Un produs Blogger.

luni, ianuarie 28, 2019

De aia au intrat serviciile de informații în alertă!

32 comments


Ministrul Daea a pus pe jar toate serviciile secrete importante ale lumii!

Prezența ministrului agriculturii și dezvoltării rurale la Bruxelles a bulversat activitatea CIA, MI6, MOSAD, FSI, NSB, DGSE și BND. Discursul său, aproape intraductibil, cu tente dadaiste, a sunat ca un mesaj cifrat, de neînțeles. Iar siguranța cu care l-a spus, figura extrem de hotărâtă, i-a determinat pe spionii tuturor acestor servicii aflați în capitala europeană să creadă că ministrul român a vrut să transmită ceva de importanță vitală pentru omenire. Mai ales expresia: “În România, cormoranii fac baie în piscine.” este interpretată în cele mai apocaliptice moduri.
CIA a înțeles că rușii (“cormoranii”) pregătesc o operațiune de proporții în Marea Neagră (“piscină”) și au trimis un portavion și două fregate suplimentare în Strâmtoarea Kerci. MI6 a tradus mesajul lui Daea ca un îndemn adresat cetățenilor britanici din Liverpool să nu participe la următorul meci al “cormoranilor”, unde ar putea avea loc o adevărată baie de sânge, la meciul cu Leicester, din 30 ianuarie, așteptându-se la un atentat terorist major pe stadion. 
Israelienii au interpretat mesajul ca un semn că Dragnea nu va reuși să înființeze Fondul Suveran de Investiții, lucru ce i-a îngrijorat peste măsură, ținând seama de câta bază își puseseră în asta. Rușii au tradus mesajul ca fiind descrierea unui nou scut antirachetă ce ar urma să fie amplasat de americani în Delta Dunării. Cei de la NSB-ul chinezesc au luat-o ca pe jignire și vor să întrerupă relațiile diplomatice cu noi, ei ascunzând și acum faptul că în perioada comunismului dur, au fost ucise, de foame, toate păsările din teritoriul său, inclusiv cormoranii, chiar dacă gustul lor nu este prea bun fără condimente din belșug. Doar francezii și germanii nu au tras încă nici o concluzie în privința semnificației textului, încercările de a utiliza, în comun, mașina de decodificare Enigma, din timpul celui de-al doilea război mondial soldându-se, încă, cu un eșec total. Singurul care râde în hohote în biroul său de lângă Parcul Izvor este Eduard Hellvig...

32 de comentarii:

MisuS spunea...

Helvig cunoaste "cifratorul".

Mihai spunea...


Bine ca n-a zis nimic de caprele si mioarele lui Cezar care manâncă sarea de pe drumurile nationale bagând spaima in soferi.
Sau era bulversat de ”descurajarea ” NATO de sefa lui ...........si atunci a ”compensat ” .........
Să fie lată ca lumea !((((((

Mihai spunea...

Mai degraba cred ca a vrut sa dea si el ”o palmă” serviciilor romanesti prin metode agricole ”rafinate” (50* de BH). Acu era momentul si bine că nu l-a ratat (((((((((( Alerta in mod sigur ”a fost la maxim” ((((((-9

Alexcta spunea...

@HuhuRezea
Nu te știam de Pamfletar!
BUN!

Patrascioiu spunea...

Ar trebui recompensat cu un spor de mutenie.SSID in toata regula.

Leon spunea...

Lasand gluma la o parte, la nivelul UE, se pierd anual 300 000 de tone de peste , principala cauza a pierderilor fiind CORMORANII, care sunt protejati de legislatia europeana, spune Eugen Catalin Platon , Presedintele asociatiei Romfish, cu sediul in Iasi.

Huhu Rezea spunea...

Eu am pus doar titlul . Circulă pe internet și mi-a plăcut.
Mă distrează sferto-docții care se pricep și la piscicultura și ornitologie.

Gigi spunea...

Măi băieți,dar dacă primul agricultor al țării,sa referit la "cormoranii" noștrii de prin inst.financiare care ne-au ciugulit pensiile cu aproape 30%,cu ajutorul"cormoranei roșcate"?
Ai drwaku,cormorani!

Iulian Mareș spunea...

Pe mine mă deranjează cei 10% din prostii țării!
.....,dar dacă citiți discursul de azi cu ocazia comemorării victimelor Holocaustului o sa vă cruciți!
Însuși Ceaușescu și-ar face cruce iar Țuțea ar scuipa in sân și ar da cu tămâie!

Patrascioiu spunea...

PSD vrea sa mărească salariile și pensiile ca sa câștige alegerile.Noua când?

