Un produs Blogger.

luni, ianuarie 14, 2019

Cine o mai face justiție politică în România, ca Onea, Portocală, Man, Kovesi, Coldea, Maior să pățească

31 comments
Procuroarea Adina Florea  de la noua secție pentru investigarea magistraților a Parchetului General, refuzată pe bandă rulantă de Werner pentru a fi numită ca șefa DNA, a solicitat avizul CSM pentru  demararea procedurii de arestare preventivă a procurorilor  Onea și Negulescu de la DNA Ploiești, unitate de elită a sistemului judiciar de poliție politică, sistem înființat de Maior (SRI) și Kovesi(PG), instrumente politice ale lui Băsescu și Monica Macovei. 
Acesta este grupul infracțional organizat care trebuie tras la răspundere penală, nu numai procurorii și polițiștii de cercetare  penală de la Ploiești sau Oradea. 
Am mai spus pe acest blog că ingineriile procedurale devoalate la DNA Ploiești sunt, din punct de vedere tehnic,  încercări neprofesioniste de a transforma informații obținute ilegal despre adversarii regimului Băsescu în probe și mijloace de probă.
Onea și Portocală vor spune, dacă nu au făcut-o deja, cine le-a dat acele informații și cine le-a ordonat să le transforme în mijloace de probă prin denunțători mincinoși, martori mincinoși și documente falsificate, așa cum au prezentat cu prisosință dovezi frații Cosma.
Ai aresta numai pe Onea și Negulescu, fără a-i inculpa și pe Kovesi, Coldea, Maior, Macovei, Băsescu este ca și cum, în urmă cu câțiva ani,  Munteanu Liviu, secretarul Primăriei Porumbacul de Jos, județul Sibiu, a fost trimis în judecată pentru fals și abuz în serviciu în emiterea documentelor necesare pentru  procedura succesorală, în timp ce instigatorii și beneficiarii falsurilor, între care Werner și soața sa, au fost atât de fezandați și perpeliți de sistem încât au fost urcați pe cea mai înaltă funcție de demnitari, pentru slujirea intereselor mafiote ale grupului infracțional organizat.      




31 de comentarii:

iceparu spunea...

Cineva este istet.Face bani cu propaganda politica dar si cu publicitate.
Huhule@ ce ne facem cu invazia de puscariasi liberi prin bunavointa initial a madam Pruna si mai apoi a lui Tudorel si actuala majoritate parlamentara.Sunt multe foste cazarmi care cu minime amenajeri pot deveni puscarii.

Leo spunea...

Nu stiu cine este MAN de acum si din tema.
PS
In tinerete am cunoscut doi MAN. Era motorul diesel D 135 HMS care a echipat TAB-urile 77. Pana la înlocuirea cu versiunea cu un singur motor diesel de import . Apoi , mai era MAN D 215 HMNS care echipa DAC 665T si G si pe care l-am vazut la defilare la CENTENAR 100.

iceparu spunea...

Draghici trebuie pedepsele marite ca durata.Toti guvernantii au avut grija sa mareasca numai amenzile ca de exemplu la circulatie sau la disciplina in constructii.Ai ideie cate amenzi sunt date de politie si nu sunt platite de derbedei?Cunosc cazuri concrete.Puscariasul trebuie sa stie ca merge la puscarie si nu la pension.Poate ai o explicatie dece inainte de 1990 infractionalitatea era mai mica numeric .

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Ca chibiț al băsismului-wernerian mă așteptam să nu stii cine este Liviu Munteanu. D=ta nu citești presa neintegrată propagandei cătușelor politice.
Dă căutare pe google „procuror man”! Va face carieră și pe televiziunile pe care le frecventezi.

Leo spunea...

