Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

joi, aprilie 11, 2019

Să râdem cu pedelistul Rareş Bogdan, cap de listă la europarlamentare!

8 comments

8 comentarii:

 1. E labil psihic. Probabil în ultimii 2 ani a reevaluat PNL-ul. În final toți sunt o apă și un pământ, iar noi din 4 în 4 ani suntem amăgiți de ăștia. De ce? Pentru că nu am fost si nu suntem în stare să ne batem pentru o lege a pensiilor militare durabilă. Nu avem bani, vechea placă. Statul a plătit 50000 usd unei firme de consultanță ca să îi organizeze lui Tăriceanu o vizită în USA și o întâlnire cu VP-ul M. Pence.
  Pe activi nu îi interesează de noi, ei să iasă bine, restul... Din cauză că militarii nu se pot impune (generic militarii, e vorba de generali și alți demnitari care "cochetează" cu noi).
  Așa va fi tot timpul de aici încolo. Dacă se va ajunge la o lege cu actualizarea, vor veni ceilalți și vor marșa pe contributivitate, apoi vin iar alții, altă lege, altă tocmeala.
  Vom butona aici până nu mai existăm.

  RăspundețiȘtergere
 2. Matzafoiul la Martzafoi trage!
  Acest justițiar ce a supt vena unei Tv insolvente până la falimentare...se vrea viitorul președinte al PNL, iar pe măscăriciul trubadur să-l detașeze la Radio Zu_rbagii!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa radem apoi și cu Ludovic Orban. Doar ma întreb : ce tâmpenii o fi făcut tatăl lui, cpt. (r) de securitate Emric Orban de l-au dat afară?
  Deci: Johannis, Orban, Barna, Hellvig. În această companie Rareș Bogdan e chiar OK!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Umblă o vorbă prin popor , cam demultișor :
  "Cine "se" râde la urmă, râde mai bine .... "

  RăspundețiȘtergere
 5. Leonardo,
  s-a modificat! Finalul este asa...: a inteles mai tarziu poanta!....cauza? sertarasele din cap deranjate!Ar mai fi una....rade, caci rad si ceilalti, dar nu a inteles nimic!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce m-ar distra ca Matrozul sa ajungă președinte la PNL.Sa vezi atunci circ PSD-PNL.Un meci cu prelungiri Basescu-Dragnea ar fi de coma.Dacă ar fi introduse în scena Nuti și Irina distracția ar trebui plătită. Aștept provincia.Aștept noua lege a pensiilor militare în proiect.

  RăspundețiȘtergere
 7. Inca un Dembele!

  Ce ar schimba PNL dacă ar ajunge la guvernare

  Avem atât de multe lucruri de schimbat. Câteva lucruri simple. În loc să promitem amnistie fiscală, le vom acorda bonificații pentru cei care își plătesc taxele și impozitele la timp. Acum se dau vouchere de vacanță doar în sistemul public. Noi nu o să obligăm patronii, dar le asigurăm o facilitate astfel încât și angajații din mediul privat să beneficieze de vouchere.

  O să ne consultăm astfel încât să vedem cum putem face încât contribuția fiscală să fie plătită de angajat'', a explicat Ludovic Orban, prezent în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

  RăspundețiȘtergere
 8. Tot e topic de ras... 😁😂

  Sau poate fi de plans, depinde de perspectiva avand in vedere cati prostovani botisti sunt in lumea asta. 😁😂

  https://m.adevarul.ro/locale/alba-iulia/cercetatorul-cnsas-madalin-hodor-iancu-marin-victima-augustin-lazar-era-fapt-informatorul-calin-f-1_5cb5ec47445219c57e9a6685/index.html

  Sau cum ar spune un filozof contemporan: "In fiecare zi iese cate un fraier pe strada, important e sa te intalnesti cu el" 😁


  https://m.facebook.com/GazetaSporturilor/posts/10157371020504379

  RăspundețiȘtergere