Un produs Blogger.

duminică, martie 24, 2019

Un #REZIST a înjunghiat un preot în biserică la Montreal

29 comments
 Foto Courtoisie; Eremia, reţinut de poliţia canadiană

Un tip cu nume românesc, de felul celor pe care îî vedem zilnic hărţuind politicieni pe stradă în România, a intrat într-o biserica catolică din Montreal, nu şi-a scos pălăria de pe cap, şi s-a repezit la preotul care oficia slujba în faţa altarului.
Vlad Cristian Eremia are 26 de ani, somer, intrat în faliment personal pentru o datorie de 16 mii de dolari. Anul trecut a fost lasat în libertate după o infracţiune de hărţuire criminală.

Atentie, imagini care vă pot afecta emoţional!

29 de comentarii:

iceparu spunea...

Huhule,ia mai sapa.Poate il cheama Avyanuk.Mai stii?La cat de istet este e posibil sa se fi teleportat pacalind supravegherea aeriana a americanilar ,in Canada.
Nu stii daca preotul e pesedist?La cat de acerba e lupta politica intre PSD si liberali in Canada orice e posibil.

M spunea...

Fiecare acțiune violentă lăsată nesancționată marchează un prag care este considerat apoi ca normal.
Fac o premoniție : ne așteaptă zile grele. Rezistenții cred că numai ei dețin dreptul asupra violenței. 😁 Să vedeți când psdeii o să înceapă și ei. Sigur, momentan, psdeii dau dovadă de reținere probabil datorită educației dar cine știe cum va fi mâine?? Trepanații conduși de inaptul Dide și de Johannis sădesc semințele urii și violenței oarbe. Să vedem cine va culege "fructele"!

radu spunea...

Intr-o biserica, fara frica de Dumnezeu, sa fie oare o consecinta a indoctrinarii #omului nou?

Huhu Rezea spunea...

Dacă n-a fost la mitingul din 10 august de la Bucureşti, pun pariu că Vlad Cristian Eremia, şomerul extremist din Canada, a strigat lozinca cu M... PSD:

Iulian Mareș spunea...

În sfârșit....avem și noi un terorist! Suntem în clubul select, plus că mai este și falit...
Cât este de lung asa-i de prost...asta nici motivație nu are!
Am văzut și lăieți in Miami cerșind; americanii credeau că sunt dintr-un trib de indieni, îmbrăcați în costume tradiționale și întrebau de ce nu au pene și care-i șamanul?

PC- Ice, T3 l-a dus cu avionul, că-i pilot de linie....

Mihai spunea...

Vise Huhurez.
Nimic altceva decat o copie a celor tratati in sistemul medical romanesc!
Probabil era suparat pe popă pentru că nu a adus ceva moaste!
Astia sunt votantii psd. La ajutorul social cu el.

iceparu spunea...

M@ .Sustinatorii PSD-ului la cat de aprigi sunt in flatulenta inving si pe extraterestri.
In plus la ce studii ai tu sigur depasesti pe oricine in educatie.Depinde la care educatie te referi.In parohia mea cei care voteaza PSD șunt atat de educati incat citesc ziarul si pe dunga.

M spunea...

@iceparu - eu am dovezi că conducătorul (sic!) vostru Dide este inapt psihologic. Dumneavoastră probabil aveți un nas fin și autorizat în evaluarea flatulențelor. Probabil că în acest domeniu aveți studiile. Deci nu îmi permit să comentez despre studiile domniei voastre. Aștept momentul în care o să fie evident că ați terminat clasa a 4-a.
Educația, sau mai bine zis lipsa de educație a trepanaților strânși în jurul inaptului Dide și al lui Johannis este evidenta. Hărțuirea oamenilor pe stradă, atacarea instituțiilor statului, a forțelor de ordine, consum de droguri, lovirea unor bătrâni, scandal în Parlament, solicitarea isterică de a lua M#IE.
De partea celălaltă o atitudine mai rezervată.

Gigi spunea...