Amabilule,
Acum si nestiinta este un delict ? Pai de aceea citesc blogul , ca sa stiu si sa invat. Si-l citesc relaxat fara pic de incrancenarea. Am dat initial pe MAN , iar motorele de cautare mi-au returnat Firma de Autocamioane si motoare pt. autocamioane si utilaje industriale. Cel mai mult ma uit la "GUITA TV ".....

dora spunea...

Măi Leonard, păi de ce nu încerci să introduci procuror MAN. Ia, încearcă! Ce e aia Guiță TV?

Huhu Rezea spunea...

Cum era de așteptat, Secția de procurori din CSM nu a încuviințat arestarea preventivă a inculpaților.
Cum ziceau ei despre parlamentari, procurorii din CSM fac scut pentru apărarea penalilor procurori.
Frică este că arestarea lui Onea şi Portocală va duce la inculparea adevăraţilor şefi ai grupului infracţional organizat din DNA.
Dosarul îşi va urma cursul către instanţe, fără arestare preventivă, dacă între timp sistemul nu-l va convinge pe Johannis s-o promoveze pe Adina Florea, numai să nu mai rămână la Secţia de investigare a magistraţilor.

Leon spunea...

Cred ca ati intuit bine, Presedintele o va numi cat de curand pe Adina Florea la sefia DNA, numai sa nu solicite si arestarea Laurei..!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Pe surse....se negociază numirea celor doi miniștri vs rămânerea lui Helvig pt încă un mandat...cel în curs se termina în curând!
Hopa, hopa! Oare de ce?

PS - sa mor rănit din dragoste platonică!
Nici eu nu știu cine-i Lazăr, KWI,.. etc! Leonard, într-un fel este kiar f.bine că nu știi cine-i Mân, procurorul, tuns că soldații US! Era f.trist să ai experiența cunoștinței personale!
Văd din ce in ce mai multi habarniști tunși in moda soldatului US (cocalari, procurori, doctori, polițiști, jandarmi ba și gerali)..., dar nici unul nu știe de ce se tund băieții ăia așa!

avianyc spunea...

@ Leon
Ar fi o mare sansa de a scapa de hoții și mafioții din partide prin arestarea Codrutei si procurorilor.
Dacă vorbesc ăștia tot ce stiu în mod sigur scăpăm de hoții și mafioții umblatori prin politica.
Ma bucură că se fac legi la televiziuni tot după ce se întâmplă, crima ,catastrofa, etc.
Dacă ministrul asta fara armata la activ mai iese habarnist pe la tv ii sparg capul în televizor.
Ma bucura să știe cel putin cât este pensia medie în Mapn sau că legal un sef SMG se numeste prin asigurarea continuității conducerii dintre loctiitor sau șeful de armă în funcție.

Militar de la 14 ani spunea...

S-a cam dus și justiția paralelă. De vreo 2 ani, dacă se mai răsfoiesc monitoarele oficiale, se observă că s-au pensionat sute, poate chiar peste 1000 de judecători și procurori.
Au mai rămas câțiva fraieri care nu îndeplineau condițiile.
Procurorii de la DNA s-au bucurat de protecția politică, protecția serviciilor și au greșit acceptând posturile în această manieră.
Dar istoria se va repeta,în sensul linistirii spiritelor. Și va fi liniște. E bine așa? Da, "stați liniștiți la locurile voastre", acompaniat cu 100 lei (scuze, acum se spune rata inflației).

Iulian Mareș spunea...

Bogdan Chirieac a mai subliniat: ”În această seară, eu cred că este cel mai grav lucru care s-a întâmplat în justiția română din ultimul an (n.r. scutul CSM pentru Negulescu și Onea, împotriva arestării lor). Lucrul acesta arată ceea ce îndrăzneam să anticipez, că fix Secția de Procurori a CSM am spus că nu va da avizul de arestare. Acest lucru arată că sistemul nu numai că există, nu numai că nu și-a pierdut mult din putere, dar va reacționa. În această seară, sistemul, partea hâdă, înspăimântătoare, întunecată, partea neagră, statul negru a reacționat. Cei doi au potențial exploziv, catastrofal pentru sistem. Dacă vor începe să spună cine le-a ordonat să facă dosarele, cum, în ce fel, cum venea fostul SRI și dădea ordine și se întâmpla, în acel moment încremenim cu toții și putem iar în dificultate CE și pe organizatorii MCV. În același timp, în această seară, e primul moment serios în care statul subteran începe contraofensiva. Mă aștept la o contraofensivă înspăimântătoare împotriva doamnei Adina Florea, nu e de glumă!”

