. Stiau că au în spate instituții cu conduceri mafiotizate ale statului paralel creat de iresponsabilul Băsescu, cel pentru care diferența dintre statutul de puscăriaș și cel de președinte a fost făcută de doar 1% din voturile valabil exprimate la alegerile din 2004.
Si eu am crezut ca instituțiile de siguranță națională au fost căpușate de acest angrenaj mafiot antiromânesc, văzând ca nu se reacționează la multiplele mișcări anarhiste din ultimii 2 ani.
Ce să vezi, însă!?
Surpriză cât cuprinde în ultimele zile.
Apar informații în presă din  care nu ai cum să nu constati că activiștii  anarhiști au fost monitorizati de instituții profesioniste.
Marea spaimă a anarhistilor și a păpușarilor lor este cât de multe informații despre ei stiu cei care au tras doar puțin perdeaua, suficient  ca să se vadă mizeria din casele conspirative în care se plănuieste debarcarea coaliției de guvernare, pentru a stopa intrarea în vigoare a modificărilor la legile justiției și la codurile penale.
Spaima este si mai mare pentru că nu știu cât sunt dispuși cei care dețin astfel de informații ca sa le pună la dispoziția organelor de cercetare panală abilitate sa cerceteze sesizarea Jandarmeriei pentru infracțiuni îndreptate împotriva ordinii constitutionale.
Deocamdată, opinia publică din România, cea care contează, a aflat că lupta împotriva corupției este fumată în stradă de niște drogați penali. 
In termeni juridici, povestitorul de pe înregistrările publicate în Lumea Justiției nu face altceva decât să transforme informațiile secrete în mijloace oficiale de probă.
Rusine pentru serviciile care manipulează prin corespondenții de presa în România ai diferitelor  ziare  si televiziuni din străinătate.


23 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Serviciile de informații trebuiau să fi știut, iar daca nu au știut, atunci trebuiesc restructurate din temelii! Despre restructurarea unuia kiar s-a vorbit ieri la comisia parlamentara.

PS
Las loc pt postare celor 3-4 #mosalai!
Oare vor posta?....

Viss spunea...

@ Iulian Mares, promoție necunoscută
Băi, băiatule, „a trebui” e verb impersonal/unipersonal. Folosești în scris cuvinte prețioase, vrei să dai impresia că ești citit. Nu ești. Pune mâna pe carte, se poate și la vârsta ta.

Mihai spunea...

După manipularile cu ” asasinate” etc mai urmeaza să spuneti ca toti cei care depun plângere contra batausilor din jendarmerie vor fi amendati pentru protest neautorizat.
Mai gata cu manipularile ,lasati justitia sa-și spune cuvantul prin decizie irevocabila si ”executorie”. Altfel _UE dsp (pe nemteste) si manipularilor voastre. Se pare ca li se apropie lumânarea de degete.

Mihai spunea...

2 Petru 2 : 2 Venirea învățătorilor mincinoși.

" Și multi se vor lua după învățăturile lor rătăcite și, din pricina lor, calea adevărului va fi hulita ".

Noapte bună !

PS
Huhurez ,noaptea sa-ti fie sfetnic bun si nu mai ascunde comentarii care spun adevaruri si intrebari deranjante.

Mihai spunea...

PS
Victor Ponta, după audierea lui Dragnea la Parchetul General: ”Cel care a provocat, a orchestrat şi a vrut să beneficieze de violenţe este el. Trebuie să răspundă legal.” El fiind ”EL” .......

Un mincinos despre alt mincinos. O sti el Victor în mod sigur ceva.
Huhurez se pare ca din nou ai cazut in capcană !
Chiar daca nu publici nu ma supăr.
Tot cu Victoras sau Gabita daca promit ”actualizari” votez !

Iulian Mareș spunea...


http://dex.anidescoala.ro/conjugare/trebui

https://diacritica.wordpress.com/2010/07/19/a-trebui-si-conjugarea-dumisale/

https://ghenadiana.wordpress.com/2014/03/18/cum-folosim-verbul-a-trebui/


https://ghenadiana.wordpress.com/2014/03/18/cum-folosim-verbul-a-trebui/

Wis,
Iti si raspund la curiozitatile tale ce insinueaza oaresce:
-nu sunt si nu suntem (aici esti inclus si tu) cei mai filologi dintre filologi;
-impersonal se refera la necesitate/nevoie;
-dupa trebuie urmeaza, corect, un alt verb, categoric acordat cu subiectul
In concluzie:
-este bine ca citesti, dar cauta sa intelegi din mai multe surse;
-a fost corect folosit in expresia "Au trebuit sa moara oameni!".......?