Mare,prostu'!
Se spune că,prostia,este direct proporțională cu înălțimea .
#,ne #, ideea este că din ce in ce,ai noștrii concetățeni, aflați pe diferite Continente,ies cam des în evidență în ultimul timp cu fapte ce țin de domeniul Judiciar.

M spunea...

Și încă ceva : faptul că trepanații lui Dide și Johannis au vrut să murdărească și meciul Suedia - România cu obsesia lor bolnavă este tot un simbol de educație? 😁
Ce ordinari!!! Hai, nici acum voi, susținători ai lui Johannis și Cioloș nu vedeți nimic rău?

Mihai spunea...

@ Ice - Patrăscioiu
Prin omisiune de la ” mitingistii voluntari ” adusi de Liviu la Bucale si care din spirit civic ”dezvoltat” au lasat piata plina de mizerie @ M s-a reverit in mod sigur la elitele psd precum Vanghelie -almanahe( fost sef al d-nei Andronescu la filiala sector Bucresti ), umblatorii cu traducatori Daia , Carmen ,Veorica _ ”citesc de pe biletel ca să nu spun prostii ” ,etc ...... Spre surprinderea mea am inteles că nici d-nul TT nu ar vorbi limbi straine.
Numai maine nu-i poimâne și vine 1 Mai si iar o sa faca comerciantii vanzare la mici ,bere ....... Sa vezi nene ”educatie” inainte si dupa mici ,bere si muzica populara la discretie.

Huhu Rezea spunea...

ATENŢIUNE #REZISTENŢI!
Dacă vă permiteţi să faceţi apologia violenţei şi anarhismilui, mergeţi voi pe site-urile celor de teapa voastră!
Nu aici!!!!
ADIO!

Marc spunea...

Ä scriu din Montreal, Quebec.

Am citit toate comentariile dvs folosind Traducerea Google (oferindu-mi o idee conținutul schimburilor dvs. La urma urmei,Traducerea Google nu se traduce sensul și contextul pentru fiecare limbă și cultură pe această planetă)

Pot să vă spun obiectiv compatriotul tău a fost taxat pentru tentativă de crimă.

Consilier de stat precum și avocatul compatriotulu a cerut împreună judecătorului
un raport de expertiză pentru a ști dacă, Domnul Eremia, nu ar fi au boli mintale.


La urma urmei, care poate fi motivul printre o varietate de ipoteze.


Scopul raportului de expertiză: să știm dacă, Domnul Eremia, este capabil să apară în instanță

Pe asta, vă doresc o seară bună.

M spunea...

Nu stiu de ce credeti ca imi sunt dragi psdeii!!! Pur si simplu sunteti incapabili de a analiza logic si obiectiv.
Doctrina domniilor voastre se rezuma la ura, violenta si apoteotic la M#IE. Daca puteti sa spuneti ca Johannis se exprima coerent atunci aveti cu adevarat o problema!
Ce cred ca spune Huhu si eu sunt de acord e ca se naste o spirala a violentei oarbe care maine-poimaine poate sa ajunga si la noi, la familiile noastre. Depinde de noi sa condamnam incitarile la ura si la violenta de orice fel si din orice parte.
Sunt prosti aia din PSD - bravo! Voteaza-i pe ailalti! Nu inseamna ca sa ii injunghii pe cei care au alta parere! Haide ca am explicat mai simplu sa intelegeti!

Stelian P. spunea...

@M
Sunt perfect de acord cu condamnarea violentei dar nu sunt de acord cu generalizarile de genul " lipsa de educație a trepanaților strânși în jurul inaptului Dide și al lui Johannis este evidenta". Jigniti in mod gratuit milioanele de votanti ai lui Iohannis fapt care nu va pune deloc in tabara celor educati.
In alta ordine de idei iata mai jos ce spune jandarmeria despre bataia de la Brasov. Ce ziceti, cine este agresorul ?