Iulian Mareș spunea...

Aparatii voi pe acesti "Incoruptibili", eu kiar nu pot....
Secția pentru procurori a CSM a respins cererea de arestare a celor doi: Lucian Onea și Mircea Negulescu!

"Este o decizie fără precedent! CSM face scut pentru cei doi procurori. Acest lucru se întâmplă în condițiile în care aleșii sunt aspru criticați pentru că beneficiază de imunitate și fac scut pentru colegii lor din Parlament în fața solicitărilor procurorilor.

Adina Florea, procuror-adjunct al Secției pentru Investigarea Magistraților, a cerut astăzi, la CSM, arestarea celor doi: Mircea Negulescu și Lucian Onea.

Mircea Negulescu este acuzat de ”constituirea unui grup infracțional organizat, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, complicitate la represiune nedreaptă, inducerea în eroare a organelor judiciare, compromiterea intereselor justiției, trafic de influență, fals intelectual, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată”.

Lucian Onea e acuzat de ”săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals, divulgarea informațiilor secrete de stat, abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată”.

În cazul Alinei Bica, procurorii din CSM au dat aviz favorabil pentru arestarea Alinei Bica la domiciliu."

PS-dar inainte de toate sa va documentati cui apartine legea recursului reparatoriu!...cine sunt nasii, caci mie imi scapa ceva!

Iulian Mareș spunea...

TT:
„Simple precizări: În repetate rânduri, am arătat următoarele: proiectul de lege privind recursul compensatoriu a fost iniţiat de către guvernarea tehnocrată, faptul că CSM (în componenţa anterioară) l-a avizat şi a propus considerarea zilelor ca fiind executate, că a fost adoptat de Parlament, că a intrat în vigoare la scurt timp după ce am devenit ministru şi că studiul de impact nu se face după ce legea intra în vigoare!”, a scris Tudorel Toader, pe contul său de Facebook. Ministrul a subliniat în finalul postării sale: „consecintele trebuiesc asumate de catre cei care au initiat, cei care au avizat, de catre cei care au validat respectiva lege”

Patrascioiu spunea...

Maior nu era din PSD?Nuc tura Maior era intr-o struc tura de conducere.Gurile rele vorbesc ca și Dragnea aspira la șefia SRI.Afurisita e politica.

avianyc spunea...

Ăsta este grotescul politicii romanesti.
Să dai vina pe predecesori în timp ce tu le-ai transformat in lege și pus în practică cu amendamentele care ti-au convenit.
Totul fiindcă nu ai avut bani și voința să investească în penitenciare.
Nicio reacție după cazul de la Alba.
Trebuia să moară printr-o crimă barbară încă unul că să ce,să dea vina pe guvernarea anterioară.
Dar cu OG 57 cum sta treaba? Au completat-o cu OG 59 de s-au golit ministerele de efective.Iar acum cu L 144 / 2018.
Bine că nu au dat vina pe Iohanis și UE !!!

CEZAR spunea...