Iata cateva trimiteri, mai sus, fara pretentia asumata ca as fi cel mai filolog de aci! Macar dupa tine pot fi asezat, in ierarhie?

PS-in alta ordine de idei....
-eu postez asumat, in clar
-promotia nu conteaza, dar fii sigur ca ea exista, spre diferentierea de cei care au intrat in orice corp militar, pe filiera indirecta
-pt atac la persoana raspund cam asa....simt ca am ani de vacanta cam cat ai tu si inca vreo 3 asemeni tie, de scoala de stat si la zi, taota in urma unor examene de admitere
-la trupe am doar 16-17 ani, ulima functie fiind de Cdt B.
-cu cat citesti mai mult, devii mai "nehotarat" sa zicem....asa ca nu este bine sa te fortezi
-cel putin 2 useri, mai curiosi decat tine, au cautat link-uri si au si postat, unde persoana mea era prezenta in scripte.
-si nu in ultimul rand, pe romaneste, cu expresii de cartier, sa te adresezi ma-tii si lui tac-tu!

Ein Stein spunea...

Eu vin cu ale mele, drogatii sa faca ce stiu ei mai bine.
Am scris intr-un comentariu anterior despre Initiativa celor Trei Mari, este un eveniment extrem de important pentru Romania si trebuie musai sa ne aplecam macar un pic pe el.
Surprinzator sau nu este ca Initiativa este gazduita de Presedintia Romaniei, surpinzator pentru faptul ca avem un presedinte total antiamerican, vrajeala ieftina de politruc pe mine nu a reusit sa ma convinga niciodata, nu face decat jocurile lui fritz cu riscul de a submina interesele nationale. Se observa o schimbare de atitudine a ministrului de externe Mass sau cum dracu il cheama, Romania nu mai e chiar dracu gol. Frenezia cu care Prim Ministrului Olandei se stergea la gura de maro amenintand cu opozitia de intrare a Romaniei in Shengen, in fapt pe mine ma face sa cred ca lucrurile evolueaza rapid, Olanda trebuie sa puna mana cat mai repede pe Portul Constanta, asta e adevarul. Licuriciul cel mare sprijina Initiativa, sa vedem pana unde e dispus sa mearga. Eu cred ca departe, atat timp cat Germania spune ca vrea sa se implice in proiect si sa devina membru. Mhh, sa devina insa trebuie sa indeplineasca niste conditii asa cum Romania trebuie sa le indeplineasca pentru Shengen si ma tem ca nu prea are cum.

"Demersul va continua, în mod cert, odată pentru că Germania nu are nevoie nici de o mişcare centrifugă în UE, nici de o sporire a influenţei Statelor Unite în centrul continentului."

Cum se impaca dorinta Germaniei cu declaratiile lui Iohanis de proamerican? E hilar nu?
Romania are acum o sansa enorma, in primul rand prin destructurarea statului mafiot, acest parazit care nu lasa tara sa se dezvolte, influenta banditilor externi care ne doresc "binele" reducandu-se foarte mult.
Asta este beneficiul Romaniei, sa fim lasati in pace de banditi si sprijiniti pentru crearea unui stat modern, asezat si profesionalizat. Exact asta ii trebuie Romaniei, resurse avem slava Domnului, resurse pe care le vor banditii, ne trebuie doar un stat normal nimic mai mult.

Asta a fot opinia mea, mai multe :

https://www.mediafax.ro/economic/initiativa-celor-trei-mari-istoria-unui-proiect-care-a-starnit-ingrijorari-in-capitalele-marilor-puteri-si-in-legatura-cu-care-comisia-europeana-inca-nu-s-a-pronuntat-17520812

Ein Stein spunea...

@avianic
Ai grija la ce spunea Regina Maria, nimic sfant, respect pentru nimic.

Ein Stein spunea...