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23047022-explicatiile-jandarmeriei-dupa-urcat-duba-protestatarul-lovit-simpatizant-psd.htm

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Nu fi ipocrit! Nu ai vorbit nimic despre violentele #rezist din 10 august și nici despre hărtuirea permanentă a politicienilor de stanga de anarhistii cu care GEG-istul se pozeaza.
Să nu te miri că vom avea și asasinate politice dacă nu se pune capăt agresivitatii acestor activiști extremisti care susțin statul paralel și pe Johannis.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Urologii lui Bivolaru au de acum cifra octsnica a urinei in creiere doza care duce la schizofrenie paranoida! Ciolos, care are o vidanja la bord, pana acum, are deja crize de securitate si spasme de stat paralel, agravate de crizele bolii Soros, si merge pe strada si prin chiscuri de cartier turnand in drapta si stanga cum catelele din haita lui fata paduchi pe gura in presa si in public! Statul asta paralel, cu atleti gafaind etnoflclorice pe doua nari, si prafuri alb purpurii pe-o nara, in cursele de #REZISTenta, dar si antrenamente la arucat cu borduri si caramizi in jandari, excitati orgasmic de-o jaca rosie de pe margini, au luat deja calea spre Nr 9 si Balaceanca in pas alergaret, dar in drumul lor sprințat fac victime. Care a putut sa alerge descult si cu tigarea aprinsa pe sub Atlantic, pana in Frunza de artar, acum se desfasoara cu cosorelul de amputat stugurii la garlejele prelatilor catolnici, doar pentru verificarea pripita a grupei sangvine! Astia vor sa ne conduca natiunea, calare pe o vidanja de urina, in loc de un cal alb inharipat? Si mai spuneti ca UNPR n-ar fi capabil, macar sa conduca Ministerul Apararii, cand unul MAI PATROT SI MAI DEVOTAT PENTRU CAMARAZI SI ROMANI, ca Generalul, Oprea azi nu mai gasesti in Romanistanul infometat! Comparati acum ce fac urologii si ce a facut Oprea pentru romani si militari, DAR MAI ALES CE O SA FACA SA NE SCOATA DIN ROMANIA CONDUSA DE SCATOFAGI, DIN UMBRA, CACI PSD E LA PUTERE, DAR STATUL E CONDUSI DE ASTIA SI DNA! PUNCT, SI MAI REFLECTATI LA CAT DE MULT GENERALUL, OPREA, NE POATE AJUTA CONCRET SI FOARTE SIGUR, CHIAR DE AR AVEA SI 5%!

M spunea...

@Stelian - repet ca să fie clar : PSD nu mi-a dat nimic, nu îmi plac, pe mulți îi disprețuiesc!
Am generalizat pentru că, așa cum zice și Huhurez și mulți alții oameni normali la cap, PNL și USR nu au condamnat ferm violențele rezist din 10 august și nici M#IE și nici atacarea celor care au alte păreri.
Și iată încă o dovadă : la o manifestație LEGALĂ (rezistenții nu știu ce e aia) treaba jandarmeriei este de a izola și îndepărta pe cei care ar încerca să o perturbe. Dacă rezistenții ar face o adunare LEGALĂ și un psdist ar începe să se scandeze ca un idiot ar fi ridicat imediat. Iar eu aș condamna idiotul psdist care NU AVEA CE SĂ CAUTE ACOLO!!!! Voi pe de altă parte sunteți incapabili să înțelegeți că legea trebuie respectată și de voi și vă ofuscați aiurea în apărarea unui idiot!!! CLAR?

Stelian P. spunea...

@Huhu&M
Daca amintim de 10 august atunci nu uitati ca principalii vinovati enuntati chiar de catre ministrul MI sunt membri galeriilor de fotbal care numai #rezist nu sunt iar scopul lor principal e bataia cu fortele de ordine (vezi cazurile din Franta, Anglia etc.) Nu politizati acolo unde nu e cazul.
Hartuirea politicienilor (pina la niste limite) face parte din pacate din regula luptei politice la noi. Deputatul "mitraliera" sau Palada sunt doar citeva exemple din partea stingii. Exaltati sunt in ambele baricade. Nu ajungem niciunde daca justificam actiunile "noastre" cu violenta "voastra".
E posibil sa ajungem si la asasinate politice. Istoria noastra geme de asemenea exemple. Cine incalca legea trebuie adus in fata instantei dar nominal, nu toti adeptii lui X sau Y.