Iulian Mareș spunea...

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 28 ianuarie a.c., decretul privind trecerea în rezervă a domnului general-locotenent - cu trei stele - Tonea Adrian din Ministerul Apărării Naţionale - la data de 31 ianuarie 2019.
Parada de 1 Decembrie din anul trecut a fost condusă de generalul-locotenent Adrian Tonea, care a primit această onoare chiar când s-a sărbătorit şi Centenarul Marii Uniri.
în ianuarie 2015, a fost numit locţiitor al şefului Statului Major al Apărării, a doua funcţie în ierarhia Armatei României.

Iulian Mareș spunea...

Nenea Iancu este viu si traieste in UE!

Andreas Treichl, CEO al Erste Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est şi proprietarul BCR, a spus, astăzi, la Viena, că taxa pe lăcomie este "neplăcută, dar nu catastrofală pentru noi", potrivit zf.ro.

El afirmă că vor fi afectate băncile care operează exclusiv în România, pentru că nu vor fi capabile să obțină profit. Totodată, s-a referit și la taxele bancare din Ungaria și Asutria, care au fost ”neplăcute”, dar n-au afectat societatea.

Radu Herjeu, membru CNA, a comentat pe Facebook în urma acestei afirmații: ”Ce face? Propagandiștii neamului și-au smuls părul din capetele cu care se dădeau de ceasul morții că pier băncile, săriți, ciuma roșie pune taxă pe lăcomie, iar Andreas Treichl, CEO-ul Erste Bank, proprietara BCR România, zice că nu-i o tragedie și că ei vor continua să facă profit pe-aici? Sigur nea Andreas nu e din Teleorman?”.

PS-sa ne mai explice "onorabilul" nostru, asa cu l-a invatat madam Tzurcanu, cum este cu taxa si ROBOR-ul?

Mihai spunea...

Pamflet ,pamflet dar romanul cum este gregar ,noi ramanen cu consecintele iar altii in Europa isi vad interesele
Eu într-adevăr am avut o discuţie cu comisarul Vela (comisarul european Karmenu Vella, responsabil pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, n.r.) în România despre cormorani, i-am spus-o şi lui aşa şi repet: cormoranii fac baie în piscină, aşa cum urşii bat la geamul românilor, aşa cum urşii au luat-o prin oraşele de munte şi dirijează circulaţia. Trebuie să găsim soluţii să reducem populaţia. Protejăm cormoranul, dar în biodiversitatea aceasta sunt şi peştii", a subliniat Petre Daea în 24 ianuarie.

Leon spunea...

La varsta de 58 de ani( nascut in jud.Teleorman..!),Generalul locotenent cu 3 stele, Adrian TONEA, este trecut in rezerva, prin decret prezidential..!

CEZAR spunea...

Cu tine nu castiga PSD alegerile ! Asa ca ..PAS
Asta nu au inteles ..marii strategi ..gen Daogaru !
PS
Se dau normele de" Demnitate si Onoare "...pentru a nu exista bulibaseala va rugam sa va inscrieti la SSCMD..Central cu nume prenume cu initiala tatalui ..gradul si functia ..pe care credeti ca mai activati inca..si recipientul cu care va prezentati ...!!!
Vae victis!

M spunea...

Până una alta un alt cadou pentru jurnaliști! Nu erau suficiente pensiile speciale 😁 (apropo, dacă la militari ar calcula pensia pe contributivitate și apoi ar adăuga 50% ca la ziariști cred că majoritatea militarilor ar avea de câștigat!).
Un proiect de lege îi scutește complet de impozitul pe venituri. Militarii chiar sunt ciumații țării?! Sper ca data viitoare jandarmii să îi lase pe rezistenți să intre în Guvern. 😀

Leon spunea...

@Iulian, este o simpla coincidenta trecerea in rezerva a Generalului locotenent Tonea, si fara acordarea urmatorului grad, cu faptul ca astazi la Curtea de Apel Bucuresti este pe rol procesul MApN-Iohannis, privind decretul de prelungire a mandatului Generalului Ciuca..!

Militar de la 14 ani spunea...

Guvernul paralel face bugetul.
Totul e pe genunchi.
De ce nu s-a făcut până acum? Pentru că totul e "ia să vedem cum a ieșit execuția bugetară luna asta".
Ne conduce o mafie care nu are cont în bancă. Și îmi aduc aminte că eram obligați să primim salariile în cont (card).
Nu e posibil așa ceva. În orice țară civilizată plătești cu cardul. Suntem condamnați să fim conduși de acești indivizi malefici.
Problema e că opoziția e așijderea.