Mai acu vreo luna, inainte de lovitura de stat esuata din 10 se plangea nu stiu ce ministru din ungaria ca ei deja si-au facut o teva pentru gazele din Marea Neagra, erau foarte siguri pe ei, probabil ii asigurase cozile de topor ca totul e in regula si mai manca maro ca noi oricum nu stim ce sa facem cu ele. Foarte bine ca nu stim ce sa facem cu ele dar sunt ale noastre. Oare mai sunt? Mai se plangea individul ca ce fac ei acum cu conducta. Pai e fraier cum adica ce sa faca cu conducta, o taie si face fluiere din ea sa cante a paguba.
Vrem un stat profesionalizat, competent si asezat nu simulacrul asta de acum. Prin indivizi infiltrati pana la cele mai inalte niveluri ale statului banditii se ligeau pe bot de placere.

Huhu Rezea spunea...

Aici discutam despre lupii moraliști care pretind că luptă împotriva corupției în timp ce ei se înrăiesc ca niște penali cu droguri.
Nu credeam că printre militari sunt și anarhiști cu concepții fascistoide, care combat democrația impusă de votul democratic și propaga ura unor minorități inadaptabile.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ba da crezi, căci sunt evidente fara de tăgadă!
Open mind se dovedește că are colturi veninoase, fasciste, în clar!

Iulian Mareș spunea...

Poți fi nr.2 în SRI și tot nr.2 în MLMR, deci în masoneria română?
Se pare că a fost un timp al tuturor posibilităților, dacă doar din conducerea MLMR s-a retras abia în 2011, după ce terminase și capitolul diplomatic!

https://evz.ro/sef-sri-mason-marita-fiica.html

Nu m-ar surprinde total să descopăr și #ambasadori, primind directive de la Angi, distribuitorul de droguri ce umblă în kilotzi prin metrou și Dide....
Asta kiar e noua revoluție! A drogaților, nulităților și submediocrilor!

Dan spunea...

Or fi cei de la 'rezist' drogati dar cand o vad pe tuta absoluta a hotului Drac -nea incep sa-i inteleg pe rezistentii drogati lui Macovei platiti probabil (si ) de Soros din NOM . Rezistentii naivi sau platiti gras au involuntar acelasi scop ca psd( ciuma rosie kgb-istâ ,,) ruinarea definitiva a coloniei de sclavi lasi .

Dan spunea...

Maior Dan Aldea .Sclavilor li se repeta mereu de NOM ca ei traiesc in democratie si isi pot alege soarta si stapanii (o iluzie), stapani care ii jupoaie de tot ce au si ii condamna la genocid.

Gigi spunea...

Cu acordul PATRONULUI BLOGULUI.
Pe Blogul"În Cuiul Cătări"
col.Marin Neacșu a postat un material despre armată și militari.
Domnia sa ne întreabă dacă suntem de acord să-l prezinte la întâlnirea cu factorii politici în data de 20.09.2018.
Fiecare dintre noi poate vota dacă este de acord,sau nu,cu acest demers.
Mulțumesc anticipat, Adminului Huhurez.







Ein Stein spunea...

Pe zi ce trece imi intaresc convingerea ca ne meritam soarta.
Voi nu intelegeti ca daca PSD/ALDE vine cu o propunere de Prim Ministru foarte competent, sa zicem Teodorovici, Ioahanis nu va fi de acord nici in ruptul capului. Din cauza gafelor facute de Dragnea i-a dat sansa lui Iohanis sa-si creeze un alibi pentru viitorul refuz, cred ca va aduceti aminte ca la ultima numire s-a jurat ca nu mai numeste alt Prim Ministru de la coalitie. Daca coalitia vine cu o alta nominalizare de Prim Ministru prost, Iohanis cu siguranta il va numi in functie si va uita repede de promisiunea facuta. Calculele sunt de-a dreptul primitive, de ce ar numi Iohanis un Prim Ministru beton si un cabinet foarte performant? Ca la urmatoarele alegeri PSD/ALDE sa castige detasat ca urmare a realizarilor guvernarii? Nu mai bine numeste unul complet incompetent ca sa se erodeze coalitia pentru urmatoarelel alegeri?
Culmea e ca daca maine ar avea loc alegeri si PNL ar castiga detasat, Iohanis va numi in functie tot un incompetent, unul mult mai prost ca Viorica si obedient, asta e Orban sau mult mai rau Turcanu. Calculele sunt iarasi simple, banditii din afara sub nicio forma nu vor ca lucrurile sa mearga cum trebuie in Romania. Nu mai insist de ce, normal ar trebui sa intelegeti.
E simplu rau de tot, calcule meschine si din pacate singurii care sufera suntem noi populatia ca pe Iohanis il doare-n briceag si nu doar pe el ci pe toata clasa politruca.
De aceea am tot scris ca trebuie sa ne coagulam in jurul unor idei, sa nu ne mai lasam manipulati cine stie ce iese de aici, poate salvarea noastra.