Iulian Mareș spunea...

Stelică,
Ce zici de prietenul intim al Procurorului General, dl. Lazăr?
Care-i Lazăr și care este "Ceaușescu"? .... Kiar se pensează împreună? Care este magistratul și care turbulentul "Justițiar"?
Oare este greu de constatat că are grave probleme de înțelegere și niște deficiențe?
Tu te-ai poza cu el?
Poate da, dar în acest caz i-ai pune o pecete...eu și....

Dan B. spunea...

Escaladarea violentei, cu autori #Rezist , PNL și USR, este de neoprit atâta timp cât cei îndrituiți a aplica legea (judecători, procurori, polițiști și jandarmi) se complac în „mocirla” antisocială.
Codul Civil nu prevede că „recidiva” contravențională mult-repetată implică natura penală a faptelor?
Eu știam că nerespectarea unei sentințe civile are conotație penală și nu cred că s-a schimbat asta!
In Franța, protestul „vestelor galbene”, unul de sorginte socială, s-a „bucurat” de o „atenție” sporită din partea forțelor de intervenție, mult mai dură decât cea de la 10 august 2018, iar acum s-a ajuns la implicarea Armatei pentru prevenirea haosului și marilor distrugeri materiale și imobiliare.
La noi, lipsa ulterioară a unei reacții imediate și eficiente din partea Jandarmeriei și a Poliției, probabil din cauza timorării lor de către procurorii iohanniști, a permis escaladarea violenței și, cred eu, se va ajunge, într-un târziu, la scoaterea Armatei noastre pe străzi, atât cât a mai rămas din ea, respectiv oastea de protocol și câteva unități de „mercenari” rămase pe aici, până la rotirea efectivelor dislocate pe teatrele de operațiuni în beneficiul „licuricilor”. Și cum sunt doar câteva, de nu pot acoperi incl necesitățile din teritoriu, „răzmerița” antisocială și, îndeosebi, anti-PSD, se va dezvolta dincolo de București.
Asta-i consecința lipsei de eficiență în comunicare a alianței de guvernare și a lipsei de fermitate în acțiunile forțelor de ordine.
Vă aduceți aminte, cumva, de asemenea manifestări pe timpul dictaturii basiste (a nu se confunda cu „dictatura majorității parlamentare”, notiune invocată, în tâmpenia ei, de „oaia țurcană” a lui Stolojan)?
Băsescu a distrus flota, infrastructura rutieră, transporturile aeriene, micul comerț, și-a însușit abuziv terenul de la Nana și casa din Mihăileanu, Iohannis și-a „tras” abuziv lui șase case și zeci de imobile către GEG, refuză plata chiriilor încasate ilegal, .......... însă cel condamnat este Dragnea pentru că a „furat voturi”.
Deci, se protestează împotriva creșterilor de salarii și pensii, pentru adaptarea prevederilor normelor juridice conform deciziilor CCR, dar astea nu-s bune, ci numai alea venite de la Comisia de la Veneția. Dar aceeași comisie a recomandat (asta face, „recomandă”!) ca referendumurile să nu coincidă, ca dată, cu orice tip de alegeri; sau asta „nu se pune”?

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Aștept un pdv pt relația mai mult decât amicală Lazăr Ceaușescu...

M spunea...

