Un produs Blogger.

duminică, februarie 03, 2019

Badea, trebuie să fii un tată inconştient ca să-ţi rişti viaţa cu o brută

14 comments
Luptă-te cu cei de categoria ta în profesia de ziarist, nu cu bătăuşi profesionişti.

14 comentarii:

Stelian P. spunea...

Si-a cautat-o cu luminarea:

https://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-22950985-video-unde-plecat-meciul-lui-badea-motociclistul-prietene-daca-vin-dupa-tine-regrete.htm

Cezar spunea...

Nu pot pricepe...unde l.a mâncat
Ala.i profesionist...nu stia??

Iulian Mareș spunea...

Badea nu a știut că motociclistul a luptat că profesionist și încă a avut rezultate meritorii!
A apucat sa se angajeze și a onorat!
Oare, motociclistul ar fi luptat cu Cătălin Smărăndescu?
Una este sala pt întreținere fizică și altceva antrenamentul zilnic al unui luptător de contact, profesionist!
Fiecare om are nebunia lui! Și Mirciulica are curaj nebun! In rest, ...5 secunde de lupta și 40 de vise bruște! 😂🤣

Patrascioiu spunea...

A vrut sa se dea și el mare și a reușit. Ăsta primești dacă te întinzi mai mult decât Îți este plapuma.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Unor novici, de teapa lui Badea, li s-au tras si moartea, prin inghtirea limbii sau un traumatism cranio-cerebral cu comotie cerebrala! Ma mir ca a scapat necusut la mandibula, sa haleasca cu furtunul! Jmecherul ala, cred ca a castigat, in ascuns, de la dusmanii lui Badea, zeci de mii de euroi ca l-a aranjat! Chiar ca e un inconstient si sper ca s-a lecuit de provocari asumate!

Iulian Mareș spunea...

Sa ne mai si amzam.....
Povestea necenzurata a TAB-ului pierdut al lui Cezar! (el este cel care rade copios)

https://www.youtube.com/watch?v=U3D_C-s5iQQ

CEZAR spunea...

m-Ale ,
Am trecut prin situatii si mai nasoale....!!!

Neacsu spunea...

Goana dupa publicitate. Incepuse sa miroase a ranced domnul Badea si s-a gandit sa schimbe mirosul, crezand ca daca miroase a prost sau a mort il mai baga cineva in seama.

Huhu Rezea spunea...

@Neacsu
Audiența emisiunii te cam contrazice. #rezist și cei posaci nu prea înghit emisiunea lui MB.
Bruta trebuia să plece din țară dacă i se întâmpla ceva mai rău lui M B. Nici așa n-ar trebui să stea prea liniștit.

Viss spunea...

Badea e un infantil.

avianyc spunea...

@ Daca se mai antrenează cu Gâdea, Ciuvica, Ciutacu precis il face praf.Sigur ii vor gasi "că a circulat fara carnet si l-au acoperit procurorii".


Iulian Mareș spunea...

Dar asta va da pe spate pe toti cu #ADN!
Aloooo, SOS, SOS!
Pentru "Aviator": Mayday! Mayday! Mayday!

https://www.dcnews.ro/poll

PS: Ptiuu, mai sa fie! La ski, la ski, plangea Dulapul!

Leon spunea...

Coşmarul lui Mircea Badea, groggy! VIDEO | Momentul în care Teodor Emi e făcut K.O. şi reacţia incredibilă a vedetei Antena 3: "Distrugerea acestui golan tupeist. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape"
Coşmarul lui Mircea Badea, groggy! VIDEO | Momentul în care Teodor Emi e făcut K.O. şi reacţia incredibilă a vedetei Antena 3: "Distrugerea acestui golan tupeist. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape"
Teodor "Tedi" Emi, motociclistul care a avut nevoie, săptămâna trecută, de cinci secunde pentru a-l trimite în lumea viselor pe Mircea Badea a trecut, acum patru ani, printr-un moment asemănător. Unul care, la acea vreme, l-a bucurat teribil pe realizatorul Antenei 3.

În 2015, la puţin timp după ce-l învingea pe Badea în primul lor meci cu reguli de kickboxing, Emi, fost campion K1 şi Muay Thai, a încasat o bătaie zdravănă, în urma căreia a avut nevoie de mască de oxigen pentru a-şi reveni.La acea vreme, Emi şi Badea se aflau în prim conflict, iar vedeta TV a ţinut să-şi ironizeze adversarul care, peste patru ani, avea să-l trimită la podea după doar cinci secunde: „Un minut şi 20 de secunde a durat distrugerea până la comă a acestui golan infatuat şi tupeist. 1:20??? Dar ce s-a întâmplat? Campionul? Luptătorul? Motociclistul? Simplu: n-au mai fost regulile lui şi a luat o bătaie crâncenă. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape. Nu-i nimic, motoretă, ai doar 30 de ani. Sunt convins că la 40 vei fi pregătit pentru orice reguli, oriunde, oricând. Hai sictir!”, scria Badea, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

LUPUL spunea...

Muay Thai este o lupta care tradus in romanește rezultă a fi o bataie făra reguli .
meciul dintre cei doi a fost cea mai mare porcarie pe care am vazut-o vreodata .În primul rând acel individ nu poate fi numit luptător de arte marțiale .
Artele marțiale reprezintă un sistem complex de tehnici de luptă, cu sau fără arme, însușit la nivel individual.
Un luptator de arte marțiale nu luptă cu orice individ pe care il întâlnește ,nu face din aceasta artă un spectacol ca sa înjosească ceea chiar denumirea ei o spune ,o artă.
Muay Thai este o bătaie pe care nici cei mai proști români nu o practicau indiferent de pregatirea intelectuală .Acest box thailandez este o lupta practicată de oamenii mici de statură așa cum sunt thailandezii .De ce ??? Pentru ca in fata unui om înalt sau puternic este mort.De aceea aceasta bătaie thailandeză nu are reguli .Poți să ei si o piatră de jos sa-i dai în cap ,intrucât nu are reguli.
Dar cum Românii copie tot de pe unde prind se cred mari luptători ,care in realitate sunt niște nimicuri.
Acea persoană care a luptat cu alt fraier Badea nu a câștigat nimic ,din contra s-a facut re rahat. Daca era un luptator de arte marțiale adevarat și nu o imitație nu se lupta cu Badea .În al doilea rand arată cât de prost este pregatit în domeniul luptei .Lovește chiar de la început adversarul cu genunchiul. Scoți partea adversă din lupta imediat , numai în cazul în care ești obligat de o anumită situație -pericol iminent .În cazul respectiv era o lupta organizată .Dar daca nivelul de pregatire este zero la ce să te aștepți .La nimic.
Am practicat arta marțială numai pentru apărare și a-mi apara familia dar ceea ce am văzut mi-a venit scârbă .Eu daca eram acolo intram în ring cu o rangă și băteam toată adunatura aia de golani ,organizatori care rînjeau că au luat iar niște bani nemunciți și în Badea și în ăla numai așa de curiozitate .
Ăștia doi o să se omoare până la urmă.