Ein Stein spunea...

Asa da, bravo

https://www.stiripesurse.ro/miting-uria-in-parcul-izvor-intairomania-iohannis-sa-nu-mai-cedeze-in-fa-a-traficului-de-inflen-a-facut-de-catre-marile-puteri_1289270.html

Am eu un feeling ca-si vor face aparitia si drogatii sa le explice celor de la miting ca sunt ciuma rosie si penali.

IAR99Army spunea...

Ptr @TIGRI 3
Dupa cum bine graiesti pe partea dreapta, si dupa cum ii adulezi pe Ponta si Gabita care si-au batut joc de noi rezervistii militari in perioada 2009-2012 cind Gabita ii lingea labele lui Base si trada PSD inclusiv pe pisicutul(finul/nasul) Ponta care la rindul lui coabita cu acelasi mafiot Base si lua o mare leapsa inclin sa cred ca te mai cheama pe acest blog si LEONARDO. Cine se aseamana se aduna. Tu prin ce tuneluri ai trait ? nu ai vazut ca in prima faza Gabita al Tau s-a aliat cu BASE/PDL si ne-a dat pe mina acestora care ne-au umilit, ne-au jugnit, ne-au taiat pensiile si ne-au interzis sa mai muncim in tara noastra prin interzicerea cumulului pensie/salariu? Iar EI cumulau ce vroiau muschii lor(bani, functii, afaceri, spagi, mite, etc) iar voi adulatorii de serviciu v-ati complacut in toata acea mocirla, iar unii dintre voi a-ti avut partea voastra, iar cind a-ti pierdut tot a-ti inceput sa improscati in toate partile. Nu va este rusine sa mai scoateti capul dupa prapadul facut de Chiorul, PDL-istii mafioti si voi sustinatorii lor interesati ? Voi sunteti mai rai decit bolsevicii intrucit aplicati la un nivel mai ridict metoda : cine nu este cu noi este impotriva noastra si trebuie eliminat. Asta este libertatea de expresie si democratia pe care ai dori tu si acolitii vostrii sa le aplicati daca a-ti ajunge la putere ? Va asigur ca nu o sa reusiti, romanii adevarati care stiu care este realitatea, VEGHEAZA ! Aviz amatorilor!

Iulian Mareș spunea...

Stein,
Cel mai potrivit Premier este cel nominalizat de #-isti, Cioloș sau Angi, că-i mai lată!
Oare cate rânduri de conserve mai sunt reactivate in tara asta, de la 89 încoace?
Ciudat este faptul că cei actuali sunt paranoici, aleși din ospicii de maximă siguranță!
Practic, așa se fac afacerile....întâi asasini economici, apoi nebunii in stradă, pt 25-50€!
Tragi de sfoară și vezi cine-i la capătul celălalt!

Leo spunea...

Nici nu s-au strans bine decorurile si recuzita de la marele congres F&M când oblio era foc si para pe daddy , ca acum sa devina cel mai infocat sustinator al lui. Prin urmare , gogosile lui daddy cu acel proiect de corectare al oug 59 va fi istorie precum insusi autorul.

Leo spunea...

Tocmai patronul de la SEXY Shop , mi-a spus ca F&M l-a scos la incalzire pe fondatorul smurd-ului pt. candidatura la prezidentialele din 2019. Acum sa ne incalzim si noi ca va veni timpul sa punem si de-o Moschee a neamului ,cel mai bun loc ar fi poate chiar Piata Rroilor.

wassy_g spunea...

Daca stie cineva ce discutii au avut loc azi la c.c.a ?

radu spunea...

Cornelius,
Avind in vedere experienta ta, ce parere ai de acuzatiile de abuz in serviciu aduse sefilor Jandarmeriei? Care este miza?