@Stelian P. - Da, asa este! Galeriile de fotbal au fost cele care au fost implicate dar:
1. acestia nu au putu fi izolati si extrasi din cauza ca au fost protejati de rezistenti.
2. rezistentii au stat ca momaile in Piata dupa ce s-a dat ordinul de evacuare tragand pe nas gaze.
3. daca rezistentii nu s-au indepartat de cei violenti jandarmeria nu a putut actiona. Putem sa vorbim deci de "complicitate"? Mai mult, rezistentii au organizat o manifestatia NEAUTORIZATA deci au creat conditiile pentru violente!
4. plangerile penale si condamnarea Jandarmeriei au fost facute nu de "galerii" ci de Seful Statului, partide si rezistenti ceea ce nu este corect.
5. Palada a facut un gest inadmisibil asa cum am comentat la vremea respectiva. Radulescu nu a facut decat declaratii, in cadrul unui interviu.
6. Fortele de ordine sunt hartuite cu complicitatea si la instigarea criminala a procurorilor si judecatorilor aflati sub controlul rezist. Cum sa cred ca un judecator o sa fie impartial cu mine, jandarm sa zicem, daca il vad pe scarile tribunalului cu pancarte rezist?

Stelian P. spunea...

@Iulian
1. Ce intelegeti prin mai mult decit amicala (relatia) ? Ce dovezi va ofera fotografia ?
2. Eu am o fotografie recenta cu printul mostenitor al Dubaiului. Care este punctul de vedere al dvs. ? E o relatie ?

Iulian Mareș spunea...

Știi,
Puteam scrie eu răspunsul asta, al tău! Sper că nu faci poze cu maimuța?
Daca ai poză cu un prinț, din multitudinea lor, înseamnă că măcar ați făcut cunoștință, căci el nu ar face poze cu oricine!
Așa și cu Lazăr... eu zic că îl apreciază mult pe dezaxatul ăla și se simte onorat de apropiere! În fapt nici nu știi cine-i mai vedeta, Lazăr sau Ceaușescu? Tu îl apreciezi, te-ai fotografia cu el?
Așa că, răspunde direct!....

M spunea...

@Stelian P - terminați cu dubla măsură! Un procuror general evită să se afișeze cu asemenea personaje sau atunci când apare poza dă o declarație care să explice situația penibilă!
Observați că folosesc aceeași vopsea de păr? Probabil că sunt prieteni, se consultă despre produsele L'Oréal, stau amândoi la salon....

M spunea...

Tudor Chirila recunoaste ca l-a batut pe unul pe strada pentru ca "l-a hartuit".
Cu tupeul specific rezistentilor se intreaba "cum am ajuns aici"?
Sa mori tu?

Stelian P. spunea...

@Mares
"Daca ai poză cu un prinț, din multitudinea lor, înseamnă că măcar ați făcut cunoștință, căci el nu ar face poze cu oricine!"
Aveti o logica.....de risul lumii. Daca asa judecati si relatiile lui Lazar e clar. Sa ma explic cu poza:
Aflat la etajul 125 dintr-un renumit obiectiv turistic l-am vazut pe print ca facea fotografii cu turistii. Am profitat de ocazie si cu permisunea lui un prieten ne-a fotografiat cu aparatul foto. Deci nu am facut cunostinta asa cum afirmati cu siguranta iar fotografia nu e un selfie.
Ma umfla insa risul cind ma gindesc ce poate sa gindeasca un emirat care vede fotografia:
- baaa, ala de linga AS este ofiter in serviciile straine !!!! Nu cumva printul....?

@M
Nu ma pricep la vopselele de par. Poate din raspunsul de mai sus trageti si dvs. o concluzie.

M spunea...

@Stelian - dacă domnia voastră atacă ambasada emiratelor la București iar apoi apare poza cu prințul fiți sigur că acesta ar da un comunicat de presă.
Dacă un dobitoc i-ar striga lui Johannis M#UIE și apoi s-ar poza cu Dragnea cred ca rezistenții ar fi fost pe perfuzii.
Terminați cu dubla măsură!!! Procurorul României, păzit de SPP nu are de ce să s pozeze cu un asemenea element. Ce transmite? Procuratura nu este impartiala!!!!