Nimic despre cuvantarea domnului LES..plina de invataminte teoretice si ..practice ..??..Sic..!!!
m-Ale,
domnul ministru a zis ca "stie ..baa..stie baaa.."despre nelegiuirile din sistemul de pensii militare si ca lucreaza intens la asta...!!!
Ccea mai crunta-i faptul ca sunt fel de fel de pensii si ca nu exista ordine si disciplina ca-n Armata ..toti in aceiasi situatie juridica cu aceiasi pensie...!!
Eu am inteles INSTANT m-Ale ca daca I'Teparu care face pe prostul in Ipostaza de Patras Coiul(hi..hi..hi..)care se taraie pe langa alambic cu o amarata de 4000 va avea fix cat tine care ai ars-o prin Congo ..cu bastinasele alea nespalate ..adica vreo 15.000 !!
Eu am sa-i soptesc ca nu merge...nu acopera plapuma...
Mai degraba mai barbiereste de la tine si mai pune la el ..la CorneliunSSon si dece nu si la ..moi.....hi..hi..hi...

Patrascioiu spunea...

T3@ciocul mai mic ca nici ai tai nu sunt mai breji.S-au intrecut în a fura unii pe alții. CA hoții mei sunt mai puțin hoți decât ai tai e de rasul curcilor.Singuri care nu s-au îngrășat din cașcaval sunt cei din USR și ăsta ca nu au fost încă la guverare. Ar trebuii legea lui pingigica, aia cu justificarea averilor.Cred ca pe toți din PSD,PNL etc iar apuca "frezoane".


Iulian Mareș spunea...

Să nu uităm totuși de unicul M. Eminescu și Împărat și proletar, kiar dacă azi lucrurile sunt puțin nuanțate ... Caesar și plebeii sau #Patricienii și Bizarul!

Pe bănci de lemn, în scunda tavernă mohorâtă,
Unde pătrunde ziua printre fereşti murdare,
Pe lângă mese lunge, stătea posomorâtă,
Cu feţe-ntunecoase, o ceată pribegită,
Copii săraci şi sceptici ai plebei proletare.

Iulian Mareș spunea...

Încet, încet, f greu, U.M."P" ale ale Sistemului de Paradeală dau faliment!
Nu vor răsări ghioceii și vor intra în faliment, f abrupt, alte U.M."P", ale altor structuri, care și-au încălcat cu bună știință legile de organizare și funcționare proprii, drepturile la o justiție corecta, legală, intrând în coordonarea grupurilor infracționale, mult prea apropiate de Insul Bizar!
Toate acestea conving că Taica Lazăr/Corecta/Cocota a exercitat un management corect, științific și legal!
"A făcut o treabă bună!"

PS- Când? Când a coordonat și avizat inkidă dosarelor? (47 la număr!)
Nu-s cam multe, totuși? Sau, până la 50 nu contează!?

Iulian Mareș spunea...

Nero,
Ție îți dau eu....la paket, prin Fan Curier!
Sau îți place de penticostal?
Termenul de valabilitate este același, +/- 3 zile!
Tot cai verzi pe pereți visezi!
Tu nu ai nici aproape 2/3 din vekimea mea efectivă ....la cumulată îți trebuie binoclu! Îți vând ți-e ceva vekime, că să nu ai emoții!

Gigi spunea...

Cu bunăvoința d-lui Admin
al Blogului,permiteți să amintesc că azi este ziua de naștere a celui care a fost,este și va fi întotdeauna poetul,gazetarul și marele patriot al românilor,Mihai Eminescu.
Petre Țuțea,la numit,"românul absolut"care a fost pe lângă poetul genial,un gazetar inegalabil,a fost și un luptător împotriva răului care cangrenase țara și pusese stăpânire pe ea.
El,geniul literar,prin
arma sa de temut,penita,a scos în evidență corupția ce pusese stăpânire pe țară,striga durerea văzând cum țara era jefuită de toți neaveniții.
Parcă acest film îl retrăim,nimic nou sub soare ar spune cineva.
Ocârmuirea acelor vremuri,nu a rămas impasibilă la aceste demascări și l-au internat într-un ospiciu de boli mintale,izolat complet,găsidu-și sfîrșitul pe un pat de spital,singur și neajutorat.
Văd,că puține Site,
Bloguri,tv.amintesc,sau dacă amintesc o spune așa,vag.
Păcat!Noi,românii,întotdeauna am știut să ne batem joc de adevăratele valori ale neamului!
Rușine!