Huhu Rezea spunea...

@Militar
Yezi cum te fraierește dezinformarea!
Aștia...cum le zici d-ta, vor să dea în cap mafiei din sistemul bancar, ca să nu-și mai agreseze cardul, si d-ta tragi înapoi, precum purcelușul....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cine poate sa-mi dea si mie un singur nume de intelectual si cult din actuala guvernare? A tunat si i-a adunat, de fapt asa si-a asigurat Dragnea suprematia de dictator si supusi fara cracnire!

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Dacă nici Tudorel Toader, Teodorovici sau Abramburica nu sunt intelectuali, în înaltele d-tale vederi, atunci Gabiță, interes național, ce este?

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

OF Topic..pentru basistii jegosi care inca mai circula pe aici !!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1975276249193669&set=a.658440607543913&type=3&eid=ARBQ1VdDmT0X7JXaMlSgP1bSbF_v5_Vsa-3BDAG1-_rf6PVECJ_3wTbL9UVohkS_yB1VkeZb1TUyRZk6

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Tu îl lauzi facandu-l de râs?...macar sa fi rămas la avansările fara număr, dar cu noimă!
Ciudat că exemplul pe care a dorit să-l copieze este al unei țări f influente, puternice, militarizate și democratice! Greșeala lui? A ars rapid etapele, poate prea rapid!

Leon,
Daca se dorea, Tonea mai stătea și el 1 an, legea i-ar fi permis, la cererea lui! Ar fi plecat cu Ciucă, așa cum au și venit: împreună! Nu putea să-i mai dea o stea întrucât funcția este de 3***!...asta kiar dacă la 1 Decembrie l-a ajutat sa fie nepoliticos fata din asistența ekivalenta, cel puțin!

Mihai spunea...

Cât timp balta are pește biodiversitatea accepta si cormoranii.
Aviz pescarilor ,unde sunt cormorani este si peste din belsug.
Mai grav este ca d-nul ministru nu a dat un raspuns la fel echivoc la intrebarea ” ce facem cu pescuitul cu impuls electric in rezervatia D. Dunarii ?
Se udă sau nu se udă cormoranii când intra la apă ?

Mihai spunea...

Nu de generali duce tara lipsa ci de forta de munca inalt calificata - locuri de munca-industrie autohtona -speranta si siguranta progresului Romaniei.
Si cum spune o vorba ,”fara justitie nimic nu e” ,asa si fara o politica coerenta nimic nu e.
Justitie stabila si profesionista va mai fi pe aici poate peste vreo zece ......... ani.
Cu o justitie timorata pe zi ce trece suntem asaltati zi de zi de la infractiunea stradala prin injunghiere,intratul in casa peste batrâni,haiducia pe la bogati pâna la infranctiunea de ”rang inalt”. Era , Ro furata fara vinovati se întoarce pe zi ce trece.
Parca la câti telectuali pe metru patrat atata prostie si hotie.
Felicitari Tribunalului Olt pentru demers. Poate ,poate ......

Leon spunea...

Iulica, cineva(nu spun cine..!) face presiune asupra judecatorilor CA Bucuresti prin faptul ca ...vedeti ce verdict dati, nu puteti lasa Armata Romana si fara Loctiitor si fara Titular tocmai acum cand ..Ursul de la Rasarit iese din hibernare !
PS. De regula la trecerea in rezerva se acorda gradul urmator
Dar daca omul s-a nascut in Teleorman apar si pagube colaterale..!!

Mihai spunea...

@Huhurez
Abia aștept un topic cu trimitere la ura de rasă ,etnie ,etc.

M spunea...

Bai, cu Justitia si Statul de Drept a lamurit-o klauSS.
Un sfat pentru Bica, Udrea si Mazare: nu trebuia sa plecati din Romania. Este suficient sa ii ignorati pe magistrati!
Dupa cateva luni de zile magistratii se plictisesc si va lasa in pace! S-a vazut in cazul lui Karmen Johannis! E adevarat ca barabt-su e cu statul de drept in gura!

Iulian Mareș spunea...

Huhurez,
Dar un topic despre proștii care nu știu că sunt proști, de ce nu?

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Serviciul a făcut că să cunosc binișor teleormăneanul în cauză!
Mult peste ceea ce există în mod curent! Fin, citit, ferm, predispus la dialog și argumente...etc!
Asta este...la acel nivel nu ceri ci ți se dă! O pierdere pt activi un câștig pt rezerviști!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Uite tupeu...uite cine fabulează cu ură de rasă, etnie...
Îți trimit o foto pt un topic nou!