Ion Oblemenco spunea...

Domnule GIGI ,,BINE PUNCTAT ,, !

Ein Stein spunea...

Si tot cu bunavointa lui huhurez in continuare la ce scrie Gigi va rog sa urmariti filmuletul urmator, tot, dureaza doar 10 min.

https://www.youtube.com/watch?v=eWqJcskQ7BI

Apoi va rog sa-l urmariti pe acesta si sa votati pentru el la Eurovision

https://www.youtube.com/watch?v=FAuHwxGCQLg&list=RDYTvEBeFPxDM&index=9

Copilul asta are mai mult suflet romanesc cat au toti politrucii tarii la un loc. Poate reusim sa ne adunam macar pentru cateva minute in jurul acestei fetite si daca o fi bine poate continuam.

iceparu spunea...

Nu va doresc dar tare as vrea sa vad cum ganditi cand veti avea parte cum am avut eu de trei spargeri ale casei?
Culmea ironiei.Talhari au fost prinsi dar paguba nu a putut fi recuperata si singura satisfactie a fost pedeapsirea lor.
Pun urmatoarea intrebare.Dece inainte de 1990 starea infractionala era scazuta?

avianyc spunea...

@ Gigi
Ciocoii vechi și noi.Aceeasi mizerie.
Eminescu "nu se mai supăra "nici chiar pentru uitare..........
El strălucește undeva "blând ".......

CEZAR spunea...

Petre Țuțea,la numit,"românul absolut" Nu se poate ...!!
Eu stiam ca:Petre Țuțea,l-a numit,"românul absolut"
Asta este.....

Gigi spunea...

@iceparu
Tîlharii,cum le spuneți,dacă au fost prinși,iar cei care sau ocupat de caz nu au recuperat și prejudiciul cauzat persoanei vătămate,se spune că și-au făcut pe jumătate treaba.
Acum,rămâne ca în instanță să cereți acest lucru,dacă nu ați cerut în faza c.p.sa vă constituiți parte civila.
La întrebarea:de ce înainte de '90 starea infracțională era mai mică?
E foarte simplu de răspuns și sunt sigur că îl știți și d-voastră.
Înainte erau locuri multe de muncă și implicit hoți mai puțini.Acum este viceversa.
După eliberare din penitenciar,fostul deținut era obligat să dea pe la miliție periodic să semneze și să se"spovedească"ce a făcut în perioada dintre cele două vizite la sediul miliției + că sectoristul său era obligat să-l integreze în munca + alte chestii ce țineau de munc de miliție.
Azi,democrația,impune și respectarea unor drepturi,uneori poate prea multe,pt.infractori,
dar așa este în democrație.
Asta,să ne apropiem cât de cât de tema propusă de Admin.În niciun caz,organul să nu abuzeze de functie,ca în exemplul dat în art.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, motoarele de la TAB-ri erau de tip SR 225, pe benzina, cu carburator, de la camioanele de tip SR, erau in tandem 2 bucati, roteau si propulsorul cu jet de apa, prin angrenaje, ia MAN erau cele de la Raba DE 16 t, dar si alte modele, pe motorina, adica prin injectie si pompa de injectie. De la specialist citire, cu tot respectul!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Judecatorii incep sa refuze sa mai judece dosare masluite la comanda politica, toate marca mafia DNA! CSM este al treilea Reich al nazismului din magistraturi, care accepta infractorii tortionari in DNA!

Leo spunea...

Flavius,
Da ai dreptate dar la TAB 71.
Eu vorbeam de TAB 77(vezi mai sus)la care motoarele SR 225 au fost inlocuite cu SAVIEM ( MAN 737 - 05 ) DIESEL.